Hayırlı olsun canım. Ayva banada iyi gelmişti bol bol yedim.gamzeli bir bebek olurderler ayva yersen hamileyken.Hey maşallah. Zaten ayva yiyenin bebesi güzel olurmuş. Seni de referans alıp haftasonu alışveriş listesindeki ayvanın kilosuna +1 koyuyorumbi de tuzlu krakere alternatif var mıdır acaba... O da paketli gıda ya. Yani çocuk için değil kendim için meraktayım. Kilo almayım diye
Dostum çok iyi gidiyorsun beni geçtiğine göre artık seni tavşanim ilan edebilirimGünaydın bildirim yapayım
Başlangıç: 78
Geçen hafta: 74.8
Bu hafta: 74
Fark: -800
Oran: %1.07
hedef: 73
Foto çekmeyi unutmuşum şimdi dekahvatı yaptım aynı çıkmaznapim?
Tebrikler canım senin adına çok sevindim herşey gönlünce olsun sen başkalarının dediklerine bakma çok yemek de gebelik için sağlıklı değil zatenKırdım kaptanlarım! 57'nin bacağını kırdım!
Geçen Hafta: 57.3
Bu hafta: 56.6
Fark: -700 gram
Yüzde: 1.22
Gelecek Hafta için Hedef Kilo: 56.0
Haftalık Mesaj Sayısı: +30
Hiç korkma canım su akıp yolunu buluyor sen pozitif düşün sana öyle konuşanlardan da uzak dur lafını da Esirgeme :)Ay kıyamam sana yaAma şu negatif insanlarla ilgili tavsiyeni uygulucam. "Ay en kritik dönemdesin şuan" deyip bildiği tüm, felaket doğum hikayelerini anlatıyo kadın zaten işin doğum sürecini düşünmeye korkan bi insaım...
İşte ben tuzlu limonlu ayvada bulmuştum çareyi:)Hey maşallah. Zaten ayva yiyenin bebesi güzel olurmuş. Seni de referans alıp haftasonu alışveriş listesindeki ayvanın kilosuna +1 koyuyorumbi de tuzlu krakere alternatif var mıdır acaba... O da paketli gıda ya. Yani çocuk için değil kendim için meraktayım. Kilo almayım diye
Hemde hamiş halinle maşallah sana:)Kırdım kaptanlarım! 57'nin bacağını kırdım!
Geçen Hafta: 57.3
Bu hafta: 56.6
Fark: -700 gram
Yüzde: 1.22
Gelecek Hafta için Hedef Kilo: 56.0
Haftalık Mesaj Sayısı: +30
Çok geçmiş olsun canımİyiyim canım, sağol..
İyiyim canım..
Çok geçmiş olsun, ben biri hasta biliyordum, ikisi birden ayrıca zor olur..
Sorma canım, tansiyonum çıkmış haberim yok..
Bütün gün baş ağrısından ne yapacağımı bilemedim..
Uzun süre tedavi gördüğüm için ilaca nefret eder oldum, hem ilaç almıyorum bir süredir vücudum dinlensin biraz.. Neredeyse avuç avuç ilaç alıyordum her gün..
Tansiyonum hep düşüktür, azıcık çıkmış, ben de hiç bilmiyorum çıkınca nasıl oluyor pek yaşamadığım için.. Akşam kv baktırdı az biraz çıkmış o da bütün günümü alt üst etti..
İlaç almadan meyvelerle normale döndürdüm, gece ancak kendime gelebildim..
Evet canım memleketdeyim..
Bir de kalabalık bir ailenin geliniyim, eş dost da çok halimi sen düşün :))
Misafir baş tacıdır da işte hep hasta, halsiz zamanıma denk geliyor.. Yoksa misafirden güzel ne olabilir, evin bereketini artırır..
Önemli olan gerekli vitamin ve mineralleri alman çünkü bebek senin yediklerinle değil depolarından besleniyor ve sen yeteri kadar beslenmessen doğumdan sonra lohusalık depresyonu saç dökülmesi kansızlık gibi sorunlarla baş etmek zorunda kalabilirsin.bu nedenle meyve sebze et kuruyemiş biraz tahıllı dengeli bi beslenme ve Dr nun verdiği vitamin ilaçlarıyla kendine iyi bakacaksın canım işte bu kadaaar:)İnterneti alt üst ettim. Diyet hamileliğin her sürecinde zararlı ama ben diyet yaptığımı düşünmüyorum. Benim doktorum bişey demedi ama forumdaki kadınların çoğuna doktorları kek, pasta, börek, pilav ve makarnayı yasaklamış. Proteine ağırlık ver demiş. Yani bizim beslendiğimiz şekilde beslenmelerini önermiş. Bu yüzden buna devam edicem ama şöyle bi sıkıntı var. Ben ilk 3 ay kilo versem bile aynı oranda bebek de büyücek. O yüzden tartıda sabit çıkma ihtimalim var. Bundan dolayı bu konuyu tamamen @tuzsuz_ruh ve K klbk33 'e bırakıyorum.
Dimi ya. Illa kusarken boğulucak değilim. Bak ne güzel şeyler söylüyosun sen. İnsanlar mutsuzluklarını yaymayı seviyo...Camnım herkesin bulantısı olmuyor.. Ben de bu konuda şansızlardanım.. Zencefil bulantıya iyi geliyor. Ben minik kurabiyeler yapmıştım zencefilli. Su içebilmek için bi lokma kurabiye ısırıp bi bardak su içiyordum.. Leblebi işe yarar diyorlar bende yaeamadı ama şeçeneklerin arasında en zararsızı o gibi duruyor..
Afiyet olsun canım yoksa chicken tikka masala mı yedinSuyunu yemediysen sorun yok bence ev yemeği gibi oluyor çoğu bi de bollllbahatlı metabolizmayı uyandırmıştır
Sağol canım inşallah bakalım 10 gün bekleyeceğiz nasıl geçer blilmiyorum.
Ulaştım canım şükür iyiler.. Ama çok ağır geldi üst üste başka bişeyler daha olunca. Eskiden daha güçlü hisseiyordum kendimi şimdi olumsuz şeyler karşısında ezilecek gibi hissediyorum.. Bir sevdiğimi daha kaybetmeyi kaldıramam artık
Takma onlara herkesin bünyesi farklı.. Benim 2 hamileliğim de inanılmaz ağır geçti ama sorsan hayatımın en mutlu 18 ayıydı
Olur valla. Ayva tatlısını çok severim mesela. Ama çiğ yerken bogulucak gibi oluyorum, kuru geliyo. Yine ayvaları deviricem. Iyice bi heveslendim sen de böyle deyinceHayırlı olsun canım. Ayva banada iyi gelmişti bol bol yedim.gamzeli bir bebek olurderler ayva yersen hamileyken.
Bi arkadaşım krakerini kendi yapıyodu evde.bulursam tarifini atarım
Ayva dediniz canim nasil istedi. Hemen esime yazdim bugun izinli o markete de gidecek ayvayi da ekledim listeyeİşte ben tuzlu limonlu ayvada bulmuştum çareyi:)
Ben de öyle düşünüyorum ki zaten herşey yiyorum. Şuan çok küçük olduğu için ekstra kaloriye de ihtiyacı yok. Allah razı olsunTebrikler canım senin adına çok sevindim herşey gönlünce olsun sen başkalarının dediklerine bakma çok yemek de gebelik için sağlıklı değil zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?