Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Menunu cok begendim canim. Ama suyun az olmus.

Cevizleri falan abartma canım 3-4 porsiyonun üstüne çıkmamaya çalış..

Canım bebişinkaç aylık? Belki biraz daha fazla kaliteli vakit geçirmelisin.. Belki işte olduğun için seni özlüyordur..

Gece 22. Civarıydı
tüm gün kh almazsan kendini tutamazsın tabi canım kahvaltı ve öğle yemeğini dengeli yersen akşam yemeğinde hafif geçsen bile o kadar gözün dönmez... En kötü ihtimalle akşam arası olarak yoğurt ya da yağlı tohum tüketebilirsin..

Ben dün diyet anlamında kötü bi gün geçirdim doğum günü partisine gitiik ev yapımı bazı şeyler yedim akşam da hamburgerciye gittik yine low karb ekmeksiz burger yedim 3 tane de tavuk göğüs kızarmış yedim tam menü veriyorum çünkü ne yediğimi gerçekten bilmiyorum bugün sahalara dönüyorum tabiki

Haftasonu zor oluyor canim anliyorum seni. Hele ki disarda yeyince.

Ben de artık 56yı görmek istiyorum. Ben sanırım 10 senedir hiç 56nın altına inmedim. O yüzden vücut 57yi görür görmez direnişe geçiyo.

Wuuuu var gibi hadi hayırlısı hemen kan testi yaptır :)
Ben daha 52ye inicektim. Taş gibi olucaktım Aslında istiyoduk ama bu ay imkansızdı. Şok oldum, ne bileyim. Yarın yoğunluktan ilgilenemeyeceğim ama salı yaptırıcam testi. Asıl mesele kaç kilo alıcam

Menüm
Sabah
1 parça süzme Peynir
1 dlm tb ekmek
1 h yumurta
1 tk pekmez

Ara 1 hurma

Öğlen
4yk kısır (dün yapıp götürmüştüm doğum gününe eve ayırdığım kısmından )

Ara
1 kutu sade quark
1 minik muz

Akşam
4 minik köfte
1 dlm ekmek
Karnabahar
3 yk yoğurt
Biraz turşu

Akşam yoğurt yerim gene ya da ceviz eğer acıkırsam

Spor bugün yok ama belki biraz zumba yaparım çocuklarla

Bol su
Bugün ne yeşil çay içtim ne de kahve çünkü başım çok ağrıyordu sabah.. Dün çok su içmediğim için susuz kaldım sanırım..

Yok çok iyi oldu bunu bildiğim bazen bekliyorum özellikle de karnı tok ve altı da temizse ama o zamanda o kadar acıklı acıklı ağlıyorki.Demek doğru yoldayım ama bazen öyle şiddetli bağırıyorki evden kaçasım geliyor ya öyle az buzda değilki kilosu 9kgyi geçti.Bide diş çıkıyor heralde ondan da yapıyor,katlanacam dediğin gibi gereksiz olduğunu farkedincede almayacam kucağıma
Canım kac aylik senin bebegin?
Canım 5 ayı yeni geçtik seninki 7 idi galiba senin nasıl gidiyor spor işini hangi ara yapıyon ya da kendine nasıl vakit ayırıyorsun
Evet sende farkındasın zaten su biraz az olmuş ama menün güzelmiş canım sadece akşam salata ve ızgarayı erkene çekebilirsin.Afiyet olsun.
1 aralık menü

Sabah yok

Öğlen
Et kavurma
1 dilim ekmek

Ara
1 elma

Akşam da kahvaltı tarzı atıştırdım..
İştahım yoktu pek..

Su 1 litre
Dün spor da yapmadım..
Hııım şaşırtmacalı bir menü.Öğlen akşama göre daha ağır mantıklı ama sanki su az.Her seferinde bende akşamı az yapayım diyorum ama olmuyor,bence etkili olur.
afiyet olsun canım su az birazcıkın soğuktada istenmiyor ama.
Canım 5 ayı yeni bitirdik bir hafta oldu.Çok vakitte geçiriyorum eve gelince ama adama yetmiyor sanki.Ya bu çocuk sabah uyumuyor arkadaş.Hani bebekler uyuyarak büyürdü,benimki anca çığlıklar atsın emeklemeye çalışsın kucağımda tavşan gibi sürekli zıplıyor
Pazarın gazabı ben de sen gillerdenim bugün,naapalım dönecez dediğin gibi aynı hızla.

Galiba hamileyim...
Kızzz ay bu ne güzel haber beBenimde böyle silikti günümden önce yapmıştım hemde ağlayarak "kesin yine olmadı "diyerek.Sonuç çıktı ben bu sefer daha çok ağlamaya başladım eşime gebelik testini göstermeye gittiğimde. İnanamamıştım gözlerime,şimdi hatırlayınca gözüm doldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…