- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Canim sen milleti bosver cocuk bu aglar. Konusmak gibidir cocuk aglamasi. Sakin kendini kotu hissetme aglamasina izin verince. Sadece kucak icin agladiginda alma kucagina alisirsa ilerde daha da zor olur. Bebeklerin aylarina gore aliskanlik birakmalari farklilik gosterir ama genelde 3 gun ile 1 hafta arasidir. Maksimum 1 hafta icinde kucagi unutabilir. . tabii karar senin canim.Adam 5te geliyor full çalışıyor tamam bende onun kadar çalışmıyorum,annemde var evde ama çocuk beni görünce sürekli sızlanıyr kucağımdan inmek istemiyor başka odaya gidiyorum oradan sesini duyuyorum.Annem ben okuldayken bakıyor o yüzden kadın nefes alsın diye pek onada bırakmayım diyorum.Uyusa ya gün içinde 2 saat kadar oda yok.Sütümde okadar çok çıkmıyor sadece 4 saatte bir ona yetecek kadar fazla olsa ayıracam ama durum böyle işte.Amaaan neyse benim böyle gidecek demekki.Kendimle başbaşa kalmayı özledim.
Evet baktım bu gece uyumadı yatırdım beşiğine ağlaya ağlaya uyudu hiç ellemedim nasıl anırıyor tepiniyor sesi de çok gür milleti rahatsız edecek diyede korkuyorum.Evet biliyorum o saatte yemem üzerine tüyü dikti.
Yok ya sabah kahvalti cok yedim aksamki manti gereksiz oldu haklisin. Off ne ki bugun dikkat edecektim.ben havucuda meyveden sayıyorum ondan oldu pardon yaBak sende en azından meyve sebze var menünde sağlıklı yani.Canım ben yatıyorum öpüyorum sizi kızlar hepinize iyi geceler
Yok yok zaten anlayışsızlık olmadı zaten.Ola bilir tabi canım, sonuçta yazarak anlaşmaya çalışıyoruz..
Her şey olur, her şeyi anlayışla kabul etmemiz gerek :)
Yoksa burada ne işimiz var dimi :)
Sen aralarda tartılmayı bırak..
Cumaları yazmayı asla unutma, pazartesi de bir sorun olmazsa bildirimini yap..
İstenen aslında çok basit, biz karışık hale getiriyoruz istemeden..
Neyse artık, haftaya İnşaAllah listedesin..
Aleykum selam
MaşaAllah..
Bunu ben de yapmaya calisiyorum ama normalde hic aglamayan bebek bu aralar çok kucak istiyor ve cok icli agliyor almazsam.. bir derdi var ama cozucem yakinda inşallah:)Canim benim uzme tatli canini. Anne yuregi kiyamaz tabiki ama cocugun cok kucak istiyorsa bazen birak aglasin boylelikle beklemeyi ogrenir. Inan ki ise yariyor.
Afiyet olsun. Aksamki krakerlerin saati gec olmus canim.
Canım kac aylik senin bebegin?Adam 5te geliyor full çalışıyor tamam bende onun kadar çalışmıyorum,annemde var evde ama çocuk beni görünce sürekli sızlanıyr kucağımdan inmek istemiyor başka odaya gidiyorum oradan sesini duyuyorum.Annem ben okuldayken bakıyor o yüzden kadın nefes alsın diye pek onada bırakmayım diyorum.Uyusa ya gün içinde 2 saat kadar oda yok.Sütümde okadar çok çıkmıyor sadece 4 saatte bir ona yetecek kadar fazla olsa ayıracam ama durum böyle işte.Amaaan neyse benim böyle gidecek demekki.Kendimle başbaşa kalmayı özledim.
Evet baktım bu gece uyumadı yatırdım beşiğine ağlaya ağlaya uyudu hiç ellemedim nasıl anırıyor tepiniyor sesi de çok gür milleti rahatsız edecek diyede korkuyorum.Evet biliyorum o saatte yemem üzerine tüyü dikti.
Cok az olmuş yine menun, su da çok fenaSelam herkese.
Menümü yazayım.
Sabah, 1 haşlanmış yumurta 7 adet yeşil zeytin 1 kahve.
Akşam, 1 çupra balık salata.
1 bardak latte.
1 litre su.
Baya yürüdüm bugün. Alışveriş felan derken 2 saat yürümüşüm.
Eşim Türk ekmek getirmiş bu pide gibi nasıl mis gibi kokuyorrrr. Çok özlemişim
Kendimi tutayım yarın sabah kahvaltıda götürürüm. :)
Alıştım sanırım.Cok az olmuş yine menun, su da çok fena
Afiyet olsun canım..Kaptanim bugun menum @tuzsuz_ruh
09:30 beyaz peynir, domates, yesillik ve 1 yumurta ile durum
11:00 sekersiz latte
13:00 sekersiz cay
14:00 bir tabak mercimek corbasi, 3 adet kofte
16:00 bir küçük haslanmis misir
18:00 sekersiz sutlu kahve, bir parca tadimlik brownie
20:30 yesil salata, karisik izgara
Spor yapamadim ama bugün yine hep disardaydim, akşam yemeginden hemen once dondum
Su bugün yine maalesef 1lt
Yatana kadar 1-2 bardak daha su icerim, belki bir de yesil cay
Çok geç saatte yemediysen sorun değil..Alıştım sanırım.
Önce gerçekten çok yiyordum.
Ama dayanamayıp az ekmek içine peynir ve çay eşliğinde yedim pişmanım ..
Umarim canim oyun alaninda guzelce oynasinBunu ben de yapmaya calisiyorum ama normalde hic aglamayan bebek bu aralar çok kucak istiyor ve cok icli agliyor almazsam.. bir derdi var ama cozucem yakinda inşallah:)
Neyse şu oyun alani kurtaracak beni biraz umarim
Afiyet olsun canim.Selam herkese.
Menümü yazayım.
Sabah, 1 haşlanmış yumurta 7 adet yeşil zeytin 1 kahve.
Akşam, 1 çupra balık salata.
1 bardak latte.
1 litre su.
Baya yürüdüm bugün. Alışveriş felan derken 2 saat yürümüşüm.
Eşim Türk ekmek getirmiş bu pide gibi nasıl mis gibi kokuyorrrr. Çok özlemişim
Kendimi tutayım yarın sabah kahvaltıda götürürüm. :)
Menun guzel olmus canim. Afiyet olsun. Herseyden kararinca yemissin.Günaydın kIzlar ben iki gündür çok halsiz hissediyorum beklenen misafir de geldi ağrı var biraz hava da soğuk ondan sanırım
Dünkü menü
Sabah 11:00 1 kaşık peynir + 5 zeytin+kavurmali omlet bol çay
Ara : 1 avuç beyaz leblebi +çay
Akşam 7 küçük yuvarlak köfte ve iki dilim ekmek + 1 kase cacık
Ara yarımdan daha az yeşil muz
Şu 1500 cc
Yarım saat ev işi
K klbk33 @tuzsuz_ruh
Canim menun guzel. Brownie zaten tadimlik yazmissin. Ama suyun cok az olmus. Telefonunun saatini kur her 40 dakikaya ve en az 1 bardak su ic.Kaptanim bugun menum @tuzsuz_ruh
09:30 beyaz peynir, domates, yesillik ve 1 yumurta ile durum
11:00 sekersiz latte
13:00 sekersiz cay
14:00 bir tabak mercimek corbasi, 3 adet kofte
16:00 bir küçük haslanmis misir
18:00 sekersiz sutlu kahve, bir parca tadimlik brownie
20:30 yesil salata, karisik izgara
Spor yapamadim ama bugün yine hep disardaydim, akşam yemeginden hemen once dondum
Su bugün yine maalesef 1lt
Yatana kadar 1-2 bardak daha su icerim, belki bir de yesil cay
Iyi uyanmana sevindim canim.Günaydınnnn...
Dün modum düşüktü nedense, canım hiç birşey yapmak istemiyordu..
Bugün iyi uyandım çok şükür..
Siz nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?