Çok haklısın. Hadi inşallah...zaten insanın beklemediği zamanda gelir bıdıklar
Tatlım her zamanki gibi güzel menün ama iyice azaltmışsın kahvaltı minimum düzeyde.Sen kilitlendin yılbaşına
korkuma kız beni şimdi böyleyse 9-10 ayını düşünemiyorum.Ben şimdi bile spora zor zaman ayırıyum o zaman iyice foslarım ben o zaman 2 aya kadar 62yi görmeliyim
Valla canım ne yapacaz o kaçamakları bak bugün bana +300gr olarak geri döndü69.0 dım şimdi 69.3 olmuşum
Bende sanki meyveyi kaçırınca kilo alıyorum,ve tabikide ekmeği.Bende senin gibi ekmeği iyice azaltmayı düşünüyorum bu hafta,hadi haftamız bol eksili olsun
canım inan önemli değil kilo,sağlıklı beslen sonuçta kilo alsanda bebeğine yarıyor.Sadece hamur işi mümkün olduğunca uzak dur çünkü hem insanın canı çok istiyor hemde normaldekinden daha fazla kilo aldırıyor.
Vay baya iddialı menüler çok az ve öz diyorsun.Beğendim afiyet olsun arkadaşım ama sadece su az sanki canım
bu menünde ekmek yok ama galiba
Bende kahvaltıyı senin gibi yapıyorum kahvaltı olayını arada tosta dönüyorum oda bana yol su köprü olarak geri dönüyor .O yüzden en iyisi peynir+domat+yeşillik üçlemesiLahana çorbası da harika olmuş kilo verdirir.Sadece öğlen yemeği azıcık kaçmış sankim.Ben öğlen yemek yedimmi kesinlikle zor kilo veriyorum.Suda iyi sayılır.Afiyet olsun kuzum.
Ay ne güldüm yazına,bende wcye giremezsem tartıya çıkmak istemiyorum.Kız dönüş yapmadın bizlen helalleştiğin kadar varmı bakalım
kek haa?? aman ha tuzsuz_ruh duymasın yada daha fenası klbk33(o bide ceza veriyor )Su da az hem temizlik yapmışsı 1 saat aslında suyu fazla alabilirdin kuzucuk.
Valla canım evlat sahibi olmak için ne sıkıntılar yaşadım ama insan rahata çabuk alışıyor.Ben neler derdim olmazken ne çok göz yaşı döktüm.Ama insanız işte yaratılışımızda var kötü zamanları unutmak.Kız iyiki de öyle oluyor.Dün eşim diyorki "2 . için başlayalım çalışmaya" anem dedim ( hiç aklıma gelmezde bu konuda geri adım atacağım hatta ikiz ya da 3üz olsun derdim) Şimdi biraz daha geçsin diye direniyorum
Ya onu ben bi yerden okudum ama bana saçma geldi. O zaman benimkinin gelişimi hep geriden gelicek. Yani aslında normal olucak ama doktor +2 ekleyince sanki gelişim geriliği varmış gibi olucak. Degil mi?canım bebeğin haftalığı son adet tarihinden itibaren hesaplanıyor yani 4 haftalık falan oluyorsun.
Sadece aksamki ekmek 1 dilim olsa daha iyi olurmus canimBu günün menüsü
Sabah tartida + çıktığım için kafam bozuk
Sabah 2 dil ekmek peynir zeytin akşamki kavurmalatdan 3-4 tane daha yedim salatalık+ domates
Akşama kadar da yumurta + salatalık domates yedim ara ara
Akşam 2 dilim ekmek ve peynirli salata yedim
Su 2000 cc
8180 de adım atmisim @klbk33 geçmiş olsun bu arada
@tuzsuz_ruh
Himm aksama patatesler olmasaymis supermisti menu canimMenüm
Saat 8.45 : 2 ev yapımı kıraker + 1 kocaman k.kutusu peynir +marul +2 çeri domat
Saat 14.30 : 1 h.yumurta + 5 zeytin
Saat 16.30 : 3 yk. yoğurt + 1 yk dut pekmezi + 1 tk bal +1 yk keten toğumu
Saat 18.30 : salata (lahana ,havuç,turp,marul) +230gr somon +2 tk humus + 6 yarım ay fırınlanmış patates(yazmayı unutmuşum
Su 3lt
spor : 50 dakika tempolu yürüyüş
25 dakika leslie
20 dakika pilates
10 dakika dambıl egzersizi
@tuzsuz_ruh @klbk33
Iyi uykular canimteşekkür edrim ben yatıyorum iyi geceler kızlar geç bile kaldım.Sporu yazacaktım listeye ama liste açılmadı bekleyemeyeceğim çok uykum var.tatlı rüyalar kuzular
Yok canim butun hamileliklerde oyle hesaplaniyorYa onu ben bi yerden okudum ama bana saçma geldi. O zaman benimkinin gelişimi hep geriden gelicek. Yani aslında normal olucak ama doktor +2 ekleyince sanki gelişim geriliği varmış gibi olucak. Degil mi?
Yulafli chiali yogurdu ilk defa tuzlu kirmizi biberki yiyen gotuyorum :) afiyet olsun canim. Metabolizmani hizlandirmistir aci biber. Yarin doktor zamani hadi bakalim. Hayirli haberle gel canimSabah
Yoğurt, 3 kaşık yulaf, 1 kaşık chia, tuz ve pul biberli karışım
Akşam
1 tabak yeşil fasülye
3 yemek kaşığı tavuk sote
Mevsim salata
Brokoli sote
2 litre su
5000 adım
Canim tabii doktoruna danis once. Ben danismistim ve bana ilk 4 ay eskiden yaptigim sporlara devam edebilecegimi soyledi. Sonrasinda da haftada 2 hamile sporuna gitmistim. Yani ben hamilelik boyunca haftada 2/3 spor yaptim. Dogumum cok kolay oldu. Ebe kac yildir ebeyim ilk dogumda bu kadar kolay dogum gormedim dedi. Inanmamisti ilk dogum oldugunaAma Mari Winsor yapıyorum. Çok yormuyo, yattığım yerden yapıyorum. Hem geçen hafta da yapıyodum. Of bi de geçen hafta kış temizliği yaptım. Hoplaya zıplaya cam sildim. Bence bişey olmaz be kaptanım. Bu basen bari 9 ayda erisin
Dikkat edersen az kilo alirsin canimYa 1 buçuk dakika falan çok heyecanlandık, sonucu ilk gördüğümüzdeSonra zaten yıllardır hamileymişim de tek derdim kiloymuş gibi forumun altını üstüne getirdim. Anne babalara daha söylemedik ama kardeşlerle paylaşınca bunun garip bi durum olduğunu farkettim Bi önceki kaybın hissizliği var sanırım. Allah hayırlısıyla doğmasını nasip etsin inşallah. Yine de bu süre zarfında benim sadık yarim tartım :)
Merhaba Kızlar..
Çocuk hasta. Üşütmüş. Uğraşım var. Hayatım normale dönünce görüşürüz.
@tuzsuz_ruh
Hic sorma canim ya. Cok yogun gunler geciriyorum. Bir de misafirim var 1 haftaligina. Bir yandan da ailede bazi saglik sorunlari cikti ona kafam cok takik.
Selam kızlar sabah tartıldım veeee 75.5 çıktım yani +700bu hafta + çıkarsam gene listeye giremicem çok moralim bozuldu gene..
Amin insallah tesekkur ederim.Geçmiş olsun canım,inşallah hemen düzelir
Ah canım benim ya,acil şifalar dilerim inşallah çabucak çözülüverir sorunlarınız.
Ay inşallah ya inşallah
Seni cevizci seni bak ya.beğendim ben bu menüyü suda güzel içilmiş
Kötü bişey ya o eşim sürekli yakınır bide ben onu çok gezdirince sürekli "topuk dikenimi azdırttın" deyip durur.EE peki enjeksiyon yapılınca geçmiyormu,cahilliğime bakma pek bilgim yok.
Sagol canim tesekkur ederim.Merhaba canım..
Çok geçmiş olsun, acil şifalar..
Allah yardımcınız olsun canım..
Çabuk atlatılır İnşaAllah..
Bozulmasınnn..
Cumaya daha var, gider bence..
Ben yemek yapamadim pek diye kilom takildi, cunku çok gelen oldu abur cubur getirdi, yemek olmayinca bidik da durmayinca acligi abur cubur ile bastirdimzaten insanın beklemediği zamanda gelir bıdıklar
Tatlım her zamanki gibi güzel menün ama iyice azaltmışsın kahvaltı minimum düzeyde.Sen kilitlendin yılbaşına
korkuma kız beni şimdi böyleyse 9-10 ayını düşünemiyorum.Ben şimdi bile spora zor zaman ayırıyum o zaman iyice foslarım ben o zaman 2 aya kadar 62yi görmeliyim
Valla canım ne yapacaz o kaçamakları bak bugün bana +300gr olarak geri döndü69.0 dım şimdi 69.3 olmuşum
Bende sanki meyveyi kaçırınca kilo alıyorum,ve tabikide ekmeği.Bende senin gibi ekmeği iyice azaltmayı düşünüyorum bu hafta,hadi haftamız bol eksili olsun
canım inan önemli değil kilo,sağlıklı beslen sonuçta kilo alsanda bebeğine yarıyor.Sadece hamur işi mümkün olduğunca uzak dur çünkü hem insanın canı çok istiyor hemde normaldekinden daha fazla kilo aldırıyor.
Vay baya iddialı menüler çok az ve öz diyorsun.Beğendim afiyet olsun arkadaşım ama sadece su az sanki canım
bu menünde ekmek yok ama galiba
Bende kahvaltıyı senin gibi yapıyorum kahvaltı olayını arada tosta dönüyorum oda bana yol su köprü olarak geri dönüyor .O yüzden en iyisi peynir+domat+yeşillik üçlemesiLahana çorbası da harika olmuş kilo verdirir.Sadece öğlen yemeği azıcık kaçmış sankim.Ben öğlen yemek yedimmi kesinlikle zor kilo veriyorum.Suda iyi sayılır.Afiyet olsun kuzum.
Ay ne güldüm yazına,bende wcye giremezsem tartıya çıkmak istemiyorum.Kız dönüş yapmadın bizlen helalleştiğin kadar varmı bakalım
kek haa?? aman ha tuzsuz_ruh duymasın yada daha fenası klbk33(o bide ceza veriyor )Su da az hem temizlik yapmışsı 1 saat aslında suyu fazla alabilirdin kuzucuk.
Valla canım evlat sahibi olmak için ne sıkıntılar yaşadım ama insan rahata çabuk alışıyor.Ben neler derdim olmazken ne çok göz yaşı döktüm.Ama insanız işte yaratılışımızda var kötü zamanları unutmak.Kız iyiki de öyle oluyor.Dün eşim diyorki "2 . için başlayalım çalışmaya" anem dedim ( hiç aklıma gelmezde bu konuda geri adım atacağım hatta ikiz ya da 3üz olsun derdim) Şimdi biraz daha geçsin diye direniyorum
300gr hicbirsey değil yawf, emziriyorsun sen de degil mi, emzirince tartil 300gr gider hemen :)Bende sabit kalmayı isterdim ama +300 grdayım öf yaa çok pişmanın çokkk
şuan 69.3 oldum ama azmettim yemeyecem öyle obur kaz gibi
Cok gecmis olsunMerhaba Kızlar..
Çocuk hasta. Üşütmüş. Uğraşım var. Hayatım normale dönünce görüşürüz.
@tuzsuz_ruh
Sanada gecmis olsun canim, umarim kotu birsey degildirHic sorma canim ya. Cok yogun gunler geciriyorum. Bir de misafirim var 1 haftaligina. Bir yandan da ailede bazi saglik sorunlari cikti ona kafam cok takik.
Gecmis olsun, bizim grupta nazar var, sirayla hastalaniyoruz hepimizYok canım ya keşke geçse 2 3 ay daha var
Canım kesinlikle kiloyu dusunme hamilelikte, sadece bebegini dusun ve ne yersen onun da seninle paylasacagini... otomatikman çok saglikli yiyiyorsun zaten, hatta normalden daha bile guzelYa 1 buçuk dakika falan çok heyecanlandık, sonucu ilk gördüğümüzdeSonra zaten yıllardır hamileymişim de tek derdim kiloymuş gibi forumun altını üstüne getirdim. Anne babalara daha söylemedik ama kardeşlerle paylaşınca bunun garip bi durum olduğunu farkettim Bi önceki kaybın hissizliği var sanırım. Allah hayırlısıyla doğmasını nasip etsin inşallah. Yine de bu süre zarfında benim sadık yarim tartım :)
Ama canım normalde 9ay10gun derler yani 37-38 hafta, ama tahmini dogum tarihini son adetten 40 hafta sayarak belirliyorlarYa onu ben bi yerden okudum ama bana saçma geldi. O zaman benimkinin gelişimi hep geriden gelicek. Yani aslında normal olucak ama doktor +2 ekleyince sanki gelişim geriliği varmış gibi olucak. Degil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?