Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

zevcancim cok üzgünüm ama ben montiye devam edemiycem dayanma sürem bu kadarmis ne yapayim,diyete tabiki devam ama montinin ömrü bu kadarmis bende,yari yolda birakmak istemezdim ama ne yapayim olmadi iste

az önce kuru fasulyeyle ekmek yedim,tabi olmassa olmaz kuru sogan tabi

:95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:

:95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:

gercekten cok üzgünüm valla bu kadar bile sirf senin icin dayandim ama gitmiyo daha fazla aeben ablayada ayip olcak ama ne yapayim,

her ne kadar montiyi biraktim desemde biliyrum yine kurallari birakmiycak beni ama iste

4. TAKIM KURALLARI

1)HERGÜN MAZERETLİLER HARİÇ TÜM ÜYELER PAYLAŞIMDA BULUNMALIDIR.
2)HERGÜN YAPILAN SPORLAR VE YENİLENLER İÇİLENLER AYRINTILI YAZILACAK.
3)HER ÜYENİN EN AZ 3 KİŞİ OLMAK KOŞULUYLA KIRICI OLMAMAK ÜZERE BİRBİRİNİN YEDİKLERİNİ VE YAPTIĞI SPORU YORUMLAMASI GEREKMEKTEDİR.
4)HER GELEN YENİ ÜYENİN 1 HAFTA DENEME SÜRESİ VARDIR YETERLİ GÖRÜLÜRSE TAKIMCA KARARDAN SONRA TAKIMA ALINIR.
5)HER CUMA BİLDİRİM GÜNÜDÜR VE SAAT 12 YE KADAR HERKES KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMALIDIR.
6)KAPTAN YARDIMCISI KAPTANIN OLMADIĞI DURUMLARDA TAM YETKİLİDİR.
7)PERŞEMBE AKSAMINDAN LİSTE KONULMALIDIR.(KAPTAN YADA YARDIMCI TARAFINDAN)
8)LİSTEYE HERKES LİSTE RENGİNİ DEĞİŞTİRMEDEN KİLOSUNU YAZMALI VE GEREKLİ HESAPLAMAYI YAPMALIDIR.
9)HESAPLAMA:geçen hafta 75 kilo olan biri bu hafta 74 kilo geliyorsa verdiği kilo 1 dir.1/75:1,3% dür.
10)BİTEN LİSTE KARDEŞ TAKIMIMIZ 7.TAKIMA ONAYLATILIP PAYLAŞIM ALANINA KONULUR.
11)PAYLAŞIM ALANINDA HER HAFTA BİR TAKIM O HAFTANIN İNCELEMESİNİ YAPAR VE BUNU BELGELER.BU SEBEPLE HERKES EN AZ HAFTADA BİR PAYLAŞIM ALNINA VE SONUÇ LİSTELERİNE BAKMALIDIR.
12)TAKIMA GİRMİŞ OLMAK SORUMLULUK GEREKTİDİR.LÜTFEN BU SORUMLULUKLARI YERİNE GETİREMEYECEK OLANLAR TAKIM İÇERİNDE BULUNMASIN VE BUNU EN BAŞINDAN BELİRTSİN.
13)TAKIM KURALLARINA UYMAYANLAR DİSKALİFİYE EDİLECEKTİR.MAZERETSİZ 3 GÜN PAYLASIMDA BULUNMAYAN 3 GÜN MENÜLERE YORUM YAPMAYAN MAZERETSİZ 3 CUMA G KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMAYAN DİSKALİFİYE EDİLECEKTİR.
14)HER ÜYE TAKIM ÜYELERİNİDE DÜŞÜNEREK TAKIM OLARAK NASIL DAHA FAZLA KİLO VERİLİR DİYE FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNMAK DURUMUNDADIR

selamlar kızlar ben de geldim kalorileri sayarak zayıflamaya çalışıyorum
meyvenull kuralları da okucam şimdi umarım burda da aynı hızla kilo veririm

hikayem şöyle
boyum 1.78 doğumda 32 kilo aldım 70le hamile kaldım (ki 70 bile benim için çok yüksek bir kiloydu)
102 ile doğuma gittim doğumdan sonra 84 kiloydum
şimdi bebeğim 7,5 aylık
kalori sayma yöntemine 83.1 le başladım
ve şu an 83.1 - 81.2 - 80.5 - 79.4 kiloyum
başlayalı 3-4 hafta kadar oldu
hedefim 65 inşallahhhhhh

Son düzenleme:
haftaya 1.lik bizim olmalı diyeti uygulamayan herkes harfiyen 2 gün uygulasın kızlar haftaya hepinizi - görmek istiyorum bundan sonra böyle her hafta zayıflıcaz az cok

evet canım haklısın haftaya birinci olmalıyız bu diyet çok güzel uygulayalım hep bunu elma alınca tekrar başlıycam bende :107:

afiyet olsun canım gayet güzel bence

selam canım hoşgeldin aramıza

ne güzel vermişsin maşallah

inş 65 olursun canım

ayyyyyyyy:) allah iyiliğini...

ender saraç'ın kampından arkadaşım aradı. suya tarçın katıp içiyorlarmış bir de lahana çorbası serbestmiş arkadaşlar.

suya tarçın katıyorlar demek ne zaman canım sabah mı akşammı :44:

lahana çorbası mı ay denemiştim onu ama tadını tutturamamıştım döktüm hep nasıl içiyorlarmış onu :78:

inşallah canım hoşbuldukk

Eveet yemeğimi yedim geldimmm:80:

birazdan yeşilçayımıda alıcam

önce menümü yaziyim

Sabah:
Yulaf gevreği ve süt, 2 tatlı kaşığı pekmez
Ara:
1 tane ayva
Öğle:
Keten tohumlu yoğurt ve 1 kepçe yeşil mercimek
Ara:
5 tane hurma ve 1 tanecik ceviz
2 tane grissini
Akşam:
Tavada uskumru 120 gr ve salata
Ara:
1 tane kivi
Yatmadan:
kuru kayısı

3.5 lt su, 1 saat yürüyüş, 15 dk koşu, yeşilçay

bu kadar

yarın bizim diyete harfiyen uymak üzere başlıycam elmada alcam

hoşgeldin canım..
Umarım en kısa zamanda istediğin kiloya ulasırsın...

Hadi bakalım hayırlısı haftayada 1.lik bizim olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…