Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

En iyisi vereceğim cezaları yap.
Takım arkadaşlarına bunu borçlusun bence.

Harpy canım seni haftaya alalım olur mu ilk üçe girersek bir notamız silinecek bu hafta riske atmak istemedim haftaya biraz daha ver listedesin canım birde senin kilon 74.9-74.8=0.1 yüzden 0.13 diye hesaplanıp yazılacak ve bu yüzde 119 a bölünecek o yüzden alamadım bu hafta ama haftaya kesin

bol çiğneme ve bol su öneriyorum oruç da bir gün tut birgün tutma hala emziriyorsun sen hasta olma sonra

Canim sen emziriyordun yanlis mi hatirliyorum. Emziren bayanin oruc tutmasi zor olur. Dikkat et kendine. Cok halsiz kalirsin. Sutun de azalir.

kilo veren vermek için çalışan yattığı yerden emek harcayan herkesi tebrik ederim kızlar tek tek dönücem mutlaka şimdi çıkmam gerek kocama lahmacun yapmam lazım öpüldünüz deryam canını sıkma lütfen ben seni biliyorum en büyük emek sende burda hasta halinle çabalıyorsun öptüm hepinizi hafta değerlendirmesi gelecek merak etmeyin bir de şu notanın biri giderse ooooooo kutlama var

Nota benim yuzumden silinmezse cok uzulurum canim. Ins guzel haberler alalim.
Cok sagol.
Wuuwuu ese lahmacun da yapiliyor. Masallah ellerine saglik. Ne sansli esin var

Nota benim yuzumden silinmezse cok uzulurum canim. Ins guzel haberler alalim.
Cok sagol.
Wuuwuu ese lahmacun da yapiliyor. Masallah ellerine saglik. Ne sansli esin var
Herşey nasip kısmet canım üzülme lütfen
Ahahahah öyledir ama memnuniyetsiz yine de bazen bende dua et benim gibisi var yanında diyorum daha da kuduruyor

Senin ekstra dikkat etmen gerekirken kek mi yedin bu hafta hergün menü verilecek özellikle beni etiketleyeceksin her kaçamaga ceza bu hafta kaçamak hakkı da Yok
Haklisin kaptanim ama bebek hareketlenince zorlanmaya basladim yemek yapmaya, ama bu hafta zorlayacagim ve hergün yazicam menumu.. bugün henüz sadece sabah tortilla ekmegi icine peynir, yumurta, domates ve yesillikle durum yapip yedim, su hic yok, disardayim bir sonraki ogun ne zaman bilemiyorum henüz, yine ne bulursam onu yiyecegim gibi

Böyle olur mu ama su yok yemek Yok hiç bişey Yok

En iyisi vereceğim cezaları yap.
Takım arkadaşlarına bunu borçlusun bence.
Oruç kısmını görmemişim. Yok ceza falan.

Tebrikler dostum hedefine ulaşmanaçok sevindim.. Mezuniyetini de kutluyorum umarım hep bu kiloda kalırsın mutlu olduğun kiloda

Tamam kaptişim sorun değil. Ben listede yer kalmazsa diye korkuyorum

Canim sen emziriyordun yanlis mi hatirliyorum. Emziren bayanin oruc tutmasi zor olur. Dikkat et kendine. Cok halsiz kalirsin. Sutun de azalir.
Emziriyo4um ama benim kiz ek gidaya baslqdi ama,14 aylik ,ogleden sonra azaliyor ama cabuk aksam oluyor,ne bilem karar verem3dim simdi, hafta sonu tutmim o zaman

Merhaba 4. takımcım
listeye aldığınız yeni üyeniz konus dinliyorumun kilosu yanlış eklenmiş.
üyeniz geçen cuma kilosunu bildirmemiş, listeye alabilmeniz için kilo bildirmesi gerekiyordu. Ama yinede listeye almak isterseniz en son kilo bildirimini pazartesi yapmış onu baz alabilirsiniz.
Listeye her ne şekilde olursa olsun ekleyebilmek için net kilo bildirimi gerekiyor.

Üyelerin sanırım gibi beyanları kabul edilemez gerekli kontrollerin biz kaptanlar tarafından yapılması gerekiyor bilginize.

pazartesi bildirimi:
2 dakika ara ile tekrar tartındım 66,1 çıktı (
bugünkü bildirimi:
Yani 68’di sanırım.
Bugün 65.7 olmuşum.
Boyum 1.70

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…