Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yook canim o listeyi bulup bizim yayinlamamiz lazim hergun. Yani eskdien de oyleydi kaptanlar bir kere yayinliyordu sonra hergun biz gunu degistirio temizleyip, sporumuzu ekleyip yayinliyorduk.
haa ben bunu bilmiyordum hergün liste yayınlanınca üzerine puanımı hesaplayıp kendimi ekleyeceğimi sanıyordum

Seni senii tembellik yapmis bebegin desene peki sakin bir bebek mi? Genelde kanala girmekte geciken 41. haftayi bekleyen bebeklerin sakin cok uyumlu melek bebek olduklarini okumustum. Dogru mudur acaba?
hiç alası yok 4 aylıktı pacalarından tutup kalkıp oturuyordu yerde yatarken fazla hareketli şuan emekliyor mesala, suyum hep fazlaydı belkide rahatı yerindeydi ne işim var burda tepinip durayım dedi heralde benmki.14 günlükken yüzüstüyken ellerinin üzerine dikilip kafayıda kaldırıp bakınıyordu tabi gözler görmüyor kurt gibi sallanıyordu

seni afacan seni.

Canım bu hafta verirsin sen doktora gittin mi hamilelik iznini kullanırsın zaten bu hafta mecbur listedesin inşallah hadi bakalım doktorda tescillesin

Fazla eğilip doğrulma yukarlara uzanıp bişeyler alma şimdi tutunma aşamasında dikkat et biraz lütfen kendine

Bi kayıp var ya çok normal Böyle olması bence

haa ben bunu bilmiyordum hergün liste yayınlanınca üzerine puanımı hesaplayıp kendimi ekleyeceğimi sanıyordum
Canım malesef her sabah giremiyorum vakti olan biri boş bir liste paylaşabilir aslında bize de yardım olur

29 KASIM SPOR LİSTESİ

@tuzsuz_ruh :

K klbk33 :

DeryaOnDiet :

dtcf :

Dahlia_ :

Sibal57 :

tomrs :

stitch :

matilda34 :

@hega8286 :

I inkpin :

glsmhmt :

selinbs :

Harpy :

kaju :
tempolu yürüyüş 60 dk = 120p
leslie 20 dk = 30p
egzersiz 10dk (3klolk dambıllarla) =20
pilates 20dk =40p
Toplam = 210p

BamfirADB :

saribaykus :

K Konus dinliyorum :

evet kızlar spor listemiz hazırlandı hergün yapılan sporlar bu listeye yazılsın ve puanlama yapalım
haftalık 250 puan altında kalana ceza verelim
bu liste tamamen bizleri hırslandırmak üzere ve sporu alışkanlık haline getirmemiz için yapılmıştır

spor müsabalarına katılım mecburdur rahatsız olan özrünü belirtmeli veya bir spor çeşidinin yerine o puan kadar yapabildiği sporu yapmalı ve yanına şu sporun yerine diye belirtmelidir

spor listeleri ertesi gün öğlen 13 e kadar paylaşılmalı ve 13 den sonra paylaşılan sporlar puanlamaya dahil değildir

spor puanları alttaki ekte mevcuttur ordan bakabilirsiniz kolay gelsin diliyorum şimdiden

Eki Görüntüle 2209979

not: listede olmayan kendini aynı şekilde eklesin lütfen

listeyi paylaşmak ise şu şekilde spor türünü ve puanını yazıp en sonuna toplam puanı yazıyoruz alıntının başındaki ve sonundaki [OUETE] kısımlarını silip paylaşıyoruz

Merhaba herkese.Bugünkü menüm
Saat 8.45 : 1 ev yapımı kraker + 1 kibrit kutusu kadar peynir + 1 ç.domat +marul
Saat 12.00 : tereyağında 2 yk. pancar otu kavurmasına 1 yumurta kırıp yedim +1 yarım dilimin 1/2
Saat 16.00 : 2.5 ceviz +30 üzüm +9 badem
Saat 17.00 : 1 mandalina
Saat 18.30 : 2 kepçe tarhana + 1 kepçe yeşil mercimek yemeği + 3 yk yoğurt
Saat 20.30 : tarçınlı süt içmeyi düşünüyorum bakalım
3lt su
sporda yazdığım gibi
dtcf ne yaptın doktora gittin mi merak ettik seni burada kız

Selam nasılsınız? Haberler igüzel oğlumun etütü salıya alındı artık ptesi çşmba ve cuma zumbaya hidebileceğim

Bu tartilar bugün bozuk bence

Öyle olsa iyi olur yoksa kendini döven ilk insan olarak tarihe geçicem

Spora gittiğim günler sabah öğlen ikişer akşam 1 dlm değerinde ekmek, gitmediğim günlerde sabah öğlen1 dlm değerinde ekmek yiyorum.. Diyetisyen öyle demişti.

Canim daha cumaya var. Ins verirsin.

Umarım öyle olur bi hafta + bir hafta - sinir oluyorum böyle

Canim menunu begendim. Bu diyetisyenin yeni yazdigi liste mi?

Yok canım eski menüden bu.. İyi gidince erteledim biraz..

Ay o bende de var tüm gün uyusunlar diye bekliyorum akşam yatınca da sıkılıp uyandırasım sevesim geliyor.. Delimiyim neyim diyordum demek benim gibi başkaları da varmış..

evden cikarken yumurta ceviz aslip cikiyorum yolda ise giderken yiyorum. Kahveler olmasa cok acikirdim da bol tarcinli kahveler acligima birebir

Ben de acıkınca direk aklıma kahve geliyor..

Menün güzel canım 30 üzüm biraz çok gibi geldi ama bilemedim..

Menüm
Sabah
1.5 minik muz
2 ymurtadan peynirli az yağlı omlet
5 zeytin
Kıvırcık

Ara
1 portakal
10 badem

Öğlen
5yk haşlanmış yeşil mercimek
3 yk nohutlu bulgur p.
Salata
Yoğurt

Ara
Sütten kahve
2 bitter

Akşam
Karnabahar
Çorba
Salata
2 yk nohutlu bulgur

2lt suyu devirdim daha içerim
Spor 7000 adım..

canım sanki spor bile yapsam 2 dilim bana fazla geliyor bilemedim şuan test edemedm tam ama o kadar dolaştığım halde yoruldum ettim o sabahki tost bana +300gr geri döndü.Biliyrmusun resmen soğudum tostan o kadar da severdim.

seninde menün güzel canım,senden göre göre bende sabahları yeşillik yemeye başladım.DeryaOnDiet ten cevizi arakladım.İyi oluyor bu menülere incelemek.Ekmek tüketmemişsin ne güzel.Çokta iyi yürümüşsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…