canım öğlenmi çok geldi dersin dilimi azaltmaya çalış.bak ben tostlar yüzünden aldım gramları bu haftasonu.Eğer mümkünse tostu çıkar menünden.ben çıkardım bakalım ne olacak.Bende almışım 300gr,bişeyi kaçırıyoruz sonuçta.Menümü yazim
Sabah
1.5 yumurta
Süzme peynirden tost
5 zeytin
Ara
Mini protein bar
Öğlen
Ton balıklı salata
2 dlm ekmek
Yoğurt
Ara
1 hurma
Akşam
Karnabahar
4-5 yk boll nohutlu b pilavı
Salata
Ara süt yada kahve yanında bitterle
Spor
50 dk zumba
Yeşil yine içmedim yarın başlarım yine yorulunca başım ağrıyor
Su 2 lt bulurum
bencedeBu tartilar bugün bozuk bence
Misir patlagi gibi kucuk paketler pirinc patlagi var canim.Güzel olmuş canım afiyet olsun.pirinç patlağını anlayamadım
Canim daha cumaya var. Ins verirsin.Selam kızlar sabah tartıldım veeee 75.5 çıktım yani +700bu hafta + çıkarsam gene listeye giremicem çok moralim bozuldu gene..
Isyerinde cebizim vardi yedim. Gunboyu :)Geçmiş olsun canım,inşallah hemen düzelir
Ah canım benim ya,acil şifalar dilerim inşallah çabucak çözülüverir sorunlarınız.
Ay inşallah ya inşallah
Seni cevizci seni bak ya.beğendim ben bu menüyü suda güzel içilmiş
Kötü bişey ya o eşim sürekli yakınır bide ben onu çok gezdirince sürekli "topuk dikenimi azdırttın" deyip durur.EE peki enjeksiyon yapılınca geçmiyormu,cahilliğime bakma pek bilgim yok.
Canim menunu begendim. Bu diyetisyenin yeni yazdigi liste mi?Menümü yazim
Sabah
1.5 yumurta
Süzme peynirden tost
5 zeytin
Ara
Mini protein bar
Öğlen
Ton balıklı salata
2 dlm ekmek
Yoğurt
Ara
1 hurma
Akşam
Karnabahar
4-5 yk boll nohutlu b pilavı
Salata
Ara süt yada kahve yanında bitterle
Spor
50 dk zumba
Yeşil yine içmedim yarın başlarım yine yorulunca başım ağrıyor
Su 2 lt bulurum
Menu de sporda cok guzel canim. Cok begendimMenüm
Saat 8.45 : 2 ev yapımı kıraker + 1 kocaman k.kutusu peynir +marul +2 çeri domat
Saat 14.30 : 1 h.yumurta + 5 zeytin
Saat 16.30 : 3 yk. yoğurt + 1 yk dut pekmezi + 1 tk bal +1 yk keten toğumu
Saat 18.30 : salata (lahana ,havuç,turp,marul) +230gr somon +2 tk humus
Su 3lt
spor : 50 dakika tempolu yürüyüş
25 dakika leslie
20 dakika pilates
10 dakika dambıl egzersizi
Menun guzel canim. Sadece su az olmusÖnce dünkü menüyü yazayım
Sabah 11:30 kavurmali yumurta + 5 zeytin + 1 kaşık peynir
Ara 1 bardak sütlü kahve
Ara 1 küçük muz
Akşam 5-6 kusbasi kavurma ( buzluga koymalik hazırlarken biraz götürdük ) + 2 dilim ekmek 3 kaşık yoğurt
4100 adim
1500 cc su
Amin inşallah :)Tebrik ederim. Sağlıcakla alın kucağınıza.
En önemlisi sağlıkla atlatmak.
Tek sorun kilo olsun :)
kız bu ne protein patlamasıÖnce dünkü menüyü yazayım
Sabah 11:30 kavurmali yumurta + 5 zeytin + 1 kaşık peynir
Ara 1 bardak sütlü kahve
Ara 1 küçük muz
Akşam 5-6 kusbasi kavurma ( buzluga koymalik hazırlarken biraz götürdük ) + 2 dilim ekmek 3 kaşık yoğurt
4100 adim
1500 cc su
Cumartesi adet günümdü. 5 senedir 1 kere gününü sektirdiğini hatırlamam. Pazar test yaptım pozitif çıktı. Ankara'da adet görüdüğümü ve İzmir'e geliş tarihimin 19 Kasım olduğunu düşünürsek muhtemelen 2 haftalık falanVe beklediğim habertahmini kaç haftalık adetin mi geçti yoksa geçmedi mi
teşekkür edrim ben yatıyorum iyi geceler kızlar geç bile kaldım.Sporu yazacaktım listeye ama liste açılmadı bekleyemeyeceğim çok uykum var.tatlı rüyalar kuzularMenu de sporda cok guzel canim. Cok begendim
Ama Mari Winsor yapıyorum. Çok yormuyo, yattığım yerden yapıyorum. Hem geçen hafta da yapıyodum. Of bi de geçen hafta kış temizliği yaptım. Hoplaya zıplaya cam sildim. Bence bişey olmaz be kaptanım. Bu basen bari 9 ayda erisinSpor yapmaaaaaa
canım bebeğin haftalığı son adet tarihinden itibaren hesaplanıyor yani 4 haftalık falan oluyorsun.Cumartesi adet günümdü. 5 senedir 1 kere gününü sektirdiğini hatırlamam. Pazar test yaptım pozitif çıktı. Ankara'da adet görüdüğümü ve İzmir'e geliş tarihimin 19 Kasım olduğunu düşünürsek muhtemelen 2 haftalık falan
Nolucak şimdi kaptanım? Listeden çıkmalı mıyım? Çıkıcaksam bile bu hafta bildirim yapayım lütfen. Çünkü bu hafta acayipten de acayip dikkat ediyorum...
Ya 1 buçuk dakika falan çok heyecanlandık, sonucu ilk gördüğümüzde10 kilo alsan 3 kilo bebek 3 kilo su hopppp Doğumda gider kalır sana 4 kilocuk emzirdikçe uçar gider onlarda aaaaaaa düşündüğüne bak şunun yahuuuuuu kızzzz bacım bebek geliyor farkında mısın anam sen şoktan ne diyeceğini bilemiyor hatun
Aynen. 2 test yaptık ama tatmin etmiyo. Yarına randevu aldık bakalımNe güzel bir haber buu :)
Mutlaka kan testi yaptır ama, ben bu testlere hiç güvenmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?