haa ben bunu bilmiyordum hergün liste yayınlanınca üzerine puanımı hesaplayıp kendimi ekleyeceğimi sanıyordumYook canim o listeyi bulup bizim yayinlamamiz lazim hergun. Yani eskdien de oyleydi kaptanlar bir kere yayinliyordu sonra hergun biz gunu degistirio temizleyip, sporumuzu ekleyip yayinliyorduk.
hiç alası yok 4 aylıktı pacalarından tutup kalkıp oturuyordu yerde yatarken fazla hareketli şuan emekliyor mesala, suyum hep fazlaydı belkide rahatı yerindeydi ne işim var burda tepinip durayım dedi heralde benmki.Seni senii tembellik yapmis bebegin desenepeki sakin bir bebek mi? Genelde kanala girmekte geciken 41. haftayi bekleyen bebeklerin sakin cok uyumlu melek bebek olduklarini okumustum. Dogru mudur acaba?
Iste hergun birinin listeyi yayinlamasi lazimhaa ben bunu bilmiyordum hergün liste yayınlanınca üzerine puanımı hesaplayıp kendimi ekleyeceğimi sanıyordum
hiç alası yok 4 aylıktı pacalarından tutup kalkıp oturuyordu yerde yatarken fazla hareketli şuan emekliyor mesala, suyum hep fazlaydı belkide rahatı yerindeydi ne işim var burda tepinip durayım dedi heralde benmki.14 günlükken yüzüstüyken ellerinin üzerine dikilip kafayıda kaldırıp bakınıyordu tabi gözler görmüyor kurt gibi sallanıyordu
Gecmis olsun cnaim. Bugun nasil oldu miden?
Gunaydin canim, ise geldim. Kahve iciyorum. Sen nasilsin?
Isteyim canim yarim saat kaldi bitirmeme. Sonrasinda doktor kontrolum var bugun ozonterapisi ise yariyor mu bugun ogrenecegim.İyi akşamlar...
Neredesinizzz???
Canım bu hafta verirsin sen doktora gittin mi hamilelik iznini kullanırsın zaten bu hafta mecbur listedesin inşallah hadi bakalım doktorda tescillesinCumartesi adet günümdü. 5 senedir 1 kere gününü sektirdiğini hatırlamam. Pazar test yaptım pozitif çıktı. Ankara'da adet görüdüğümü ve İzmir'e geliş tarihimin 19 Kasım olduğunu düşünürsek muhtemelen 2 haftalık falan
Nolucak şimdi kaptanım? Listeden çıkmalı mıyım? Çıkıcaksam bile bu hafta bildirim yapayım lütfen. Çünkü bu hafta acayipten de acayip dikkat ediyorum...
Fazla eğilip doğrulma yukarlara uzanıp bişeyler alma şimdi tutunma aşamasında dikkat et biraz lütfen kendineAma Mari Winsor yapıyorum. Çok yormuyo, yattığım yerden yapıyorum. Hem geçen hafta da yapıyodum. Of bi de geçen hafta kış temizliği yaptım. Hoplaya zıplaya cam sildim. Bence bişey olmaz be kaptanım. Bu basen bari 9 ayda erisin
Bi kayıp var ya çok normal Böyle olması benceYa 1 buçuk dakika falan çok heyecanlandık, sonucu ilk gördüğümüzdeSonra zaten yıllardır hamileymişim de tek derdim kiloymuş gibi forumun altını üstüne getirdim. Anne babalara daha söylemedik ama kardeşlerle paylaşınca bunun garip bi durum olduğunu farkettim Bi önceki kaybın hissizliği var sanırım. Allah hayırlısıyla doğmasını nasip etsin inşallah. Yine de bu süre zarfında benim sadık yarim tartım :)
Cancağzım o kadar yoğun bir gündü ki İnan girecek vaktim olmadı
Canım malesef her sabah giremiyorum vakti olan biri boş bir liste paylaşabilir aslında bize de yardım olurhaa ben bunu bilmiyordum hergün liste yayınlanınca üzerine puanımı hesaplayıp kendimi ekleyeceğimi sanıyordum
ok kaptan bilmiyordum bugün yaptım ben fırsatım oldukça yaparım sevinirim yardımım olursa ne demekCanım malesef her sabah giremiyorum vakti olan biri boş bir liste paylaşabilir aslında bize de yardım olur
Bu tartilar bugün bozuk bence
canım öğlenmi çok geldi dersin dilimi azaltmaya çalış.bak ben tostlar yüzünden aldım gramları bu haftasonu.Eğer mümkünse tostu çıkar menünden.ben çıkardım bakalım ne olacak.Bende almışım 300gr,bişeyi kaçırıyoruz sonuçta.
Canim daha cumaya var. Ins verirsin.
Canim menunu begendim. Bu diyetisyenin yeni yazdigi liste mi?
Ben yemek yapamadim pek diye kilom takildi, cunku çok gelen oldu abur cubur getirdi, yemek olmayinca bidik da durmayinca acligi abur cubur ile bastirdim
Şimdi en azindan hep bir corba yapmaya calisiyorum.. spor olmasa bile arkalarindan kosmak verdirecek bence kilo:)
Cok yoruyorlar ama çok tatlilar yaa.. bu kadar tatlı olunca bazen ben de diyorum ikinci de olur inşallah diye, ama akşama dogru pestilim çıkınca yok anam bir yeter diyorum, uyuyunca guzelligine hayran uyandirip sevmek istiyorum yine
evden cikarken yumurta ceviz aslip cikiyorum yolda ise giderken yiyorum. Kahveler olmasa cok acikirdim da bol tarcinli kahveler acligima birebir
Menün güzel canım 30 üzüm biraz çok gibi geldi ama bilemedim..Merhaba herkese.Bugünkü menüm
Saat 8.45 : 1 ev yapımı kraker + 1 kibrit kutusu kadar peynir + 1 ç.domat +marul
Saat 12.00 : tereyağında 2 yk. pancar otu kavurmasına 1 yumurta kırıp yedim +1 yarım dilimin 1/2
Saat 16.00 : 2.5 ceviz +30 üzüm +9 badem
Saat 17.00 : 1 mandalina
Saat 18.30 : 2 kepçe tarhana + 1 kepçe yeşil mercimek yemeği + 3 yk yoğurt
Saat 20.30 : tarçınlı süt içmeyi düşünüyorum bakalım
3lt su
sporda yazdığım gibi
dtcf ne yaptın doktora gittin mi merak ettik seni burada kız
canım sanki spor bile yapsam 2 dilim bana fazla geliyor bilemedim şuan test edemedm tam ama o kadar dolaştığım halde yoruldum ettim o sabahki tost bana +300gr geri döndü.Biliyrmusun resmen soğudum tostan o kadar da severdim.Selam nasılsınız? Haberler igüzeloğlumun etütü salıya alındı artık ptesi çşmba ve cuma zumbaya hidebileceğim
Öyle olsa iyi olur yoksa kendini döven ilk insan olarak tarihe geçicem
Spora gittiğim günler sabah öğlen ikişer akşam 1 dlm değerinde ekmek, gitmediğim günlerde sabah öğlen1 dlm değerinde ekmek yiyorum.. Diyetisyen öyle demişti.
Umarım öyle olur bi hafta + bir hafta - sinir oluyorum böyle
Yok canım eski menüden bu.. İyi gidince erteledim biraz..
Ay o bende de var tüm gün uyusunlar diye bekliyorum akşam yatınca da sıkılıp uyandırasım sevesim geliyor..Delimiyim neyim diyordum demek benim gibi başkaları da varmış..
Ben de acıkınca direk aklıma kahve geliyor..
Menün güzel canım 30 üzüm biraz çok gibi geldi ama bilemedim..
seninde menün güzel canım,senden göre göre bende sabahları yeşillik yemeye başladım.DeryaOnDiet ten cevizi arakladım.İyi oluyor bu menülere incelemek.Ekmek tüketmemişsin ne güzel.Çokta iyi yürümüşsünMenüm
Sabah
1.5 minik muz
2 ymurtadan peynirli az yağlı omlet
5 zeytin
Kıvırcık
Ara
1 portakal
10 badem
Öğlen
5yk haşlanmış yeşil mercimek
3 yk nohutlu bulgur p.
Salata
Yoğurt
Ara
Sütten kahve
2 bitter
Akşam
Karnabahar
Çorba
Salata
2 yk nohutlu bulgur
2lt suyu devirdim daha içerim
Spor 7000 adım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?