Hedef kilom 62 canım. İnşallah yeni yıla kadar mümkün olduğunca hedefe yakınlaşmak istiyorum bakalım :)Tebrik ederim kızlar çok güzel kilolar verilmişbeni tebrik edenlere de çok teşekkürler sayenizde diyete bu kadar sıkı tutunabiliyorum
Sabitler ve artılar da üzülmesin umarım haftaya buhaftanınkini de verip devam ederler..
kardeş takım olunca ne oluyordu kaptişim?
Dostuuuum idolümsün harika gidiyorsun hedef kilon kaçtı? Yakında mezun olup gidersin gibime geliyor
Olsun canım 200 gr nedir ki haftaya fazlasıyla verirsin
Geçmiş olsun canım. benim de tansiyonum çok düşüyor yaa
Bilir misin bilemedim.Yapma ya çok mu şekerli olmuş galiba o pilavı yemeyecektim yanlış oldu.Portakalı içmek zorundayım daha tam iyileşemedim.Kendime bakmaya çalışıyorum tekrarlamasın diye ama galiba kaçırıyorum çok zor oluyor hastayken menüye karar vermek
Dukan diyetini duymuştum ama ne tip diyet olduğunu burdan senden öğreniyorum sanırsam protein ağırlıklı bir menü hazırlanıyor (insan hem açta kalmaz güzelmiş aslında).afiyet olsun arkadaşım
sağol canım evet ya hiç olmazdı böyle,sabah çıktım şükür ama akşama sadece salata çorba yemeyi düşünüyorum bi içim rahatlasın ferahlasın biraz sanki dolu dolu hissediyorum midemi.
oy oy hem yufka hemi de bulgur pilavı sen benden bebeğimsabah çok güzelmiş hani yani.Öylen ne kadarcık tattın herşeyden meçhul zaten o toplu yemek getirme olayları bizim için eziyet.
Ah canım benim ya.Faktör 5 deseydin anlardım canım,Allah yardımcın olsun f5 olanları bu sitede çok okumuştum.Benim F1-2 bide işte 4G/4G var işte ama seninkinin yanına gelemez. Öyle bizim karnımız maalesef mosmor oluyor can sıkıcı evet. Bu arada enginar feci kan sulandırıyor aklında olsun ısırgan otuda hatta o günler de iğne vururken kan çıkardı iğnenin çıktığı yerden
Kız hatun ne güzel bir eksi o inşallah arkası da gelecek dostum,bizde çıtır olucaz(şuan kıtırız)
Çünkü bıktım artık.Offff menüye gelll süperrrr
maş fasulyesini bende yedim dün bayıldım çok güzel haşlama mı yedin sen ben salatasını yapacaktım çok haşlanmış
Wc problemi varsa posalı şeyler yenecek karbon grubu neredeyse sıfıra inecek ve bol su içilecek turşu su tutar ödem yapar özellikle Perşembe yenmese iyi olur çok fazla
Suyu çok içmen güzel hem yaranı da iyileştirecek inşallah menüyü de begendim
pilav varsa yufka ekmek olmamalı bir menüde öğlen Zaten karbon olmuş belli diğer öğün düzeltilmeli diye düşünüyorum
Niye moralini bozuyorsun ki üstünde kıyafet ayakkabı normal o kadar çıkman morali yüksek tut lütfen ağlama konusuna giremeyeceğim gülme geliyor o zaman herşeye ağlama hali umarım yakında hafifler sağlıklı olmanıza çok sevindim e takımımızın bebeği tabiki biz bir aileyiz burada
Ya sağlığından ne önemli de o iğneyi kullanmıyorsun acaba kızıyorum böyle olunca mecbursan sağlığın tehlikeye giriyorsa neden kullanmıyorsun
Gayet güzel
Rekordasın vallahi Selin bu hafta çok süper oldu tebrik ederim
eeee artık bu lazımdı dimi istediğinde yapabildiğini gör artık bırakma lütfen tebrikler
Yok aslında morelim iyi ama işte şu boğazımı tutsam daha fazla gitmiş olcaktı ondan dedim.inşallah deryacım da vercek bu hafta:)yoo eksidesin ama bugün kuzum. @DeryaOnDiet te haftaya - grlarla katılacak moral bozmak yok yapacağız ya.
Sağol canım ay sorma yaaaTebrikler canm,aynn ah hafta sonlari ah,kendimi bazen zor tutuyorum inan yememek icin
Bu hafta gider canım belki ödem olmuşturSelam kızlar hiç anlamadım ama ben +200 gram almışım bu haftaOkada da dikkat etmiştim dün spor da yapmamıştım çok da bişey yemiyorum tüm takım arkadaşlarımdan özür diliyorum
Geçen hafta :74,2
Bu hafta :74,4
Aradaki fark +200 gram
Yüzde - %0,26
Şükür canımEki Görüntüle 2215483 cok uzgunum kizlar sabitim ,buna da cok sukur
İnşallah canım verebiliyorsun şuan durmadan devam et istiyorum ki sıkılmadan mezun ol keyfıne bak bol su iç form çayı da işe yarıyor böyle sorunda ama hergün içilmeyecek
süperrrrr gercekten
Çok geçmiş olsun canım senin tansiyonunla ilgili bi sorunun var heralde geçende böyle bişi olmuştun Dr göründü müİyi akşamlar kızlar..
@tuzsuz_ruh
Canım, kusura bakma ne olur, çok kötüyüm kaç saattir, yeni kendime geldim sayılır..
Sabah kalktım elektrik kesildi, evde oturup ne yapacağım dedim, cuma diye camiiye gittim, ordan kvye geçtim.. Orda da pek bakamadım buraya, öğle yemeğine kadar iyiydim aslında, yemeği yedim öyle bir baş ağrısı geldi ki yığıldım kaldım resmen.. Tansiyonum düşmüş biraz da, şerbet falan içirdiler kendime geldim azıcık ama başımın ağrısından hiç birşey yapamaz haldeydim.. Şu an bile iyi değilim..
İnşallah canım.sen bana bakma kaç hafta kıvrandıktan sonra gitti bu kadar bu hafta heleşükürTebrikler canım darısı başıma
Menü harika olmuş afiyet olsunMenü:
Sabah: 2 mandalina, 1 haşl yumurta, 2 dilim peynir, salatalık
Ara: 2 ceviz
Ara: sütlü kahve ve 1 mandalina
Akşam: 1 kase mercimek çorbası ve salata ( 1 dilim peynir ekledim içine)
Su: 3l
Spor: yok
Biraz karbonhidrat yüklü olmuş değil mi canımMenüm
Sabah: 1 dlm ekmek, 2 dlm peynir, 1 dlm denge, omlet
Öğlen 1 kase çorba
Ara: latte, 2 lokma kek, 1/3 chialı bar
Akşam: 1 tabak az yağlı brokoli, 1 sk kıymalı makarna, sarımsaklı yoğurt, salata
Ara azcık meyve süt olur muhtemelen..
3400 adım
Spora gidemedim bugün suyuda az içtim dışardaydım
3 yeşili tamamlarım gene
sabah çok az yemişsin yani aslında kahvaltı gibi değil sanki.Bak hep kulağımda "kahvaltı sağlam yapılmazsa metabolizma hızı yavaşlar" ifadesi çınlıyor,bende bu sıralar o hatayı yaptım yetişemedim ya da sadece yoğurtla geçiştirdim ve sanki kilo verme hızım yavaşladı.Dünkü menümü de vereyim
Sabah 8:15 1 kase yoğurt
Öğlen 13:00 yarım kase balık çorbası + 1 kase salata 1 bardak ayran + 2 dilim kepekli ekmek + 1 küçük köfte 2 küçük ızgara biftek
Akşam 19:00 yumurtalı ıspanak + sarımsaklı yoğurt+ bol salata
Su 2000 cc
Az bi yürüyüş yaptım kilo yüksek çıkmasın diye spor yapmadım.
Harika menü arkadaşım,Menü
Sabah 1 yumurta 3 zeytin maydanoz
Öğle hellimli salata
Ara 1 elma 2 ceviz
Akşam 1 kase çorba 1 kase brokoli
Az önce 1 tutam leblebi 1 çb ayran 1 hurma 2 badem
Su 3.5 lt
Çok sevindim sana destek olur yemeğini falan yapar arkadaşım.İnsan arıyor birilerini destek olacak.Ama diyet konusuna gelecek olursa dostum o iş pek öyle olmuyor yaKaptanim bu son haftam sonra k.validem geliyor bebege yardima, hem daha güzel yiyip hem daha çok spor yapicam insallah:)
Vay kajucum bu senin menümü diye kontrol etmek zorunda kaldım menü baya düzelmiş gerçi ballı sütle imzanı atmışsın ama o kadarcık olsun:)Bu da benim menüm kızlar
Saat 7.45 : 2 dilim ekmek 1 dilim peynir 1 hindi füme
Saat 11.00 : 1 bardak yarım tk ballı süt
Saat 14.30 : yarım patates 1 haşlanmış yumrta 1 kaşık peynir 4-5 tane roka
Saat 17.00 : 1 bardak rezene
Saat 18.30 : 1 tabak şehriye çorbsı 1 kase salata 1 ısırık börekçik
su 3.5 lt olur sanırsam sporda 25 dk leslie
Ah ah benim annemde aynı diyet zamanı uzak durulması gerekenlerden:)Çok sevindim sana destek olur yemeğini falan yapar arkadaşım.İnsan arıyor birilerini destek olacak.Ama diyet konusuna gelecek olursa dostum o iş pek öyle olmuyor ya.Bak benimki akşama doğru açtı hamurları dolama börek yaptı bide diyor ki "ye verirsin sen o kiloları kendini çok sıkma".Bir güzel gömdüler gözümün önünde.Allahım ya kadın sınıyor beni.can evimden vurdu beni börek ya börek Onlar börek ayran ben salata çorba adaletmi bu.
Ah ah benim annemde aynı diyet zamanı uzak durulması gerekenlerden:)
valla benimki de öyle diyet yapmazda yaptırmazda Allahtan aynı şehirde değiliz:))gerçektenmi iyi tek değilim. Resmen rejimi bırakayım diye bakıyor,çok zor durumlardayım.Mayın gibiler kız bunlar çok dikkatli olmak lazım
Afiyt olsun canm menun cok guzelMenü
Sabah 1 yumurta 3 zeytin maydanoz
Öğle hellimli salata
Ara 1 elma 2 ceviz
Akşam 1 kase çorba 1 kase brokoli
Az önce 1 tutam leblebi 1 çb ayran 1 hurma 2 badem
Su 3.5 lt
Afiyet sifa olsun cajnm menun guzel,3 yes8li bilemed8mMenüm
Sabah: 1 dlm ekmek, 2 dlm peynir, 1 dlm denge, omlet
Öğlen 1 kase çorba
Ara: latte, 2 lokma kek, 1/3 chialı bar
Akşam: 1 tabak az yağlı brokoli, 1 sk kıymalı makarna, sarımsaklı yoğurt, salata
Ara azcık meyve süt olur muhtemelen..
3400 adım
Spora gidemedim bugün suyuda az içtim dışardaydım
3 yeşili tamamlarım gene
Menü harika olmuş afiyet olsun
Biraz karbonhidrat yüklü olmuş değil mi canım
Çok sevindim sana destek olur yemeğini falan yapar arkadaşım.İnsan arıyor birilerini destek olacak.Ama diyet konusuna gelecek olursa dostum o iş pek öyle olmuyor ya.Bak benimki akşama doğru açtı hamurları dolama börek yaptı bide diyor ki "ye verirsin sen o kiloları kendini çok sıkma".Bir güzel gömdüler gözümün önünde.Allahım ya kadın sınıyor beni.can evimden vurdu beni börek ya börek Onlar börek ayran ben salata çorba adaletmi bu.
Afiyet sifa olsun cajnm menun guzel,3 yes8li bilemed8m
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?