- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
Gayet iyi geçmiş haftasonu o zaman süperCuma 87.4 çıkısım -200 gr yani
Adet mi oldun ilk günler normal sporla çözersinBenim 74.9 +700 gramdayim karnım da çok sis bu hafta hiç bişey yememeliyim sanırım
Benim 74.9 +700 gramdayim karnım da çok sis bu hafta hiç bişey yememeliyim sanırım
Su su su suuuuuuuuuuuuuuu hani suuuu nerde suuuuu çok az çokkkk suyu çoğaltıyoruz suyu çoğaltıyoruz suyu çoğaltıyoruz
Afiyet olsun beğendim
Haftasonu kötü oluyor yaaa bütün düzen bozuluyor alt üst oluyor
Afiyet olsun güzel
Ahahahhahaha yukarda o kadar yakınıp en alttaki mesajı görünce beni bir gülme tuttu bende mi böyle olucam diye ahahahahah ama ben kesin daha beter olurum
Dışarı çıkacaklara tavsiye evde karnınızı tam doyurun sabah güzel kallavi bir kahvaltı yapın ki dışarda fazla kaçırmayın ekmek çok ekler çokkkkkkkkk çokkkkkkkk
Hep böyle beklenmedik zamanda gelir zaten kafa ne zaman rahat hopppp hamile kalırsın
Gayet güzel bence menün browni sonuna kadar afiyet olsun süper
abur cubur faydalı birşey değil vücutta toksinden başka bişey yapmıyor sadece toksin içindeki maddelerden dolayı yeme zaten hiç
en beğendiğim menün bu çok gÜzel
hadi bekliyoruz bakalım
minicik kek harici güzel onu da enerji olarak kabul ettik afiyet olsun
Canım Cuma çıktığını da yazarsan sevinirim
sabah 7 zeytin bir incir de çok fayda ediyor kabıZlığa canım sabah kahvaltıda
Ona gülüyorum ya zaten ama senee bence kimyasal oldu kimyasal ben öyle hissediyorum 5 test birden pozitif göstermez kolay kolayGülme kaptanım yaa, 4-5 pozitifin sonucu negatif oldu, saçma yanii
Zeytin hiç yiyemiyorum benn..
Aslında gayet iyiydim, yeşilçayla meyveyi aksattım bir kaç gündür ondan böyle oldum sanırım
Ona gülüyorum ya zaten ama senee bence kimyasal oldu kimyasal ben öyle hissediyorum 5 test birden pozitif göstermez kolay kolay
Merhaba kizlar, nasilsiniz ben cok yogunum. Ne beslenme kaldi ne spor
Kizlar selam, ben sabitim 67.6
Ayyyy kaptan gelsem iyi olur kilom artiyorr,gunduz yemecqksam ye moduna g3ctim ,oruc tuttugum icin d3ngem kayboldu necyapsam acqbq, oruc yaramadi banatomrs nerdesin kız sennnnnnn kaçamak mı yapıyon hemen gellll cabukkkk
Evet adet oldum , alyans bile sıkıyor parmagimi sismisim niyeyseAdet mi oldun ilk günler normal sporla çözersin
zaten insanın beklemediği zamanda gelir bıdıklarYaaa kıyamam sana ben ya... Ay benim bile içim cız etti yazdıklarını okurken :) Biz istiyoduk ama benim bu aydan umudum yoktu açıkcası. Son 5 senedir ilk defa reglim gecikince test yaptım. Herhalde çok yeni ki bu kadar silik çıktı. Yine de kan testi yaptırana kadar kabullenmicem :)
Tatlım her zamanki gibi güzel menün ama iyice azaltmışsın kahvaltı minimum düzeyde.Sen kilitlendin yılbaşınaMenü
Sabah: 2 mandalina, 200ml süt, 2 yk yulaf ezmesi, 2 ceviz, tarçın
Öğle: 10 badem, 1 mandalina ve 1 bardak süt
Ara: 1 dilim brownie
Akşam: 75 gr haşlanmış tavuk göğüsü ve roka salatası
Su: 3l
Spor: 30 dk kardiyo ve 15 bölgesel hareketler
korkuma kız beni şimdi böyleyse 9-10 ayını düşünemiyorum.Ben şimdi bile spora zor zaman ayırıyum o zaman iyice foslarım ben o zaman 2 aya kadar 62yi görmeliyimEvet canım gec oldu akşam yemegim ama eve ancak donmustuk, yoksa genelde 8e kadar yapmis oluyoruz akşam yemegimizi. Benim bebegim 9aylik oldu ve cok hareketli, 7aya kadar kolaydi ama korkutmayayim biraz zorluyor bu aralar, o yuzden spor da yemek de zor oluyor..
Valla canım ne yapacaz o kaçamakları bak bugün bana +300gr olarak geri döndüBiz kadinlari alisveris hic yormuyor degil mi. Kacamak olmus biraz ama soz soyleneye pek hakkim yok benim menu fena bugun.
Bende sanki meyveyi kaçırınca kilo alıyorum,ve tabikide ekmeği.Bende senin gibi ekmeği iyice azaltmayı düşünüyorum bu hafta,hadi haftamız bol eksili olsunYarindan itibaren hic degilse bu hafta boyunca guzel menuler verecegim. Galiba cok meyve yiyorum. Meyveyi de 1e indireyim hatta hic yemeyim yapabilirsem. Ekmegi gunde 2 dilim dusunuyorum. 1 dilim sabah 1 dilim oglen. Deneyeyim 1 hafta cumaya eksi gormezsem dusunecegim. Eskiden gunluk 5 ogun limitli kalorili yemek siparis ediyordum. Kilo vermek adina ise yaradi hep. Bakalim bu hafta eksiye inemezsem olmadi oyle yapayim.
canım inan önemli değil kilo,sağlıklı beslen sonuçta kilo alsanda bebeğine yarıyor.Sadece hamur işi mümkün olduğunca uzak dur çünkü hem insanın canı çok istiyor hemde normaldekinden daha fazla kilo aldırıyor.Evet. Abur cubur konusunda artık daha katı olucam. Inşallah hem az alırım hem çabucak veririm...
Vay baya iddialı menüler çok az ve öz diyorsun.Beğendim afiyet olsun arkadaşım ama sadece su az sanki canımSelam menümü yazayım.
Sabah 1 bardak çay 1 yeşil biber 1 haşlanmış yumurta minik peynir.
Akşam 3 minik köfte
2 muz 1 armut.
1 litre su.
Yatağı zor attım kendimi nasıl yorgunum çocuklar yine grip...
Bende kahvaltıyı senin gibi yapıyorum kahvaltı olayını arada tosta dönüyorum oda bana yol su köprü olarak geri dönüyor .O yüzden en iyisi peynir+domat+yeşillik üçlemesiBen de bugunku menumu yazayim
09:30 beyaz peynirli, domatesli, yesillikli, 1 yumurta ile durum (bu aralar hep erkenden evden cikinca en kolay kahvalti bu oldu)
13:30 mercimek corbasi, karisik izgara, bir parca pide
18:00 bir avuc kadar sanirim cig kuruyemis
20:30 lahana corbasi, firinda balik, haslanmis brokoli ve karnibahar, yogurt
Su 2lt oldu bugün sanırım
Spor yok ama çok yorgun hissediyorum bugun
Günaydın kızlarnasılsınız bu sabah.. ben wcye çıkamadım kahvaltımın da bi kısmını yedim artı çıkmam çok muhtemel gidip tartılıyorum hakkınızı helal edin
Dünün menüsü
Öğlen kahvaltısı
Yumurta salatası iki kaşık
Roka iki dilim ekmek
Üç küçük parça kaşar
İki zeytin
Biraz bal tereyağ
Türk kahvesi acıcık şekerli
Akşam
Bulgurlu pırasa yemeği iki kaşık
Senizotu yoğurlu
Bir dilim ekmek
Sütlü kahve şekersiz
Bir dilim minicik bir kek
1.5 takın su
1 saat temizlik
Valla canım evlat sahibi olmak için ne sıkıntılar yaşadım ama insan rahata çabuk alışıyor.Ben neler derdim olmazken ne çok göz yaşı döktüm.Ama insanız işte yaratılışımızda var kötü zamanları unutmak.Kız iyiki de öyle oluyor.Dün eşim diyorki "2 . için başlayalım çalışmaya" anem dedim ( hiç aklıma gelmezde bu konuda geri adım atacağım hatta ikiz ya da 3üz olsun derdim) Şimdi biraz daha geçsin diye direniyorumSu su su suuuuuuuuuuuuuuu hani suuuu nerde suuuuu çok az çokkkk suyu çoğaltıyoruz suyu çoğaltıyoruz suyu çoğaltıyoruz
Afiyet olsun beğendim
Haftasonu kötü oluyor yaaa bütün düzen bozuluyor alt üst oluyor
Afiyet olsun güzel
Ahahahhahaha yukarda o kadar yakınıp en alttaki mesajı görünce beni bir gülme tuttu bende mi böyle olucam diye ahahahahah ama ben kesin daha beter olurum
Dışarı çıkacaklara tavsiye evde karnınızı tam doyurun sabah güzel kallavi bir kahvaltı yapın ki dışarda fazla kaçırmayın ekmek çok ekler çokkkkkkkkk çokkkkkkkk
Hep böyle beklenmedik zamanda gelir zaten kafa ne zaman rahat hopppp hamile kalırsın
Gayet güzel bence menün browni sonuna kadar afiyet olsun süper
abur cubur faydalı birşey değil vücutta toksinden başka bişey yapmıyor sadece toksin içindeki maddelerden dolayı yeme zaten hiç
en beğendiğim menün bu çok gÜzel
hadi bekliyoruz bakalım
minicik kek harici güzel onu da enerji olarak kabul ettik afiyet olsun
Canım Cuma çıktığını da yazarsan sevinirim
sabah 7 zeytin bir incir de çok fayda ediyor kabıZlığa canım sabah kahvaltıda
Bende sabit kalmayı isterdim ama +300 grdayım öf yaa çok pişmanın çokkkKizlar selam, ben sabitim 67.6
Umarim canim bol eksili olsun haftamiz. Bugun kendime cza verdim az yedim, bakalim. Insallah cumaya guzel eksi gelsin.zaten insanın beklemediği zamanda gelir bıdıklar
Tatlım her zamanki gibi güzel menün ama iyice azaltmışsın kahvaltı minimum düzeyde.Sen kilitlendin yılbaşına
korkuma kız beni şimdi böyleyse 9-10 ayını düşünemiyorum.Ben şimdi bile spora zor zaman ayırıyum o zaman iyice foslarım ben o zaman 2 aya kadar 62yi görmeliyim
Valla canım ne yapacaz o kaçamakları bak bugün bana +300gr olarak geri döndü69.0 dım şimdi 69.3 olmuşum
Bende sanki meyveyi kaçırınca kilo alıyorum,ve tabikide ekmeği.Bende senin gibi ekmeği iyice azaltmayı düşünüyorum bu hafta,hadi haftamız bol eksili olsun
canım inan önemli değil kilo,sağlıklı beslen sonuçta kilo alsanda bebeğine yarıyor.Sadece hamur işi mümkün olduğunca uzak dur çünkü hem insanın canı çok istiyor hemde normaldekinden daha fazla kilo aldırıyor.
Vay baya iddialı menüler çok az ve öz diyorsun.Beğendim afiyet olsun arkadaşım ama sadece su az sanki canım
bu menünde ekmek yok ama galiba
Bende kahvaltıyı senin gibi yapıyorum kahvaltı olayını arada tosta dönüyorum oda bana yol su köprü olarak geri dönüyor .O yüzden en iyisi peynir+domat+yeşillik üçlemesiLahana çorbası da harika olmuş kilo verdirir.Sadece öğlen yemeği azıcık kaçmış sankim.Ben öğlen yemek yedimmi kesinlikle zor kilo veriyorum.Suda iyi sayılır.Afiyet olsun kuzum.
Ay ne güldüm yazına,bende wcye giremezsem tartıya çıkmak istemiyorum.Kız dönüş yapmadın bizlen helalleştiğin kadar varmı bakalım
kek haa?? aman ha tuzsuz_ruh duymasın yada daha fenası klbk33(o bide ceza veriyor )Su da az hem temizlik yapmışsı 1 saat aslında suyu fazla alabilirdin kuzucuk.
Valla canım evlat sahibi olmak için ne sıkıntılar yaşadım ama insan rahata çabuk alışıyor.Ben neler derdim olmazken ne çok göz yaşı döktüm.Ama insanız işte yaratılışımızda var kötü zamanları unutmak.Kız iyiki de öyle oluyor.Dün eşim diyorki "2 . için başlayalım çalışmaya" anem dedim ( hiç aklıma gelmezde bu konuda geri adım atacağım hatta ikiz ya da 3üz olsun derdim) Şimdi biraz daha geçsin diye direniyorum
Benzetmeye bayildimBende sabit kalmayı isterdim ama +300 grdayım öf yaa çok pişmanın çokkk
şuan 69.3 oldum ama azmettim yemeyecem öyle obur kaz gibi
Ay geçen hafta sonuncu bu hafta birinci. Duygu seli yaşıyorum resmen
Bende canım aynen bende cezalandırdım ekmeği yarıya indirdim akşam yemedim,diğer gruplara bir bakayım dedim,nerden girdimUmarim canim bol eksili olsun haftamiz. Bugun kendime cza verdim az yedim, bakalim. Insallah cumaya guzel eksi gelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?