Matildam dediyse tamamdırHiç korkma canım su akıp yolunu buluyor sen pozitif düşün sana öyle konuşanlardan da uzak dur lafını da Esirgeme :)
Tuzlu limonlu... İlk defa duydum. Ve ağzım sulandıİşte ben tuzlu limonlu ayvada bulmuştum çareyi:)
sankim biraz tavuğun grmı fazla bana mı öyle geldi ve sabahta çok az.Ama tabi benim menüm sanki harikada sen bana çok aldırma.Su ve sütlü kahvelerini sevdimBugunku menum
K klbk33 @tuzsuz_ruh
08:00_ 3 yk yulaf (suyla islattim), uzerine 3 ceniz, 1 muz, 1 armut, bolca tarcin.
091 fincan sutlu kahve
11:00_ 1 fincan sutlu kahve
15:30 _ 4 yk kadar haslanmis kara bugday, 300 gr baharatli tavuk eti, 1 kase salata.
su: 2 litreyi gecti simdiden. Yatmadan 3u bulur.
Toplamda 3 fincan bitki cayi
canımcım süt ürünüyle üzüm pekmezi kansızlık yapıyor aklında olsun 2 saat arayla tüketmek gerekirmiş.Menünü sevidim doyurucu ve sadeMenü
Sabah 1 dilim tbe 2 Yk lor domates 1 tk tahinpekmez
Öğle 1 tb lavaş arası 3 köfte salata
Ara 1 bardak kefir 2 havuç
Akşam 1 bardak ayran avuç içi kadar leblebi
Birazdan 1fincan sütlü kahve içerim
Su 3 lt
İşte ben onlardandım ama tabi gebelik benim düzeni şuan bozdu bakalım düzelecekmi.Boyum 1.76 ve ben liseden beri 56 kiloydum istediğimi yerdim aksine eşime bana kızardı,"benim tabağımı az koy,senin yüzünden kilo aldım,kendi tabağına doldurduğun gibi doldurma..." O zaman onu hiç anlayamazdım hatta "sen çok hareketsizsin oyüzden kilo alıyorsun derdim.Ama gebelikte resmen elimde olmadan aldım eski yeme düzenimi devam ettirdim ve 3 ayda 6 kilo aldım,alışkın değildimki ben normalde açıkınca yerdim.Meğersem bünye değişmiş,hep açlık ve hep az yemekle kilo almalar.Allahım gerçek şuan çok iyi anlıyorum canı isteyince birşeyleri yiyememek,eşimin ahı tuttu herhaldeBi tane arkadaş var nasıl yiyor kilo almıyor bazen çok kıskanıyorum yaaa.
Ben onun yediğinin yarısıyla diyet yapıyorum gr gr kilo veriyorum öyle yedim mi de hemen 1 kilo farkediyorum.Ne sinir edici bişi.hayat boyu diyet yapar gibi yaşamak gerekiyo bünye kilo almaya müsite böyle.eşim desen hayatında 1 kere diyet yapmamıştır.şimdi dışardan geldi elinde bi torba çiğdem akşama börek ister bi destek göremiyorum bazen imdat diye bağırasım geliyor
Süper menü kız 2 dilimi 1 dilime düşürmüşsün bence iyi olmuş afiyet olsun fıstıkmenüm
Sabah
1 yumurta
1 dlm tbe
Kıvırcık
5 zeytin
1.5 kk süzme peynir
Ara
Kahve
Öğlen
2 küçük parça et
Salata
3 yk mercimekli b p
Ara
Sade quark
1 avuk kuru dut
2 ceviz
Akşam
Salata
Brokoli
Çorba
Ara süt
Spor yapmadım bugünyarın - çıkmak için
Bol su
ay geçmiş olsun canım güzel haberlerle inşallah dönüş yapar arkadaşın.Başın sağolsun arkadaşım ,mekanları cennet olsun kuzum .Panik atağın var galiba çok sinir bozucu bir durum ne yaşadığını biliyorum benimde var.Sorma Canım bi arkadaşım bi operasyon geçirdi biyopsi sonucu bekliyoruz inşallah kötü bişey çıkmaz ama ben böyle kınularda biraz fazla hassaslaştım galiba.. Annemi ve babamı kanserden kaybedince.. Ayrıca kıbrısta sel baskını olmuş akrabalarıma ulaşana kadar da bayağı stres yaşadım.. Düşündükçe çarpıntı tutuyor
matilda söylemiş ayva harika gerçekten ,gamze içinde çocuğun güzel olması içinde yenebiliyor niyete göre değişir yani.Ben 7 ay yedim herseferinde Allahım içi dışı güzel bir evlat nasip et demiştim.Ama gerçek yani aklında olsunÇok isteyip olmasından mı benim gamsızlıgımdan mı çözemedim. Instagramda okuyorum insanlar hamile olduğunu öğrenince mutluluktan ağlıyo falan. Kendimi cok hissiz gorüyorum. Ama hayırlısı bakalım. Belki böyle olması daha iyidir.
Bulantılar bi kaç haftaya başlar diyolar ama çok hazırlıksızım. Bulantıları ne geçirir ya da bişey işe yarar mı hiç bilmiyorum. Aslında forumda bi aratmam lazım :)
kız neden sopayı sallıyorsun eğer canın istiyorsa yiyeceksin ,aç kaldığında vücut bir madde üretiyormuş oda bebeğin zeka gelişimine etki ediyormuş.Sadece ekmeği mümkün olduğunca aza indir ben son zamanlarda 6. aydan sonra ekmeği neredeyse kesmiştim.Acıktıkça elimde ayva k.üzüm badem oluyordu.Çubuk kraker evet çok güzel ama içinde glikoz var aklında olsun 4 bende yedim içindekilere bir göz atayım dedim Glikozla göz göze geldik09.30
1 haşlanmı yumurta
3 çeri domates
1 yeşil biber
2 ceviz
1 kk büyüklüğünde süzme peynir
5 siyah zeytin
1 dilim tam tahıllı ekmek
14.30
1 bardak tarçinlı süt
4 badem, 1 ceviz, 5 fındık, 4 kaju
18.30
1 kase domates çorbası
1 adet fırında karnıyarık
2 litre su
7000 adım
Kız valla benim menüler de bir fena ama seninkiler çok ilginç ya.Ya hiç yemiyon yada yedinmi dibine kadar yiyorsun çok alemsin.Bide götürdüm yazmış haaSelam kızlar.
Menümü yazayım.
Sabah,3 dilim kepek ekmek tereyağ bal ceviz götürdüm ya1 bardak çay.
Akşam, indian yemeği yedim
1 litre su içtim.
2 saat yürüdüm.
Ay seni beni çok güldürdün ha Allah ta seni güldürsünBenimki dışarıya göreve gitti mi rahatım ama eve bi geliyo Amman börek tatlı çikolata ne ararsan çok tehlikeli.
Senin görev yok mu ne zaman gitcen diye sorcam artık kendimi zor tutuyorum:))
Batsın be bu dünya konuşdinliyorum zor çok zor:)))
Aaayyyy teşekkür ederimHemde hamiş halinle maşallah sana:)
Dimi ya. Oh be. Yani havuz problemi değil neticede. Ilk öğrendiğim zamanlardaki endişem kalmadı sayenizdeÖnemli olan gerekli vitamin ve mineralleri alman çünkü bebek senin yediklerinle değil depolarından besleniyor ve sen yeteri kadar beslenmessen doğumdan sonra lohusalık depresyonu saç dökülmesi kansızlık gibi sorunlarla baş etmek zorunda kalabilirsin.bu nedenle meyve sebze et kuruyemiş biraz tahıllı dengeli bi beslenme ve Dr nun verdiği vitamin ilaçlarıyla kendine iyi bakacaksın canım işte bu kadaaar:)
Kolay gelsinKızlar geldim evdeyim sizler tartılın eşim yemeğe gelecek ben bi yemek hazırlıyım geleyimdtcf @Harpy @selinbs @tomrs tebrik ederin hepinizi TEK tek yazıcam elbet şimdi gördüklerimi söylüyorum @matilda34 ve I inkpin çok normal haftaya güzel sonuç bekliyorum ikinizden de can sıkmak Yok sabitte görücez gün gelecek haftalarca aynı kiloda kalıcaz henüz başındayız lütfen moralinizi bozmayın
Canım kaptanım yaa ne kadar tatlisinKızlar geldim evdeyim sizler tartılın eşim yemeğe gelecek ben bi yemek hazırlıyım geleyimdtcf @Harpy @selinbs @tomrs tebrik ederin hepinizi TEK tek yazıcam elbet şimdi gördüklerimi söylüyorum @matilda34 ve I inkpin çok normal haftaya güzel sonuç bekliyorum ikinizden de can sıkmak Yok sabitte görücez gün gelecek haftalarca aynı kiloda kalıcaz henüz başındayız lütfen moralinizi bozmayın
Aç kaldığımdaki olay tırstırdı beni şimdi. Zira ben akşam 7den sonra hiç bişey yemiyorum. E gece 12de yatınca haliyle de o ara baya acıkmış oluyorum.sankim biraz tavuğun grmı fazla bana mı öyle geldi ve sabahta çok az.Ama tabi benim menüm sanki harikada sen bana çok aldırma.Su ve sütlü kahvelerini sevdim
canımcım süt ürünüyle üzüm pekmezi kansızlık yapıyor aklında olsun 2 saat arayla tüketmek gerekirmiş.Menünü sevidim doyurucu ve sade
İşte ben onlardandım ama tabi gebelik benim düzeni şuan bozdu bakalım düzelecekmi.Boyum 1.76 ve ben liseden beri 56 kiloydum istediğimi yerdim aksine eşime bana kızardı,"benim tabağımı az koy,senin yüzünden kilo aldım,kendi tabağına doldurduğun gibi doldurma..." O zaman onu hiç anlayamazdım hatta "sen çok hareketsizsin oyüzden kilo alıyorsun derdim.Ama gebelikte resmen elimde olmadan aldım eski yeme düzenimi devam ettirdim ve 3 ayda 6 kilo aldım,alışkın değildimki ben normalde açıkınca yerdim.Meğersem bünye değişmiş,hep açlık ve hep az yemekle kilo almalar.Allahım gerçek şuan çok iyi anlıyorum canı isteyince birşeyleri yiyememek,eşimin ahı tuttu herhalde
Süper menü kız 2 dilimi 1 dilime düşürmüşsün bence iyi olmuş afiyet olsun fıstık
ay geçmiş olsun canım güzel haberlerle inşallah dönüş yapar arkadaşın.Başın sağolsun arkadaşım ,mekanları cennet olsun kuzum .Panik atağın var galiba çok sinir bozucu bir durum ne yaşadığını biliyorum benimde var.Kafanda kurmamaya çalış çarpıntı kafada yarattığımızı dünyaya inanmamızdan kaynaklanıyor maalesef ,olasılıkları biz gerçekmiş gibi algılıyoruz maalesf.Böyle olunca içimden "şuan bu gerçek değil bunu sen kafanda kurdun" diyorum kendime
matilda söylemiş ayva harika gerçekten ,gamze içinde çocuğun güzel olması içinde yenebiliyor niyete göre değişir yani.Ben 7 ay yedim herseferinde Allahım içi dışı güzel bir evlat nasip et demiştim.Ama gerçek yani aklında olsun
kız neden sopayı sallıyorsun eğer canın istiyorsa yiyeceksin ,aç kaldığında vücut bir madde üretiyormuş oda bebeğin zeka gelişimine etki ediyormuş.Sadece ekmeği mümkün olduğunca aza indir ben son zamanlarda 6. aydan sonra ekmeği neredeyse kesmiştim.Acıktıkça elimde ayva k.üzüm badem oluyordu.Çubuk kraker evet çok güzel ama içinde glikoz var aklında olsun 4 bende yedim içindekilere bir göz atayım dedim Glikozla göz göze geldik
Kız valla benim menüler de bir fena ama seninkiler çok ilginç ya.Ya hiç yemiyon yada yedinmi dibine kadar yiyorsun çok alemsin.Bide götürdüm yazmış haaBu arada İndian deyip kaçamazsın açıklama yapalımmı ,o birazcıkın sankim yağlı oluyor
Ay seni beni çok güldürdün ha Allah ta seni güldürsünGani gani kilolar veresin inşallah emi
Bence tereyağı ve bal doğalsa bi de porsiyonu ayarlayabilsiysen çok iyi olmuş valla, afiyet olsun. Ben çok severim. Ama menü bana genel olarak az geldi. Doymuşsundur inşallah...Selam kızlar.
Menümü yazayım.
Sabah,3 dilim kepek ekmek tereyağ bal ceviz götürdüm ya1 bardak çay.
Akşam, indian yemeği yedim
1 litre su içtim.
2 saat yürüdüm.
Aç kaldığımdaki olay tırstırdı beni şimdi. Zira ben akşam 7den sonra hiç bişey yemiyorum. E gece 12de yatınca haliyle de o ara baya acıkmış oluyorum.
Ya o sopa da şeydendi :) kuruyemişlere anormal zaafım var. Çikolata gibi. Yedikçe yiyesim geliyo. Oran olarak biraz fazla olduğunu düşünmüştüm
Bi de artık çarşıda pazarda ayva aramayın. Dünya da üretilen tüm ayvalara talibim
Çok doydum.Bence tereyağı ve bal doğalsa bi de porsiyonu ayarlayabilsiysen çok iyi olmuş valla, afiyet olsun. Ben çok severim. Ama menü bana genel olarak az geldi. Doymuşsundur inşallah...
Ya Türkçesini bilmiyorum.sankim biraz tavuğun grmı fazla bana mı öyle geldi ve sabahta çok az.Ama tabi benim menüm sanki harikada sen bana çok aldırma.Su ve sütlü kahvelerini sevdim
canımcım süt ürünüyle üzüm pekmezi kansızlık yapıyor aklında olsun 2 saat arayla tüketmek gerekirmiş.Menünü sevidim doyurucu ve sade
İşte ben onlardandım ama tabi gebelik benim düzeni şuan bozdu bakalım düzelecekmi.Boyum 1.76 ve ben liseden beri 56 kiloydum istediğimi yerdim aksine eşime bana kızardı,"benim tabağımı az koy,senin yüzünden kilo aldım,kendi tabağına doldurduğun gibi doldurma..." O zaman onu hiç anlayamazdım hatta "sen çok hareketsizsin oyüzden kilo alıyorsun derdim.Ama gebelikte resmen elimde olmadan aldım eski yeme düzenimi devam ettirdim ve 3 ayda 6 kilo aldım,alışkın değildimki ben normalde açıkınca yerdim.Meğersem bünye değişmiş,hep açlık ve hep az yemekle kilo almalar.Allahım gerçek şuan çok iyi anlıyorum canı isteyince birşeyleri yiyememek,eşimin ahı tuttu herhalde
Süper menü kız 2 dilimi 1 dilime düşürmüşsün bence iyi olmuş afiyet olsun fıstık
ay geçmiş olsun canım güzel haberlerle inşallah dönüş yapar arkadaşın.Başın sağolsun arkadaşım ,mekanları cennet olsun kuzum .Panik atağın var galiba çok sinir bozucu bir durum ne yaşadığını biliyorum benimde var.Kafanda kurmamaya çalış çarpıntı kafada yarattığımızı dünyaya inanmamızdan kaynaklanıyor maalesef ,olasılıkları biz gerçekmiş gibi algılıyoruz maalesf.Böyle olunca içimden "şuan bu gerçek değil bunu sen kafanda kurdun" diyorum kendime
matilda söylemiş ayva harika gerçekten ,gamze içinde çocuğun güzel olması içinde yenebiliyor niyete göre değişir yani.Ben 7 ay yedim herseferinde Allahım içi dışı güzel bir evlat nasip et demiştim.Ama gerçek yani aklında olsun
kız neden sopayı sallıyorsun eğer canın istiyorsa yiyeceksin ,aç kaldığında vücut bir madde üretiyormuş oda bebeğin zeka gelişimine etki ediyormuş.Sadece ekmeği mümkün olduğunca aza indir ben son zamanlarda 6. aydan sonra ekmeği neredeyse kesmiştim.Acıktıkça elimde ayva k.üzüm badem oluyordu.Çubuk kraker evet çok güzel ama içinde glikoz var aklında olsun 4 bende yedim içindekilere bir göz atayım dedim Glikozla göz göze geldik
Kız valla benim menüler de bir fena ama seninkiler çok ilginç ya.Ya hiç yemiyon yada yedinmi dibine kadar yiyorsun çok alemsin.Bide götürdüm yazmış haaBu arada İndian deyip kaçamazsın açıklama yapalımmı ,o birazcıkın sankim yağlı oluyor
Ay seni beni çok güldürdün ha Allah ta seni güldürsünGani gani kilolar veresin inşallah emi
Ayy çok karışık yedim çokkkCamnım herkesin bulantısı olmuyor.. Ben de bu konuda şansızlardanım.. Zencefil bulantıya iyi geliyor. Ben minik kurabiyeler yapmıştım zencefilli. Su içebilmek için bi lokma kurabiye ısırıp bi bardak su içiyordum.. Leblebi işe yarar diyorlar bende yaeamadı ama şeçeneklerin arasında en zararsızı o gibi duruyor..
Afiyet olsun canım yoksa chicken tikka masala mı yedinSuyunu yemediysen sorun yok bence ev yemeği gibi oluyor çoğu bi de bollllbahatlı metabolizmayı uyandırmıştır
Sağol canım inşallah bakalım 10 gün bekleyeceğiz nasıl geçer blilmiyorum.
Ulaştım canım şükür iyiler.. Ama çok ağır geldi üst üste başka bişeyler daha olunca. Eskiden daha güçlü hisseiyordum kendimi şimdi olumsuz şeyler karşısında ezilecek gibi hissediyorum.. Bir sevdiğimi daha kaybetmeyi kaldıramam artık
Takma onlara herkesin bünyesi farklı.. Benim 2 hamileliğim de inanılmaz ağır geçti ama sorsan hayatımın en mutlu 18 ayıydı
Ayva da iyi geliyordu benim bulantima... kiloyu çok takiyorsun, baslarda ben de oyleydim ama sakin ol, sen sadece saglikli beslenmeye dikkat et, bence vucut ihtiyaci kadar aliyor. Benim kayinvalidem 30kilo almis, doğum sonrasi gitmis kilolar hemen. Ben 20 aldım, 4. ayda donmustum eski kiloma. Catlak icin birsey diyemeyecegim, o biraz genetik. Inşallah olmaz. Gogusler buyuyor diye sarkiyor ama emzirme bitince geri donermis diyorlar, one henüz ben de yasamadim, gorucezStitch, hissettiklerimin normal olduğunu duymak çok iyi geldioof of 5 ay da çokmuş anacım... Hmmm her halükarda bulantı=karbonhidrat desenize
Ohhhh geldi dördüncü sabit bu hafta bir şans sana o eksi görülecek stitch hanım hele bir eksi gelmesin haftaya en uzunnnnnnnnnnnnnnnn spor cezası listesi seni bekliyorKizlar selam ben sabitim ama mutfakta tadilat vardi, son 2 gundur hep disardan çok kotu yedim yoksa bu hafta iyi gidiyordum aslinda
Bugun şimdi temizleyip yerlestiricem, ama hemen toparliyorum, ptesiye o eksi gorulecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?