- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Yanlış anlaşılmış bence :)
Kimdi hatırlamıyorum ama bana boyun kaç geçen hafta kilon neydi yaşın kaç diye soruldu.
Bende onun üzerine ‘sanırım’ demiştim.
Yoksa ben Cuma günlerini de beklemeden ara ara kilomu yazıyordum :)
Selamlar 64.7 gr olmuşum. :)))
Ayyy 60 kiloyu bir görsemmmm çok az kaldı sanırım :)))
Oglenki 3 kasiklik olan sey cikmamis canim. Menun cok guzel. Afiyet olsun.İyi akşamlar canlar dünkü menüyü geceyim hemen sonra bu gunku nu vereyim
Bu arada @dtcf aşırı tebrik ediyorum seni o kiloların ödem olduğuna hep inanmıştım.
Sabah 1 kase yoğurt +1 kaşık chia
Ara 1 bardak süt
Öğlen tarhana çorbası 1 kepçe + 4 kaşık bezelye yemeği + 3 kaşık
Ara bir avuctan az sarı leblebi
Akşam ızgara tavuk 1 porsiyon + avakado salatası +1ayran
1500.cc su
6860 adım
Öğlen 3 kaşık yoğurt vardı onu yazmayı unutmusumİyi akşamlar canlar dünkü menüyü geceyim hemen sonra bu gunku nu vereyim
Bu arada @dtcf aşırı tebrik ediyorum seni o kiloların ödem olduğuna hep inanmıştım.
Sabah 1 kase yoğurt +1 kaşık chia
Ara 1 bardak süt
Öğlen tarhana çorbası 1 kepçe + 4 kaşık bezelye yemeği + 3 kaşık
Ara bir avuctan az sarı leblebi
Akşam ızgara tavuk 1 porsiyon + avakado salatası +1ayran
1500.cc su
6860 adım
@dtfc ayyy kutlarimYarışmamız 598. Etap birincisi 4.Takımdandtcf
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını (beslenme ve spor taktiklerini içeren) Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Güle güle kullan arkadaşım.Güzel günlerde inşallah canımKizlar online aldigim kiyafetlerim geldi. Sadece 38 beden pantolon tam oldu. Geri kalan hepsi buyuk. Saka gibi. Simdi elbiselerin 36sini siparis verecegim. Kumasi likrali hepsinin ondan galiba degilse neerdeyse butun elbiselerim 38. Ama hosuma da gitmedi degil yani :)
Bugun ve yarin elma kuru yapacagim goreyim artik su 64u ins bu cumaya.
canım bugünkü menün sağlammış.Amaan nasılsa 38 bedensin.Şiştim vaalla bende vercem kurtulacam şu 40 bedenden (hatta 40tan biraz fazla gibiyim of ya )Afiyet olsun canımBugunku menum
Sabah 09:30_ 2 dilim ekmek, 2 dilim peynir, tereyaginda 2 yumurta, 6 zeytin, 2 yk ajvar.
11:30_ 1 fincan sutlu kahve, 1 elma, 3 havuc, 1 tk corekotu yagi.
17:00_ 1 tabak etli yesil fasulye, 1 kase biber domates, 1 kase yogurt, 4 tane buyuk manti (burda pierogi diyorlar, 1 tanesi 1 yk kadar)
19:00_ yarim bardak taze sebze suyu icine 1 tk kenevir yagi.
@tuzsuz_ruh K klbk33
Su:2 lt
1 lt tarcinli elma suyu
2 bardak detoks cayi.
Manti mi cok olmus canim? Off ya cok olmasin istedim aslinda. 2 ogune dusurdum ama. Cok mu olmus?Güle güle kullan arkadaşım.Güzel günlerde inşallah canım
canım bugünkü menün sağlammış.Amaan nasılsa 38 bedensin.Şiştim vaalla bende vercem kurtulacam şu 40 bedenden (hatta 40tan biraz fazla gibiyim of ya )Afiyet olsun canım
SupermisKizlar online aldigim kiyafetlerim geldi. Sadece 38 beden pantolon tam oldu. Geri kalan hepsi buyuk. Saka gibi. Simdi elbiselerin 36sini siparis verecegim. Kumasi likrali hepsinin ondan galiba degilse neerdeyse butun elbiselerim 38. Ama hosuma da gitmedi degil yani :)
Bugun ve yarin elma kuru yapacagim goreyim artik su 64u ins bu cumaya.
canım yani dolu dolu bir menü,sabah kuvvetli(olması gerektiği gibi) öğlende 4 tane meyve var,ondan dedim tabi akşamda hamur işi.Ama sen benim menümü gördünmü rezil durumda.Benimkinin yanında seninki iyi.Sen ekmek yerine mantı yedin heralde.Yani aslında et de ekmeksiz yenmez yanına katık ettin herhal.Manti mi cok olmus canim? Off ya cok olmasin istedim aslinda. 2 ogune dusurdum ama. Cok mu olmus?
Canim ben hep likrali giyiyirum ondan galiba.Supermis, ben hala 42 giyiyorum, 38i gorsem mutlu olucam ama kizima oyun alani aldik, artik oraya birakip daha duzenli yemek yapabilirim umarim bu hafta
Aksamki o 4 kasik mantiyi yeneyecektim. Kotu oldu.canım yani dolu dolu bir menü,sabah kuvvetli(olması gerektiği gibi) öğlende 4 tane meyve var,ondan dedim tabi akşamda hamur işi.Ama sen benim menümü gördünmü rezil durumda.Benimkinin yanında seninki iyi.Sen ekmek yerine mantı yedin heralde.Yani aslında et de ekmeksiz yenmez yanına katık ettin herhal.
Off derya ya valla moralim çok bozuluyor kendime vakit ayıramıyorum bunalımn eşiğindeyim.Çocuk ne zaman izin verirse temizlik yapıyorum yada işte spor eğer vermezse hiç bir işimi yapamıyorum.Bilmiyorum kendimi mutsuz hissediyorum hissetmemem lazım ama işte.Bugün çok spor yapmak istedim panik atağa çok iyi geliyor müzik dinlemek ama benim velet beni çok zorluyor 2 gündürNe güzel senin ki biraz daha büyük.
Canim benim uzme tatli canini. Anne yuregi kiyamaz tabiki ama cocugun cok kucak istiyorsa bazen birak aglasin boylelikle beklemeyi ogrenir. Inan ki ise yariyor.Kızlar menümü yazayım hemen sonra yatacam şimdiden iyi geceler
Saat 7.30 : limonlu ılık su
Saat 10.45 : yarım bazlamaya 2 kibrit kutusu kadar peynir+marul+domates+250ml ayran (hepsini yemedim)
Saat 14.00 : öğlenden kalan bazlamayı yedim
Saat 16.30 : 1 tabak yeşil mercimek + 3 kaşık yoğurt
Saat 21.00 : 6 tane çubuk kraker+ 6 tane balık kraker+ 2 tane peynir karaker (kare) +2 kare bitter . çok lüzumsuz biliyorum ama bugün resmen isyanlardaydım özür.
Su 3 lt spor yok
Çocuk bu sıralar canımı çok sıkıyor nefes alamıyorum resmen.bazen ağlarken kafayı oynatasım geliyor şuan yattıda rahat rahat yazabildim.Bu yüzden yapamadım sporu.Beni görünce ağlamaya başlıyr yapışıyor resmen üstüme bunaldım yabide velimle tartıştım dün iyice panik atağım patlak verdi
Bu arada oglende 4 meyve yok canim. 3 sebze (havuc) 1 meyve (elma) belki yanlis yazmisimdir menuye.canım yani dolu dolu bir menü,sabah kuvvetli(olması gerektiği gibi) öğlende 4 tane meyve var,ondan dedim tabi akşamda hamur işi.Ama sen benim menümü gördünmü rezil durumda.Benimkinin yanında seninki iyi.Sen ekmek yerine mantı yedin heralde.Yani aslında et de ekmeksiz yenmez yanına katık ettin herhal.
Off derya ya valla moralim çok bozuluyor kendime vakit ayıramıyorum bunalımn eşiğindeyim.Çocuk ne zaman izin verirse temizlik yapıyorum yada işte spor eğer vermezse hiç bir işimi yapamıyorum.Bilmiyorum kendimi mutsuz hissediyorum hissetmemem lazım ama işte.Bugün çok spor yapmak istedim panik atağa çok iyi geliyor müzik dinlemek ama benim velet beni çok zorluyor 2 gündürNe güzel senin ki biraz daha büyük.
Adam 5te geliyor full çalışıyor tamam bende onun kadar çalışmıyorum,annemde var evde ama çocuk beni görünce sürekli sızlanıyr kucağımdan inmek istemiyor başka odaya gidiyorum oradan sesini duyuyorum.Annem ben okuldayken bakıyor o yüzden kadın nefes alsın diye pek onada bırakmayım diyorum.Uyusa ya gün içinde 2 saat kadar oda yok.Sütümde okadar çok çıkmıyor sadece 4 saatte bir ona yetecek kadar fazla olsa ayıracam ama durum böyle işte.Amaaan neyse benim böyle gidecek demekki.Kendimle başbaşa kalmayı özledim.Aksamki o 4 kasik mantiyi yeneyecektim. Kotu oldu.
Canim esin evdeyken birak esine cik. Hava alirsin. Bunalirsin tabiki kolay degil. Hep kendin bakacaksin diye birsey yok sutunu sag koy eve en az 3 saat rahatsin. Ben cok sut sagip biraktim kizim kucukken.
Degilse tek hayatin ev ve cocuk olur. Tabiki sukur buna ama bunalirsin cok.
ben havucuda meyveden sayıyorum ondan oldu pardon yaBu arada oglende 4 meyve yok canim. 3 sebze (havuc) 1 meyve (elma) belki yanlis yazmisimdir menuye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?