Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Pek bişey yememişsin maalesef. Şaşırtma menüsü gibi olmuş.

Kahvaltıyı geç mi yaptın? Akşam erken yediysen nasıl dayanabildin. Su çok az. Olmamış. Karatay mı yapıyorsun? Niye iki öğün?

Kahvaltıyı geç mi yaptın? Akşam erken yediysen nasıl dayanabildin. Su çok az. Olmamış. Karatay mı yapıyorsun? Niye iki öğün?
Kahvalti 10 da yaptim ama acikmadim.
Her zamankinden daha coksey yedim .birde spor olmadigi icinde belki acikmadim . spor salonuna gidiyordum hafta ici ayrica cok yuruyorum bunun .disinda.oda beni aciktiyordu .bugun onlar olmayinca acikmadim.su ile sorunum var galiba bakalim nasil asacagim bunu.

Bu günün menüsünü vereyim
Sabah 11:00 gibi yarım bardak haşlanmış buğday + 4 kaşık yoğurt
1 yufkanin 1/4 ünden yaptığım tavada yağsız peynirli maydonozlu gozleme + 4 kiraz domates + 1 yaprak marul içinde 1 kaşık lor peynir 2 zeytin +1 haşlanmış yumurta
Ara yarım elma yarım portakal
Akşam 19:00 yarım kabaktan ve 1/3 patlicandan etli bulgurlu dolma + 3 kaşık yoğurt + 1 yaprak marul
Ara 1 fincan sütlü kahve
3 bardak yeşil çay sevgili Harpy cigimin izinden gideyim dedim umarım sabaha kadar wc ye çıkmam.
2500 cc su
150 mekik
200 jumping jack
30 dakika ev temizliği
50 squat
K klbk33 @tuzsuz_ruh

Slm kizlar bugun annem geldi koyden karmakaraisik yedim biraz menuyu toparlim
Sabah 10 civari

3 patets kizartma,3yk yumur5a salatasi,bir lokma peynir,bir lokma balkaymak,cok bisey canm istemedi nasilsa
Ogle,
annem corek yapmis of nefis nefis kenarindan avuc ici kadar yedim cok guzeldi ama, maydanoz bir tutam
Birtane cennet hurmasi
Aksam 6 bucuk
Arnavut ciger bir porsiyon,salatA bir kulak bazlamA
1 bucuk litre su

16 ARALİK SPOR LİSTESİ

@tuzsuz_ruh :

K klbk33 :

DeryaOnDiet :

dtcf :

@AKovser :

Sibal57 :

tomrs :
Birbucuk saat tempolu yuruyus, 180p

stitch :

matilda34 :

@hega8286 :

I inkpin :

glsmhmt :

selinbs :

Harpy :

kaju :

BamfirADB :

saribaykus :

K Konus dinliyorum :

evet kızlar spor listemiz hazırlandı hergün yapılan sporlar bu listeye yazılsın ve puanlama yapalım
haftalık 250 puan altında kalana ceza verelim
bu liste tamamen bizleri hırslandırmak üzere ve sporu alışkanlık haline getirmemiz için yapılmıştır

spor müsabalarına katılım mecburdur rahatsız olan özrünü belirtmeli veya bir spor çeşidinin yerine o puan kadar yapabildiği sporu yapmalı ve yanına şu sporun yerine diye belirtmelidir

spor listeleri ertesi gün öğlen 13 e kadar paylaşılmalı ve 13 den sonra paylaşılan sporlar puanlamaya dahil değildir

spor puanları alttaki ekte mevcuttur ordan bakabilirsiniz kolay gelsin diliyorum şimdiden

Eki Görüntüle 2213882

not: listede olmayan kendini aynı şekilde eklesin lütfen

listeyi paylaşmak ise şu şekilde spor türünü ve puanını yazıp en sonuna toplam puanı yazıyoruz alıntının başındaki ve sonundaki [OUETE] kısımlarını silip paylaşıyoruz

Neee baklava mi!!
Sen de ona inat akşam yemeklerine hep salata veya haslanmis sebze yap da o da yemek istediginde birşey bulamasin, ters saldiri:)

Sağlık sorunum var. Her sporu yapamıyorum. Body pump bana pek uygun değil ancak başka sporla katılırım tabiki.
Gecmis olsun, umarım gecicidir..
Ben de bayaadir yapmadim, en son hamilelik oncesi ve bebek 9 aylik oldu
Hergün birseyler yapabilsek yeter.. Ben de sirtimi incittim bebegi çok tasimaktan sanirim pek birşey yapamıyorum bu aralar, masaja gidicem bu hafta, yuruyus yapiyorum sadece bu aralar ama bayaa yuruyorum.. bikac gune biraz duzelirse agri, baslicam spora

Günaydın kızlar

Ne kadar mesudum bir bilsen ee wc ne durumda?

Olur :)
25inden sonra bol bol gidicem gym'e.. ozellikle body pump :)

Ay body pump zor görünüyor ve böyle bir spor yapacaksan çok iyi beslenmen gerek.. Öncesinde bol protein sonrasında karbonhidrat alman gerekiyor ki kaslar kendini iyileştirebilsin..

1 tepsi baklava mı çılgınlık bu.. Kim yiyecek o kadar baklavayı.. Komşularadağıt gitsin dostum sen de cumartesi günü 1 dlm yersin
Hesaptabir hata oldu galiba ayda 400 gr verip 1 ayda nasıl 4 kilo vercez anlamadım

Aynen canım hiç tatlı isteğim kalmadı.. Komşu triliçe getirmiş hiç canım istemedi hafif de oldu sanırım..

3 e kadar saat başı çıktım ama 3 ten sonra uyudum neyse ki pazardı pek sorun olmadı ama bu gün gündüz içeceğim yeşilleri

Gözlemeler yenmiş oh oh oh..
Sporlar harika..

Bel fıtığım var maalesef.. Hergün bişeyler yapmaya çalışıyorum

en acısıda orada öyle kuzu kuzu yatarlarken sen sadece 1 minnat tadımlık yemek zorunda kalman dimi.Tek güzel yanı gün bitip yattığında kendinle gurur duyman.Hele birde tartıda birde eksi görünce mükafatını almış oluyoruz işte
Neee baklava mi!!
Sen de ona inat akşam yemeklerine hep salata veya haslanmis sebze yap da o da yemek istediginde birşey bulamasin, ters saldiri:)
sorma arkadaşım ya aklım gitti adamı duyunca.Ama dedeğini bu hafta içi ıspanakla başlıyorum görecek o
ayy yanlış yazmışım evet her hafta 400gr demek istemiştim neyse sen anladın zaten onu.
Şimdi anneminde aklı başına geldi nasıl bitiriceğiz 1 siniyi deyip duruyor,yerler artık kayınvalide damat

Bu arada benim yine adet tarzı kanamalarım başladı.Yine 2-3 sürer durur bu yüzden de hep şiş hissediyorum maalsef .Tam adet olunduğunda da kilo veriliyormuş aslında esas onu bekliyorum 1 kilo bile olsa yeter

Spor yapmaya başladığım için görüntüm daha düzgün o boğum boğum hatlar duzlesmeye başladı ama istediğim gibi veremiyorum bu gün ne yemisim diye baktığımda biraz çok yemisim galiba

Çok değil bence zcanım çeşitli şeyler yemek lazım hergün 5 porsiyon meyve veya sebze yemek lazım mesela.. Doğru şeyler yediğinden emin olduktan sonra bence çok fazla yemek diye bişey yok.. Dengeli beslenmek gerekli.

3 e kadar saat başı çıktım ama 3 ten sonra uyudum neyse ki pazardı pek sorun olmadı ama bu gün gündüz içeceğim yeşilleri

Oyyysen hepsini akşam mı içtin dostum ben gün boyu içiyorum 3 taneyi. Sabah 1 öğleden sonra akşam 1 fincan içiyorum

Bu arada benim yine adet tarzı kanamalarım başladı.Yine 2-3 sürer durur bu yüzden de hep şiş hissediyorum maalsef .Tam adet olunduğunda da kilo veriliyormuş aslında esas onu bekliyorum 1 kilo bile olsa yeter

Aynen canım lousalık şişliğini atarsın 2 kilo öyle gider 2 kilo da emzirme bitince.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…