Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Menüm
Saat 8.45 : 2 ev yapımı kıraker + 1 kocaman k.kutusu peynir +marul +2 çeri domat
Saat 14.30 : 1 h.yumurta + 5 zeytin
Saat 16.30 : 3 yk. yoğurt + 1 yk dut pekmezi + 1 tk bal +1 yk keten toğumu
Saat 18.30 : salata (lahana ,havuç,turp,marul) +230gr somon +2 tk humus
Su 3lt
spor : 50 dakika tempolu yürüyüş
25 dakika leslie
20 dakika pilates
10 dakika dambıl egzersizi

Önce dünkü menüyü yazayım
Sabah 11:30 kavurmali yumurta + 5 zeytin + 1 kaşık peynir
Ara 1 bardak sütlü kahve
Ara 1 küçük muz
Akşam 5-6 kusbasi kavurma ( buzluga koymalik hazırlarken biraz götürdük ) + 2 dilim ekmek 3 kaşık yoğurt
4100 adim
1500 cc su

canım öğlenmi çok geldi dersin dilimi azaltmaya çalış.bak ben tostlar yüzünden aldım gramları bu haftasonu.Eğer mümkünse tostu çıkar menünden.ben çıkardım bakalım ne olacak.Bende almışım 300gr,bişeyi kaçırıyoruz sonuçta.

Isyerinde cebizim vardi yedim. Gunboyu :)

Canim menunu begendim. Bu diyetisyenin yeni yazdigi liste mi?

Menu de sporda cok guzel canim. Cok begendim

Menun guzel canim. Sadece su az olmus

Bu günün menüsü
Sabah tartida + çıktığım için kafam bozuk
Sabah 2 dil ekmek peynir zeytin akşamki kavurmalatdan 3-4 tane daha yedim salatalık+ domates
Akşama kadar da yumurta + salatalık domates yedim ara ara
Akşam 2 dilim ekmek ve peynirli salata yedim
Su 2000 cc
8180 de adım atmisim K klbk33 geçmiş olsun bu arada
@tuzsuz_ruh

kız bu ne protein patlamasıaslında ara pek yapmamışsın su az kuzucuk sanki

Menüm
Saat 8.45 : 2 ev yapımı kıraker + 1 kocaman k.kutusu peynir +marul +2 çeri domat
Saat 14.30 : 1 h.yumurta + 5 zeytin
Saat 16.30 : 3 yk. yoğurt + 1 yk dut pekmezi + 1 tk bal +1 yk keten toğumu
Saat 18.30 : salata (lahana ,havuç,turp,marul) +230gr somon +2 tk humus + 6 yarım ay fırınlanmış patates(yazmayı unutmuşum
Su 3lt
spor : 50 dakika tempolu yürüyüş
25 dakika leslie
20 dakika pilates
10 dakika dambıl egzersizi
@tuzsuz_ruh K klbk33

Ve beklediğim haber tahmini kaç haftalık adetin mi geçti yoksa geçmedi mi
Cumartesi adet günümdü. 5 senedir 1 kere gününü sektirdiğini hatırlamam. Pazar test yaptım pozitif çıktı. Ankara'da adet görüdüğümü ve İzmir'e geliş tarihimin 19 Kasım olduğunu düşünürsek muhtemelen 2 haftalık falan

Nolucak şimdi kaptanım? Listeden çıkmalı mıyım? Çıkıcaksam bile bu hafta bildirim yapayım lütfen. Çünkü bu hafta acayipten de acayip dikkat ediyorum...

canım bebeğin haftalığı son adet tarihinden itibaren hesaplanıyor yani 4 haftalık falan oluyorsun.

Ya 1 buçuk dakika falan çok heyecanlandık, sonucu ilk gördüğümüzde Sonra zaten yıllardır hamileymişim de tek derdim kiloymuş gibi forumun altını üstüne getirdim. Anne babalara daha söylemedik ama kardeşlerle paylaşınca bunun garip bi durum olduğunu farkettim Bi önceki kaybın hissizliği var sanırım. Allah hayırlısıyla doğmasını nasip etsin inşallah. Yine de bu süre zarfında benim sadık yarim tartım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…