- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Menunu cok begendim canim. Ama suyun az olmus.30 kasım menü
Sabah
1 dilim çavdar ekmeği
Yoğurtlu peynir
Yarım kupa limonlu yeşilçay
Öğlen
5 kaşık pilav
2 parça tavuk
2 dilim salatalık turşu
Akşam
Tavada yağsız et
Domates
Salatalık
Yeşillik
Su 1.5 litre
Spor - 5.000 adım
Pek birsey yememisdin canim. Su yine cok az.1 aralık menü
Sabah yok
Öğlen
Et kavurma
1 dilim ekmek
Ara
1 elma
Akşam da kahvaltı tarzı atıştırdım..
İştahım yoktu pek..
Su 1 litre
Dün spor da yapmadım..
Teşekkğr ediyorum ama daha çok 700 gr var ama
cuma bildirim yapmamıstım tel yoktu ...87.8 filandım sanırsam
Dün ki menüyüde yazayım
Sabah yok çünkü kızımla tembellik yapıp uyuduk öğlen kalktık
Öğlen
Zeytinyağlı kabak semizotu yemeği bir kase yoğurt
Ara türk khvesi şekersiz
Akşm az pilav etli nohut ve z.yağlı pırasa
Ara 15 fındık 5 ceviz yarım ayva
30 jj
1 saat temizlik
1.5 lt su
Adam 5te geliyor full çalışıyor tamam bende onun kadar çalışmıyorum,annemde var evde ama çocuk beni görünce sürekli sızlanıyr kucağımdan inmek istemiyor başka odaya gidiyorum oradan sesini duyuyorum.Annem ben okuldayken bakıyor o yüzden kadın nefes alsın diye pek onada bırakmayım diyorum.Uyusa ya gün içinde 2 saat kadar oda yok.Sütümde okadar çok çıkmıyor sadece 4 saatte bir ona yetecek kadar fazla olsa ayıracam ama durum böyle işte.Amaaan neyse benim böyle gidecek demekki.Kendimle başbaşa kalmayı özledim.
Evet baktım bu gece uyumadı yatırdım beşiğine ağlaya ağlaya uyudu hiç ellemedim nasıl anırıyor tepiniyor sesi de çok gür milleti rahatsız edecek diyede korkuyorum.Evet biliyorum o saatte yemem üzerine tüyü dikti.
Evet gordum canim. Super 3. Olmusuz. Iyi gezmeler. Iyi pazarlar.Günaydın herkese haftasonu hiç gelemedim şimdide gezmeye gidiyoruz kızlar eşimle öpüyorum hepinizi3. Olduk kutlayın inşallah bir nota gidecek
Yedim ki ..Afiyet olsun canim.
Tebrikler ekmegi yemeyip tutmussun kendini sabaha kadar
Gece 22. CivarıydıÇok geç saatte yemediysen sorun değil..
tüm gün kh almazsan kendini tutamazsın tabi canım kahvaltı ve öğle yemeğini dengeli yersen akşam yemeğinde hafif geçsen bile o kadar gözün dönmez... En kötü ihtimalle akşam arası olarak yoğurt ya da yağlı tohum tüketebilirsin..Gece 22. Civarıydı
Haftasonu zor oluyor canim anliyorum seni. Hele ki disarda yeyince.Ben dün diyet anlamında kötü bi gün geçirdimdoğum günü partisine gitiik ev yapımı bazı şeyler yedim akşam da hamburgerciye gittik yine low karb ekmeksiz burger yedim 3 tane de tavuk göğüs kızarmış yedim tam menü veriyorum çünkü ne yediğimi gerçekten bilmiyorum bugün sahalara dönüyorum tabiki
2 kilo ödem de biraz şov bencedtcf canım tebrik ederim gelicez bizde arkandan inşallah demek ödemmiş o kilo sandığın boşuna üzüldün canım benim
Ay geçen hafta sonuncu bu hafta birinci. Duygu seli yaşıyorum resmenYarışmamız 598. Etap birincisi 4.Takımdandtcf
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını (beslenme ve spor taktiklerini içeren) Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Wuuuu var gibi hadi hayırlısı hemen kan testi yaptır :)Galiba hamileyim...
Ben de artık 56yı görmek istiyorum. Ben sanırım 10 senedir hiç 56nın altına inmedim. O yüzden vücut 57yi görür görmez direnişe geçiyo.Kızzz bak vermişin yaaa. Bu benim hamile kalmadan önceki kilom ama artık 56ya düşmeyi düşünmüyorum bana fazla oluyor ama birden bir içim cız etti görünce 14 yaşından beri 56idim ondan olsa gerek,duygulandım .@DeryaOnDiet canım bak olabiliyor iniş çıkışlar yeterki morali bozmamak ve azimle devam etmek lazım,olacak ya.o hedef kilo buraya tıpış tıpış gelecek
Ben daha 52ye inicektim. Taş gibi olucaktımWuuuu var gibi hadi hayırlısı hemen kan testi yaptır :)
Galiba hamileyim...
Yok çok iyi oldu bunu bildiğim bazen bekliyorum özellikle de karnı tok ve altı da temizse ama o zamanda o kadar acıklı acıklı ağlıyorki.Demek doğru yoldayım ama bazen öyle şiddetli bağırıyorki evden kaçasım geliyor ya öyle az buzda değilki kilosu 9kgyi geçti.Bide diş çıkıyor heralde ondan da yapıyor,katlanacam dediğin gibi gereksiz olduğunu farkedincede almayacam kucağımaCanim sen milleti bosver cocuk bu aglar. Konusmak gibidir cocuk aglamasi. Sakin kendini kotu hissetme aglamasina izin verince. Sadece kucak icin agladiginda alma kucagina alisirsa ilerde daha da zor olur. Bebeklerin aylarina gore aliskanlik birakmalari farklilik gosterir ama genelde 3 gun ile 1 hafta arasidir. Maksimum 1 hafta icinde kucagi unutabilir. . tabii karar senin canim.
Canım 5 ayı yeni geçtik seninki 7 idi galiba senin nasıl gidiyor spor işini hangi ara yapıyon ya da kendine nasıl vakit ayırıyorsunCanım kac aylik senin bebegin?
Evet sende farkındasın zaten su biraz az olmuş ama menün güzelmiş canım sadece akşam salata ve ızgarayı erkene çekebilirsin.Afiyet olsun.Kaptanim bugun menum @tuzsuz_ruh
09:30 beyaz peynir, domates, yesillik ve 1 yumurta ile durum
11:00 sekersiz latte
13:00 sekersiz cay
14:00 bir tabak mercimek corbasi, 3 adet kofte
16:00 bir küçük haslanmis misir
18:00 sekersiz sutlu kahve, bir parca tadimlik brownie
20:30 yesil salata, karisik izgara
Spor yapamadim ama bugün yine hep disardaydim, akşam yemeginden hemen once dondum
Su bugün yine maalesef 1lt
Yatana kadar 1-2 bardak daha su icerim, belki bir de yesil cay
Hııım şaşırtmacalı bir menü.Öğlen akşama göre daha ağır mantıklı ama sanki su az.Her seferinde bende akşamı az yapayım diyorum ama olmuyor,bence etkili olur.1 aralık menü
Sabah yok
Öğlen
Et kavurma
1 dilim ekmek
Ara
1 elma
Akşam da kahvaltı tarzı atıştırdım..
İştahım yoktu pek..
Su 1 litre
Dün spor da yapmadım..
afiyet olsun canım su az birazcıkın soğuktada istenmiyor ama.Günaydın kIzlar ben iki gündür çok halsiz hissediyorum beklenen misafir de geldi ağrı var biraz hava da soğuk ondan sanırım
Dünkü menü
Sabah 11:00 1 kaşık peynir + 5 zeytin+kavurmali omlet bol çay
Ara : 1 avuç beyaz leblebi +çay
Akşam 7 küçük yuvarlak köfte ve iki dilim ekmek + 1 kase cacık
Ara yarımdan daha az yeşil muz
Şu 1500 cc
Yarım saat ev işi
@klbk33 @tuzsuz_ruh
Canım 5 ayı yeni bitirdik bir hafta oldu.Çok vakitte geçiriyorum eve gelince ama adama yetmiyor sanki.Ya bu çocuk sabah uyumuyor arkadaş.Hani bebekler uyuyarak büyürdü,benimki anca çığlıklar atsın emeklemeye çalışsın kucağımda tavşan gibi sürekli zıplıyorCevizleri falan abartma canım 3-4 porsiyonun üstüne çıkmamaya çalış..
Eki Görüntüle 2211377
Canım bebişinkaç aylık? Belki biraz daha fazla kaliteli vakit geçirmelisin.. Belki işte olduğun için seni özlüyordur..
Pazarın gazabı ben de sen gillerdenim bugün,naapalım dönecez dediğin gibi aynı hızla.Ben dün diyet anlamında kötü bi gün geçirdimdoğum günü partisine gitiik ev yapımı bazı şeyler yedim akşam da hamburgerciye gittik yine low karb ekmeksiz burger yedim 3 tane de tavuk göğüs kızarmış yedim tam menü veriyorum çünkü ne yediğimi gerçekten bilmiyorum bugün sahalara dönüyorum tabiki
Kızzz ay bu ne güzel haber beGaliba hamileyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?