2 öğüne çok alıştım ya, biraz tutarsızlık oluyo. Bugün unutmazsam öğle yemeği yicem muhakkak. Ben de 3 öğüne çıkarmak istiyorum...Güzel ama yetersiz geldi bana eğer 9 30 da kahvaltı yaptıysan öğle de sebze türü veya ızgara bişiler yiyebilirdin sanki daha besleyici olurdu canım
Stitch, hissettiklerimin normal olduğunu duymak çok iyi geldiCanım ben de bebegimi elime alana kadar hissizdim ama suan o kadar çok seviyorum ki etrafimda herkese bebek yapin, dunyadaki en güzel sevgi diye baslarinin etini yiyorum
Bende de ilk 5 ay bulanti oldu, en çok peynir ekmek, veya yogurt, salatalik, ekmek demiştim baslarda.. bulantiya bence az ve sık yemek iyi geliyordu, leblebi de iyi geliyordu
Spor ayrı bende spor yapılması taraftarıyım zaten hatta ilk aylarda kilo vermek daha sağlıklıymış kuzum ama düşük tehlikesi olanlar için ilişkiyi yasaklıyor doktor ebe de öyle demişti bana sonra bir sorun olmazsa yasak olmuyor işte kişiden kişiye değişiyor ya hamilelikkiz 3 ay bir ikigun demiyorsun
Neyse ben susayim, benim doktor serbest dediydi zaten
Ben gebeligin ilk 3 ayi karin egzersizleri bile yaptim, doktorum karin kasi ne kadar iyi gelisirse bebek icin o kadar iyi ve dogum o kadar kolay olur demisti. Ama tabii herkesin bakisi ve hamileligi farkli
Ne nasil yaptigimiz degil onemli olan saglikli bebisler ve tabiki saglikli anneler
İyi canım çok şükür sen nasılsın
Nasılsın
Slm canım kolay gelsin bi ağrı kesici alıp yatsan iyi gelirdi belki vaktin varsa tabi geçmiş olsun
Öyle ama çok ısrar ettiler bide herşeye hayır diyorum kızlar bana "uyumsuz diyecekler" zaten sadece tadlık kadardı.Öyle büyük poğaçalrdan değil arkadaşın gönlü olsun diye aldım
sana yararsa bende deneyeyim ya ama aralar olmadan nasıl durulur bilemedim.Şuan nasıl gidiyr açıkıyormusun çok aralar olmadığı için
Çok ayrıntı yazıyom dimi,söz yazmayacam bundan sonra o kadar ayrıntılı
kapışma ne canım bilemedim kapama mı yoksa?Hani piriçle yapılan. Bence güzel menün ,sporlarda yapılmış zaten,hayırlı olsuun .Çok hızlı erirsin bak gör.
Ben anca doğuma giderken idrak edebilmiştim.Aklımı yitirdim galiba diye düşünüyordum hep.Galiba aklımı yitirdim şuan aslında benim aklımın uydurduğu bir dünya diye hep aklımdan geçerdi.İnsan çok isteyip sonra olunca inanamıyor kuzum ya.Allah sağlıklıca kucağına aldığın günleride göstersin inşallah
Çok güzel menü canım,gebeliğede uygun ohh mis.Ben ne yerdim ya hep aç gezdim o dönem,hiç bulantım olmadı.Hep keşke olsa diye gezdim çünkü sürekli açlıktan midem bulanıyordu.bakalım senin nasıl olacak.Sakın aç bırakma kendini canım
yazık sana kuzucuk.Misafir gelince o kadar yemek yapıyoruz ama işte onlara hizmetten kendi karnımızı doyurmak aklımıza gelmiyor işte
Kızlar sağlıklı embriyo olsalardı inanın devam ederdi gebelik ama değilmiş diye düşünün bende başlarda çok üzülüyordum ama elden bişey gelmiyor,biz Allahtan hep hayırlısını istiyoruz demek bunda da bir hayır var bizim bilemediğimiz.
Başın sağolsun arkadaşım ,çok üzüldüm Allah mekanını cennet eylesin.Menün çok güzel bence ama su az birazcıkın sanki.
Ayy bu sloganı çok sevdim kaptanım ,harika ya.
Ah canım sen bu sıralar hep hastasın,bide üstüne hep misafir.Ne çok gelen gidenin var senin. Memleketindemi yaşıyorsun sen,genelde memleketinde yaşayanların geleni gideni bitmez malum akrabalar ,eş dost hepsi orada oluyor
Kırdım kaptanlarım! 57'nin bacağını kırdım!
Geçen Hafta: 57.3
Bu hafta: 56.6
Fark: -700 gram
Yüzde: 1.22
Gelecek Hafta için Hedef Kilo: 56.0
Haftalık Mesaj Sayısı: +30
Çok geçmiş olsun. Ah bu yoğunluk bazen bi geliyo pir geliyo. İnşallah tuvalet sorununu çözebilirsin. O kadar illet bişey kiGünaydın.
Hayırlı Cumalar canlar..
Bu hafta pek aktif olamadım, gel git bitmedi, kendim de rahatsızlık geçirdim biraz, bu haftasonunu da atlatsam geçecek gibi :)
Kendime dikkatsizliğim tartıda da etkisini gösterdi, sabitim bu hafta..
Kaptanım, aceleyle tartıldım resim çekemedim..
Uyuyup kalmışım, bir uyandım saat kaç olmuş, eşim bekliyordu tartıya atladım resmen :))
Wc sorunu da var, yoksa belki eksi çıkabilirdim..
Çok geçmiş olsun. Ah bu yoğunluk bazen bi geliyo pir geliyo. İnşallah tuvalet sorununu çözebilirsin. O kadar illet bişey ki
İnterneti alt üst ettim. Diyet hamileliğin her sürecinde zararlı ama ben diyet yaptığımı düşünmüyorum. Benim doktorum bişey demedi ama forumdaki kadınların çoğuna doktorları kek, pasta, börek, pilav ve makarnayı yasaklamış. Proteine ağırlık ver demiş. Yani bizim beslendiğimiz şekilde beslenmelerini önermiş. Bu yüzden buna devam edicem ama şöyle bi sıkıntı var. Ben ilk 3 ay kilo versem bile aynı oranda bebek de büyücek. O yüzden tartıda sabit çıkma ihtimalim var. Bundan dolayı bu konuyu tamamen @tuzsuz_ruh ve K klbk33 'e bırakıyorum.Hey MaşaAllah :)
Çok şükür sonundaaa :)
Şimdi ne yapacaksın canım, biraz daha devam edecek misin yoksa izne mi ayrılıyorsun bu haftadan ?
Eyvah eyvah... İnşallah kalıcı bi çözüm bulabilirsinÇok sağol canım..
Maalesef öyle, ben zaten zar zor düzeliyorum, yoksa kronik kabızım, ara sıra böyle olunca kötü oluyorum..
Çok isteyip olmasından mı benim gamsızlıgımdan mı çözemedim. Instagramda okuyorum insanlar hamile olduğunu öğrenince mutluluktan ağlıyo falan. Kendimi cok hissiz gorüyorum. Ama hayırlısı bakalım. Belki böyle olması daha iyidir.
Bulantılar bi kaç haftaya başlar diyolar ama çok hazırlıksızım. Bulantıları ne geçirir ya da bişey işe yarar mı hiç bilmiyorum. Aslında forumda bi aratmam lazım :)
Selam kızlar.
Menümü yazayım.
Sabah,3 dilim kepek ekmek tereyağ bal ceviz götürdüm ya1 bardak çay.
Akşam, indian yemeği yedim
1 litre su içtim.
2 saat yürüdüm.
Çok geçmiş olsun..
Anne babaya allahtan rahmet diliyorum.
Arkadaşın iyi sonuçlar alır inşallah.
İnşallah sonucu temiz çıkar canım.yakınlarınada ulaşmışsın değil mi stres yapma kendini hasta edersin sonra sağlık elden gitti mi de geri çok zor geliyo ve eskisi gibi olmuyo ne yazık ki
Evet. İnşallah böyle gider Deryacım. Herkes iştahın açılıcak daha diyoYa o değil de etrafımdaki çoğu insan; hamile olduğumu öğrenince kötü şeyler anlatmaya başladılar. Filancayı doğururken 25 kilo almış, bulantıları o kadar fazlaymış ki çocuk mu doğurmuş cehennemi mi yaşamış, 4.ayda iştahı bi artmış 2 ayda 8 kilo almış, göbeği çatlamış, memesi sarkmış... Keşke kimseye söylemeseydik dedim en son o yüzden çık tırsıyırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?