Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ekmek çok çok nadir yiyorum..

Kahvaltı az geldi biraz. Onun dışında iyi olmuş

Çok güzel bir menü. Artıyı kafana takma bence. Menüne uyduğun zaman her türlü kilo veriyorsun. Günlük tartılar senin motivasyonunu düşürmesin

Güzel bir menü olmuş sadece 230 gr somon sanki biraz fazla olmuş. Ama fazla spor yapmışsın. Dengelenmiş gibi.

Benim menümü de yazayım gelmişken
Sabah: 2 yk yulaf ezmesi, 2 ceviz, 1 muz, 200ml süt ve biraz tarçın
Ara: sütlü kahve
Öğle: fırında domates soslu tavuk but ve salata
Ara: 2 ceviz ve sütlü kahve
Akşam: 80 gr haşl tavuk göğüsü, bol yeşillik ve 10 bademli salata
Su: 3.5l
Spor: 60 dk yürüyüş

Sabah tartıda ben sabit çıktım. Bunun sebebi dün biraz ağırlık antrenmanı yapmış olmam olabilir. Bugün her yerim tutulmuştu. Tabi buraya yazamadığım Cumartesi menümün de ufak bir etkisi var
Neyse daha Cuma’ya var. Toparlarız hepimiz. İnanıyorum

Afiyet olsun, güzel :)

Dünkü menüm..

Sabah
1.5 dilim çavdar ekmeği
Biraz peynir
1 kupa limonlu yeşilçay

Öğlen
1 tabak karabuğday
5 parça haşlanmış et
3-4 kaşık ev yoğurdu
1 kase salata

Akşama doğru
1 elma
Yarım ayva

Akşam yemek yemedim, midem rahatsızdı biraz..

Su 1 litre
Spor 3.600 adımlık yürüyüş

Gecmis olsun cnaim. Bugun nasil oldu miden?

Agirlik calisinca oluyor canim ertesi gune etkisi persembeye daha hafif bir spor yaparsin ya da dinlenme gunu yaparsan cumaya etki etmesin. Genel olarak menulerin ve sporun cok iyi gidiyorsun masallah.

Ya onu ben bi yerden okudum ama bana saçma geldi. O zaman benimkinin gelişimi hep geriden gelicek. Yani aslında normal olucak ama doktor +2 ekleyince sanki gelişim geriliği varmış gibi olucak. Degil mi?
yok canım deryaondiet yazmış bende yazayım bana da saçma gelmiş ti ama gelşme geriliği olmuyor hatta benimki hep 2 hafta önde görünüyordu ama 41. haftanın sonu sezaryen olmak zorunda kaldım arkadaş kanala bile girmediğinden

Sabah
Yoğurt, 3 kaşık yulaf, 1 kaşık chia, tuz ve pul biberli karışım

Akşam
1 tabak yeşil fasülye
3 yemek kaşığı tavuk sote
Mevsim salata
Brokoli sote

2 litre su
5000 adım
çok güzel çok sağlıklı sanada şuanki haline pek uygun bir menü olmuş ama yumurtayı eksik etme menünden mümkünse
300gr hicbirsey değil yawf, emziriyorsun sen de degil mi, emzirince tartil 300gr gider hemen :)
evet bugün gitmiş ama sporunda etkisi var menüyüde azalttım ya ondan olsa gerek yoksa hep emzirip tartılıyorum
Güzel bir menü olmuş sadece 230 gr somon sanki biraz fazla olmuş. Ama fazla spor yapmışsın. Dengelenmiş gibi.
evet galiba biraz fazla oldu haklısınama balık yiyince hep aç kalıyorum helede şimdi ekmeksiz yeyince duru daha beter
Ne denirki böyle bir menüye süper süper,afiyete olsun canımsuda iyi

Seni senii tembellik yapmis bebegin desene peki sakin bir bebek mi? Genelde kanala girmekte geciken 41. haftayi bekleyen bebeklerin sakin cok uyumlu melek bebek olduklarini okumustum. Dogru mudur acaba?

Kızlar kaptanlar yaptığımız sporumuzu yazmamız için liste yayınlamayacakalar mı.Değişen bir şey mi oldu benim kaçırdığım kaldırdık mı onu
Yook canim o listeyi bulup bizim yayinlamamiz lazim hergun. Yani eskdien de oyleydi kaptanlar bir kere yayinliyordu sonra hergun biz gunu degistirio temizleyip, sporumuzu ekleyip yayinliyorduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…