Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben beğendim menünü canım ama kahvaltıda peynirle üzüm pekmezi yememeye dikkat et kansızlık yapıyormuş.Tabi kansızlık gibi bir problemin yoksa çok etkilemez.Bende su içmezsem hemen baş ağrısı yapıyor

Menüm
Saat 10.00 : limonlu ılık su
Saat 11.00 : 2 küçük d.siyez ekmeğine kaşarlı h.fümeli tost + 1 bardak sütlü kahv
Saat 14.00 : 2 hurma
Saat 17.30 : 4 büyük köfte + 4 dilim kadar döner + 2 büyükçene dilim ekmek +yarım bardak ayran(dışarda olunca kaçıyor işte +ekler
yatarken de süt içmeyi planlıyor bakalım yada 1 kase yoğurt yiyecem
2 .5lt su spor yok ama alışveriş yapıcaz diye çok gezdik eşimin teli 6375 adım attığını gösteriyorki ben ondan daha çok yürümüşümdür malum ben gezerken o bazen oturup dinlendi
@tuzsuz_ruh K klbk33

Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 çay kaşığı tahin
1 kk büyüklügünde süzme peynir
1 yemek kaşığı lor peynir

Akşam
Mantarlı tavuk sote
Brokoli sote
Yarım su bardağı kefir

2 litre su
Sporu birazdan yapacağım

Hayırlısı inşallah canım.. Kaç gün var regline? Yarın sabah bi tane daha yap istersen ya da kan testi en kesin sonuç :)
2 gün gecikti reglim. Ama ihtimal vermiyodum, yumurtlama tarihinde Ankara'da olduğum için. Yani gerçekten varsa hepi topu 2 haftalık :) salı günü gidicem nasipse.

Yaaa kıyamam sana ben ya... Ay benim bile içim cız etti yazdıklarını okurken :) Biz istiyoduk ama benim bu aydan umudum yoktu açıkcası. Son 5 senedir ilk defa reglim gecikince test yaptım. Herhalde çok yeni ki bu kadar silik çıktı. Yine de kan testi yaptırana kadar kabullenmicem :)

Menü
Sabah: 2 mandalina, 200ml süt, 2 yk yulaf ezmesi, 2 ceviz, tarçın
Öğle: 10 badem, 1 mandalina ve 1 bardak süt
Ara: 1 dilim brownie
Akşam: 75 gr haşlanmış tavuk göğüsü ve roka salatası
Su: 3l
Spor: 30 dk kardiyo ve 15 bölgesel hareketler

Ben daha 52ye inicektim. Taş gibi olucaktım Aslında istiyoduk ama bu ay imkansızdı. Şok oldum, ne bileyim. Yarın yoğunluktan ilgilenemeyeceğim ama salı yaptırıcam testi. Asıl mesele kaç kilo alıcam
Ay saglikla gelsin inşallah
Kiloyu merak etme, ben hamileyken abur cubur kacirdigim oldu ama genelde saglikli beslendim, 18 kilo aldım yinede, ama 17si 4. ayda kendiliginden gitmisti.. abur cubur yemezsen çok hizli gidiyor kilolar

Ben daha 52ye inicektim. Taş gibi olucaktım Aslında istiyoduk ama bu ay imkansızdı. Şok oldum, ne bileyim. Yarın yoğunluktan ilgilenemeyeceğim ama salı yaptırıcam testi. Asıl mesele kaç kilo alıcam
Emzirirken verirsin canim. 9-12 kilo arasi alirsan rahatlikla verirsin. Ki zaten seker yemezsen az alirsin.

Evet canım gec oldu akşam yemegim ama eve ancak donmustuk, yoksa genelde 8e kadar yapmis oluyoruz akşam yemegimizi. Benim bebegim 9aylik oldu ve cok hareketli, 7aya kadar kolaydi ama korkutmayayim biraz zorluyor bu aralar, o yuzden spor da yemek de zor oluyor..

Cani 57de cok guzel masallah. Hamile kalmak icin cok guzel bir kilo

Afiyet olsun canim. Guzel olmus.

Biz kadinlari alisveris hic yormuyor degil mi . Kacamak olmus biraz ama soz soyleneye pek hakkim yok benim menu fena bugun.

Yarindan itibaren hic degilse bu hafta boyunca guzel menuler verecegim. Galiba cok meyve yiyorum. Meyveyi de 1e indireyim hatta hic yemeyim yapabilirsem. Ekmegi gunde 2 dilim dusunuyorum. 1 dilim sabah 1 dilim oglen. Deneyeyim 1 hafta cumaya eksi gormezsem dusunecegim. Eskiden gunluk 5 ogun limitli kalorili yemek siparis ediyordum. Kilo vermek adina ise yaradi hep. Bakalim bu hafta eksiye inemezsem olmadi oyle yapayim.

Ay saglikla gelsin inşallah
Kiloyu merak etme, ben hamileyken abur cubur kacirdigim oldu ama genelde saglikli beslendim, 18 kilo aldım yinede, ama 17si 4. ayda kendiliginden gitmisti.. abur cubur yemezsen çok hizli gidiyor kilolar
Evet. Abur cubur konusunda artık daha katı olucam. Inşallah hem az alırım hem çabucak veririm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…