- 28 Eylül 2009
- 1.739
- 3.168
- 333
Sağol kaptanım sürekli öksürüyorum hatta bazen öksürük krizine giriyorum.Ada çayıyla gargara iyi gelirmiş deneyeceğim bakalımK
Nasıl oldun?
Kız senin adımları görünce gıpta ettim valla.Selam kIzlar
Kaptanın tebrik ederim @tuzsuz_ruh çok güzel birşey yapmışsın.
Bu günkü menüyü geceyim kIzlar
Sabah 11:30 1 bardak yeşil çay
14:00 2 dilim ekmek + 3 kaşık et sote ve 2 kaşık tavuk sote + 1 kase cacık + 1 kase salata
19:00 yarım ,az çikolatalı omuzlu çilekli elmalı portakalli waffle + çay (disaridaydik bugün mis gibi kokuyu alınca dayanamadım ama başka bişey de yemedim
Su 2000 cc
9000 adım
150 jumping jack
İşte son derece başarılı bir menü.Kaptanlarda söylemiş zaten ama bende yazayım dedim kendimi alamadım menünü görünce,tebrikler afiyet olsunMenü
Sabah: 2 dilim peynir 1 yumurta domates 2 ceviz
Öğle tonbalıklı salata
Ara 1 elma 2 kaşık yoğurt
Ara Nescafe
Akşam: 1 kase tarhana çorbası 1 kase börülceli yeşillik salatası
Ara 2 kaşık zerdeçal tarçın zencefil katılmış yoğurt
Su 3.5 lt
evet haklısın kaptanım bazen gözüm dönüyor benim ama sonra kendimi tutuyorum mesala perşembe tam raya oturttacam inşallahKrakerler bal sütlü çikolata.. Az az hepsinden yemişsin.
Bende 2.yi istiyorum ama inanırmısın şu iğneler gözümü korkutuyor.Yani benim düşüğüm olduğu için önlem amaçlı vermişlerdi ha bide 4G/4G diye birşey çıktı bende pıhtılaşma bakılırken.Yani gerçekten pıhtılaşma var.Mesala kardiyovasküler hareketler yapmamam gerekiyor.Bazen evde çok atlayıp sıçradığımda çok nefes nefes kaldığımda göğsümün ortası ağrı yapıyor.Evet korkutuyor ama çok seviyorum kudurmayı.Sen neden sürekli kullanıyorsun sendede mi bendeki gibi testte falan çıktı orayı anlayamadımTeşekkür ederim. Bebeğim ateşi iyi şimdi.
Bende 2 sene hamilelik geçirdim.
Yani 2017’de Doğum yaptım. 2018’de Doğum yaptım :)
Benim düzelmedi.
Ayaklarım şişiyor doktor bazıları hayatı boyunca kullanabiliyor bazıları Doğum sonrasına kadar demişti.
Benim belirsiz ama hala devam.
Çok zor ve sıkıcı kendimi hasta biri olarak hissediyorum. Sürekli iğne felan ..
bende içemezdim bide balık hiç yemek istemedim.Doktorumda kendini sakın zorlama dedi,başka gıdalardan almaya çalış aynı vitamini dedi.Mesala süt yerine yoğurt yerdim aklında olsun.Bu arada maydanozda 4 kat daha fazla calsiyum var süttekine göre,aklında olsun canımcımAynen ayvayı yedikçe sizi andımya evet çok hakkısın. Zaten süt içmek istemiyo canım aslında ama çay içmeyim diye ona talim ediyorum. Ihlamurla da kahvaltı edemiyorum. Bişey içmicem galiba artık...
Ha spor varsa ok canım benim nasılsa kaloriler gidiyor dimi tepinirken,hatta fazlası bile gidiyor.Bu arada kısır ve özellikle mercimek köftesi benim favorimdir istisnasız her ay yaparım ama diyete girdiğimden beri yapmıyorumAyy mercimek köftesine bayılırımafiyet olsun canım..
Doğumdan sonra kilo almışsın dedi demekgerçekten süpermiş bu..
Spora gideceğim günler 2 yumurta 2 dlm ekmek yiyorum ama midem alamadı kahvaltıda..
Ayyy kaptişim o aslında tamamen benim kısıra karşı koyamamamla alakalı bişi biraz daha biraz daha derken dibini gördüm
@tuzsuz_ruh evet kaptanım biraz fazla kraker falan derken karıştırdım farkındayım maalesef bugünde yaptım ama sıkıntı yok arkadaş 64e takmış durumdayım o 64e gidilecek o yüzdende bu boğaz tutulacak