Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sankim biraz tavuğun grmı fazla bana mı öyle geldi ve sabahta çok az.Ama tabi benim menüm sanki harikada sen bana çok aldırma.Su ve sütlü kahvelerini sevdim
Menü
Sabah 1 dilim tbe 2 Yk lor domates 1 tk tahinpekmez
Öğle 1 tb lavaş arası 3 köfte salata
Ara 1 bardak kefir 2 havuç
Akşam 1 bardak ayran avuç içi kadar leblebi
Birazdan 1fincan sütlü kahve içerim
Su 3 lt
canımcım süt ürünüyle üzüm pekmezi kansızlık yapıyor aklında olsun 2 saat arayla tüketmek gerekirmiş.Menünü sevidim doyurucu ve sade
İşte ben onlardandım ama tabi gebelik benim düzeni şuan bozdu bakalım düzelecekmi.Boyum 1.76 ve ben liseden beri 56 kiloydum istediğimi yerdim aksine eşime bana kızardı,"benim tabağımı az koy,senin yüzünden kilo aldım,kendi tabağına doldurduğun gibi doldurma..." O zaman onu hiç anlayamazdım hatta "sen çok hareketsizsin oyüzden kilo alıyorsun derdim.Ama gebelikte resmen elimde olmadan aldım eski yeme düzenimi devam ettirdim ve 3 ayda 6 kilo aldım,alışkın değildimki ben normalde açıkınca yerdim.Meğersem bünye değişmiş,hep açlık ve hep az yemekle kilo almalar.Allahım gerçek şuan çok iyi anlıyorum canı isteyince birşeyleri yiyememek,eşimin ahı tuttu herhalde
Süper menü kız 2 dilimi 1 dilime düşürmüşsün bence iyi olmuş afiyet olsun fıstık
ay geçmiş olsun canım güzel haberlerle inşallah dönüş yapar arkadaşın.Başın sağolsun arkadaşım ,mekanları cennet olsun kuzum .Panik atağın var galiba çok sinir bozucu bir durum ne yaşadığını biliyorum benimde var.Kafanda kurmamaya çalış çarpıntı kafada yarattığımızı dünyaya inanmamızdan kaynaklanıyor maalesef ,olasılıkları biz gerçekmiş gibi algılıyoruz maalesf.Böyle olunca içimden "şuan bu gerçek değil bunu sen kafanda kurdun" diyorum kendime
matilda söylemiş ayva harika gerçekten ,gamze içinde çocuğun güzel olması içinde yenebiliyor niyete göre değişir yani.Ben 7 ay yedim herseferinde Allahım içi dışı güzel bir evlat nasip et demiştim.Ama gerçek yani aklında olsun
kız neden sopayı sallıyorsun eğer canın istiyorsa yiyeceksin ,aç kaldığında vücut bir madde üretiyormuş oda bebeğin zeka gelişimine etki ediyormuş.Sadece ekmeği mümkün olduğunca aza indir ben son zamanlarda 6. aydan sonra ekmeği neredeyse kesmiştim.Acıktıkça elimde ayva k.üzüm badem oluyordu.Çubuk kraker evet çok güzel ama içinde glikoz var aklında olsun 4 bende yedim içindekilere bir göz atayım dedim Glikozla göz göze geldik
Selam kızlar.
Menümü yazayım.
Sabah,3 dilim kepek ekmek tereyağ bal ceviz götürdüm ya 1 bardak çay.
Akşam, indian yemeği yedim
1 litre su içtim.
2 saat yürüdüm.
Kız valla benim menüler de bir fena ama seninkiler çok ilginç ya.Ya hiç yemiyon yada yedinmi dibine kadar yiyorsun çok alemsin.Bide götürdüm yazmış haaBu arada İndian deyip kaçamazsın açıklama yapalımmı ,o birazcıkın sankim yağlı oluyor

Ay seni beni çok güldürdün ha Allah ta seni güldürsün Gani gani kilolar veresin inşallah emi

Dimi ya. Oh be. Yani havuz problemi değil neticede. Ilk öğrendiğim zamanlardaki endişem kalmadı sayenizde

Kolay gelsin

Canım kaptanım yaa ne kadar tatlisin

Aç kaldığımdaki olay tırstırdı beni şimdi. Zira ben akşam 7den sonra hiç bişey yemiyorum. E gece 12de yatınca haliyle de o ara baya acıkmış oluyorum.

Ya o sopa da şeydendi :) kuruyemişlere anormal zaafım var. Çikolata gibi. Yedikçe yiyesim geliyo. Oran olarak biraz fazla olduğunu düşünmüştüm

Bi de artık çarşıda pazarda ayva aramayın. Dünya da üretilen tüm ayvalara talibim

Selam kızlar.
Menümü yazayım.
Sabah,3 dilim kepek ekmek tereyağ bal ceviz götürdüm ya 1 bardak çay.
Akşam, indian yemeği yedim
1 litre su içtim.
2 saat yürüdüm.
Bence tereyağı ve bal doğalsa bi de porsiyonu ayarlayabilsiysen çok iyi olmuş valla, afiyet olsun. Ben çok severim. Ama menü bana genel olarak az geldi. Doymuşsundur inşallah...

ye kuzum yiyebildiğin kadar ye ,zaten yarım yedinmi tıkanıyorsunKuryemişlerde önemli bence fazlada değil.4 ne ki.Bu arada evet bende çok kilo aldım ama hamilelik güzel bi dönem ya.Hatta ben rapor almak zorunda kaldım riskli gebelik geçirdim çok hareket etmem yasaktı (böbrek taşım vardı hemde baya büyük ,düşmez hareket ederse ağrı yapar o da doğumu tetikler erken doğum yaparsın demişti doktorum)22 haftadan sonra hep evdeydim.birkere ben kuduruğu evde sıkıldım azıcık yürüyüş yapam dedim evde ,nasıl ağrı oldu ödüm koptu vallaAma ona rağmen olsa yine isterim yani.Yok göğüs sarkması falan one ya.İnsanın yapısıyla ilgili böyle şeyler hamile kalmasada o arkadaşın göğüsleri sarkacakmış.Hem bir kere yaş gerçeğide var 50 yaşına gelince ne olacaktı ya.Ha çok mu sevmedin gider gerdirirsin ne olcak çözüm bol yani.

**4. Takım 599.Etap***

DeryaOnDiet(66.5///%)
Tomrs (60.0/ 59.3 / 0.7/ %1.2)
stitch(67.6///%)
hega8286(63.3/63.2/0.1/%0,16)
matilda34(76.1/76.1/0/%0)sabit
dtcf(57.3/56.6/0.7/%1.2)

inkpin(74.2/74,2/0/%0) sabit
Konus dinliyorum(65.7///%)yeni üye başlangıç tarihi 2 kasım başlangıç kilo 68 hedef kilo 53
selinbs(68.8///%)
kaju(69.0 / 68.1 / 0.9/%1.3)

4. Takım ortalaması %

AKovser (61.9///%)479. etapta izne ayrılan üye geri döndü. Sabit
glsmhmt(52.3///%)
tuzsuz_ruh(?///%)
Papillon_ (?///%)

Harpy(74.8/74/0.8/%1.07)yeni üye başlangıç tarihi 4 kasım başlangıç kilo 78 hedef kilo 60
imzaben(72.5///%)yeni üye başlangıç tarihi 5 kasım başlangıç kilo 72.5 hedef kilo 60
zsaracoglu(78.5///%)yeni üye başlangıç tarihi 6 kasım başlangıç kilo 78.5 hedef kilo 65

BamfirADB(88.4//%)yeni üye başlangıç tarihi başlangıç kilo hedef kilo
Saribaykuş(66.7///%)yeni üye başlangıç tarihi 16 kasım başlangıç kilo 66.7 hedef 60

Ya Türkçesini bilmiyorum.
Ama ağır yemekti.
Eşim izinli olunca evde yemekte yapmayınca böyle oldu işte.
Bugün toparlıyorum hemen

Ayy çok karışık yedim çokkk
Soslar baharatlar ayyy bugün telafi ediyorum

Stitch, hissettiklerimin normal olduğunu duymak çok iyi geldi oof of 5 ay da çokmuş anacım... Hmmm her halükarda bulantı=karbonhidrat desenize
Ayva da iyi geliyordu benim bulantima... kiloyu çok takiyorsun, baslarda ben de oyleydim ama sakin ol, sen sadece saglikli beslenmeye dikkat et, bence vucut ihtiyaci kadar aliyor. Benim kayinvalidem 30kilo almis, doğum sonrasi gitmis kilolar hemen. Ben 20 aldım, 4. ayda donmustum eski kiloma. Catlak icin birsey diyemeyecegim, o biraz genetik. Inşallah olmaz. Gogusler buyuyor diye sarkiyor ama emzirme bitince geri donermis diyorlar, one henüz ben de yasamadim, gorucez

**4. Takım 599.Etap***

DeryaOnDiet(66.5///%)
Tomrs (60.0/ 59.3 / 0.7/ %1.2)
stitch(67.6///%)sabit
hega8286(63.3/63.2/0.1/%0,16)
matilda34(76.1/76.1/0/%0)sabit
dtcf(57.3/56.6/0.7/%1.2)

inkpin(74.2/74,2/0/%0) sabit
Konus dinliyorum(65.7///%)yeni üye başlangıç tarihi 2 kasım başlangıç kilo 68 hedef kilo 53
selinbs(68.8///%)
kaju(69.0 / 68.1 / 0.9/%1.3)

4. Takım ortalaması %

AKovser (61.9///%)479. etapta izne ayrılan üye geri döndü. Sabit
glsmhmt(52.3///%)
tuzsuz_ruh(?///%)
Papillon_ (?///%)

Harpy(74.8/74/0.8/%1.07)yeni üye başlangıç tarihi 4 kasım başlangıç kilo 78 hedef kilo 60
imzaben(72.5///%)yeni üye başlangıç tarihi 5 kasım başlangıç kilo 72.5 hedef kilo 60
zsaracoglu(78.5///%)yeni üye başlangıç tarihi 6 kasım başlangıç kilo 78.5 hedef kilo 65

BamfirADB(88.4//%)yeni üye başlangıç tarihi başlangıç kilo hedef kilo
Saribaykuş(66.7///%)yeni üye başlangıç tarihi 16 kasım başlangıç kilo 66.7 hedef 60

Kizlar selam ben sabitim ama mutfakta tadilat vardi, son 2 gundur hep disardan çok kotu yedim yoksa bu hafta iyi gidiyordum aslinda
Bugun şimdi temizleyip yerlestiricem, ama hemen toparliyorum, ptesiye o eksi gorulecek
Ohhhh geldi dördüncü sabit bu hafta bir şans sana o eksi görülecek stitch hanım hele bir eksi gelmesin haftaya en uzunnnnnnnnnnnnnnnn spor cezası listesi seni bekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…