Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hedef kilom 62 canım. İnşallah yeni yıla kadar mümkün olduğunca hedefe yakınlaşmak istiyorum bakalım :)

Menü:
Sabah: 2 mandalina, 1 haşl yumurta, 2 dilim peynir, salatalık
Ara: 2 ceviz
Ara: sütlü kahve ve 1 mandalina
Akşam: 1 kase mercimek çorbası ve salata ( 1 dilim peynir ekledim içine)
Su: 3l
Spor: yok

Bilir misin bilemedim.
Açıklamak istedim.
:)

Çünkü bıktım artık.
Bacaklar göbek hep mosmor dayak yemiş gibi.
Çektiğim acıyı söylemiyorum bile..

Tebrikler canm,aynn ah hafta sonlari ah,kendimi bazen zor tutuyorum inan yememek icin
Sağol canım ay sorma yaaa
Bu hafta gider canım belki ödem olmuştur
Eki Görüntüle 2215483 cok uzgunum kizlar sabitim ,buna da cok sukur
Şükür canım
İnşallah canım verebiliyorsun şuan durmadan devam et istiyorum ki sıkılmadan mezun ol keyfıne bak bol su iç form çayı da işe yarıyor böyle sorunda ama hergün içilmeyecek
süperrrrr gercekten

Çok geçmiş olsun canım senin tansiyonunla ilgili bi sorunun var heralde geçende böyle bişi olmuştun Dr göründü mü
Tebrikler canım darısı başıma
İnşallah canım.sen bana bakma kaç hafta kıvrandıktan sonra gitti bu kadar bu hafta heleşükür

Menü:
Sabah: 2 mandalina, 1 haşl yumurta, 2 dilim peynir, salatalık
Ara: 2 ceviz
Ara: sütlü kahve ve 1 mandalina
Akşam: 1 kase mercimek çorbası ve salata ( 1 dilim peynir ekledim içine)
Su: 3l
Spor: yok
Menü harika olmuş afiyet olsun
Biraz karbonhidrat yüklü olmuş değil mi canım

sabah çok az yemişsin yani aslında kahvaltı gibi değil sanki.Bak hep kulağımda "kahvaltı sağlam yapılmazsa metabolizma hızı yavaşlar" ifadesi çınlıyor,bende bu sıralar o hatayı yaptım yetişemedim ya da sadece yoğurtla geçiştirdim ve sanki kilo verme hızım yavaşladı.
Menü
Sabah 1 yumurta 3 zeytin maydanoz
Öğle hellimli salata
Ara 1 elma 2 ceviz
Akşam 1 kase çorba 1 kase brokoli
Az önce 1 tutam leblebi 1 çb ayran 1 hurma 2 badem
Su 3.5 lt
Harika menü arkadaşım, 10 üzerinden 10 vermek istedim

Bu da benim menüm kızlar
Saat 7.45 : 2 dilim ekmek 1 dilim peynir 1 hindi füme
Saat 11.00 : 1 bardak yarım tk ballı süt
Saat 14.30 : yarım patates 1 haşlanmış yumrta 1 kaşık peynir 4-5 tane roka
Saat 17.00 : 1 bardak rezene
Saat 18.30 : 1 tabak şehriye çorbsı 1 kase salata 1 ısırık börekçik
su 3.5 lt olur sanırsam sporda 25 dk leslie

Kaptanim bu son haftam sonra k.validem geliyor bebege yardima, hem daha güzel yiyip hem daha çok spor yapicam insallah:)
Çok sevindim sana destek olur yemeğini falan yapar arkadaşım.İnsan arıyor birilerini destek olacak.Ama diyet konusuna gelecek olursa dostum o iş pek öyle olmuyor ya.Bak benimki akşama doğru açtı hamurları dolama börek yaptı bide diyor ki "ye verirsin sen o kiloları kendini çok sıkma".Bir güzel gömdüler gözümün önünde.Allahım ya kadın sınıyor beni.can evimden vurdu beni börek ya börekOnlar börek ayran ben salata çorba adaletmi bu.

Vay kajucum bu senin menümü diye kontrol etmek zorunda kaldım menü baya düzelmiş gerçi ballı sütle imzanı atmışsın ama o kadarcık olsun:)

Ah ah benim annemde aynı diyet zamanı uzak durulması gerekenlerden:)

Afiyet sifa olsun cajnm menun guzel,3 yes8li bilemed8m

Menü harika olmuş afiyet olsun

Biraz karbonhidrat yüklü olmuş değil mi canım

Canım ben karatay yapmıyorum akşamki makarna da sk dediğime bakma 10 tane anca vardı mantı makarna olur ya tombiş tombiş ama içi boş normalde makarna yemem de dışarda olunca anca onu yapabildim.. Öğlen de hafif olunca yemeden edemedim..

Fark yaratmışsın ama kendinle gurur duymalısın

Afiyet sifa olsun cajnm menun guzel,3 yes8li bilemed8m

Yeşil çay o ödemler gidecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…