İnşallah canım verebiliyorsun şuan durmadan devam et istiyorum ki sıkılmadan mezun ol keyfıne bak bol su iç form çayı da işe yarıyor böyle sorunda ama hergün içilmeyecekbugün o menüyü göreceksin inşallah kaptanım pazartesi 67.3 en az görecem,inanıyorum.Evet tuzda olmayacak mecbur hissettim kendimi işe yaradı ama dedin gibi şuan karnımı çok şiş hissediyorum
süperrrrr gercektenEki Görüntüle 2215436
Ve -800 gider.Ah şu haftasonlarını bi kontrol edebilsem bazen çığrından çıkıyor
Kaptanim bu son haftam sonra k.validem geliyor bebege yardima, hem daha güzel yiyip hem daha çok spor yapicam insallah:)Offff menüye gelll süperrrr
maş fasulyesini bende yedim dün bayıldım çok güzel haşlama mı yedin sen ben salatasını yapacaktım çok haşlanmış
Wc problemi varsa posalı şeyler yenecek karbon grubu neredeyse sıfıra inecek ve bol su içilecek turşu su tutar ödem yapar özellikle Perşembe yenmese iyi olur çok fazla
Suyu çok içmen güzel hem yaranı da iyileştirecek inşallah menüyü de begendim
pilav varsa yufka ekmek olmamalı bir menüde öğlen Zaten karbon olmuş belli diğer öğün düzeltilmeli diye düşünüyorum
Niye moralini bozuyorsun ki üstünde kıyafet ayakkabı normal o kadar çıkman morali yüksek tut lütfen ağlama konusuna giremeyeceğim gülme geliyor o zaman herşeye ağlama hali umarım yakında hafifler sağlıklı olmanıza çok sevindim e takımımızın bebeği tabiki biz bir aileyiz burada
Ya sağlığından ne önemli de o iğneyi kullanmıyorsun acaba kızıyorum böyle olunca mecbursan sağlığın tehlikeye giriyorsa neden kullanmıyorsun
Gayet güzel
Rekordasın vallahi Selin bu hafta çok süper oldu tebrik ederim
eeee artık bu lazımdı dimi istediğinde yapabildiğini gör artık bırakma lütfen tebrikler
Ohh iyi hadi çok sevindimKaptanim bu son haftam sonra k.validem geliyor bebege yardima, hem daha güzel yiyip hem daha çok spor yapicam insallah:)
canim uzun sure duzenli kilo verdin ki suanda senin icin zor kilolar bence gayet iyi gidiyorsun.Eki Görüntüle 2215483 cok uzgunum kizlar sabitim ,buna da cok sukur
Tebrikler canım darısı başımaEki Görüntüle 2215436
Ve -800 gider.Ah şu haftasonlarını bi kontrol edebilsem bazen çığrından çıkıyor
Cok gecmis olsun canim.İyi akşamlar kızlar..
@tuzsuz_ruh
Canım, kusura bakma ne olur, çok kötüyüm kaç saattir, yeni kendime geldim sayılır..
Sabah kalktım elektrik kesildi, evde oturup ne yapacağım dedim, cuma diye camiiye gittim, ordan kvye geçtim.. Orda da pek bakamadım buraya, öğle yemeğine kadar iyiydim aslında, yemeği yedim öyle bir baş ağrısı geldi ki yığıldım kaldım resmen.. Tansiyonum düşmüş biraz da, şerbet falan içirdiler kendime geldim azıcık ama başımın ağrısından hiç birşey yapamaz haldeydim.. Şu an bile iyi değilim..
Günaydın kızlar
Kilo bildirimi
Geçen hafta: 68.0
Güncel: 66.5
Fark: 1.5
Yüzde: 2.21%
Tebrikler canımGunaydin kizlar
Gecen hafta 67.6
Bu hafta 67.2
Fark 400gr
Yuzde 0.6%
Sagol canm yinede artiydim canm hele dun oncekigun ,ikigundur yuruyuse ciktim, oructum bide sabahda artiydim aslinda emzirdim felan cok sukur ,birhaf5adar dikkat etmedim canm,ozellikle aksamlari tarhanayi cerezi cok yedim misafirdi tatliydi derken ikigunde kendime zorgeldim,yinede vermelidim canm benm 58 olmam gerekiyordu b7 ay ,saglik olsun ,sagol canm tesekkur ederimcanim uzun sure duzenli kilo verdin ki suanda senin icin zor kilolar bence gayet iyi gidiyorsun.
Guzel olmus canim. Afiyet olsunDünkü menümü de vereyim
Sabah 8:15 1 kase yoğurt
Öğlen 13:00 yarım kase balık çorbası + 1 kase salata 1 bardak ayran + 2 dilim kepekli ekmek + 1 küçük köfte 2 küçük ızgara biftek
Akşam 19:00 yumurtalı ıspanak + sarımsaklı yoğurt+ bol salata
Su 2000 cc
Az bi yürüyüş yaptım kilo yüksek çıkmasın diye spor yapmadım.
daha 2 hafta var bu ayin bitmesine cnaim, umarim istedigin hedefe ulasirsin.Sagol canm yinede artiydim canm hele dun oncekigun ,ikigundur yuruyuse ciktim, oructum bide sabahda artiydim aslinda emzirdim felan cok sukur ,birhaf5adar dikkat etmedim canm,ozellikle aksamlari tarhanayi cerezi cok yedim misafirdi tatliydi derken ikigunde kendime zorgeldim,yinede vermelidim canm benm 58 olmam gerekiyordu b7 ay ,saglik olsun ,sagol canm tesekkur ederim
Sagol canm ins hepberaberdaha 2 hafta var bu ayin bitmesine cnaim, umarim istedigin hedefe ulasirsin.
Sporları birlikte yapalım mı? Kışın pek dışarı çıkıp yürüyüş yapamadığım için biraz kilo aldım. 2 kilocuk kadarKaptanim bu son haftam sonra k.validem geliyor bebege yardima, hem daha güzel yiyip hem daha çok spor yapicam insallah:)
kardeş takım olunca ne oluyordu kaptişim?Teşekkür ederim
Günaydın kızlar
Kilo bildirimi
Geçen hafta: 68.0
Güncel: 66.5
Fark: 1.5
Yüzde: 2.21%
Selam kızlar hiç anlamadım ama ben +200 gram almışım bu haftaOkada da dikkat etmiştim dün spor da yapmamıştım çok da bişey yemiyorum tüm takım arkadaşlarımdan özür diliyorum
Geçen hafta :74,2
Bu hafta :74,4
Aradaki fark +200 gram
Yüzde - %0,26
İyi akşamlar kızlar..
@tuzsuz_ruh
Canım, kusura bakma ne olur, çok kötüyüm kaç saattir, yeni kendime geldim sayılır..
Sabah kalktım elektrik kesildi, evde oturup ne yapacağım dedim, cuma diye camiiye gittim, ordan kvye geçtim.. Orda da pek bakamadım buraya, öğle yemeğine kadar iyiydim aslında, yemeği yedim öyle bir baş ağrısı geldi ki yığıldım kaldım resmen.. Tansiyonum düşmüş biraz da, şerbet falan içirdiler kendime geldim azıcık ama başımın ağrısından hiç birşey yapamaz haldeydim.. Şu an bile iyi değilim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?