- 4 Mayıs 2018
- 1.995
- 4.067
- 133
- 30
Ekmek çok çok nadir yiyorum..zaten insanın beklemediği zamanda gelir bıdıklar
Tatlım her zamanki gibi güzel menün ama iyice azaltmışsın kahvaltı minimum düzeyde.Sen kilitlendin yılbaşına
korkuma kız beni şimdi böyleyse 9-10 ayını düşünemiyorum.Ben şimdi bile spora zor zaman ayırıyum o zaman iyice foslarım ben o zaman 2 aya kadar 62yi görmeliyim
Valla canım ne yapacaz o kaçamakları bak bugün bana +300gr olarak geri döndü69.0 dım şimdi 69.3 olmuşum
Bende sanki meyveyi kaçırınca kilo alıyorum,ve tabikide ekmeği.Bende senin gibi ekmeği iyice azaltmayı düşünüyorum bu hafta,hadi haftamız bol eksili olsun
canım inan önemli değil kilo,sağlıklı beslen sonuçta kilo alsanda bebeğine yarıyor.Sadece hamur işi mümkün olduğunca uzak dur çünkü hem insanın canı çok istiyor hemde normaldekinden daha fazla kilo aldırıyor.
Vay baya iddialı menüler çok az ve öz diyorsun.Beğendim afiyet olsun arkadaşım ama sadece su az sanki canım
bu menünde ekmek yok ama galiba
Bende kahvaltıyı senin gibi yapıyorum kahvaltı olayını arada tosta dönüyorum oda bana yol su köprü olarak geri dönüyor .O yüzden en iyisi peynir+domat+yeşillik üçlemesiLahana çorbası da harika olmuş kilo verdirir.Sadece öğlen yemeği azıcık kaçmış sankim.Ben öğlen yemek yedimmi kesinlikle zor kilo veriyorum.Suda iyi sayılır.Afiyet olsun kuzum.
Ay ne güldüm yazına,bende wcye giremezsem tartıya çıkmak istemiyorum.Kız dönüş yapmadın bizlen helalleştiğin kadar varmı bakalım
kek haa?? aman ha tuzsuz_ruh duymasın yada daha fenası klbk33(o bide ceza veriyor )Su da az hem temizlik yapmışsı 1 saat aslında suyu fazla alabilirdin kuzucuk.
Valla canım evlat sahibi olmak için ne sıkıntılar yaşadım ama insan rahata çabuk alışıyor.Ben neler derdim olmazken ne çok göz yaşı döktüm.Ama insanız işte yaratılışımızda var kötü zamanları unutmak.Kız iyiki de öyle oluyor.Dün eşim diyorki "2 . için başlayalım çalışmaya" anem dedim ( hiç aklıma gelmezde bu konuda geri adım atacağım hatta ikiz ya da 3üz olsun derdim) Şimdi biraz daha geçsin diye direniyorum
Kahvaltı az geldi biraz. Onun dışında iyi olmuşBugunlu menum
08:30 _ 2 haslanmis yumurta
10:00_ 1 fincan sutlu kahve, 3 ceviz
12:00_ 1 fincan sutlu kahve, 3 ceviz
15:00_ 1 bardak sebze suyu, 1 paket pirinc patlagi.
18:00_ 1 buyuk tabak ton balikli salata icine 1 yk kabak cekirdegi yagi.
Su: 2.5 lt
Çok güzel bir menü. Artıyı kafana takma bence. Menüne uyduğun zaman her türlü kilo veriyorsun. Günlük tartılar senin motivasyonunu düşürmesinMenümü yazim
Sabah
1.5 yumurta
Süzme peynirden tost
5 zeytin
Ara
Mini protein bar
Öğlen
Ton balıklı salata
2 dlm ekmek
Yoğurt
Ara
1 hurma
Akşam
Karnabahar
4-5 yk boll nohutlu b pilavı
Salata
Ara süt yada kahve yanında bitterle
Spor
50 dk zumba
Yeşil yine içmedim yarın başlarım yine yorulunca başım ağrıyor
Su 2 lt bulurum
Güzel bir menü olmuş sadece 230 gr somon sanki biraz fazla olmuş. Ama fazla spor yapmışsın. Dengelenmiş gibi.Menüm
Saat 8.45 : 2 ev yapımı kıraker + 1 kocaman k.kutusu peynir +marul +2 çeri domat
Saat 14.30 : 1 h.yumurta + 5 zeytin
Saat 16.30 : 3 yk. yoğurt + 1 yk dut pekmezi + 1 tk bal +1 yk keten toğumu
Saat 18.30 : salata (lahana ,havuç,turp,marul) +230gr somon +2 tk humus
Su 3lt
spor : 50 dakika tempolu yürüyüş
25 dakika leslie
20 dakika pilates
10 dakika dambıl egzersizi
Benim menümü de yazayım gelmişken
Sabah: 2 yk yulaf ezmesi, 2 ceviz, 1 muz, 200ml süt ve biraz tarçın
Ara: sütlü kahve
Öğle: fırında domates soslu tavuk but ve salata
Ara: 2 ceviz ve sütlü kahve
Akşam: 80 gr haşl tavuk göğüsü, bol yeşillik ve 10 bademli salata
Su: 3.5l
Spor: 60 dk yürüyüş
evden cikarken yumurta ceviz aslip cikiyorum yolda ise giderken yiyorum. Kahveler olmasa cok acikirdim da bol tarcinli kahveler acligima birebirKahvaltı az geldi biraz. Onun dışında iyi olmuş
Gecmis olsun cnaim. Bugun nasil oldu miden?Dünkü menüm..
Sabah
1.5 dilim çavdar ekmeği
Biraz peynir
1 kupa limonlu yeşilçay
Öğlen
1 tabak karabuğday
5 parça haşlanmış et
3-4 kaşık ev yoğurdu
1 kase salata
Akşama doğru
1 elma
Yarım ayva
Akşam yemek yemedim, midem rahatsızdı biraz..
Su 1 litre
Spor 3.600 adımlık yürüyüş
Agirlik calisinca oluyor canim ertesi gune etkisi persembeye daha hafif bir spor yaparsin ya da dinlenme gunu yaparsan cumaya etki etmesin. Genel olarak menulerin ve sporun cok iyi gidiyorsun masallah.Sabah tartıda ben sabit çıktım. Bunun sebebi dün biraz ağırlık antrenmanı yapmış olmam olabilir. Bugün her yerim tutulmuştu. Tabi buraya yazamadığım Cumartesi menümün de ufak bir etkisi var
Neyse daha Cuma’ya var. Toparlarız hepimiz. İnanıyorum
Gunaydin canim, ise geldim. Kahve iciyorum. Sen nasilsin?Günaydın kızlar..
Saat kaç olmuş kimse yok..
Nerdesiniz, ne yiyorsunuz? :)
Yoksa spor mu yapıyorsunuz?
Canim gittin mi doktora? Guzel haberleri bekliyoruz.Aynen. 2 test yaptık ama tatmin etmiyo. Yarına randevu aldık bakalım
Tesekkur ederim sagol canim.Sanada gecmis olsun canim, umarim kotu birsey degildir
yok canım deryaondiet yazmış bende yazayım bana da saçma gelmiş ti ama gelşme geriliği olmuyor hatta benimki hep 2 hafta önde görünüyordu ama 41. haftanın sonu sezaryen olmak zorunda kaldım arkadaş kanala bile girmediğindenYa onu ben bi yerden okudum ama bana saçma geldi. O zaman benimkinin gelişimi hep geriden gelicek. Yani aslında normal olucak ama doktor +2 ekleyince sanki gelişim geriliği varmış gibi olucak. Degil mi?
çok güzel çok sağlıklı sanada şuanki haline pek uygun bir menü olmuş ama yumurtayı eksik etme menünden mümkünseSabah
Yoğurt, 3 kaşık yulaf, 1 kaşık chia, tuz ve pul biberli karışım
Akşam
1 tabak yeşil fasülye
3 yemek kaşığı tavuk sote
Mevsim salata
Brokoli sote
2 litre su
5000 adım
evet bugün gitmiş ama sporunda etkisi var menüyüde azalttım ya ondan olsa gerek yoksa hep emzirip tartılıyorum300gr hicbirsey değil yawf, emziriyorsun sen de degil mi, emzirince tartil 300gr gider hemen :)
evet galiba biraz fazla oldu haklısınGüzel bir menü olmuş sadece 230 gr somon sanki biraz fazla olmuş. Ama fazla spor yapmışsın. Dengelenmiş gibi.
Ne denirki böyle bir menüye süper süper,afiyete olsun canımBenim menümü de yazayım gelmişken
Sabah: 2 yk yulaf ezmesi, 2 ceviz, 1 muz, 200ml süt ve biraz tarçın
Ara: sütlü kahve
Öğle: fırında domates soslu tavuk but ve salata
Ara: 2 ceviz ve sütlü kahve
Akşam: 80 gr haşl tavuk göğüsü, bol yeşillik ve 10 bademli salata
Su: 3.5l
Spor: 60 dk yürüyüş
Seni senii tembellik yapmis bebegin deseneyok canım deryaondiet yazmış bende yazayım bana da saçma gelmiş ti ama gelşme geriliği olmuyor hatta benimki hep 2 hafta önde görünüyordu ama 41. haftanın sonu sezaryen olmak zorunda kaldım arkadaş kanala bile girmediğinden
çok güzel çok sağlıklı sanada şuanki haline pek uygun bir menü olmuş ama yumurtayı eksik etme menünden mümkünse
evet bugün gitmiş ama sporunda etkisi var menüyüde azalttım ya ondan olsa gerek yoksa hep emzirip tartılıyorum
evet galiba biraz fazla oldu haklısınama balık yiyince hep aç kalıyorum helede şimdi ekmeksiz yeyince duru daha beter
Ne denirki böyle bir menüye süper süper,afiyete olsun canımsuda iyi
Yook canim o listeyi bulup bizim yayinlamamiz lazim hergun. Yani eskdien de oyleydi kaptanlar bir kere yayinliyordu sonra hergun biz gunu degistirio temizleyip, sporumuzu ekleyip yayinliyorduk.Kızlar kaptanlar yaptığımız sporumuzu yazmamız için liste yayınlamayacakalar mı.Değişen bir şey mi oldu benim kaçırdığım kaldırdık mı onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?