Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aynn canm,ama anne yuregi ya kiyamiyorlar,ben bile kizlarim yemedigi zaman bi canm sıkılıyor ki ben yemesem o lar yese diyorum, simdi kucukler ilerde nasil oluruz bilemeiyorum
öyle tabide ne bileyim ya bir yola girdik sürekli yolumuza taş koymaya çalışıyorlar zaten menülerim berbat her posta uyarılıyorum bana bak sen öyle olma ha ,büyüdükerinde belki rejime ihtiyaç bile duymazlar bellimi olur

Bugunku menum
08:00_ 2 haslanmis yumurta
10:00_ 1 fincan sutlu kahve icine 1tk hindistancev yagi.
11:30 _ 1 fincan sutlu kahve, 1 haslanmis yumurta.
13:30 _ 1 ton baligi
18:00_ 1 tabak az yagli peynir, 1 haslanmis yumurta, 1 bardak kefir

Su: 3.5 lt

Aynen aynen cok dogru, ben saglikli beslenmesinden yanayim her zamn sureklide dile getiriyorum aklinda kalsin die,ozellikle hazir gidalarda ,

Bugunku menum

Afiyet olsun canm menun guzel

Heheh ben de ondan korkuyorum ama genelde o da saglikli beslenen birisidir, benim korkum esim isterse borek manti falan dayanamayip yapar :)

Yaa bu kadar yemekle kendini tutabiliyorsun supersin, yakinda hedefe kesin ulasacaksin bu azimle

canım geçmiş olsun sorun yok bende evdeydim dün bütün gün kolesterol kafamı kaldırtmıyor hallettim listeyi sen kendine bak dikkat et iyi olmaya çalış moralini yüksek tut diyorum ya sende hep kendimi görüyorum ilk evlendiğim zamanlar senin gibiydim bende kendimden geçmiş tansiyonum düşmüş kendimi yiyip bitirmiş aklımı bıraZ başıma aldım da şükür iyiyim artık

Dengeli bir öğün olmuş afiyet olsun özellikle akşam azaltılması süper
Olursun hala geç kalmadın bence bıraz daha sık son bir gayret hedefe ulaş sonra herseyden yiyeceksin zaten kararında
Canım kardeş takım işte istediğinizde gidip ziyaret edebilirsiniz onlar gelebilir biz olmadığımızda onlara danışabilirsiniz liste için yardımcı olabilir öyle yani
Afiyet olsun sonradan gördüm makarna çok azmış yine de ucunu kaçırmayalım
Hedef kilom 62 canım. İnşallah yeni yıla kadar mümkün olduğunca hedefe yakınlaşmak istiyorum bakalım :)
Yaparsın yaparsın az kalmış canım
Menü:
Sabah: 2 mandalina, 1 haşl yumurta, 2 dilim peynir, salatalık
Ara: 2 ceviz
Ara: sütlü kahve ve 1 mandalina
Akşam: 1 kase mercimek çorbası ve salata ( 1 dilim peynir ekledim içine)
Su: 3l
Spor: yok
afiyet olsun süper bir menü örnek vallahi

Çünkü bıktım artık.
Bacaklar göbek hep mosmor dayak yemiş gibi.
Çektiğim acıyı söylemiyorum bile..
Ama yapacak bişey var mı başka canım kullanmamak çok tehlikeli
Menü
Sabah 1 yumurta 3 zeytin maydanoz
Öğle hellimli salata
Ara 1 elma 2 ceviz
Akşam 1 kase çorba 1 kase brokoli
Az önce 1 tutam leblebi 1 çb ayran 1 hurma 2 badem
Su 3.5 lt
hellim peyniri nasıl özledim ev yapımı olanını afiyet olsun süper

Afiyet olsun Cuma menüsü olmuş bu hafta sıkalım artık biraz dimi
Benim annem de aynı kilo aldım sen kilo aldın dikkat et dedi diyete başladım börek yapmış gelin dedi gittik salata yoğurt yedim ama nasıl laflar sen şimdi bu börekten yemeyecekmisin yok yok sen kafayı yemişsin diyet diyet diye tutturdun güçsüz kalırsan görürüm seni aaaaaa Hakkatten yemeyecek Çin işkencesi yaptı resmen bana ama yendim yemedim
slm kizlar bugunku menum
Or7cluydum
Aksam
3 lokma hqslanmis tavuk,
Tonbalikli salata
1yk pirincpilav
1tane mandalin 2 dilim elma
Çok az sahurda olmalı akşam saldırmamak için yemeklere
Ay ya of kine of esimin bu saatlerde tarhana cerez yemesi beni csok etkiliyor nasil yememezlik yapabilirim ,cok seviyorum, dayanamadim yedimb6 yedi tane cig fistik bir iki kulak tarhana
O eşleri hiç sorma hiç benimki de bana kestane fındık fıstık tatlı dün de kadayıf istedi bugun yapacakmışım yalnız değilsin yani
E yuh artık insan mide fesadı geçirir ben akşamları bişey yiyemem yersem rahatsız eder çok kötü okurum
Çok zararlıymış ama canım içtiğimiz toz olsa keşke.. Zehir içiriyorlar bize
O poşetler çok zararlı içeriğini araştırın kullanmayın poşet çay dökün demleyin güzel bir çay için üşenmeyin hasta çok olur üşenen eller çalışsın
Bugunku menum

afiyet olsun süper menü

Günaydın kıslar
Sömestr tatili 15 ocakmış o zamana kadar 69.9u görmeyi hedefliyorum.. 35 gün oluyor 73.7den neredeyse 4 kilo yapabilir miyim sizce var mı hedefler?

Bugunku menum

Wuhuu keton diyeti gibi de olmuş bu hafta böyle devam edersen kesin - göreceğiz canım.

Menüm
Sabah
1 dlm denge
Omlet
5-6 dlm sucuk
5 zeytin
Ekmeğin yarım dlmi üzerine ince bir kat tereyağı ve azcık ev yapımı vişne reçeli

Minik bir sandviç (dışardaydık)
Sütlü filtre kahve

Ara yarımın yarısı ayva tatlısı (inanılmaz şekersizdi) 1 tk kaymak
Yarım kase fırın sütlaç

Akşam
1 tbk brokoli
Sarımsaklı yoğurt
Maş fasülyeli salata

Adım sayım yok çünkü telin şarjı bitti
Bol su içmeye çalıştım
3 yeşil

Bugün keçi boynuzu pekmezi aldım her sabah içicem artık 1 kaşık bakalım midem kaldırırsa bıktım şu kansızlıktan her reglim inanılmaz kanamalı geçiyor tam toparlanıyorum tekrar reglim başlıyor belki bu pekmez iyi gelir.

Selamlar kızlar dünkü menüyü geceyim gece de bu günkü menüyü veririm.
Sabah geç uyanmışım kahvaltı yapmaya fırsatım olmadı 1 kase yoğurt yiyebildim
Öğlen 14:30 15 gibi 1 yumurtadan pastırmalı omlet+ 1 dilim dem az kepekli ekmek + 4 tane kiraz domates + 1 kaşık peynir marul maydonoz yarım elma 1 mandalina 5-6 çiğ badem + 7-8 fındık
Ara yarım muzlu süt+ 1 çk tarçın
Ara çay 1 avuç ayçekirdeği
Su 2500 cc
@tuzsuz_ruh K klbk33

Bugunku menum

emin adımlarla dukana devam hadi bakalım,çok güzel suda harika
Heheh ben de ondan korkuyorum ama genelde o da saglikli beslenen birisidir, benim korkum esim isterse borek manti falan dayanamayip yapar :)
He işte zaten öyle oluyor adam onu yapalım bunu yapalım diyor zaten.Yaparsa sende dersin "bıngıl bıngıl et olsun inşallah hayatım"
Yaa bu kadar yemekle kendini tutabiliyorsun supersin, yakinda hedefe kesin ulasacaksin bu azimle
valla arada fire verebiliyorum ama zaten çok sıkı şekilde diyet yapmakta doğru değil ya.Ama tabi onlar götürüyor ben 100 grmı dır bu yediğim yada 1 ısırık mı alsam kaç kalori alırım sorularıyla boğuşuyorum.Dur sen bugün benim adam geldi şaka yapar gibi :"hayatım sanan K Maraştan tepsiyle baklava yaptırıyorum ,1 haftaya gelir" demezmi.Valla önce dalga geçiyor sandım annemde yanımda kıskıs gülüyor.Yer artık benimki tüm siniyi gıcık
Günaydın kıslar
Sömestr tatili 15 ocakmış o zamana kadar 69.9u görmeyi hedefliyorum.. 35 gün oluyor 73.7den neredeyse 4 kilo yapabilir miyim sizce var mı hedefler?
Olur niye olmasın Ocağa baya vakit var 4 hatadan fazla,her ay 400 gr kilo versen oldu bitti.
bence menün güzel canım hem çok hoşuma bile gitti benim dışarısı için bile yanına sandiviç hazırlımışsın.Fırın sütlacın kalorisi orta porsiyon 220 civarında çok aşırı değil aslında en azından seni bir kaç gün tatlıdan uzak tutar,aslında ödülün olmuş sanırsam bu hafta

Selam kızlar bugünkü menüm
Saat 8.30 : orta boy muz
Saat 10.30 : yarım haşlanmış patates 1 kaşık peynir roka 1 haşlanmış yumurta
Saat 14.00 : 1 mandalina
Saat 16.30 : 2 ceviz 25 kuru üzüm 8 badem
Saat 17.00 : 1 dilim (100gr tahmini) börek(200kalori) 1yk pilav 2yk k.fasülye (akşam yemeği yok atıştırdım)
Saat 19.00 : elma
Saat 20.00 : süt (250ml)
su 3.5lt spor 25 dk leslie

Bu arada kızlar ben artık aldığım kalorileri hesplayarak günlük 1500 kaloriyi geçememeye karar verdim.Bütün yiyeceklerin (genelde tükettiklerim)tek tek kalorilerini not ettim.İhtiyaç duyduğum kaloriyide nette hesaplattım 2200 almalıymışım kilomu sabit tutmak için kontrol ederek yemeye çalışacam bakalım işe yarayacakmı.

Merhaba kizlar
Bugun ku menu
Kahvalti : iki ceri dmts
Bir haslamis yum.
Iki ceviz
Bir tost makinasinda kozledigim kir.biber
Peynir zeytin
Bir dilim cok tahilli ekmek
Ara ogun
4 findik çiğ
Aksam 3 yemek kasigi pilav ve yogurt
Bugun spor ev isiydi baska bisiy yapamadim
1 litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…