Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selam kIzlar
Kaptanın tebrik ederim @tuzsuz_ruh çok güzel birşey yapmışsın.
Bu günkü menüyü geceyim kIzlar
Sabah 11:30 1 bardak yeşil çay
14:00 2 dilim ekmek + 3 kaşık et sote ve 2 kaşık tavuk sote + 1 kase cacık + 1 kase salata
19:00 yarım ,az çikolatalı omuzlu çilekli elmalı portakalli waffle + çay (disaridaydik bugün mis gibi kokuyu alınca dayanamadım ama başka bişey de yemedim
Su 2000 cc
9000 adım
150 jumping jack

@tuzsuz_ruh tebrik ederim.
Waffle yiyeceğine köfte tercih etseydin keşke. Sporların güzel ama waffle kurtarmaz. 500e tamamla jumping jack sayını lütfen

Güzel. Günün yıldızı sana gelsin

Krakerler bal sütlü çikolata.. Az az hepsinden yemişsin.

Teşekkür ederim. Bebeğim ateşi iyi şimdi.
Bende 2 sene hamilelik geçirdim.
Yani 2017’de Doğum yaptım. 2018’de Doğum yaptım :)
Benim düzelmedi.
Ayaklarım şişiyor doktor bazıları hayatı boyunca kullanabiliyor bazıları Doğum sonrasına kadar demişti.
Benim belirsiz ama hala devam.
Çok zor ve sıkıcı kendimi hasta biri olarak hissediyorum. Sürekli iğne felan ..

Aynen ayvayı yedikçe sizi andım ya evet çok hakkısın. Zaten süt içmek istemiyo canım aslında ama çay içmeyim diye ona talim ediyorum. Ihlamurla da kahvaltı edemiyorum. Bişey içmicem galiba artık...

Tebrik ederim..
Darısı bana.
Bu ne yani meslek mi okul mu?
Yok canım kuran kursuna gidiyorum tecvit Kuran’ın belli kurallara göre okunması demek çok istiyordum yıllardır bu yıl kendim için bişey yapıyorum onun sınavı
Ooooo akşam fena olmuş sanki gündüz süper de sanki akşam doymayıp saldırılmış gibi olmuş
Hoşgeldin canım yazamadım sana kusura bakma iyi ki geldin ve menü yıldızlı pekiyi süper
Ama çok istiyorum o şekilde öğrenmek gece 1 buçukta yattım gözlerim kanadı çalışmaktan sağol canım sende hitabesinin
emziriyorsun yakarsın afiyet olsun az karışmış ama olsun

Afiyet olsun eritmişsindir inşallah
Cuma güzel bir sonuç gelir teşekkür ederim bu arada
@tuzsuz_ruh tebrik ederim.

Waffle yiyeceğine köfte tercih etseydin keşke. Sporların güzel ama waffle kurtarmaz. 500e tamamla jumping jack sayını lütfen
Canımmmmm teşekkür ederim
Geçmiş olsun canım bebeğin hastaymış okudum ama yazamadım bu arada sakın haaaaaa o iğneyi bırakma sakın bi başlamak bi bırakmak çok tehlikeli
Aynen ayvayı yedikçe sizi andım ya evet çok hakkısın. Zaten süt içmek istemiyo canım aslında ama çay içmeyim diye ona talim ediyorum. Ihlamurla da kahvaltı edemiyorum. Bişey içmicem galiba artık...
Allahımmmmmmm takvimlereeeee gellllllllll
Heyt be tebrikler kaptanım...
canımmmmmmm çok teşekkür ederim

Utandım ama

Tebrik ederim tekrardan :)
Kız kardeşimde ezber için gidiyor Türkiye’de adını unuttum bişey diyorlar.

İğneyi bıraktım bugün. Canıma yetti sanırım..

Merhaba Kızlar
Nasılsınız?
Bugün baya yoğun geçiyor benim için. Akşama İstanbul’a uçağım var. Şimdi de eşyalarımı hazırlıyorum. Bütün büyük ihtimalle bir daha girip yazamam. Dünün menüsünü bırakıp kaçayım.
Sabah: 2 mandalina, 1 yumurta, 2 ceviz ve bol yeşillik
Öğle: somonlu salata
Ara: latte ve 1/2 muz
Akşam: 4 yk karabuğday ve 1 tabak haşlanmış brokoli
Su: 3l

İyi akşamlar kızlar..
Nasılsınız?

Dün berbat bir gün geçirdim, bütün gün elekterikler kesikti, arada 1 saat geri geldi yine kesildi.. Elektrik yok, su yok, doğal gaz yok, delirmek üzereydim.
O yüzden gelemedim hiç..
Bugün de sabahtan beri kaç defa istedim ama fırsat olmadı..
Daha yeni yemeği koyup telefonu elime ala bildim..

Menun her zamanki gibi cok guzel canim.
Iyi yolculuklar, bizim yerimize de gez Turkiyede.

Tuuh canim kotu olmus herseyin kesilmesi hele ki kisin.
Ben isteyim son yarim saat, 17de cikacagim. Bugun dukan diyetinde ilk gunum bakalim.

Selam kizlar birkac gundur tartiya, diyete kusmustum.
Kac haftadir cok dikkat etmem ragmen pazartesi sabahi neredeyse 1 kg fazla ciktim.
Ve dun bir karar aldim dukan diyetine basladim.
Bundan 7 sene once yapmistim dukan diyetini, faydasini da gormustum ama tamamlayamamistim.
Simdi sonuna kadar goturmek dilegiyle. Bugun dukan diyetinde ilk gunumdu gayet guzel gecti.

Ayy mercimek köftesine bayılırım afiyet olsun canım..

Doğumdan sonra kilo almışsın dedi demek gerçekten süpermiş bu..
Spora gideceğim günler 2 yumurta 2 dlm ekmek yiyorum ama midem alamadı kahvaltıda..

Ayyy kaptişim o aslında tamamen benim kısıra karşı koyamamamla alakalı bişi biraz daha biraz daha derken dibini gördüm

Menüm
Sabah
2 yumurta
1 dlm denge
2 dlm peynir

Ara
Chiyatohumlu protein bar 140 kalori 3/4ünü yedim

Öğlen
Salata
Karnabahar
Yoğurt
Çorba

Akşam
Karnabahar
Salata
3 kepçe etli çorba
1 lokma bulgur pilavı

Spor zumba 1 saat
1.5 lt su daha içerim
2 yeşil 1 form

K klbk33 @tuzsuz_ruh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…