Inşallah canım :)Hayirlisi olsun canim. Bekliyoruz haberini.
Tebrik ederim saglicakla kucakla insallahInşallah canım :)
Canim ins hayirlisiyla dogurdugunda zaten 5 kiloya yakin gidiyor. Geri kalanini da birkac ayda verirsin merak etme10 kilodan fazla almak istemiyorum. Yeniden 67 olmak fikri bile çok ürkütücü
Tebrik ederim. Sağlıcakla alın kucağınıza.Ben daha 52ye inicektim. Taş gibi olucaktımAslında istiyoduk ama bu ay imkansızdı. Şok oldum, ne bileyim. Yarın yoğunluktan ilgilenemeyeceğim ama salı yaptırıcam testi. Asıl mesele kaç kilo alıcam
Bende hiç ekmek yemiyorum.Yarindan itibaren hic degilse bu hafta boyunca guzel menuler verecegim. Galiba cok meyve yiyorum. Meyveyi de 1e indireyim hatta hic yemeyim yapabilirsem. Ekmegi gunde 2 dilim dusunuyorum. 1 dilim sabah 1 dilim oglen. Deneyeyim 1 hafta cumaya eksi gormezsem dusunecegim. Eskiden gunluk 5 ogun limitli kalorili yemek siparis ediyordum. Kilo vermek adina ise yaradi hep. Bakalim bu hafta eksiye inemezsem olmadi oyle yapayim.
Ve beklediğim haberGaliba hamileyim...
Spor yapmaaaaaaSabah
1 haşlanmış yumurta
1 çay kaşığı tahin
1 kk büyüklügünde süzme peynir
1 yemek kaşığı lor peynir
Akşam
Mantarlı tavuk sote
Brokoli sote
Yarım su bardağı kefir
2 litre su
Sporu birazdan yapacağım
10 kilo alsan 3 kilo bebek 3 kilo su hopppp Doğumda gider kalır sana 4 kilocuk emzirdikçe uçar gider onlarda aaaaaaa düşündüğüne bak şunun yahuuuuuu kızzzz bacım bebek geliyor farkında mısın anam sen şoktan ne diyeceğini bilemiyor hatun10 kilodan fazla almak istemiyorum. Yeniden 67 olmak fikri bile çok ürkütücü
Galiba hamileyim...
Su su su suuuuuuuuuuuuuuu hani suuuu nerde suuuuu çok az çokkkk suyu çoğaltıyoruz suyu çoğaltıyoruz suyu çoğaltıyoruzKaptanim bugun menum @tuzsuz_ruh
09:30 beyaz peynir, domates, yesillik ve 1 yumurta ile durum
11:00 sekersiz latte
13:00 sekersiz cay
14:00 bir tabak mercimek corbasi, 3 adet kofte
16:00 bir küçük haslanmis misir
18:00 sekersiz sutlu kahve, bir parca tadimlik brownie
20:30 yesil salata, karisik izgara
Spor yapamadim ama bugün yine hep disardaydim, akşam yemeginden hemen once dondum
Su bugün yine maalesef 1lt
Yatana kadar 1-2 bardak daha su icerim, belki bir de yesil cay
Afiyet olsun beğendimGünaydın kIzlar ben iki gündür çok halsiz hissediyorum beklenen misafir de geldi ağrı var biraz hava da soğuk ondan sanırım
Dünkü menü
Sabah 11:00 1 kaşık peynir + 5 zeytin+kavurmali omlet bol çay
Ara : 1 avuç beyaz leblebi +çay
Akşam 7 küçük yuvarlak köfte ve iki dilim ekmek + 1 kase cacık
Ara yarımdan daha az yeşil muz
Şu 1500 cc
Yarım saat ev işi
@klbk33 @tuzsuz_ruh
Haftasonu kötü oluyor yaaa bütün düzen bozuluyor alt üst oluyorBen dün diyet anlamında kötü bi gün geçirdimdoğum günü partisine gitiik ev yapımı bazı şeyler yedim akşam da hamburgerciye gittik yine low karb ekmeksiz burger yedim 3 tane de tavuk göğüs kızarmış yedim tam menü veriyorum çünkü ne yediğimi gerçekten bilmiyorum bugün sahalara dönüyorum tabiki
Afiyet olsun güzelMenüm
Sabah
1 parça süzme Peynir
1 dlm tb ekmek
1 h yumurta
1 tk pekmez
Ara 1 hurma
Öğlen
4yk kısır (dün yapıp götürmüştüm doğum gününe eve ayırdığım kısmından )
Ara
1 kutu sade quark
1 minik muz
Akşam
4 minik köfte
1 dlm ekmek
Karnabahar
3 yk yoğurt
Biraz turşu
Akşam yoğurt yerim gene ya da ceviz eğer acıkırsam
Spor bugün yok ama belki biraz zumba yaparım çocuklarla
Bol su
Bugün ne yeşil çay içtim ne de kahveçünkü başım çok ağrıyordu sabah.. Dün çok su içmediğim için susuz kaldım sanırım..
Ahahahhahaha yukarda o kadar yakınıp en alttaki mesajı görünce beni bir gülme tuttu bende mi böyle olucam diye ahahahahah ama ben kesin daha beter olurumYok çok iyi oldu bunu bildiğim bazen bekliyorum özellikle de karnı tok ve altı da temizse ama o zamanda o kadar acıklı acıklı ağlıyorki.Demek doğru yoldayım ama bazen öyle şiddetli bağırıyorki evden kaçasım geliyor ya öyle az buzda değilki kilosu 9kgyi geçti.Bide diş çıkıyor heralde ondan da yapıyor,katlanacam dediğin gibi gereksiz olduğunu farkedincede almayacam kucağıma
Canım 5 ayı yeni geçtik seninki 7 idi galiba senin nasıl gidiyor spor işini hangi ara yapıyon ya da kendine nasıl vakit ayırıyorsun
Evet sende farkındasın zaten su biraz az olmuş ama menün güzelmiş canım sadece akşam salata ve ızgarayı erkene çekebilirsin.Afiyet olsun.
Hııım şaşırtmacalı bir menü.Öğlen akşama göre daha ağır mantıklı ama sanki su az.Her seferinde bende akşamı az yapayım diyorum ama olmuyor,bence etkili olur.
afiyet olsun canım su az birazcıkın soğuktada istenmiyor ama.
Canım 5 ayı yeni bitirdik bir hafta oldu.Çok vakitte geçiriyorum eve gelince ama adama yetmiyor sanki.Ya bu çocuk sabah uyumuyor arkadaş.Hani bebekler uyuyarak büyürdü,benimki anca çığlıklar atsın emeklemeye çalışsın kucağımda tavşan gibi sürekli zıplıyor
Pazarın gazabı ben de sen gillerdenim bugün,naapalım dönecez dediğin gibi aynı hızla.
Kızzz ay bu ne güzel haber beBenimde böyle silikti günümden önce yapmıştım hemde ağlayarak "kesin yine olmadı "diyerek.Sonuç çıktı ben bu sefer daha çok ağlamaya başladım eşime gebelik testini göstermeye gittiğimde. İnanamamıştım gözlerime,şimdi hatırlayınca gözüm doldu
Dışarı çıkacaklara tavsiye evde karnınızı tam doyurun sabah güzel kallavi bir kahvaltı yapın ki dışarda fazla kaçırmayın ekmek çok ekler çokkkkkkkkk çokkkkkkkkMenüm
Saat 10.00 : limonlu ılık su
Saat 11.00 : 2 küçük d.siyez ekmeğine kaşarlı h.fümeli tost + 1 bardak sütlü kahv
Saat 14.00 : 2 hurma
Saat 17.30 : 4 büyük köfte + 4 dilim kadar döner + 2 büyükçene dilim ekmek +yarım bardak ayran(dışarda olunca kaçıyor işte+ekler
yatarken de süt içmeyi planlıyor bakalım yada 1 kase yoğurt yiyecem
2 .5lt su spor yok ama alışveriş yapıcaz diye çok gezdik eşimin teli 6375 adım attığını gösteriyorki ben ondan daha çok yürümüşümdür malum ben gezerken o bazen oturup dinlendi
@tuzsuz_ruh @klbk33
Hep böyle beklenmedik zamanda gelir zaten kafa ne zaman rahat hopppp hamile kalırsınYaaa kıyamam sana ben ya... Ay benim bile içim cız etti yazdıklarını okurken :) Biz istiyoduk ama benim bu aydan umudum yoktu açıkcası. Son 5 senedir ilk defa reglim gecikince test yaptım. Herhalde çok yeni ki bu kadar silik çıktı. Yine de kan testi yaptırana kadar kabullenmicem :)
Gayet güzel bence menün browni sonuna kadar afiyet olsun süperMenü
Sabah: 2 mandalina, 200ml süt, 2 yk yulaf ezmesi, 2 ceviz, tarçın
Öğle: 10 badem, 1 mandalina ve 1 bardak süt
Ara: 1 dilim brownie
Akşam: 75 gr haşlanmış tavuk göğüsü ve roka salatası
Su: 3l
Spor: 30 dk kardiyo ve 15 bölgesel hareketler
abur cubur faydalı birşey değil vücutta toksinden başka bişey yapmıyor sadece toksin içindeki maddelerden dolayı yeme zaten hiçEvet. Abur cubur konusunda artık daha katı olucam. Inşallah hem az alırım hem çabucak veririm...
en beğendiğim menün bu çok gÜzelBen de bugunku menumu yazayim
09:30 beyaz peynirli, domatesli, yesillikli, 1 yumurta ile durum (bu aralar hep erkenden evden cikinca en kolay kahvalti bu oldu)
13:30 mercimek corbasi, karisik izgara, bir parca pide
18:00 bir avuc kadar sanirim cig kuruyemis
20:30 lahana corbasi, firinda balik, haslanmis brokoli ve karnibahar, yogurt
Su 2lt oldu bugün sanırım
Spor yok ama çok yorgun hissediyorum bugun
hadi bekliyoruz bakalımGünaydın kızlarnasılsınız bu sabah.. ben wcye çıkamadım kahvaltımın da bi kısmını yedim artı çıkmam çok muhtemel gidip tartılıyorum hakkınızı helal edin
minicik kek harici güzel onu da enerji olarak kabul ettik afiyet olsunDünün menüsü
Öğlen kahvaltısı
Yumurta salatası iki kaşık
Roka iki dilim ekmek
Üç küçük parça kaşar
İki zeytin
Biraz bal tereyağ
Türk kahvesi acıcık şekerli
Akşam
Bulgurlu pırasa yemeği iki kaşık
Senizotu yoğurlu
Bir dilim ekmek
Sütlü kahve şekersiz
Bir dilim minicik bir kek
1.5 takın su
1 saat temizlik
Canım Cuma çıktığını da yazarsan sevinirim
Ne güzel bir haber buu :)
Mutlaka kan testi yaptır ama, ben bu testlere hiç güvenmiyorum..
sabah 7 zeytin bir incir de çok fayda ediyor kabıZlığa canım sabah kahvaltıdaBu arada tartıldım 62.5
600 gr artı var amma 2 gündür kabızlık sorunum da vardı normal bence..
Moral düşürmek yok, cumaya eksi geleceğim İnşaAllah...
Cuma 87.4 çıkısım -200 gr yaniSu su su suuuuuuuuuuuuuuu hani suuuu nerde suuuuu çok az çokkkk suyu çoğaltıyoruz suyu çoğaltıyoruz suyu çoğaltıyoruz
Afiyet olsun beğendim
Haftasonu kötü oluyor yaaa bütün düzen bozuluyor alt üst oluyor
Afiyet olsun güzel
Ahahahhahaha yukarda o kadar yakınıp en alttaki mesajı görünce beni bir gülme tuttu bende mi böyle olucam diye ahahahahah ama ben kesin daha beter olurum
Dışarı çıkacaklara tavsiye evde karnınızı tam doyurun sabah güzel kallavi bir kahvaltı yapın ki dışarda fazla kaçırmayın ekmek çok ekler çokkkkkkkkk çokkkkkkkk
Hep böyle beklenmedik zamanda gelir zaten kafa ne zaman rahat hopppp hamile kalırsın
Gayet güzel bence menün browni sonuna kadar afiyet olsun süper
abur cubur faydalı birşey değil vücutta toksinden başka bişey yapmıyor sadece toksin içindeki maddelerden dolayı yeme zaten hiç
en beğendiğim menün bu çok gÜzel
hadi bekliyoruz bakalım
minicik kek harici güzel onu da enerji olarak kabul ettik afiyet olsun
Canım Cuma çıktığını da yazarsan sevinirim
sabah 7 zeytin bir incir de çok fayda ediyor kabıZlığa canım sabah kahvaltıda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?