kilolarımız, boyumuz birbirine yakın canım hedefimizde aynı inşallah veriririz
evet tatlım yaa ne kaldı ki yaza benim mayısa kadar hedefime ulaşmam şart doğum günümde (4 mayıs) 58-59 olcam inş
verelim de yaza fit fıstık lolita olarak girelim bizim hakkımız değil mi ya hep ünlüler mi gircek incecik olcak biz de olalımm başarabiliriz bunu hep birlikte
kızlar takımda 11 kişi olduk bi kişilik boş yerimiz var ama o özel birine ayrılmıs durumda süpriz
kendisini burda görmekte cok mutlu olacağınız biri sabırla bekleyelim
ahahah sürpriz miiii
kim acaba ya ben merak ederim bak çatlarım sonra kız
neyse bu kadar kişi olmamıza sevindim birlikten kuvvet doğar
en gec mayıs bası zayıflamıs olmamız lazım canım ..en gec mayıs bası...
evet en geç canım çok doğru
doğum günümü uzun süre sonra ilk defa incecik kutlamak istiyorum:108:
lise 1 de 58 kiloydum ne güzel o sene son kez o kiloda kutlamıştım bu kortizonlar beni mahvettiama yine o kiloya düşcem inşallah kesin kararlıyımm
çatlasanda patlasanda söylemicem süpriz
bak 1. olmazsak gelmicek söylim ona göre haftaya 1. olmamız sart
kuralları okudum tamamdır inş
fatma inş hedefimize varırız sağ salim biran öncee eski giysilerimi özledim ya
meyvenull bu hafta 2.2 kilo vermiştim inş yine veririm azimliyim
haziranda seni 55 yapcam
fatmacım sen kac doğumluydun canım ne kadar küçüksün bakimm
yaa ama çok kötüsün kaptannn
aa öylemi o zaman kesin 1. oluyoruz kızlar öğrenmezsem gözüm açık giderim
kafam tahmin etmekten karmakarışık oldu :111:
inşallah canım biz kadınlar istedikten sonra her şeyi yapabiliriz bence doğamızda var kuzum:87:
isteyelim yeterki azimle başarırız evelallah
benden 1 yaş küçükmüşsünahahahay ben mi 55 mi gerçekten olabilirmiyim acaba olurum demii zevcanım :78:
şey ben 1990 lıyım tatlım çok mu küçüğüm
kuralları okudum tamamdır inş
fatma inş hedefimize varırız sağ salim biran öncee eski giysilerimi özledim ya
meyvenull bu hafta 2.2 kilo vermiştim inş yine veririm azimliyim
kızlar ben diyet yapıyorum dikkat de ediyorum
ama spor yapamıyorumsiz spor olarak ne yapıyorsunuz evdee
bacaklarım kalın ve sezeryandan dolayı karnım var
üst kısmım hiç yok desem yeridir yani
bildiğiniz armut
benden 1 yaş küçükmüşsün
süper vermişsin nidahcım harikasın bu hafta takımda olsaymıssın bireyselde 1. olurdun harika olurdu
kızlar ben diyet yapıyorum dikkat de ediyorum
ama spor yapamıyorumsiz spor olarak ne yapıyorsunuz evdee
bacaklarım kalın ve sezeryandan dolayı karnım var
üst kısmım hiç yok desem yeridir yani
bildiğiniz armut
ehe sevindim buna
ama sen ne güzel iş hayatına geçmişsin ben hala üniversiteye girmeye uğraşıyorum
bu sene olcak inşallah ama çok çalışıyorum bir yandan kilo filan süper bir sene olcak inş hepimiz için öyle olur
evet canım benim için hersey cok erken oldu keske bende şimdi hala okuyor olsaydım 25 imde üniversiteyi bitirseydim ama öyle olmadı malesefki ben 20 yasımda memur oldumhayatım sıkıcılastı ...
herseyde vardır bi hayır napayım..
sen güzelce eğlenmene bak tatlım herseyin tadına var kilolarında gitsin üniversitede incecik cıtır ol herkes sana baksın herkes seni konussun
öylemi canım anladım...
olsun ama bir de iyi tarafından bak herşeye erkenden başladın daha tecrübeli olucaksın
tabi canım vardır bir hayır mutlaka
oy çok sağol tatlım benim inşallah hedefim o yönde
teşekkürler sende kilolarından kurtulunca evlenirsin filan unutulmaz bir gelin olursun inşallah sonra çıtır anne olursun filan bu böyle gider peri masalı gibi
minnosum kim tutar bizi aynen devam:) zevcan diyetisyen ne kadar dogru soylemis.biz hemen vermek istiyoruz sabredemiyoruz.pamukcuk 1 cilini kutlarım.bundan sonra daha cok ugrarsın usulme.bizden uzaktada gayet guzel vermissinbugun 8 katı hem cıktım hem indım.basenim buyuyecekmı kuculecekmi gorecez..
ne yalan söylim kulağa hiç hoş gelmiyor bunlar aslında itiraf edeyim ben evlenmek istemiyorum özellikle cocuk doğurmak hiç cazip gelmiyo
ama benden baska herkes istiyor erkeleme gibi bi durumum yok :78:
reyhancım ölcsene bi basenlerini 15 gün sonraya fark belli olur..
canım leslie yapabilirsin evde ona ek olarak plates yada call yapabilirsin..
leslie ile kalori yakıp plates yada call ile sıkılasırsın bende armutum malesef..
üst bacak incelmiyor bu aksam şöyle bi baktım dizimin üsttü kat gibi olmus resmen
ben evde yürüyorum canım tempolu bir şekilde ara sıra koşuyorum da alt kat olduğu için ses filan gitmiyo allahtan
mesela müzik açıp dans da edebilirsin, yürüyebilirsin, jimnastik yapabilirsin
anladım canım basenlerini çalıştıracak jimnastik yapman lazım senin
benim her yerim var valla maşallah vücudumda kilo aldığım zaman her yerimden alıyorum :/
minnosum kim tutar bizi aynen devam:) zevcan diyetisyen ne kadar dogru soylemis.biz hemen vermek istiyoruz sabredemiyoruz.pamukcuk 1 cilini kutlarım.bundan sonra daha cok ugrarsın usulme.bizden uzaktada gayet guzel vermissinbugun 8 katı hem cıktım hem indım.basenim buyuyecekmı kuculecekmi gorecez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?