Ben beğendim menünü canım ama kahvaltıda peynirle üzüm pekmezi yememeye dikkat et kansızlık yapıyormuş.Tabi kansızlık gibi bir problemin yoksa çok etkilemez.Bende su içmezsem hemen baş ağrısı yapıyorMenüm
Sabah
1 parça süzme Peynir
1 dlm tb ekmek
1 h yumurta
1 tk pekmez
Ara 1 hurma
Öğlen
4yk kısır (dün yapıp götürmüştüm doğum gününe eve ayırdığım kısmından )
Ara
1 kutu sade quark
1 minik muz
Akşam
4 minik köfte
1 dlm ekmek
Karnabahar
3 yk yoğurt
Biraz turşu
Akşam yoğurt yerim gene ya da ceviz eğer acıkırsam
Spor bugün yok ama belki biraz zumba yaparım çocuklarla
Bol su
Bugün ne yeşil çay içtim ne de kahveçünkü başım çok ağrıyordu sabah.. Dün çok su içmediğim için susuz kaldım sanırım..
Teşekkür ederim... :)Ayy ne güzel yaa tebrik ederim.
2 gün gecikti reglim. Ama ihtimal vermiyodum, yumurtlama tarihinde Ankara'da olduğum için. Yani gerçekten varsa hepi topu 2 haftalık :) salı günü gidicem nasipse.Hayırlısı inşallah canım.. Kaç gün var regline? Yarın sabah bi tane daha yap istersen ya da kan testi en kesin sonuç :)
Yaaa kıyamam sana ben ya... Ay benim bile içim cız etti yazdıklarını okurken :) Biz istiyoduk ama benim bu aydan umudum yoktu açıkcası. Son 5 senedir ilk defa reglim gecikince test yaptım. Herhalde çok yeni ki bu kadar silik çıktı. Yine de kan testi yaptırana kadar kabullenmicem :)Yok çok iyi oldu bunu bildiğim bazen bekliyorum özellikle de karnı tok ve altı da temizse ama o zamanda o kadar acıklı acıklı ağlıyorki.Demek doğru yoldayım ama bazen öyle şiddetli bağırıyorki evden kaçasım geliyor ya öyle az buzda değilki kilosu 9kgyi geçti.Bide diş çıkıyor heralde ondan da yapıyor,katlanacam dediğin gibi gereksiz olduğunu farkedincede almayacam kucağıma
Canım 5 ayı yeni geçtik seninki 7 idi galiba senin nasıl gidiyor spor işini hangi ara yapıyon ya da kendine nasıl vakit ayırıyorsun
Evet sende farkındasın zaten su biraz az olmuş ama menün güzelmiş canım sadece akşam salata ve ızgarayı erkene çekebilirsin.Afiyet olsun.
Hııım şaşırtmacalı bir menü.Öğlen akşama göre daha ağır mantıklı ama sanki su az.Her seferinde bende akşamı az yapayım diyorum ama olmuyor,bence etkili olur.
afiyet olsun canım su az birazcıkın soğuktada istenmiyor ama.
Canım 5 ayı yeni bitirdik bir hafta oldu.Çok vakitte geçiriyorum eve gelince ama adama yetmiyor sanki.Ya bu çocuk sabah uyumuyor arkadaş.Hani bebekler uyuyarak büyürdü,benimki anca çığlıklar atsın emeklemeye çalışsın kucağımda tavşan gibi sürekli zıplıyor
Pazarın gazabı ben de sen gillerdenim bugün,naapalım dönecez dediğin gibi aynı hızla.
Kızzz ay bu ne güzel haber beBenimde böyle silikti günümden önce yapmıştım hemde ağlayarak "kesin yine olmadı "diyerek.Sonuç çıktı ben bu sefer daha çok ağlamaya başladım eşime gebelik testini göstermeye gittiğimde. İnanamamıştım gözlerime,şimdi hatırlayınca gözüm doldu
Ay saglikla gelsin inşallahBen daha 52ye inicektim. Taş gibi olucaktımAslında istiyoduk ama bu ay imkansızdı. Şok oldum, ne bileyim. Yarın yoğunluktan ilgilenemeyeceğim ama salı yaptırıcam testi. Asıl mesele kaç kilo alıcam
Harika haber canim. Insallah hayirlisiyla kucagina al yavrunu. Cok sevindim.Galiba hamileyim...
Emzirirken verirsin canim. 9-12 kilo arasi alirsan rahatlikla verirsin. Ki zaten seker yemezsen az alirsin.Ben daha 52ye inicektim. Taş gibi olucaktımAslında istiyoduk ama bu ay imkansızdı. Şok oldum, ne bileyim. Yarın yoğunluktan ilgilenemeyeceğim ama salı yaptırıcam testi. Asıl mesele kaç kilo alıcam
Evet canım gec oldu akşam yemegim ama eve ancak donmustuk, yoksa genelde 8e kadar yapmis oluyoruz akşam yemegimizi. Benim bebegim 9aylik oldu ve cok hareketli, 7aya kadar kolaydi ama korkutmayayim biraz zorluyor bu aralar, o yuzden spor da yemek de zor oluyor..Yok çok iyi oldu bunu bildiğim bazen bekliyorum özellikle de karnı tok ve altı da temizse ama o zamanda o kadar acıklı acıklı ağlıyorki.Demek doğru yoldayım ama bazen öyle şiddetli bağırıyorki evden kaçasım geliyor ya öyle az buzda değilki kilosu 9kgyi geçti.Bide diş çıkıyor heralde ondan da yapıyor,katlanacam dediğin gibi gereksiz olduğunu farkedincede almayacam kucağıma
Canım 5 ayı yeni geçtik seninki 7 idi galiba senin nasıl gidiyor spor işini hangi ara yapıyon ya da kendine nasıl vakit ayırıyorsun
Evet sende farkındasın zaten su biraz az olmuş ama menün güzelmiş canım sadece akşam salata ve ızgarayı erkene çekebilirsin.Afiyet olsun.
Hııım şaşırtmacalı bir menü.Öğlen akşama göre daha ağır mantıklı ama sanki su az.Her seferinde bende akşamı az yapayım diyorum ama olmuyor,bence etkili olur.
afiyet olsun canım su az birazcıkın soğuktada istenmiyor ama.
Canım 5 ayı yeni bitirdik bir hafta oldu.Çok vakitte geçiriyorum eve gelince ama adama yetmiyor sanki.Ya bu çocuk sabah uyumuyor arkadaş.Hani bebekler uyuyarak büyürdü,benimki anca çığlıklar atsın emeklemeye çalışsın kucağımda tavşan gibi sürekli zıplıyor
Pazarın gazabı ben de sen gillerdenim bugün,naapalım dönecez dediğin gibi aynı hızla.
Kızzz ay bu ne güzel haber beBenimde böyle silikti günümden önce yapmıştım hemde ağlayarak "kesin yine olmadı "diyerek.Sonuç çıktı ben bu sefer daha çok ağlamaya başladım eşime gebelik testini göstermeye gittiğimde. İnanamamıştım gözlerime,şimdi hatırlayınca gözüm doldu
Cani 57de cok guzel masallah. Hamile kalmak icin cok guzel bir kiloBen daha 52ye inicektim. Taş gibi olucaktımAslında istiyoduk ama bu ay imkansızdı. Şok oldum, ne bileyim. Yarın yoğunluktan ilgilenemeyeceğim ama salı yaptırıcam testi. Asıl mesele kaç kilo alıcam
Afiyet olsun canim. Guzel olmus.Menüm
Sabah
1 parça süzme Peynir
1 dlm tb ekmek
1 h yumurta
1 tk pekmez
Ara 1 hurma
Öğlen
4yk kısır (dün yapıp götürmüştüm doğum gününe eve ayırdığım kısmından )
Ara
1 kutu sade quark
1 minik muz
Akşam
4 minik köfte
1 dlm ekmek
Karnabahar
3 yk yoğurt
Biraz turşu
Akşam yoğurt yerim gene ya da ceviz eğer acıkırsam
Spor bugün yok ama belki biraz zumba yaparım çocuklarla
Bol su
Bugün ne yeşil çay içtim ne de kahveçünkü başım çok ağrıyordu sabah.. Dün çok su içmediğim için susuz kaldım sanırım..
Biz kadinlari alisveris hic yormuyor degil miMenüm
Saat 10.00 : limonlu ılık su
Saat 11.00 : 2 küçük d.siyez ekmeğine kaşarlı h.fümeli tost + 1 bardak sütlü kahv
Saat 14.00 : 2 hurma
Saat 17.30 : 4 büyük köfte + 4 dilim kadar döner + 2 büyükçene dilim ekmek +yarım bardak ayran(dışarda olunca kaçıyor işte+ekler
yatarken de süt içmeyi planlıyor bakalım yada 1 kase yoğurt yiyecem
2 .5lt su spor yok ama alışveriş yapıcaz diye çok gezdik eşimin teli 6375 adım attığını gösteriyorki ben ondan daha çok yürümüşümdür malum ben gezerken o bazen oturup dinlendi
@tuzsuz_ruh K klbk33
Afiyet olsun canim. Ben cok begendim.Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 çay kaşığı tahin
1 kk büyüklügünde süzme peynir
1 yemek kaşığı lor peynir
Akşam
Mantarlı tavuk sote
Brokoli sote
Yarım su bardağı kefir
2 litre su
Sporu birazdan yapacağım
Hayirlisi olsun canim. Bekliyoruz haberini.2 gün gecikti reglim. Ama ihtimal vermiyodum, yumurtlama tarihinde Ankara'da olduğum için. Yani gerçekten varsa hepi topu 2 haftalık :) salı günü gidicem nasipse.
Evet. Abur cubur konusunda artık daha katı olucam. Inşallah hem az alırım hem çabucak veririm...Ay saglikla gelsin inşallah
Kiloyu merak etme, ben hamileyken abur cubur kacirdigim oldu ama genelde saglikli beslendim, 18 kilo aldım yinede, ama 17si 4. ayda kendiliginden gitmisti.. abur cubur yemezsen çok hizli gidiyor kilolar
Inşallah :) Allah razı olsunHarika haber canim. Insallah hayirlisiyla kucagina al yavrunu. Cok sevindim.
10 kilodan fazla almak istemiyorum. Yeniden 67 olmak fikri bile çok ürkütücüEmzirirken verirsin canim. 9-12 kilo arasi alirsan rahatlikla verirsin. Ki zaten seker yemezsen az alirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?