Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Oyle canim hamilelikte dikkat etmek lazim aslinda. Ben senden de fenayim 85le doguma girdim . Ikinci olursa 70i gecmemek istiyorum. Ama bunun icinde once 60a inmem lazim o baska. Ne guzel yeyip yeyip almamak. Hic yasamadigim bir duygu. Hep dikkat etmek zorundayim galiba.

Aslında menün az ama enerjisi yüksek olan şeyler sanki.,kahvaltına bayıldım zaten kahvaltıyı çok severim,buda dolu dolu bir kahvaltı olmuş.Bu arada sabah kaçta yaptın kahvaltıyı?
Saatinden emin olamadim 8 8:30 arasiydi. Haklisin canim bugun cok kalori aldim yakti su fistik ezmesi beni. Sukur bitti. Bugun ise gitmedim tedavi saatim gun icide olunca izin aldim. Evde olunca cok yiyorum yarin elma tarcin yapayim hemen. Istahim cok fena cildi hele ki sabahki artiyi gorunce.

Bu da benim menüm
Saat 7.00 : 1 mandalina
Saat 8.45 : 2 dilim ekmeğe kaşarlı hindi fümeli tost +200ml 1 çk bal ve 1çk dut pekmezli süt
Saat 11.00 : 1 h. yumurta + 4 zeytin
Saat 12.30: 1küçük kase çikolatalı puding(bir kaşık tadına baktım diye annem bitir onu dedi,benim suçum yok )
Ara yok uyudum kalkıncada midem çok kötüydü malum tatlı
Saat 19.00 : 1 kase çorba + yarım dilimin yarısı kadar siyez unundan ev yapımı bazlamam + 1 devasa kase salata (pancar,maydanoz,turp,mor lahana,havuç,marul,roka)zor bitirdim valla
3.5lt su
Spor yok dünkü spordan her yerim tutulmuşVücudum alışamadı.genelde gün aşırı yada haftada 3-4 kez yaparım ben sporumu

Yok yok öyle kafanı sallama kıyamam ben sana.Kahvaltının saatini sordum yediğin meyveyle arasına bakmak içi.1.5 saat yine iyi ama 2-2.5 saate çıkarırsan arasını daha iyi olur belki.Tabi yine senin kararın.Öyle evde öyle olunca bitmeden bize rahat yok,bende öyleyim dürtüyor resmen beni bu sıralar

Gecmis olsun canim yavruna. Acil sifalar.
Menunu recele ragmen cok begendim. Afiyet olsn.

Teşekkür ederim..
Canım ne zamandır canım istiyordu güzel bi eksi de görünce patlattım valla ama çok geldi yumurtayla arlarınd 1 saat falan var :)

Ben aslında tam bir pilavcıyım hele pirinç bana pilav ve yoğurt verin su bile istemem zaten bu günlere öyle geldim.. Normalde 2 yk yiyebilirim ama sırf ağzıma sürersem gerisi gelir korkusuyla yemiyorum bu sefer de dayanamadım işte
Aynen çocuklar hasta olunca tüm düzen bozuluyor.. Okula gitmiyor3 gündür iştah sıfır ama enerji full nasıl başarıyor bilmiyorum..

başlayınca azıcık azıcık arkası kesilmiyor seni anlıyorum .Bende makarna ve patates delisiyim. Eskiden gecenin 10da kalkar fırına baharatlayıp atardım pateyi ama o günler geride kaldı.Geçmiş olsun canım.O düzelene kadar Allah yardımcın olsun canım,sıkılıyordur evde çocuk işte hastada olsa.

Çok geçmiş olsun.
Çocuklar hasta olunca düzen herşey allak bullak oluyor.

Menü:
Sabah (10:00)1 elma, 2 ceviz, 2 yk yulaf ezmesi, 200 ml süt ve tarçın
Ara: sütlü kahve
Öğle: (15:30) 10 badem ve muz
Ara: 1 lokum ve 2 kare bitter
Akşam: karidesli salata
Ara: yeşil çay ve 1 dilim ananas
Su: 3l

Tebrikler dostum hedefine ulaşmanaçok sevindim.. Mezuniyetini de kutluyorum umarım hep bu kiloda kalırsın mutlu olduğun kiloda

Tamam kaptişim sorun değil. Ben listede yer kalmazsa diye korkuyorum
Yok canım kalmaz mı bir sen varsın bir sibal izinden dönecek etti 12

Pazartesi kilosunu baz alsaydın çıkarmak yerine canım

Afiyet olsun canim. Aksamki salatana bayildim.

Haklisin minimum 2 saat ara vermem lazim.

Sen şimdiye 60 a yaklaşırdın ama şu rahatsızlık bozdu işi. Olsun sağlık önce geliyor. Bi an önce iyileşirsin inşallah. Sonra kaptanlar seni deli gibi çalıştır zaten :)
Ahh bir iyilessem canim. Kimlerden nerelerden medet umuyor insan sifa arayinca.
Kilo versem iyi de moral olurdu. Anlamiyorum eskiden yedigimden daha az yiyorum (bugun haric) yine de inemiyorum eksiye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…