Bu menü dünkünden daha güzel olmuş sankim,iç yeşil çayları iç iç iç ,gitsin ödemler gitsin
Menün güzelmiş ama suyun az olmuş sanki biraz.Gerçi bazı uzmanlar size yettiği kadar için diyorlar ama bilemedim
Iyimi olmusBu menü dünkünden daha güzel olmuş sankim,iç yeşil çayları iç iç iç ,gitsin ödemler gitsin
Menün güzelmiş ama suyun az olmuş sanki biraz.Gerçi bazı uzmanlar size yettiği kadar için diyorlar ama bilemedim şindiresmen yemedim yahu . Evt suyu yarin cogaltayim :)
Waffle yiyeceğine köfte tercih etseydin keşke. Sporların güzel ama waffle kurtarmaz. 500e tamamla jumping jack sayını lütfenSelam kIzlar
Kaptanın tebrik ederim @tuzsuz_ruh çok güzel birşey yapmışsın.
Bu günkü menüyü geceyim kIzlar
Sabah 11:30 1 bardak yeşil çay
14:00 2 dilim ekmek + 3 kaşık et sote ve 2 kaşık tavuk sote + 1 kase cacık + 1 kase salata
19:00 yarım ,az çikolatalı omuzlu çilekli elmalı portakalli waffle + çay (disaridaydik bugün mis gibi kokuyu alınca dayanamadım ama başka bişey de yemedim
Su 2000 cc
9000 adım
150 jumping jack
Güzel. Günün yıldızı sana gelsinMenü
Sabah: 2 dilim peynir 1 yumurta domates 2 ceviz
Öğle tonbalıklı salata
Ara 1 elma 2 kaşık yoğurt
Ara Nescafe
Akşam: 1 kase tarhana çorbası 1 kase börülceli yeşillik salatası
Ara 2 kaşık zerdeçal tarçın zencefil katılmış yoğurt
Su 3.5 lt
Krakerler bal sütlü çikolata.. Az az hepsinden yemişsin.Benim de bu günkü menüm bu
Saat 9.00 : ılık limonlu su
Saat 10.00 : yarım muz
Saat 11.00 : iki dilime kaşarlı hindi fümeli tost
Saat 14.00 : 200ml süt yarım ,tatlı kaşığı bal, 1 tarçınlı kurabiye
Saat 16.00 : 4 tane çubuk kraker 2 kare sütlü çikolata
Saat 18.00 : bol salata yarım dilim ekmek 1 kaşık mantar sote 1 tane köfte
Saat 19.30 1 bardak portakal suyu
Su 2.5 olur ancak
spor tabiki yok
hep unutuyrm ya ya eklemeyi K klbk33 @tuzsuz_ruh
Teşekkür ederim. Bebeğim ateşi iyi şimdi.kız o nasıl hatunmuş ne güldüm ha,spor salonuna gelip kilo almışbu arada öyle saçma konuşan başı boş çok insan var.Bana da doğumdan 25 gün sonra "sen kilo almışsın diyenler olmuştu" nasıl bir kafa
teşekkür ederim şuan biraz daha iyiyim şükür
teşekkür ederim canım
güzel menü canım ara öğünde fazla koymamışsın ama ideal olmuş zaten geç kalkmışsın.Su az sadece
yeşil çaylar maydanoz suları.maşallah güzel.
cancazım 2 yumurta bana fazla geldi geçende denedim feci şiştim tabi herkesin kilo oranları ve metabolizması farklı ama tavsiyem veremezsen onu teke düşür.Onun dışında menün güzel
kuzucuğum başlamışsın ayvalara.Ye ye oğlumuz yada kızımızın içi de dışıda güzel olsun inşallah.Bence sütü kahvaltıdan ayır.Zaten süt kendi başına bir öğün edecek kadar.Tabi bu benim düşüncem nacizane
ay kuzum benim çok üzüldüm şimdi nasıl oldu yavrum.Ateş çok zor ya benim aklım gidiyor.Kim bilir sen ne hale geldin panikten.
Canım neden 2 sene kullandın o iğneleri.Ben hamilelik boyunca ve doğum sonrası da 1 ay kullandım,nefretli bir iğne.bende de kilo yapıyor.Aslında kilo da değil ödem o işin aslı
vay menüye gel gerçekten harika,süpersin.
Tam kaç aldın sınavdan kaptanım diyecektim yazmışsın.Aslansın tam puan hemde.
Aynen ayvayı yedikçe sizi andımkız o nasıl hatunmuş ne güldüm ha,spor salonuna gelip kilo almışbu arada öyle saçma konuşan başı boş çok insan var.Bana da doğumdan 25 gün sonra "sen kilo almışsın diyenler olmuştu" nasıl bir kafa
teşekkür ederim canım
güzel menü canım ara öğünde fazla koymamışsın ama ideal olmuş zaten geç kalkmışsın.Su az sadece
cancazım 2 yumurta bana fazla geldi geçende denedim feci şiştim tabi herkesin kilo oranları ve metabolizması farklı ama tavsiyem veremezsen onu teke düşür.Onun dışında menün güzel
kuzucuğum başlamışsın ayvalara.Ye ye oğlumuz yada kızımızın içi de dışıda güzel olsun inşallah.Bence sütü kahvaltıdan ayır.Zaten süt kendi başına bir öğün edecek kadar.Tabi bu benim düşüncem nacizane
ay kuzum benim çok üzüldüm şimdi nasıl oldu yavrum.Ateş çok zor ya benim aklım gidiyor.Kim bilir sen ne hale geldin panikten.
Canım neden 2 sene kullandın o iğneleri.Ben hamilelik boyunca ve doğum sonrası da 1 ay kullandım,nefretli bir iğne.bende de kilo yapıyor.Aslında kilo da değil ödem o işin aslı
Heyt beKızlarrrr herkes nerde ben yokum diye hemen boşalmış burası olur mu böyle ama bu arada tuzsuz sınavdan 100 aldı hatunlar bilesinizama öyle Yorgunum ki anlatamam size berbat durumdayım sabah 9 da çıktım anca şimdi girdim eve
Yok canım kuran kursuna gidiyorum tecvit Kuran’ın belli kurallara göre okunması demek çok istiyordum yıllardır bu yıl kendim için bişey yapıyorum onun sınavıTebrik ederim..
Darısı bana.
Bu ne yani meslek mi okul mu?
Ooooo akşam fena olmuş sanki gündüz süper de sanki akşam doymayıp saldırılmış gibi olmuşMenüm
Sabah
1 yumurtadan 1 tk unla krep
Sütlü kahve
Az peynir
Öğlen
Balık
Salata
Ara
Elma
Kupa sütten kahve
Akşam
6yk kısır
2 kpç çorba
Karnabahar
8kuşbaşı et
Ara
Yoğurt olur muhtemelen
Spor
7500 adım
Bol su
3 frenç press yeşil çayo ödem gidecek
K klbk33 @tuzsuz_ruh
Hoşgeldin canım yazamadım sana kusura bakma iyi ki geldin ve menü yıldızlı pekiyi süperMerhaba bugun
kahvaltim
Bir bardak süt
Bir haslanmis yumurta
Öğleyin
3 adet mercimek kofte ve marul
Ara öğün olarak bir adet elma
Aksam
Bi kase tavuklu corba(arabasi corbasi)
Spor
Yarim saat yürüyüş.
1 bucuk litre su
Ama çok istiyorum o şekilde öğrenmek gece 1 buçukta yattım gözlerim kanadı çalışmaktan sağol canım sende hitabesininkız o nasıl hatunmuş ne güldüm ha,spor salonuna gelip kilo almışbu arada öyle saçma konuşan başı boş çok insan var.Bana da doğumdan 25 gün sonra "sen kilo almışsın diyenler olmuştu" nasıl bir kafa
teşekkür ederim canım
emziriyorsun yakarsın afiyet olsun az karışmış ama olsunBenim de bu günkü menüm bu
Su 2.5 olur ancak
spor tabiki yok
Benim de bu günkü menüm bu
Su 2.5 olur ancak
spor tabiki yok
hep unutuyrm ya ya eklemeyi K klbk33 @tuzsuz_ruh
Afiyet olsun eritmişsindir inşallahSelam kIzlar
Kaptanın tebrik ederim @tuzsuz_ruh çok güzel birşey yapmışsın.
Bu günkü menüyü geceyim kIzlar
Sabah 11:30 1 bardak yeşil çay
14:00 2 dilim ekmek + 3 kaşık et sote ve 2 kaşık tavuk sote + 1 kase cacık + 1 kase salata
19:00 yarım ,az çikolatalı omuzlu çilekli elmalı portakalli waffle + çay (disaridaydik bugün mis gibi kokuyu alınca dayanamadım ama başka bişey de yemedim
Su 2000 cc
9000 adım
150 jumping jack
Canımmmmm teşekkür ederim@tuzsuz_ruh tebrik ederim.
Waffle yiyeceğine köfte tercih etseydin keşke. Sporların güzel ama waffle kurtarmaz. 500e tamamla jumping jack sayını lütfen
Geçmiş olsun canım bebeğin hastaymış okudum ama yazamadım bu arada sakın haaaaaa o iğneyi bırakma sakın bi başlamak bi bırakmak çok tehlikeliTeşekkür ederim. Bebeğim ateşi iyi şimdi.
Bende 2 sene hamilelik geçirdim.
Yani 2017’de Doğum yaptım. 2018’de Doğum yaptım :)
Benim düzelmedi.
Ayaklarım şişiyor doktor bazıları hayatı boyunca kullanabiliyor bazıları Doğum sonrasına kadar demişti.
Benim belirsiz ama hala devam.
Çok zor ve sıkıcı kendimi hasta biri olarak hissediyorum. Sürekli iğne felan ..
Allahımmmmmmm takvimlereeeee gellllllllllAynen ayvayı yedikçe sizi andımya evet çok hakkısın. Zaten süt içmek istemiyo canım aslında ama çay içmeyim diye ona talim ediyorum. Ihlamurla da kahvaltı edemiyorum. Bişey içmicem galiba artık...
canımmmmmmm çok teşekkür ederimHeyt betebrikler kaptanım...
Utandım amaYok canım kuran kursuna gidiyorum tecvit Kuran’ın belli kurallara göre okunması demek çok istiyordum yıllardır bu yıl kendim için bişey yapıyorum onun sınavı
Ooooo akşam fena olmuş sanki gündüz süper de sanki akşam doymayıp saldırılmış gibi olmuş
Hoşgeldin canım yazamadım sana kusura bakma iyi ki geldin ve menü yıldızlı pekiyi süper
Ama çok istiyorum o şekilde öğrenmek gece 1 buçukta yattım gözlerim kanadı çalışmaktan sağol canım sende hitabesinin
emziriyorsun yakarsın afiyet olsun az karışmış ama olsun
Afiyet olsun eritmişsindir inşallah
Cuma güzel bir sonuç gelir teşekkür ederim bu arada
Canımmmmm teşekkür ederim
Geçmiş olsun canım bebeğin hastaymış okudum ama yazamadım bu arada sakın haaaaaa o iğneyi bırakma sakın bi başlamak bi bırakmak çok tehlikeli
Allahımmmmmmm takvimlereeeee gellllllllll
canımmmmmmm çok teşekkür ederim
Tebrik ederim tekrardan :)Yok canım kuran kursuna gidiyorum tecvit Kuran’ın belli kurallara göre okunması demek çok istiyordum yıllardır bu yıl kendim için bişey yapıyorum onun sınavı
Ooooo akşam fena olmuş sanki gündüz süper de sanki akşam doymayıp saldırılmış gibi olmuş
Hoşgeldin canım yazamadım sana kusura bakma iyi ki geldin ve menü yıldızlı pekiyi süper
Ama çok istiyorum o şekilde öğrenmek gece 1 buçukta yattım gözlerim kanadı çalışmaktan sağol canım sende hitabesinin
Geçmiş olsun canım bebeğin hastaymış okudum ama yazamadım bu arada sakın haaaaaa o iğneyi bırakma sakın bi başlamak bi bırakmak çok tehlikeli
Hamilelik takvimin super olmus canim benim, yakisiirUtandım ama
Menun her zamanki gibi cok guzel canim.Merhaba Kızlar
Nasılsınız?
Bugün baya yoğun geçiyor benim için. Akşama İstanbul’a uçağım var. Şimdi de eşyalarımı hazırlıyorum. Bütün büyük ihtimalle bir daha girip yazamam. Dünün menüsünü bırakıp kaçayım.
Sabah: 2 mandalina, 1 yumurta, 2 ceviz ve bol yeşillik
Öğle: somonlu salata
Ara: latte ve 1/2 muz
Akşam: 4 yk karabuğday ve 1 tabak haşlanmış brokoli
Su: 3l
Tuuh canim kotu olmus herseyin kesilmesi hele ki kisin.İyi akşamlar kızlar..
Nasılsınız?
Dün berbat bir gün geçirdim, bütün gün elekterikler kesikti, arada 1 saat geri geldi yine kesildi.. Elektrik yok, su yok, doğal gaz yok, delirmek üzereydim.
O yüzden gelemedim hiç..
Bugün de sabahtan beri kaç defa istedim ama fırsat olmadı..
Daha yeni yemeği koyup telefonu elime ala bildim..
Merhaba bugun
kahvaltim
Bir bardak süt
Bir haslanmis yumurta
Öğleyin
3 adet mercimek kofte ve marul
Ara öğün olarak bir adet elma
Aksam
Bi kase tavuklu corba(arabasi corbasi)
Spor
Yarim saat yürüyüş.
1 bucuk litre su
kız o nasıl hatunmuş ne güldüm ha,spor salonuna gelip kilo almışbu arada öyle saçma konuşan başı boş çok insan var.Bana da doğumdan 25 gün sonra "sen kilo almışsın diyenler olmuştu" nasıl bir kafa
teşekkür ederim canım
Yok canım kuran kursuna gidiyorum tecvit Kuran’ın belli kurallara göre okunması demek çok istiyordum yıllardır bu yıl kendim için bişey yapıyorum onun sınavı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?