Sağlık sorunum var. Her sporu yapamıyorum. Body pump bana pek uygun değil ancak başka sporla katılırım tabiki.Olur :)
25inden sonra bol bol gidicem gym'e.. ozellikle body pump :)
Pek bişey yememişsin maalesef. Şaşırtma menüsü gibi olmuş.Selamlar kızlar dünkü menüyü geceyim gece de bu günkü menüyü veririm.
Sabah geç uyanmışım kahvaltı yapmaya fırsatım olmadı 1 kase yoğurt yiyebildim
Öğlen 14:30 15 gibi 1 yumurtadan pastırmalı omlet+ 1 dilim dem az kepekli ekmek + 4 tane kiraz domates + 1 kaşık peynir marul maydonoz yarım elma 1 mandalina 5-6 çiğ badem + 7-8 fındık
Ara yarım muzlu süt+ 1 çk tarçın
Ara çay 1 avuç ayçekirdeği
Su 2500 cc
@tuzsuz_ruh K klbk33
Kahvaltıyı geç mi yaptın? Akşam erken yediysen nasıl dayanabildin. Su çok az. Olmamış. Karatay mı yapıyorsun? Niye iki öğün?Merhaba kizlar
Bugun ku menu
Kahvalti : iki ceri dmts
Bir haslamis yum.
Iki ceviz
Bir tost makinasinda kozledigim kir.biber
Peynir zeytin
Bir dilim cok tahilli ekmek
Ara ogun
4 findik çiğ
Aksam 3 yemek kasigi pilav ve yogurt
Bugun spor ev isiydi baska bisiy yapamadim
1 litre su
Kahvalti 10 da yaptim ama acikmadim.Kahvaltıyı geç mi yaptın? Akşam erken yediysen nasıl dayanabildin. Su çok az. Olmamış. Karatay mı yapıyorsun? Niye iki öğün?
Kaptanim benim kilolar iki hafta sabit 3. Hafta + ya geçti mecbur kaldım psikolojim bozuldu .Pek bişey yememişsin maalesef. Şaşırtma menüsü gibi olmuş.
Neee baklava mi!!emin adımlarla dukana devam hadi bakalım,çok güzel suda harika
He işte zaten öyle oluyor adam onu yapalım bunu yapalım diyor zaten.Yaparsa sende dersin "bıngıl bıngıl et olsun inşallah hayatım"
valla arada fire verebiliyorum ama zaten çok sıkı şekilde diyet yapmakta doğru değil ya.Ama tabi onlar götürüyor ben 100 grmı dır bu yediğim yada 1 ısırık mı alsam kaç kalori alırım sorularıyla boğuşuyorum.Dur sen bugün benim adam geldi şaka yapar gibi :"hayatım sanan K Maraştan tepsiyle baklava yaptırıyorum ,1 haftaya gelir" demezmi.Valla önce dalga geçiyor sandım annemde yanımda kıskıs gülüyor.Yer artık benimki tüm siniyi gıcık
Olur niye olmasın Ocağa baya vakit var 4 hatadan fazla,her ay 400 gr kilo versen oldu bitti.
bence menün güzel canım hem çok hoşuma bile gitti benim dışarısı için bile yanına sandiviç hazırlımışsın.Fırın sütlacın kalorisi orta porsiyon 220 civarında çok aşırı değil aslında en azından seni bir kaç gün tatlıdan uzak tutar,aslında ödülün olmuş sanırsam bu hafta
Gecmis olsun, umarım gecicidir..Sağlık sorunum var. Her sporu yapamıyorum. Body pump bana pek uygun değil ancak başka sporla katılırım tabiki.
Bu günün menüsünü vereyim
Sabah 11:00 gibi yarım bardak haşlanmış buğday + 4 kaşık yoğurt
1 yufkanin 1/4 ünden yaptığım tavada yağsız peynirli maydonozlu gozleme + 4 kiraz domates + 1 yaprak marul içinde 1 kaşık lor peynir 2 zeytin +1 haşlanmış yumurta
Ara yarım elma yarım portakal
Akşam 19:00 yarım kabaktan ve 1/3 patlicandan etli bulgurlu dolma + 3 kaşık yoğurt + 1 yaprak marul
Ara 1 fincan sütlü kahve
3 bardak yeşil çay sevgiliHarpy cigimin izinden gideyim dedim umarım sabaha kadar wc ye çıkmam.
2500 cc su
150 mekik
200 jumping jack
30 dakika ev temizliği
50 squat
K klbk33 @tuzsuz_ruh
Olur :)
25inden sonra bol bol gidicem gym'e.. ozellikle body pump :)
emin adımlarla dukana devam hadi bakalım,çok güzel suda harika
He işte zaten öyle oluyor adam onu yapalım bunu yapalım diyor zaten.Yaparsa sende dersin "bıngıl bıngıl et olsun inşallah hayatım"
valla arada fire verebiliyorum ama zaten çok sıkı şekilde diyet yapmakta doğru değil ya.Ama tabi onlar götürüyor ben 100 grmı dır bu yediğim yada 1 ısırık mı alsam kaç kalori alırım sorularıyla boğuşuyorum.Dur sen bugün benim adam geldi şaka yapar gibi :"hayatım sanan K Maraştan tepsiyle baklava yaptırıyorum ,1 haftaya gelir" demezmi.Valla önce dalga geçiyor sandım annemde yanımda kıskıs gülüyor.Yer artık benimki tüm siniyi gıcık
Olur niye olmasın Ocağa baya vakit var 4 hatadan fazla,her ay 400 gr kilo versen oldu bitti.
bence menün güzel canım hem çok hoşuma bile gitti benim dışarısı için bile yanına sandiviç hazırlımışsın.Fırın sütlacın kalorisi orta porsiyon 220 civarında çok aşırı değil aslında en azından seni bir kaç gün tatlıdan uzak tutar,aslında ödülün olmuş sanırsam bu hafta
3 e kadar saat başı çıktım ama 3 ten sonra uyudumGünaydın kızlar
Ne kadar mesudum bir bilsenee wc ne durumda?
Ay body pump zor görünüyorve böyle bir spor yapacaksan çok iyi beslenmen gerek.. Öncesinde bol protein sonrasında karbonhidrat alman gerekiyor ki kaslar kendini iyileştirebilsin..
1 tepsi baklava mıçılgınlık bu.. Kim yiyecek o kadar baklavayı.. Komşularadağıt gitsin dostum sen de cumartesi günü 1 dlm yersin
Hesaptabir hata oldu galiba ayda 400 gr verip 1 ayda nasıl 4 kilo vercez anlamadım
Aynen canım hiç tatlı isteğim kalmadı.. Komşu triliçe getirmiş hiç canım istemedihafif de oldu sanırım..
Menülerine bakacağım müsait olunca. Kilo vermen durmuş da olabilir. Şaşırtma yapman gerekebilir.Kaptanim benim kilolar iki hafta sabit 3. Hafta + ya geçti mecbur kaldım psikolojim bozuldu .
Gözlemeler yenmiş oh oh oh..Bu günün menüsünü vereyim
1 yufkanin 1/4 ünden yaptığım tavada yağsız peynirli maydonozlu gozleme + 4 kiraz domates + 1 yaprak marul içinde 1 kaşık lor peynir 2 zeytin +1 haşlanmış yumurta
Akşam 19:00 yarım kabaktan ve 1/3 patlicandan etli bulgurlu dolma + 3 kaşık yoğurt + 1 yaprak marul
Ara 1 fincan sütlü kahve
3 bardak yeşil çay sevgiliHarpy cigimin izinden gideyim dedim umarım sabaha kadar wc ye çıkmam.
2500 cc su
150 mekik
200 jumping jack
30 dakika ev temizliği
50 squat
K klbk33 @tuzsuz_ruh
Bel fıtığım var maalesef.. Hergün bişeyler yapmaya çalışıyorumGecmis olsun, umarım gecicidir..
Ben de bayaadir yapmadim, en son hamilelik oncesi ve bebek 9 aylik oldu
Hergün birseyler yapabilsek yeter.. Ben de sirtimi incittim bebegi çok tasimaktan sanirim pek birşey yapamıyorum bu aralar, masaja gidicem bu hafta, yuruyus yapiyorum sadece bu aralar ama bayaa yuruyorum.. bikac gune biraz duzelirse agri, baslicam spora
en acısıda orada öyle kuzu kuzu yatarlarken sen sadece 1 minnat tadımlık yemek zorunda kalman dimiSlm kizlar bugun annem geldi koyden karmakaraisik yedim biraz menuyu toparlim
Sabah 10 civari
3 patets kizartma,3yk yumur5a salatasi,bir lokma peynir,bir lokma balkaymak,cok bisey canm istemedi nasilsa
Ogle,
annem corek yapmis of nefis nefis kenarindan avuc ici kadar yedim cok guzeldi ama, maydanoz bir tutam
Birtane cennet hurmasi
Aksam 6 bucuk
Arnavut ciger bir porsiyon,salatA bir kulak bazlamA
1 bucuk litre su
sorma arkadaşım ya aklım gitti adamı duyunca.Ama dedeğini bu hafta içi ıspanakla başlıyorum görecek oNeee baklava mi!!
Sen de ona inat akşam yemeklerine hep salata veya haslanmis sebze yap da o da yemek istediginde birşey bulamasin, ters saldiri:)
ayy yanlış yazmışım evet her hafta 400gr demek istemiştim neyse sen anladın zaten onu.Günaydın kızlar
Ne kadar mesudum bir bilsenee wc ne durumda?
Ay body pump zor görünüyorve böyle bir spor yapacaksan çok iyi beslenmen gerek.. Öncesinde bol protein sonrasında karbonhidrat alman gerekiyor ki kaslar kendini iyileştirebilsin..
1 tepsi baklava mıçılgınlık bu.. Kim yiyecek o kadar baklavayı.. Komşularadağıt gitsin dostum sen de cumartesi günü 1 dlm yersin
Hesaptabir hata oldu galiba ayda 400 gr verip 1 ayda nasıl 4 kilo vercez anlamadım
Aynen canım hiç tatlı isteğim kalmadı.. Komşu triliçe getirmiş hiç canım istemedihafif de oldu sanırım..
Bu günün menüsünü vereyim
Ara 1 fincan sütlü kahve
2500 cc su
150 mekik
200 jumping jack
30 dakika ev temizliği
50 squat
K klbk33 @tuzsuz_ruh
Spor yapmaya başladığım için görüntüm daha düzgün o boğum boğum hatlar duzlesmeye başladı ama istediğim gibi veremiyorum bu gün ne yemisim diye baktığımda biraz çok yemisim galiba
3 e kadar saat başı çıktım ama 3 ten sonra uyudumneyse ki pazardı pek sorun olmadı ama bu gün gündüz içeceğim yeşilleri
Bu arada benim yine adet tarzı kanamalarım başladı.Yine 2-3 sürer durur bu yüzden de hep şiş hissediyorum maalsef .Tam adet olunduğunda da kilo veriliyormuş aslında esas onu bekliyorum 1 kilo bile olsa yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?