- 4 Eylül 2011
- 11.002
- 23.688
- 598
Teşekkür ederim canımcım heppp birlikte inşallahTebrikler dostum hedefine ulaşmanaçok sevindim.. Mezuniyetini de kutluyorumumarım hep bu kiloda kalırsın mutlu olduğun kiloda
Sana birsey olmasin canim. Emzirince halsizlesirsin diye dedim.
Merhaba 4. takımcım
listeye aldığınız yeni üyeniz konus dinliyorumun kilosu yanlış eklenmiş.
üyeniz geçen cuma kilosunu bildirmemiş, listeye alabilmeniz için kilo bildirmesi gerekiyordu. Ama yinede listeye almak isterseniz en son kilo bildirimini pazartesi yapmış onu baz alabilirsiniz.
Listeye her ne şekilde olursa olsun ekleyebilmek için net kilo bildirimi gerekiyor.
Üyelerin sanırım gibi beyanları kabul edilemez gerekli kontrollerin biz kaptanlar tarafından yapılması gerekiyor bilginize.
pazartesi bildirimi:
bugünkü bildirimi:
tebrik ederim arkadaşım
tebrik ederim arkadaşım sonuçta eksi gram var oradaSelam kIzlar aşırı yogunum hemen kilo bildireyim
Geçen hafta 74.5
Bu hafta 74.2
aradaki fark 300 gram
Yüzde %0.4 malesef bu hafta ödem var vücudumda.
50lilkiloları görünce duygulanıyorum.Adına çok sevindim ne mutlu sana ,darısı bizim başımıza bacılar,takipleyecez seni çıtır.Herkesi tebrik ediyorumm çok iyisiniz
Bende kilo bildiricem banane
@tuzsuz_ruh K klbk33 kaptanlar bugün 54 ü gördüm nihayet. Böylelikle tamamen hedefime ulaşmış bulunmaktayım. Teşekkürler herşey için :) takip etmeye devam edicem hepinizi.
sorma ya o eşin yerinde olasım geldiNota benim yuzumden silinmezse cok uzulurum canim. Ins guzel haberler alalim.
Cok sagol.
Wuuwuu ese lahmacun da yapiliyor. Masallah ellerine saglik. Ne sansli esin var
kaptanım dedim bağrımıza bastık bak sen şu kaptana ,anında gömdü biziCanım karnın doyuyorsa süt olur elbet Allah verir rızkını sizi düşünmüyorum ki siz bir şekilde olmuşsunuz gelecek nesil sağlıklı olsun ben onları düşünüyorum
İlgine teşekkürlerMerhaba 4. takımcım
listeye aldığınız yeni üyeniz konus dinliyorumun kilosu yanlış eklenmiş.
üyeniz geçen cuma kilosunu bildirmemiş, listeye alabilmeniz için kilo bildirmesi gerekiyordu. Ama yinede listeye almak isterseniz en son kilo bildirimini pazartesi yapmış onu baz alabilirsiniz.
Listeye her ne şekilde olursa olsun ekleyebilmek için net kilo bildirimi gerekiyor.
Üyelerin sanırım gibi beyanları kabul edilemez gerekli kontrollerin biz kaptanlar tarafından yapılması gerekiyor bilginize.
pazartesi bildirimi:
bugünkü bildirimi:
Dahlia_ bugün sonuç listesi bizde unutmadın dimi cancağzım misafirim gelecek senin ellerinden öpecek sonuç listesi
Niye titriyorsun. Üşüyor musun? Bir dr gitsen ve sağlıklı beslensen iyi olacak. Bırak detoks işlerini sağlıklı beslen.Sonuçlar hazır..
Konus dinliyorumu çıkarmasaydık 1. olacaktık..
Şimdi de fena değil, 3. olduk..
Hepinizi kutlarım..
Evde olmadım bugün bu yüzden tek tek mesaj yazacak fırsatım olmadı..
Eve geçince yazarım dedim ama çok kötüyüm, şu an bunu bile titreyerek yazıyorum.. Umarım geçici birşeydir de hasta olmam..
Emeğinize, istikrarınıza sağlık :)
Hep böyle devam edin..
İyi geceler, Allah rahatlık versin..
[/QUOTE]***4. Takım 598.Etap***
DeryaOnDiet(65.9/66.5/+0.6/%-0.91)
Tomrs (60.3/60.0/%0,49)
stitch(67.3/67.6/+0.3/-%0.45)
hega8286(63.8/63.3/0.5/%0.78)
matilda34(76.5/76.1/0.4/%0.52)
dtcf(59/57.3/1.7/%2.88)
inkpin(74.5/74.2/0.3/%0.40)
Konus dinliyorum(68/65.7/1.3/%3.38)yeni üye başlangıç tarihi 2 kasım başlangıç kilo 68 hedef kilo 53
selinbs(70/68.8/1.2/%1.71)yeni üye başlangıç tarihi 4 kasım başlangıç kilo 72 hedef kilo 63
kaju(70.6/ 69.0/ 1.6/ %2.27)yeni üye başlangıç tarihi 11kasım başlangıç kilo 73.3 hedef 62
4. Takım ortalaması %1.107
AKovser (62. 4/61.9/0.5/%0.80)479. etapta izne ayrılan üye geri döndü. Bildirimde bulunmadı
glsmhmt(52.3///%)
tuzsuz_ruh(?///%)
Papillon_ (?///%)
Konus dinliyorum(68/65.7/1.3/%3.38)yeni üye başlangıç tarihi 2 kasım başlangıç kilo 68 hedef kilo 53
selinbs(70/68.8/1.2/%1.71)yeni üye başlangıç tarihi 4 kasım başlangıç kilo 72 hedef kilo 63
Harpy(76.3/74.8/1.5/%1.97)yeni üye başlangıç tarihi 4 kasım başlangıç kilo 78 hedef kilo 60
imzaben(72.5///%)yeni üye başlangıç tarihi 5 kasım başlangıç kilo 72.5 hedef kilo 60
zsaracoglu(78.5///%)yeni üye başlangıç tarihi 6 kasım başlangıç kilo 78.5 hedef kilo 65
kaju(70.6/ 69.0/ 1.6/ %2.27)yeni üye başlangıç tarihi 11kasım başlangıç kilo 73.3 hedef 62
BamfirADB(88.4//%)yeni üye başlangıç tarihi başlangıç kilo hedef kilo
Saribaykuş(66.7///%)yeni üye başlangıç tarihi 16 kasım başlangıç kilo 66.7 hedef 60
Neden çıkarıldığımı ben anlamadım ama olsun :)Sonuçlar hazır..
Hepinizi kutlarım..
Eve geçince yazarım dedim ama çok kötüyüm, şu an bunu bile titreyerek yazıyorum.. Umarım geçici birşeydir de hasta olmam..
Hep böyle devam edin..
Ben daha emzirirdim de kizim istemedi. Sut de vardi. Emzirme konusundan cok profesyonel destek aldim burda da konusunca hala emziriyorum sanmissindir olur canim. Ahh emzirirken kiloyu ne kolay veriyirdumtebrik ederim arkadaşım
tebrik ederim arkadaşım sonuçta eksi gram var orada
50lilkiloları görünce duygulanıyorum.Adına çok sevindim ne mutlu sana ,darısı bizim başımıza bacılar,takipleyecez seni çıtır.Bizde inşallah çıtır olma yolundayız dimi K klbk33 kaptan .ay inşallah
sorma ya o eşin yerinde olasım geldibu arada özür valla be senide emziriyorsun diye aklımda tutmuşum arada bana güzel tüyolar veriyorsun ya o konuda.bir de haklısn gece o kadar geç saatte yemek yeme doğru değil,vücut sindiremiyor
Gecmis olsun canim yavruna. Acil sifalar.Menüm
Sabah
1 kutu quark İçine 1 yk vişne reçeli
1 h yumurta
Kıvırcık
Öğlen
Salata
5yk kuru fasülye
Çorba
Ara
2 kare bitter
Sütlü kahve
1 elma
Akşam
Çorba
5 yk fasülye
Turşu
1 lokma p pilavı
Ara ceviz 2 tane
Spor hasta çocuk bakımı huysyzlar yaramazlar hepsi üstümüzde
Bol su
3 yeşil
Usuttun mu acaba canim? Gecmis olsunSonuçlar hazır..
Hepinizi kutlarım..
Hep böyle devam edin..
Cuma ve pazartesi bildirmen lazım. Cuma günü resimli olması lazım.Neden çıkarıldığımı ben anlamadım ama olsun :)
Cuma günleri ben kilomu bildiririm.
Zaten hergün tartınıyorum sıkça kilomu yazıyorum sanıyorum.
Bundan sonra Cuma günleri yazarım :)
Afiyet olsun canım benün güzel olmuş,1 lokma pilav bişey olmaz heralde yaw bilemedim.Geçmiş olsun canım çocuk hasta olunca zor valla insan ne yapacağını şaşırıyor.Menüm
Sabah
1 kutu quark İçine 1 yk vişne reçeli
1 h yumurta
Kıvırcık
Öğlen
Salata
5yk kuru fasülye
Çorba
Ara
2 kare bitter
Sütlü kahve
1 elma
Akşam
Çorba
5 yk fasülye
Turşu
1 lokma p pilavı
Ara ceviz 2 tane
Spor hasta çocuk bakımı huysyzlar yaramazlar hepsi üstümüzde
Bol su
3 yeşil
teşekkür ederiz,hakkat fena olmuş konus dinliyorum un çıkması,napalım dedğin gibi sağlık olsun.Çanım benim adet öncesi ise o zaman bende çok üürüm yada hasta olmaya çalışıyorsun,iyi yaparsın uyu bi güzel dinlenSonuçlar hazır..
Hepinizi kutlarım..
Hep böyle devam edin..
Onu fark ediyorum belki onunda etkisi var ama ben normalde de hız kilo veren biriyim.Önceden 56 kiloydum düşün ve önüme ne gelirse yerdim,dışarı çıktığımızda ben 2 porsiyon söylerdim eşim tek garson onun önüne koyardı 2yi,ben hopp burası derdimBen daha emzirirdim de kizim istemedi. Sut de vardi. Emzirme konusundan cok profesyonel destek aldim burda da konusunca hala emziriyorum sanmissindir olur canim. Ahh emzirirken kiloyu ne kolay veriyirdumkiymetini bil.
Aslında menün az ama enerjisi yüksek olan şeyler sanki.,kahvaltına bayıldım zaten kahvaltıyı çok severim,buda dolu dolu bir kahvaltı olmuş.Bu arada sabah kaçta yaptın kahvaltıyı?Bugunku menum
Sabah: tereyaginda 2 yumurta, 1 dilim ekmek, 1 yk ajvar, 5 zeytin, 2 dilim beyaz peynir.
10:00_ 1 fincan sade kahve, 1 dilim kavun, 1 dilim ananas, yarim ayva.
12:00_ 2 yk fistik ezmesi, 1 kase yagsiz patlamis misir
14:00_ 200gr kadar tavuk eti, 2 dilim ekmek
16:30 _ 1 paket pirinc patlagi1yk fistik ezmesi(tuzsuz sekersiz sade fistiktan yapilma)
18:00_ 1 tabak domates corbasi
Su: 3lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?