- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Sagol canim. Umarim.Eminim öyledir canım üzme kendini beslenmendee hiç kaçak yok bol su yeşil çay haftaya kadar atarsın bunu
Super canim. Ne guzel iste. Spor gibisi yok zaten.Walla öyle yğun oldu gerçekten evde olsun dışarda olsun yoğundu inşallah haftaya biraz rahat ederim.
Sağol canım spor denince ben kendimi kaybediyorum eşim çok kızıyor yani başlayınca bırakmak istemiyor,var kafada bir rahatsızlık
Canım benim ne kadar güzel anlatmışsın bende burçlara çok düşkünüm benim eşimde boğa ve dediklerinin hepsi tutuyor otoriter,evde benimle konuşurken sanki okuldaki öğrencisiyle konuşur gibi konuşuyor şaşkın.Biz burç olarak çok uyumsuzu aslında ama zıt kutuplar çekiyor işte demekki
Ben artik emzirmiyorum canim kizim 2 yasinda.Kız valla ne çok vermişsin harika yaama gerçekten çok az besleniyorsun kuzum,anlıyorum çocuklar seni çok meşgul ediyor ama kendinede bakman lazım
Kuzum sende çok güzel kilo vermişsin,tebrikler
Hem okadar dolu dolu sağlıkla beslenip hemde böyle güzel kilo vermeler önünde saygıyla eğiliyorum
Kız 62 kiloya geldin ya benim inmek istediğim kilo daha önümde çok yol var,tebrik ederim
O kadar da dikkat ediyorsun sen canım ya menülerin çok güzel oluyor.Emzirip tartılıyorsun dimi,o da kilo yapıyor tartıda en 200-300gr kadar,ben göğüslerim doluyken kattiyen tartılmıyorum.Öyle acı acı sallama kafanı canım benim ya,çözülecek bir şekilde nedeni
Kızlar farkettinizmi bu hafta çok iyi kilolar vermişiz maşallah sanki geçen haftadan iyi
Waaww harikasin canim. Tebrikler.Geçen hafta : 70.6
benim güncel kilom : 69.0
Fark : 1.6 kg
Oran : %2.27
Haftaya hedef : 68.0
Ins canim. SagolDönemseldir büyük ihtimalle
Ben adetten önce şişiyorum mesela. Geçen hafta hemen lahana çorbası yaptım gün içinde onu içtim hem doyurucu oldu hem ödemi attı. Adette oldum bi yandan iyi geldi bana. Sıkma canını önümüzdeki hafta eksi olarak döner.
Hayırlı cumalar canım
Tebrikler canim.
Maalesef biraz öyleyim. Herkes mutlu olsun. İnsanlara faydam dokunsun derim hep.Aa ne guzel.Esim cok fazla ozverilidir. Hic bencilligi yoktur. Onceligi hicbir zaman kendisi degil hep ben ve kizimiz. Sen de mi oylesin canim?
İyi çok şükür. İşe giderken o 5dk da hazır olur. Bana da hadi der. Elimi ayağıma karıştırır.Ayy boğa kadınını da çok severim benim kızım da boğaevi çok güzel çekip çevirirler tutumludurlar ama keyfine de düşkündür.. koç erkekleri için aynı şeyi söyşeyemicem malesef biraz bencil olabilirler bazen ve para yönetiminde iyi değillerdir. Bu konuda dengeleyebilirsiniz birbirinizi.. ateş ve toprak grubu nasıl buldunuz birbirinizi bilmiyorum ama sen onun hızına yetişemezsin,o da seni beklerken olur.. koç erkeğinin iyisi iyidir ama kötüsüne denk gelirseniz hemen ordan kaçsanız iyi olur umarım seninki iyidir kaptişim..
Çok hızlı. Hasta olma nolurYani 68’di sanırım.
Bugün 65.7 olmuşum.
Boyum 1.70
Afiyet olsun. Çok iyi yapmışsın. Kafa dağıtmak lazım.Selam kızlar.
Bugün menümü yazayım.
Arkadaşıma gittim.
Sabah,baya güzel kahvaltı yaptım.
Hamur işi hariç.
Zeytin peynir yumurta ceviz kayısı bir sürü yedik.
Öğlen dışarı çıktık.
2 mini hamburger yedim
Akşam 1 elma 1 bardak yeşil çay 4 bardak su
Bugün çok yürüdüm 3 saat felan yürümüşümdür.
Bugün de böyle geçti. Az kafa dağıttım biraz karnım doydu.
Sen de çok yoruluyorsunİyi geceler kızlar
Ben bu akşam çalışıyordum o yüzden geç geldim eve
Bu saatte anca girebildim yatağa
Hepinizin menülerine göz attım ve hepsi Perşembe’ye layıktı
Bu saatte menünü eklediğin için ilgine teşekkür ederim.Menü:
Sabah(10.00) 1 elma, 200 ml yoğurt, tarçın, 2 ceviz ve 2 yk yulaf
Öğle(14:00) 1 yumurta, 1/2 avokado, 1 yk kinoaya yeşillik ekleyerek salata yaptım
Akşam: (18:00) 2 yk kinoalı salata ve 4 yk yoğurt
Ara ( 21:45) 1/2 tabak ızgara sebze (kabak ve patlıcan)
Su:3l
Eki Görüntüle 2210702
K klbk33 @tuzsuz_ruh
Harika. TebriklerKaptanlarım ben yarın sabah belki zamanında bildirim yapamam malum 3 saat fark var aramızda. Bu sabahki kilomla bildirim yapayım. Eğer yarın yetişirsem güncellerim.
Geçen Cuma: 70.0
Bugün:69.0
Fark: 1kg
Yüzde: 1.43%
K klbk33 @tuzsuz_ruh
Harika. TebriklerBildirim
Geçen hafta: 76.3 kg
Bu hafta: 74.8 kg
Fark: 1.5 kg
Oran: %1.97
Haftaya hedef: 73.9
Eki Görüntüle 2210743
Tebrikler. Resim?güncel kilo:63.3
500gr vermiim.
yüzdesi:%0.78
MaşallahAy ne güzel herkes eşinden memnunallah mutluluğunuzu daim etsin inşallah..
Olur o kadar sıkıntı yapma.Gunaydin kizlar
Bugun hafta dikkat ettim ama artidayim. Umarim yumurtlama donemindendir.
Kilom: 66.5
Fark: +600 gr
Yuzde: %-0.9
Cok uzgunum
Tebrikler.Geçen hafta : 70.6
benim güncel kilom : 69.0
Fark : 1.6 kg
Oran : %2.27
Haftaya hedef : 68.0
Tebrikler
Biber dolmaları küçükse sorun yok ama büyükse azcık fazla olmuş sankim,bide portakal suyunun içinde içide varsa sıkıntı yok.Yani makineden değilse daha iyi diye biliyorum yoksa kilo aldırıyormuş ,öyle duymuştum Karataydan.Afiyet olsun canımDünki menüm
Sabah
Kellogs bir kase
Bir bardak sıkma portakal
Ara türk kahvesi
Öğlen
İki biber dolması
Bir kase cacık
Akşam
Zeytinyağlı kabak
Yoğurtlu brokoli saltası
Birazda domates soslu spagetti
Ara çeyrek ayva
Spor 3000 adım
Su 1.5 lt
Teşekkürler canım benim...menun tam persembe gunune uygun olmus canim. Afiyet olsun. Sporun da cok guzel.
Tebrikler. HarikaGeçen Hafta: 59.0
Bu Hafta: 57.3
Fark: -1.7
Yüzde: 2.8
Gelecek Hafta için Hedef Kilo: 56. 9
Haftalık Mesaj Sayısı: +30
Regl olucam bugün veya yarın. 300 gramı da ona bağlıyorum. Yoksa kesinlikle 57.0 çıkardım...
Kızzz bak vermişin yaaaGeçen Hafta: 59.0
Bu Hafta: 57.3
Fark: -1.7
Yüzde: 2.8
Gelecek Hafta için Hedef Kilo: 56. 9
Haftalık Mesaj Sayısı: +30
Tebrikler arkadaşım gitmiş 700gr
Listeye girmek isteyen var mı kızlar?? Harpy senin biraz kilo vermen lazım liste için biliyorsun
@AKovser :
I inkpin :
selinbs :
Harpy :
kaju :
BamfirADB :
saribaykus
K Konus dinliyorum :
@tuzsuz_ruh
Küçüklerdi gözümü doyurmadılar yaniBiber dolmaları küçükse sorun yok ama büyükse azcık fazla olmuş sankim,bide portakal suyunun içinde içide varsa sıkıntı yok.Yani makineden değilse daha iyi diye biliyorum yoksa kilo aldırıyormuş ,öyle duymuştum Karataydan.Afiyet olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?