Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sağol kaptanım sürekli öksürüyorum hatta bazen öksürük krizine giriyorum.Ada çayıyla gargara iyi gelirmiş deneyeceğim bakalım
Kız senin adımları görünce gıpta ettim valla.
İşte son derece başarılı bir menü.Kaptanlarda söylemiş zaten ama bende yazayım dedim kendimi alamadım menünü görünce,tebrikler afiyet olsun
Krakerler bal sütlü çikolata.. Az az hepsinden yemişsin.
evet haklısın kaptanım bazen gözüm dönüyor benim ama sonra kendimi tutuyorum mesala perşembe tam raya oturttacam inşallah
Bende 2.yi istiyorum ama inanırmısın şu iğneler gözümü korkutuyor.Yani benim düşüğüm olduğu için önlem amaçlı vermişlerdi ha bide 4G/4G diye birşey çıktı bende pıhtılaşma bakılırken.Yani gerçekten pıhtılaşma var.Mesala kardiyovasküler hareketler yapmamam gerekiyor.Bazen evde çok atlayıp sıçradığımda çok nefes nefes kaldığımda göğsümün ortası ağrı yapıyor.Evet korkutuyor ama çok seviyorum kudurmayı.Sen neden sürekli kullanıyorsun sendede mi bendeki gibi testte falan çıktı orayı anlayamadım
Aynen ayvayı yedikçe sizi andım ya evet çok hakkısın. Zaten süt içmek istemiyo canım aslında ama çay içmeyim diye ona talim ediyorum. Ihlamurla da kahvaltı edemiyorum. Bişey içmicem galiba artık...
bende içemezdim bide balık hiç yemek istemedim.Doktorumda kendini sakın zorlama dedi,başka gıdalardan almaya çalış aynı vitamini dedi.Mesala süt yerine yoğurt yerdim aklında olsun.Bu arada maydanozda 4 kat daha fazla calsiyum var süttekine göre,aklında olsun canımcım
Ha spor varsa ok canım benim nasılsa kaloriler gidiyor dimi tepinirken,hatta fazlası bile gidiyor.Bu arada kısır ve özellikle mercimek köftesi benim favorimdir istisnasız her ay yaparım ama diyete girdiğimden beri yapmıyorumyoksa yerim
@tuzsuz_ruh evet kaptanım biraz fazla kraker falan derken karıştırdım farkındayım maalesef bugünde yaptım ama sıkıntı yok arkadaş 64e takmış durumdayım o 64e gidilecek o yüzdende bu boğaz tutulacak

Selam kIzlar menü geceyim hemen
Sabah 9:00 1 kase yoğurt içine 1 tatlı kaşığı chia + 2 marul yaprağı 1 salatalık 3 parça kurutulmus domates 1 zeytin 1 kaşık peynir + naneli yeşil çay
16:00 pastirmali omlet+ 2 dilim kepekli + yarım salatalık yarım elma 4 tane kiraz domates + yarım elma yarım portakal
Ara 18:00 8-9 badem 5-6 fındık
Ara 20:00 yarım elma yarım portakal
2000 cc su
5 dk koşu
25 dk tempolu yürüyüş
20 dk eliptik
20 dk bisiklet
100 jumping jack
100 mekik

merhabalar kızlar bugünkü menümü vereyim
Saat 7.00 : limonlu ılık su
Saat 7.45 : 1 dilim s. ekmek 2 yk peynir yeşillik 1 domat
Saat 11.00 : 1 tereyağlı yumurta 2 kaşık mantar sote yarım dilim t.t
Saat 13.30 : 3 yk yoğurt 1yk keten tohumu 1tk dut pekmezi yarım tk bal
Saat 16.00 : 1 ince dilim siyah çikolu kek
Saat 18.30 : 1 tabak kurufasülye 3yk pilav 1küçük kase açı turşu
Saat 19.30 : 1 bardak portakal suyu(gripten iyice kurtulayım diye)
3lt su
spor yok K klbk33 @tuzsuz_ruh
kaçtım tatlı rüyalar herkese

Ben de spor yapabilsem keske. O kadar hareketsiz kaldim ki...
Super olmus kosman. Hem kendini daha iyi hisdetmissindir canim.
Ayagimda iyilesme var sukur. Bir iyilesse de sporu gectim normal yuruyebilsem

Menün gerçekten başarılı canım.. Uyguladığın özelbişey var mı? Kararay diyeti mi oluyor bu?

Di mi yaaa kısır mercimek köftesi hergün olsa hergün yerim ama bi ayarım yok ondan yapamıyorum ;( oğlumda severaslında.. Ben bi köftw yapim

Maydonoz yemiyodum hiç onu da ekleyim listeye. Ben de dereotuna sardırdım iyice. Ilaç kullanmama rağmen tiroidim aşırı düşük çıktı. Ilacın dozunu iki katına çıkardık. Dereotu da tiroide iyi geldiği için hep onu yiyorum. Ama karnabahar, turp falan az tüketmem gerekiyo tiroid yüzünde; aksine ben de onlara bayılıyorum...

Yani hamilelikten sonra pıhtılaşma düzelmedi.
Şişlik felan oluyor.
Benimde 2 düşük oldu..

Uno denge var ya chia tohumlu felan tam buğdaylı ekmek..

Anladım canım..

Aleykum selam .
Afiyet olsun, sporların ayrıca güzel..

Kek olmasaydı keşke..
Bir de tartı öncesi turşudan uzak dur, ödem yapmasın..

Ben de spor yapabilsem keske. O kadar hareketsiz kaldim ki...
Super olmus kosman. Hem kendini daha iyi hisdetmissindir canim.
Ayagimda iyilesme var sukur. Bir iyilesse de sporu gectim normal yuruyebilsem

İnşaAllah yaparsın canım..
Şimdi nasıl yürüyorsun peki ?

Doktora gittin mi tekrar canım utanacak ne var takımımıza bebe geliyor hepimizin bebesi
Tebrik ederim tekrardan :)
Kız kardeşimde ezber için gidiyor Türkiye’de adını unuttum bişey diyorlar.

İğneyi bıraktım bugün. Canıma yetti sanırım..
hafızlık kursuna mı en çok onu istiyorum ama geç kaldım sanırım şu durumda hiç yapamam onu malesef

Canım hayırlı yolculuklar tatilinin tadını çıkar kilo vermeyi unutma sadece Cuma günleri lütfen birde saat çok geç olmasın olur mu diğer günler girmesen de olur problem Yok
Elektrik kesintisi bir yana su kesintisine tahammül edemiyorum hayat durmuş gibi oluyor sanki
Hadi bakalım hayırlı olsun inşallah kırılsın şu direnç artık
O zaman sadece kısır yiyeceksin canım hatta esmer bulgurdan yapacaksın kısırın dibini göreceksin ama turşu yemeyeceksin yanında
Afiyet olsun güzel menü
su niye içmedin ki menü güzel afiyet olsun

süper menü yürüyüş herşey süper

aksam salata olsa iyiydi su az kurabiye yenecekse 1 tane diğer öğünlerde dengeli olması gerekli

Çok güzelmiş bu bir o kadar da doğru
Bugün menü yazmayan herkes 5mil leslie yapacak. Bilginiz olsun
Tam bana göre bir spor bu hafta spora başlamam gerek artık yaaaaaa
Emzirmeden dolayı çok kısa sürede hedefine ulaşabilirsin biraz sabır sadece biraz sabır
Menü spor harikaaaaaa
Karbonlu menü olmuş sanki yaafasulye pilav kek ekmek
maydonoz yeme şuan maydonoz ödem atma adet sökme özelliği olan bir yeşillik onun yerine sabah bir tane marul ye folik asit var içinde

Hamilelikte maydonoz tüketimi düşüğe kanamaya yol açabilirmiş. Dikkat!

Yap sporunu yaz buraya. Beklemedeyim

Nasılsın canım ?

Yok canım özel bişi uygulamıyorum ekmeği bıraktım sadece :)

Dünkü menü
Sabah 2 dilim peynir 1 yumurta 2 zeytin 2 ceviz domates
Öğle arapsaçı otu yoğurt
Ara 1 portakal 5 badem
Akşam tarhana çorbası börülceli salata
22 de bi tutam tarçınlı kuru üzüm ve 2 ceviz
Su 3 lt

Çok şükür koşturmaca koşuyorum koşuyorum günler yetmiyor 24 saat az geliyor gündüzler uzamalı diye düşünüyorum canom sen napıyorsun

Aynen öyle, hele bir de kış olunca hiç yetmiyor günler.. Herkes ondan şikayetçi :)
Ben de kendime zar zor yetiyorum :)
Ev işi, spor, günde kaç çeşit yemek yap derken bir bakıyorum gün bitmiş :)
Eşim ingilizce kursuna gidiyor bu sıralar ben de onunla birşeyler öğrenmeye çalışıyorum..
Görümcem siparişle pasta yapıyor arada ona yardım ediyorum, eğleniyorum bir nevi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…