En iyisi vereceğim cezaları yap.
- Evet bende kacamak 6aptim birhaftadir tarhana cerez cok tukettim,yuruyus spor 1 hafta 6apmadim,3 gundur kendimi zor toparladim hemen hemen 1 kilo fazlaligim vardi sukur eksilttim 2 gund7r yuruyusdeyim,benim hedefim 55 olmak ins, kap5an 3 gundur de niyetliyim cok tazla oruc borcum var,bir sekilde tutmaliyim,birde aksamlari cok yer oldum sanki acikirmisim ne yapsam acaba fikir ver bana kaptan
bol çiğneme ve bol su öneriyorum oruç da bir gün tut birgün tutma hala emziriyorsun sen hasta olma sonra
- Evet bende kacamak 6aptim birhaftadir tarhana cerez cok tukettim,yuruyus spor 1 hafta 6apmadim,3 gundur kendimi zor toparladim hemen hemen 1 kilo fazlaligim vardi sukur eksilttim 2 gund7r yuruyusdeyim,benim hedefim 55 olmak ins, kap5an 3 gundur de niyetliyim cok tazla oruc borcum var,bir sekilde tutmaliyim,birde aksamlari cok yer oldum sanki acikirmisim ne yapsam acaba fikir ver bana kaptan
Canim sen emziriyordun yanlis mi hatirliyorum. Emziren bayanin oruc tutmasi zor olur. Dikkat et kendine. Cok halsiz kalirsin. Sutun de azalir.
wuuuuuuuuuuuuu süper ötesiiiiiiiiiiiHerkesi tebrik ediyorumm çok iyisiniz
Bende kilo bildiricem banane
@tuzsuz_ruh K klbk33 kaptanlar bugün 54 ü gördüm nihayet. Böylelikle tamamen hedefime ulaşmış bulunmaktayım. Teşekkürler herşey için :) takip etmeye devam edicem hepinizi.
Harikasin canim. TebriklerHerkesi tebrik ediyorumm çok iyisiniz
@tuzsuz_ruh K klbk33 kaptanlar bugün 54 ü gördüm nihayet. Böylelikle tamamen hedefime ulaşmış bulunmaktayım. Teşekkürler herşey için :) takip etmeye devam edicem hepinizi.
Nota benim yuzumden silinmezse cok uzulurum canim. Ins guzel haberler alalim.kilo veren vermek için çalışan yattığı yerden emek harcayan herkesi tebrik ederim kızlar tek tek dönücem mutlaka şimdi çıkmam gerek kocama lahmacun yapmam lazım öpüldünüz deryam canını sıkma lütfen ben seni biliyorum en büyük emek sende burda hasta halinle çabalıyorsunöptüm hepinizi hafta değerlendirmesi gelecek merak etmeyin bir de şu notanın biri giderse ooooooo kutlama var
Herşey nasip kısmet canım üzülme lütfenNota benim yuzumden silinmezse cok uzulurum canim. Ins guzel haberler alalim.
Cok sagol.
Wuuwuu ese lahmacun da yapiliyor. Masallah ellerine saglik. Ne sansli esin var
Haklisin kaptanim ama bebek hareketlenince zorlanmaya basladim yemek yapmaya, ama bu hafta zorlayacagim ve hergün yazicam menumu.. bugün henüz sadece sabah tortilla ekmegi icine peynir, yumurta, domates ve yesillikle durum yapip yedim, su hic yok, disardayim bir sonraki ogun ne zaman bilemiyorum henüz, yine ne bulursam onu yiyecegim gibiSenin ekstra dikkat etmen gerekirken kek mi yedin bu hafta hergün menü verilecek özellikle beni etiketleyeceksin her kaçamaga ceza bu hafta kaçamak hakkı da Yok
Böyle olur mu ama su yok yemek Yok hiç bişey YokHaklisin kaptanim ama bebek hareketlenince zorlanmaya basladim yemek yapmaya, ama bu hafta zorlayacagim ve hergün yazicam menumu.. bugün henüz sadece sabah tortilla ekmegi icine peynir, yumurta, domates ve yesillikle durum yapip yedim, su hic yok, disardayim bir sonraki ogun ne zaman bilemiyorum henüz, yine ne bulursam onu yiyecegim gibi
Oruç kısmını görmemişim. Yok ceza falan.En iyisi vereceğim cezaları yap.
Takım arkadaşlarına bunu borçlusun bence.
Herkesi tebrik ediyorumm çok iyisiniz
Tamam kaptişim sorun değil. Ben listede yer kalmazsa diye korkuyorumHarpy canım seni haftaya alalım olur mu ilk üçe girersek bir notamız silinecek bu hafta riske atmak istemedim haftaya biraz daha ver listedesin canım birde senin kilon 74.9-74.8=0.1 yüzden 0.13 diye hesaplanıp yazılacak ve bu yüzde 119 a bölünecek o yüzden alamadım bu hafta ama haftaya kesin
Evet haklisin kaptan hakettimmEn iyisi vereceğim cezaları yap.
Takım arkadaşlarına bunu borçlusun bence.
tamm ka0tan yaparim insbol çiğneme ve bol su öneriyorum oruç da bir gün tut birgün tutma hala emziriyorsun sen hasta olma sonra
Emziriyo4um ama benim kiz ek gidaya baslqdi ama,14 aylik ,ogleden sonra azaliyor ama cabuk aksam oluyor,ne bilem karar verem3dim simdi, hafta sonu tutmim o zamanCanim sen emziriyordun yanlis mi hatirliyorum. Emziren bayanin oruc tutmasi zor olur. Dikkat et kendine. Cok halsiz kalirsin. Sutun de azalir.
Oruç kısmını görmemişim. Yok ceza falan.
bugünkü bildirimi:2 dakika ara ile tekrar tartındım 66,1 çıktı(
Yani 68’di sanırım.
Bugün 65.7 olmuşum.
Boyum 1.70
Sana birsey olmasin canim. Emzirince halsizlesirsin diye dedim.Emziriyo4um ama benim kiz ek gidaya baslqdi ama,14 aylik ,ogleden sonra azaliyor ama cabuk aksam oluyor,ne bilem karar verem3dim simdi, hafta sonu tutmim o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?