Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ay ya of kine of esimin bu saatlerde tarhana cerez yemesi beni csok etkiliyor nasil yememezlik yapabilirim ,cok seviyorum, dayanamadim yedimb6 yedi tane cig fistik bir iki kulak tarhana

Vay kajucum bu senin menümü diye kontrol etmek zorunda kaldım menü baya düzelmiş gerçi ballı sütle imzanı atmışsın ama o kadarcık olsun:)
bak bak şımardım şimdi,azizim beni onore ediyorsun.Kız valla ben bile inanamadım kendime.Ama evde halimi siz bir hayal edin mutfağa bir giriyorum sağımda kekler buz dolabında piramit pastalar fırında börekler.Yani insanım arkadaş bu kadar da yapılırmı,ona rağmen iradeli ol dedim ve yemedim direndim(ha bu daha ne kadar devam eder bilemiyorum)Denemediğim yol kalmadı kadına gel birlikte rejim yapalım kilo fazlan var bile dedim.Annemden Cevap :şuan hazır değilim ,karar vermem lazım .
Bu arada senin ve diğer arkadaşların hele bir de selin in verdiği gramlar insanı kamçılıyor
Bu arada benim kilom sabitlendi kilo veremiyorum sanki bilmiyorum adet dönemimde geldi ama adet olamıyorum şuan emzirdiğim için şiştim sanki karnım davul gibi.Bi tarif buldum kilosu sabitlenenler için onu deniyecem fayda sağlarsam size de yazacam kızlar

Oooo tamamdi4r bayadr icmiyordum bende iceyim,poset cav olarak mi kullaniyirsun canm yoksa aktardan mi aloyorsun,poset caylar zararliymis die duymustum

Oooo tamamdi4r bayadr icmiyordum bende iceyim,poset cav olarak mi kullaniyirsun canm yoksa aktardan mi aloyorsun,poset caylar zararliymis die duymustum

Biraz duruma bağlı bazen üşenirsem poşet kullanıyorum bazen french presste yapıyorum ama son zamanlarda şunu farkettim poşey çay içercem midem kazınıyor sonrasında ;(

Karatay yaptığını sanmadım zaten canım afiyet olsun oluyo arada makarna falan öğle yersen daha da iyi olur

slm kizlar bugunku menum
Or7cluydum
Aksam
3 lokma hqslanmis tavuk,
Tonbalikli salata
1yk pirincpilav
1tane mandalin 2 dilim elma

Allah kabul etsin canım.. Az mı olmuş biraz yaa bol su iç bariakşam boyunca.. Ayrıca sahura da kalksan süper olur bu kadar az yiyerek vitaminsiz kalmayasın

Canm valla ir
Canm valla cok itadeliymissin ben dayanamiyorum inan,bide annem olsa yarin gelecek gerci ye yemezssen sutun olmaz son gordugunde bile cok zayiflamissin ,hic yemiyorsun,o kadar la adam doyar mi boyle, ha bide soyle b8r durum var kilo aldigim zamanlarda kilo almissin kizim demektende geri kalmiyorlar babamda oyle,iradeli olmaliyimama kesinlikle

Ah aynı benim annem şu anda Yapamam yok şunu yapmam lazım yok bilmem ne işte bitmiyor bahaneler:)
Ama bu kadar yiyeceği görmezden gelmek zor.Kat bekat bravo o zaman sana.
Sen 500 gr vermedin mi bu hafta ne durması canım iyi gidiyorsun yanlış yollara sapma sakın

Ay ya of kine of esimin bu saatlerde tarhana cerez yemesi beni csok etkiliyor nasil yememezlik yapabilirim ,cok seviyorum, dayanamadim yedimb6 yedi tane cig fistik bir iki kulak tarhana

Aa sen maraşlısın benim eşim de maraşlı . Akraba çıkmayalım kvyi falan çekiştirirsem yetiştirme heee ben bigün hastanelik oluyordum maraşta ben böyle yeme görmedim arkadaş... Akşam yemeği zaten hem yağlı hem karbonhidratlı, üstüne tatlı, üstüne meyve, üstüne tarhana, üstüne çerez, üstüne dondurma... o kadar kötü oldum ki resmen 3 öğün yemek yemedim hiç aç hissetmedim.. Yemek demeyin bana diyerek kaçıyordum şimdi daha temkinli yaklaşıyorum neyseki fıstıklı tatlı sevmiyorum da oradan yırtıyorum biraz bakalım sömestrda maraşa gitcez o zamana 69u görmek istiyorum

Allah kabul etsin canım.. Az mı olmuş biraz yaa bol su iç bariakşam boyunca.. Ayrıca sahura da kalksan süper olur bu kadar az yiyerek vitaminsiz kalmayasın
Allah razi olsun canm,haftasonlari tutmicam, aslinda aksam cok yiyordum,gece 3 lere kadar uyumuyirdum yatanakadar da ondan b7nda atistiriyordum sahura da kalkmiyordum biranda kilo aldim hic veremedim,aksamlari kararinda yiyip sahura kalkmayi dusunuyorum,cidden aksam ve gece yenilen her lokma kiloya gidiyor ben bunu anladim

Evet marasliyim, cok dogru yemekler cesit sesit ustyne ta5li cerez atrhana dondurma bide meyve tabi ,maraslilar yemeyi yedirmeyi cok sever canm, bende gunlerde az yemeye calisiyorum az yiyon hic yemedin sen emziklisin bide gunlerde 7 cesit olur, yok jiz demm demm sen cekistir kaynanayi

ahan bir tane daha sabotajcı anne geldi.Zaten tatlım bu anne ve babaların lafları hep aynı.Aama kilonu sorunca "daha var biraz daha vermen lazım" Gelde delirme.Direnmek lazım kuzum bunun sonu yokki ,bak benimki ne yaptı etti o börekten bana resmen tattırttı.Aslında sofradan kalkmıştım hiç tatmadan.Diyorki "bir ısırık bile tatmadın,niye tatmıyorsun,bunu yeni denedim,çıtır çıtır olmuş..."Kadın bak git diyecem bir dahakine

Canım o kiloyu pazartesi verdim bir daha da hiç vermemişim ,hastayım diye bir anda 500 gr gitti onu anlıyorum da sonra niye durdu ve kötüsü daha da fazla açım sanki.Bakıcam onun çaresine ben var bir sıkıntı hissediyorum

Aynn canm,ama anne yuregi ya kiyamiyorlar,ben bile kizlarim yemedigi zaman bi canm sıkılıyor ki ben yemesem o lar yese diyorum, simdi kucukler ilerde nasil oluruz bilemeiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…