- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
2 hafta sonra Türkiye’ye tatile gideceğim canım. Yeni yıla kadar orada olacağım. Ama diyetime devam edip 64 kg’yi görmeyi planlıyoruz diyetisyenimle yeni yıldan önce. O yüzden izne ayrılmayacağım.Tebrik ederim canım gayet güzel gidiyorsun vallahi senin de liste sıran geldi bu aralar şehir dışına falan çıkacakmısın çünkü sağlık problemi ve hamilelik hariç 2 ay iZine ayrılamıyor listeye giren
Tamam Türkiye’de tartılıp bildirebileceksin değil mi kilonu2 hafta sonra Türkiye’ye tatile gideceğim canım. Yeni yıla kadar orada olacağım. Ama diyetime devam edip 64 kg’yi görmeyi planlıyoruz diyetisyenimle yeni yıldan önce. O yüzden izne ayrılmayacağım.
O kadar tok tutuyor mu ya
7 hurmayı nasıl yiyosun yaa ben 2 tane yesem komaya girerim kanımca
Canim nasil tok tuttu bu diyet? Yesil caylardan mi acaba. Yoksa cok az kalori. Umarim degsin ve yarin cok guzel bir eksiyle gel.
Tebrikler canim.
Maalesef biraz öyleyim. Herkes mutlu olsun. İnsanlara faydam dokunsun derim hep.
İyi çok şükür. İşe giderken o 5dk da hazır olur. Bana da hadi der. Elimi ayağıma karıştırır.ama iyi çok şükür.
Tutumluyum
Çok hızlı. Hasta olma nolur
Afiyet olsun. Çok iyi yapmışsın. Kafa dağıtmak lazım.
Sen de çok yoruluyorsun
Bu saatte menünü eklediğin için ilgine teşekkür ederim.
Harika. Tebrikler
Harika. Tebrikler
Tebrikler. Resim?
Maşallah
Olur o kadar sıkıntı yapma.
Tebrikler.
Tebrikler
Listeye girmek isteyen var mı kızlar?? Harpy senin biraz kilo vermen lazım liste için biliyorsun
Dahlia_ :
I inkpin :
selinbs :
@Harpy :
@kaju :
@BamfirADB :
@saribaykus
K Konus dinliyorum :
@tuzsuz_ruh
Ben yarın senin soruna el atıcam kaça inmen gerek onu söylerimBen acıkmıyorum..
1 hafta kadar dayanmışlığım var :)
Küçük kuru hurma canım..
7 tane fazla değil ki..
Beni tok tutuyor..
Akşam acıkmış gibi oldum, 1 bardak yoğurt yedim geçti.. Sabah da normal uyandım, yani çok acıkmış, yemeğe saldırmak isteğim olmadı :)
Sağolun kızlar..
Benim durum karışık malum..
54-ü beklemem gerek..
Seni bekliyordum bende sağol kuşum gayet iyi her hafta aynı olmazSelam kIzlar aşırı yogunum hemen kilo bildireyim
Geçen hafta 74.5
Bu hafta 74.2
aradaki fark 300 gram
Yüzde %0.4 malesef bu hafta ödem var vücudumda.
Evet sorun olmaz. Hatta saat farkı olmayacağı için daha kolay olur :)Tamam Türkiye’de tartılıp bildirebileceksin değil mi kilonu
ohhh cok sevindim canım hayırlı olsun o zamanEvet sorun olmaz. Hatta saat farkı olmayacağı için daha kolay olur :)
Teşekkürlerohhh cok sevindim canım hayırlı olsun o zaman
canım bir takımız hep beraber başaracağız inşallahTeşekkürler
Umarım her hafta listeye pozitif etkim olur
İsterim..Listeye girmek isteyen var mı kızlar?? Harpy senin biraz kilo vermen lazım liste için biliyorsun
Dahlia_ :
I inkpin :
selinbs :
@Harpy :
@kaju :
@BamfirADB :
@saribaykus
K Konus dinliyorum :
@tuzsuz_ruh
Tebrikler. Cuma tartın kaçtı?
Tamam canım. Ben 72 diye hatırlamıştımOlmam gereken kilo 74.9du eğer sıkıntı olmayacaksa listeye girmek isterim 74.8 çıktım bu hafta
TebriklerKizlar ben dün çok kotu kacamak yaptim, 2 dilim cikolatali kek yedim ve hemen bugün artiyim
Evde yemek yoktu, ekmek yoktu, peynir yoktu.. yumurta ve meyve yedim doymayinca da keke saldirdim(
Neyse baska abur cubur kalmadi, insallah baska getiren olmaz yine
Gecen hafta 67.3
Bu hafta 67.6
Fark +300gr
Yuzde %0.45
TebriklerSelam kIzlar aşırı yogunum hemen kilo bildireyim
Geçen hafta 74.5
Bu hafta 74.2
aradaki fark 300 gram
Yüzde %0.4 malesef bu hafta ödem var vücudumda.
Teşekkür ederim.Kız valla ne çok vermişsin harika yaama gerçekten çok az besleniyorsun kuzum,anlıyorum çocuklar seni çok meşgul ediyor ama kendinede bakman lazım
Kuzum sende çok güzel kilo vermişsin,tebrikler
Hem okadar dolu dolu sağlıkla beslenip hemde böyle güzel kilo vermeler önünde saygıyla eğiliyorum
Kız 62 kiloya geldin ya benim inmek istediğim kilo daha önümde çok yol var,tebrik ederim
O kadar da dikkat ediyorsun sen canım ya menülerin çok güzel oluyor.Emzirip tartılıyorsun dimi,o da kilo yapıyor tartıda en 200-300gr kadar,ben göğüslerim doluyken kattiyen tartılmıyorum.Öyle acı acı sallama kafanı canım benim ya,çözülecek bir şekilde nedeni
Kızlar farkettinizmi bu hafta çok iyi kilolar vermişiz maşallah sanki geçen haftadan iyi
Canım senin hedef kaç baya durmaya başladı kilon
Geceleri uzadı ondan oluyo hep herkeste durum aynı cano
- Evet bende kacamak 6aptim birhaftadir tarhana cerez cok tukettim,yuruyus spor 1 hafta 6apmadim,3 gundur kendimi zor toparladim hemen hemen 1 kilo fazlaligim vardi sukur eksilttim 2 gund7r yuruyusdeyim,benim hedefim 55 olmak ins, kap5an 3 gundur de niyetliyim cok tazla oruc borcum var,bir sekilde tutmaliyim,birde aksamlari cok yer oldum sanki acikirmisim ne yapsam acaba fikir ver bana kaptan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?