hoş geldin canım,çok yordun heralde kendini.Ama iyi spor olmuştun ayağını inciltmeseydin iyiydi amaSlm kızlar öğlen annemler gitti sabah telaştan tartılmayı unuttum.reglim de bitti bu hafta kendimden güzel bi sonuç bekliyorum artık:)
Bütün gün temizlik yaptım ayağım bana kızgın ben hayata küskün koltukta kalakaldım.Of çok yoruldum.
Hic sorma canim ya. Cok yogun gunler geciriyorum. Bir de misafirim var 1 haftaligina. Bir yandan da ailede bazi saglik sorunlari cikti ona kafam cok takik.Merhaba canımm..
Neden?
Arada ben de bakiyorum sonuc listelerine. Off ins bu cuma eksi gorelim.Bende canım aynen bende cezalandırdım ekmeği yarıya indirdim akşam yemedim,diğer gruplara bir bakayım dedim,nerden girdim.Rastgele girdiğim grup 1.mi olmuş ne.millet ne kilo veriyor he.utandım aldığım 300 grdan
Cok gecmis olsun canim. Acil sifalar.Merhaba Kızlar..
Çocuk hasta. Üşütmüş. Uğraşım var. Hayatım normale dönünce görüşürüz.
@tuzsuz_ruh
Menu de suyun da guzel canim. Afiyet olsun.Menü
Sabah 2 dilim peynir 1 yumurta 1.5 dilim çavdar ekmeği 8 zeytin 1 tk tahin pekmez
Öğle hindi sote salata
Ara activa yoğurt 6 fındık çeyrek muz
Ara 2 yk yoğurt 1 ceviz
Akşam 1 kase tarhana çorbası 1 kase salata
Su 3 litre
Kotu olmus canim ayagini incitmen. Gecmis olsun.Slm kızlar öğlen annemler gitti sabah telaştan tartılmayı unuttum.reglim de bitti bu hafta kendimden güzel bi sonuç bekliyorum artık:)
Bütün gün temizlik yaptım ayağım bana kızgın ben hayata küskün koltukta kalakaldım.Of çok yoruldum.
Ayağımda topuk dikeni var canım 2 ay önce prp enjeksiyon yaptırdım fazla ayak üstü kalınca böyle ağrı yapıyorhoş geldin canım,çok yordun heralde kendini.Ama iyi spor olmuştun ayağını inciltmeseydin iyiydi ama
Çok geçmiş olsun canımMerhaba Kızlar..
@tuzsuz_ruh
Sağol canım güzel bi eksi göreyim istiyorum bu hafta inşallahMenu de suyun da guzel canim. Afiyet olsun.
Sağol deryacım ama İncitme değil topuk dikenim işte çok ayakta kaldım mı ağrı yapıyorKotu olmus canim ayagini incitmen. Gecmis olsun.
Ben onu gecti sanmistim canim. Gecmis olsun.Sağol deryacım ama İncitme değil topuk dikenim işte çok ayakta kaldım mı ağrı yapıyor
Güzel olmuş canım afiyet olsun.pirinç patlağını anlayamadımBugunlu menum
08:30 _ 2 haslanmis yumurta
10:00_ 1 fincan sutlu kahve, 3 ceviz
12:00_ 1 fincan sutlu kahve, 3 ceviz
15:00_ 1 bardak sebze suyu, 1 paket pirinc patlagi.
18:00_ 1 buyuk tabak ton balikli salata icine 1 yk kabak cekirdegi yagi.
Su: 2.5 lt
Yok canım ya keşke geçse 2 3 ay daha varBen onu gecti sanmistim canim. Gecmis olsun.
Geçmiş olsun canım,inşallah hemen düzelirMerhaba Kızlar..
@tuzsuz_ruh
Ah canım benim ya,acil şifalar dilerim inşallah çabucak çözülüverir sorunlarınız.Hic sorma canim ya. Cok yogun gunler geciriyorum. Bir de misafirim var 1 haftaligina. Bir yandan da ailede bazi saglik sorunlari cikti ona kafam cok takik.
Ay inşallah ya inşallahArada ben de bakiyorum sonuc listelerine. Off ins bu cuma eksi gorelim.
Seni cevizci seni bak ya.beğendim ben bu menüyü suda güzel içilmişBugunlu menum
08:30 _ 2 haslanmis yumurta
10:00_ 1 fincan sutlu kahve, 3 ceviz
12:00_ 1 fincan sutlu kahve, 3 ceviz
15:00_ 1 bardak sebze suyu, 1 paket pirinc patlagi.
18:00_ 1 buyuk tabak ton balikli salata icine 1 yk kabak cekirdegi yagi.
Su: 2.5 lt
Kötü bişey ya o eşim sürekli yakınır bide ben onu çok gezdirince sürekli "topuk dikenimi azdırttın" deyip durur.EE peki enjeksiyon yapılınca geçmiyormu,cahilliğime bakma pek bilgim yok.Ayağımda topuk dikeni var canım 2 ay önce prp enjeksiyon yaptırdım fazla ayak üstü kalınca böyle ağrı yapıyor
Bu tartilar bugün bozuk benceSelam kızlar sabah tartıldım veeee 75.5 çıktım yani +700bu hafta + çıkarsam gene listeye giremicem çok moralim bozuldu gene..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?