Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Çok haklısın. Hadi inşallah...

canım bebeğin haftalığı son adet tarihinden itibaren hesaplanıyor yani 4 haftalık falan oluyorsun.
Ya onu ben bi yerden okudum ama bana saçma geldi. O zaman benimkinin gelişimi hep geriden gelicek. Yani aslında normal olucak ama doktor +2 ekleyince sanki gelişim geriliği varmış gibi olucak. Degil mi?

Sadece aksamki ekmek 1 dilim olsa daha iyi olurmus canim
Afiyet olsn

Himm aksama patatesler olmasaymis supermisti menu canim afiyet olsn.

Ya onu ben bi yerden okudum ama bana saçma geldi. O zaman benimkinin gelişimi hep geriden gelicek. Yani aslında normal olucak ama doktor +2 ekleyince sanki gelişim geriliği varmış gibi olucak. Degil mi?
Yok canim butun hamileliklerde oyle hesaplaniyor

Sabah
Yoğurt, 3 kaşık yulaf, 1 kaşık chia, tuz ve pul biberli karışım

Akşam
1 tabak yeşil fasülye
3 yemek kaşığı tavuk sote
Mevsim salata
Brokoli sote

2 litre su
5000 adım
Yulafli chiali yogurdu ilk defa tuzlu kirmizi biberki yiyen gotuyorum :) afiyet olsun canim. Metabolizmani hizlandirmistir aci biber. Yarin doktor zamani hadi bakalim. Hayirli haberle gel canim

Canim tabii doktoruna danis once. Ben danismistim ve bana ilk 4 ay eskiden yaptigim sporlara devam edebilecegimi soyledi. Sonrasinda da haftada 2 hamile sporuna gitmistim. Yani ben hamilelik boyunca haftada 2/3 spor yaptim. Dogumum cok kolay oldu. Ebe kac yildir ebeyim ilk dogumda bu kadar kolay dogum gormedim dedi. Inanmamisti ilk dogum olduguna

Dikkat edersen az kilo alirsin canim ki sonrasinda da emzirirken bebek adeta seni eritiyor.

Merhaba Kızlar..
Çocuk hasta. Üşütmüş. Uğraşım var. Hayatım normale dönünce görüşürüz.
@tuzsuz_ruh

Merhaba canım..
Çok geçmiş olsun, acil şifalar..

Hic sorma canim ya. Cok yogun gunler geciriyorum. Bir de misafirim var 1 haftaligina. Bir yandan da ailede bazi saglik sorunlari cikti ona kafam cok takik.

Allah yardımcınız olsun canım..
Çabuk atlatılır İnşaAllah..

Selam kızlar sabah tartıldım veeee 75.5 çıktım yani +700 bu hafta + çıkarsam gene listeye giremicem çok moralim bozuldu gene..

Bozulmasınnn..
Cumaya daha var, gider bence..

Amin insallah tesekkur ederim.

Ben yemek yapamadim pek diye kilom takildi, cunku çok gelen oldu abur cubur getirdi, yemek olmayinca bidik da durmayinca acligi abur cubur ile bastirdim
Şimdi en azindan hep bir corba yapmaya calisiyorum.. spor olmasa bile arkalarindan kosmak verdirecek bence kilo:)
Cok yoruyorlar ama çok tatlilar yaa.. bu kadar tatlı olunca bazen ben de diyorum ikinci de olur inşallah diye, ama akşama dogru pestilim çıkınca yok anam bir yeter diyorum, uyuyunca guzelligine hayran uyandirip sevmek istiyorum yine

Canım kesinlikle kiloyu dusunme hamilelikte, sadece bebegini dusun ve ne yersen onun da seninle paylasacagini... otomatikman çok saglikli yiyiyorsun zaten, hatta normalden daha bile guzel

Ama canım normalde 9ay10gun derler yani 37-38 hafta, ama tahmini dogum tarihini son adetten 40 hafta sayarak belirliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…