Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Teşekkür ederiz canım..
Hemen hallediyorum..

Merhaba kızlar
Hayırlı cumalar
Geçen hafta: 70.0
Bugün 68.8
Fark: 1.2
Eki Görüntüle 2210799
tebrik ederim arkadaşım
Selam kIzlar aşırı yogunum hemen kilo bildireyim
Geçen hafta 74.5
Bu hafta 74.2
aradaki fark 300 gram
Yüzde %0.4 malesef bu hafta ödem var vücudumda.
tebrik ederim arkadaşım sonuçta eksi gram var orada
50lilkiloları görünce duygulanıyorum.Adına çok sevindim ne mutlu sana ,darısı bizim başımıza bacılar,takipleyecez seni çıtır.Bizde inşallah çıtır olma yolundayız dimi K klbk33 kaptan .ay inşallah
Nota benim yuzumden silinmezse cok uzulurum canim. Ins guzel haberler alalim.
Cok sagol.
Wuuwuu ese lahmacun da yapiliyor. Masallah ellerine saglik. Ne sansli esin var
sorma ya o eşin yerinde olasım geldibu arada özür valla be senide emziriyorsun diye aklımda tutmuşum arada bana güzel tüyolar veriyorsun ya o konuda.bir de haklısn gece o kadar geç saatte yemek yeme doğru değil,vücut sindiremiyor

Canım karnın doyuyorsa süt olur elbet Allah verir rızkını sizi düşünmüyorum ki siz bir şekilde olmuşsunuz gelecek nesil sağlıklı olsun ben onları düşünüyorum
kaptanım dedim bağrımıza bastık bak sen şu kaptana ,anında gömdü biziHazır cevaplılıkta sınır yok sınır tanımıyon haaa anında yapıştırdın lafıKürekte getiremmi üstüme toprak atasın.kaptişim oğlumu düşünmen beni düşünmen gibi kız ben onu kastettim aslen diyip kıvırayım bari

İlgine teşekkürler
Dahlia_ eline sağlık

Menüm
Sabah
1 kutu quark İçine 1 yk vişne reçeli
1 h yumurta
Kıvırcık

Öğlen
Salata
5yk kuru fasülye
Çorba

Ara
2 kare bitter
Sütlü kahve
1 elma

Akşam
Çorba
5 yk fasülye
Turşu
1 lokma p pilavı

Ara ceviz 2 tane

Spor hasta çocuk bakımı huysyzlar yaramazlar hepsi üstümüzde
Bol su
3 yeşil

Sonuçlar hazır..
Konus dinliyorumu çıkarmasaydık 1. olacaktık..
Şimdi de fena değil, 3. olduk..
Hepinizi kutlarım..

Evde olmadım bugün bu yüzden tek tek mesaj yazacak fırsatım olmadı..
Eve geçince yazarım dedim ama çok kötüyüm, şu an bunu bile titreyerek yazıyorum.. Umarım geçici birşeydir de hasta olmam..

Emeğinize, istikrarınıza sağlık :)
Hep böyle devam edin..
İyi geceler, Allah rahatlık versin..

Niye titriyorsun. Üşüyor musun? Bir dr gitsen ve sağlıklı beslensen iyi olacak. Bırak detoks işlerini sağlıklı beslen.

[/QUOTE]
Hepinizo tebrik ederim kizlar. Yuzde artmis, guzel kilolar verilmis. Masallah hep boyle bol eksili olur umarim.
Ben bugun burda olacaktim ama zamanim yoktu. Yarin mevlut var onun hazirliklari icindeyiz.
Tekrar tebrikler.

Neden çıkarıldığımı ben anlamadım ama olsun :)
Cuma günleri ben kilomu bildiririm.
Zaten hergün tartınıyorum sıkça kilomu yazıyorum sanıyorum.
Bundan sonra Cuma günleri yazarım :)

Ben daha emzirirdim de kizim istemedi. Sut de vardi. Emzirme konusundan cok profesyonel destek aldim burda da konusunca hala emziriyorum sanmissindir olur canim. Ahh emzirirken kiloyu ne kolay veriyirdum kiymetini bil.

Gecmis olsun canim yavruna. Acil sifalar.
Menunu recele ragmen cok begendim. Afiyet olsn.

Usuttun mu acaba canim? Gecmis olsun

Bugunku menum
Sabah: tereyaginda 2 yumurta, 1 dilim ekmek, 1 yk ajvar, 5 zeytin, 2 dilim beyaz peynir.
10:00_ 1 fincan sade kahve, 1 dilim kavun, 1 dilim ananas, yarim ayva.
12:00_ 2 yk fistik ezmesi, 1 kase yagsiz patlamis misir
14:00_ 200gr kadar tavuk eti, 2 dilim ekmek
16:30 _ 1 paket pirinc patlagi 1yk fistik ezmesi(tuzsuz sekersiz sade fistiktan yapilma)
18:00_ 1 tabak domates corbasi

Su: 3lt

Neden çıkarıldığımı ben anlamadım ama olsun :)
Cuma günleri ben kilomu bildiririm.
Zaten hergün tartınıyorum sıkça kilomu yazıyorum sanıyorum.
Bundan sonra Cuma günleri yazarım :)
Cuma ve pazartesi bildirmen lazım. Cuma günü resimli olması lazım.

Afiyet olsun canım benün güzel olmuş,1 lokma pilav bişey olmaz heralde yaw bilemedim.Geçmiş olsun canım çocuk hasta olunca zor valla insan ne yapacağını şaşırıyor.
teşekkür ederiz,hakkat fena olmuş konus dinliyorum un çıkması,napalım dedğin gibi sağlık olsun.Çanım benim adet öncesi ise o zaman bende çok üürüm yada hasta olmaya çalışıyorsun,iyi yaparsın uyu bi güzel dinlen
Ben daha emzirirdim de kizim istemedi. Sut de vardi. Emzirme konusundan cok profesyonel destek aldim burda da konusunca hala emziriyorum sanmissindir olur canim. Ahh emzirirken kiloyu ne kolay veriyirdum kiymetini bil.
Onu fark ediyorum belki onunda etkisi var ama ben normalde de hız kilo veren biriyim.Önceden 56 kiloydum düşün ve önüme ne gelirse yerdim,dışarı çıktığımızda ben 2 porsiyon söylerdim eşim tek garson onun önüne koyardı 2yi,ben hopp burası derdim,hiçte kilo almazdım .Ama hamilelik tüm denklemleri bozdu.Hiç böyle kilo almayı planlamamıştım.En fazla 70 olurum demiştim,82 ile girdim doğuma

Bende sizi takipteyim hep birlikte çıtır olucez :))

Aslında menün az ama enerjisi yüksek olan şeyler sanki.,kahvaltına bayıldım zaten kahvaltıyı çok severim,buda dolu dolu bir kahvaltı olmuş.Bu arada sabah kaçta yaptın kahvaltıyı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…