Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gülme kaptanım yaa, 4-5 pozitifin sonucu negatif oldu, saçma yanii

Zeytin hiç yiyemiyorum benn..
Aslında gayet iyiydim, yeşilçayla meyveyi aksattım bir kaç gündür ondan böyle oldum sanırım

Gülme kaptanım yaa, 4-5 pozitifin sonucu negatif oldu, saçma yanii

Zeytin hiç yiyemiyorum benn..
Aslında gayet iyiydim, yeşilçayla meyveyi aksattım bir kaç gündür ondan böyle oldum sanırım
Ona gülüyorum ya zaten ama senee bence kimyasal oldu kimyasal ben öyle hissediyorum 5 test birden pozitif göstermez kolay kolay

zaten insanın beklemediği zamanda gelir bıdıklar
Tatlım her zamanki gibi güzel menün ama iyice azaltmışsın kahvaltı minimum düzeyde.Sen kilitlendin yılbaşına
korkuma kız beni şimdi böyleyse 9-10 ayını düşünemiyorum.Ben şimdi bile spora zor zaman ayırıyum o zaman iyice foslarım ben o zaman 2 aya kadar 62yi görmeliyim
Biz kadinlari alisveris hic yormuyor degil mi . Kacamak olmus biraz ama soz soyleneye pek hakkim yok benim menu fena bugun.
Valla canım ne yapacaz o kaçamakları bak bugün bana +300gr olarak geri döndü 69.0 dım şimdi 69.3 olmuşum
Bende sanki meyveyi kaçırınca kilo alıyorum,ve tabikide ekmeği.Bende senin gibi ekmeği iyice azaltmayı düşünüyorum bu hafta,hadi haftamız bol eksili olsun
Evet. Abur cubur konusunda artık daha katı olucam. Inşallah hem az alırım hem çabucak veririm...
canım inan önemli değil kilo,sağlıklı beslen sonuçta kilo alsanda bebeğine yarıyor.Sadece hamur işi mümkün olduğunca uzak dur çünkü hem insanın canı çok istiyor hemde normaldekinden daha fazla kilo aldırıyor.
Selam menümü yazayım.
Sabah 1 bardak çay 1 yeşil biber 1 haşlanmış yumurta minik peynir.
Akşam 3 minik köfte
2 muz 1 armut.
1 litre su.
Yatağı zor attım kendimi nasıl yorgunum çocuklar yine grip...
Vay baya iddialı menüler çok az ve öz diyorsun.Beğendim afiyet olsun arkadaşım ama sadece su az sanki canım
bu menünde ekmek yok ama galiba

Bende kahvaltıyı senin gibi yapıyorum kahvaltı olayını arada tosta dönüyorum oda bana yol su köprü olarak geri dönüyor .O yüzden en iyisi peynir+domat+yeşillik üçlemesiLahana çorbası da harika olmuş kilo verdirir.Sadece öğlen yemeği azıcık kaçmış sankim.Ben öğlen yemek yedimmi kesinlikle zor kilo veriyorum.Suda iyi sayılır.Afiyet olsun kuzum.
Günaydın kızlar nasılsınız bu sabah.. ben wcye çıkamadım kahvaltımın da bi kısmını yedim artı çıkmam çok muhtemel gidip tartılıyorum hakkınızı helal edin
Ay ne güldüm yazına,bende wcye giremezsem tartıya çıkmak istemiyorum.Kız dönüş yapmadın bizlen helalleştiğin kadar varmı bakalım
kek haa?? aman ha tuzsuz_ruh duymasın yada daha fenası klbk33(o bide ceza veriyor)Su da az hem temizlik yapmışsı 1 saat aslında suyu fazla alabilirdin kuzucuk.
Valla canım evlat sahibi olmak için ne sıkıntılar yaşadım ama insan rahata çabuk alışıyor.Ben neler derdim olmazken ne çok göz yaşı döktüm.Ama insanız işte yaratılışımızda var kötü zamanları unutmak.Kız iyiki de öyle oluyor.Dün eşim diyorki "2 . için başlayalım çalışmaya" anem dedim ( hiç aklıma gelmezde bu konuda geri adım atacağım hatta ikiz ya da 3üz olsun derdim) Şimdi biraz daha geçsin diye direniyorum

Umarim canim bol eksili olsun haftamiz. Bugun kendime cza verdim az yedim, bakalim. Insallah cumaya guzel eksi gelsin.

Umarim canim bol eksili olsun haftamiz. Bugun kendime cza verdim az yedim, bakalim. Insallah cumaya guzel eksi gelsin.
Bende canım aynen bende cezalandırdım ekmeği yarıya indirdim akşam yemedim,diğer gruplara bir bakayım dedim,nerden girdim.Rastgele girdiğim grup 1.mi olmuş ne.millet ne kilo veriyor he.utandım aldığım 300 grdan

Slm kızlar öğlen annemler gitti sabah telaştan tartılmayı unuttum.reglim de bitti bu hafta kendimden güzel bi sonuç bekliyorum artık:)
Bütün gün temizlik yaptım ayağım bana kızgın ben hayata küskün koltukta kalakaldım.Of çok yoruldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…