öyle tabide ne bileyim ya bir yola girdik sürekli yolumuza taş koymaya çalışıyorlar zaten menülerim berbat her posta uyarılıyorumAynn canm,ama anne yuregi ya kiyamiyorlar,ben bile kizlarim yemedigi zaman bi canm sıkılıyor ki ben yemesem o lar yese diyorum, simdi kucukler ilerde nasil oluruz bilemeiyorum
Aynen aynen cok dogru, ben saglikli beslenmesinden yanayim her zamn sureklide dile getiriyorum aklinda kalsin die,ozellikle hazir gidalarda ,öyle tabide ne bileyim ya bir yola girdik sürekli yolumuza taş koymaya çalışıyorlar zaten menülerim berbat her posta uyarılıyorumbana bak sen öyle olma ha ,büyüdükerinde belki rejime ihtiyaç bile duymazlar bellimi olur
Afiyet olsun canm menun guzelBugunku menum
08:00_ 2 haslanmis yumurta
10:00_ 1 fincan sutlu kahve icine 1tk hindistancev yagi.
11:30 _ 1 fincan sutlu kahve, 1 haslanmis yumurta.
13:30 _ 1 ton baligi
18:00_ 1 tabak az yagli peynir, 1 haslanmis yumurta, 1 bardak kefir
Su: 3.5 lt
Olur :)Sporları birlikte yapalım mı? Kışın pek dışarı çıkıp yürüyüş yapamadığım için biraz kilo aldım. 2 kilocuk kadar
Heheh ben de ondan korkuyorum ama genelde o da saglikli beslenen birisidir, benim korkum esim isterse borek manti falan dayanamayip yapar :)Çok sevindim sana destek olur yemeğini falan yapar arkadaşım.İnsan arıyor birilerini destek olacak.Ama diyet konusuna gelecek olursa dostum o iş pek öyle olmuyor ya.Bak benimki akşama doğru açtı hamurları dolama börek yaptı bide diyor ki "ye verirsin sen o kiloları kendini çok sıkma".Bir güzel gömdüler gözümün önünde.Allahım ya kadın sınıyor beni.can evimden vurdu beni börek ya börek Onlar börek ayran ben salata çorba adaletmi bu.
Yaa bu kadar yemekle kendini tutabiliyorsun supersin, yakinda hedefe kesin ulasacaksin bu azimlebak bak şımardım şimdi,azizim beni onore ediyorsun.Kız valla ben bile inanamadım kendime.Ama evde halimi siz bir hayal edin mutfağa bir giriyorum sağımda kekler buz dolabında piramit pastalar fırında börekler.Yani insanım arkadaş bu kadar da yapılırmı,ona rağmen iradeli ol dedim ve yemedim direndim(ha bu daha ne kadar devam eder bilemiyorum )Denemediğim yol kalmadı kadına gel birlikte rejim yapalım kilo fazlan var bile dedim.Annemden Cevap :şuan hazır değilim ,karar vermem lazım .
Bu arada senin ve diğer arkadaşların hele bir de selin in verdiği gramlar insanı kamçılıyor
Bu arada benim kilom sabitlendi kilo veremiyorum sanki bilmiyorum adet dönemimde geldi ama adet olamıyorum şuan emzirdiğim için şiştim sanki karnım davul gibi.Bi tarif buldum kilosu sabitlenenler için onu deniyecem fayda sağlarsam size de yazacam kızlar
canım geçmiş olsun sorun yok bende evdeydim dün bütün gün kolesterol kafamı kaldırtmıyor hallettim listeyi sen kendine bak dikkat et iyi olmaya çalış moralini yüksek tut diyorum ya sende hep kendimi görüyorum ilk evlendiğim zamanlar senin gibiydim bende kendimden geçmiş tansiyonum düşmüş kendimi yiyip bitirmiş aklımı bıraZ başıma aldım da şükür iyiyim artıkİyi akşamlar kızlar..
@tuzsuz_ruh
Canım, kusura bakma ne olur, çok kötüyüm kaç saattir, yeni kendime geldim sayılır..
Sabah kalktım elektrik kesildi, evde oturup ne yapacağım dedim, cuma diye camiiye gittim, ordan kvye geçtim.. Orda da pek bakamadım buraya, öğle yemeğine kadar iyiydim aslında, yemeği yedim öyle bir baş ağrısı geldi ki yığıldım kaldım resmen.. Tansiyonum düşmüş biraz da, şerbet falan içirdiler kendime geldim azıcık ama başımın ağrısından hiç birşey yapamaz haldeydim.. Şu an bile iyi değilim..
Dengeli bir öğün olmuş afiyet olsun özellikle akşam azaltılması süperDünkü menümü de vereyim
Sabah 8:15 1 kase yoğurt
Öğlen 13:00 yarım kase balık çorbası + 1 kase salata 1 bardak ayran + 2 dilim kepekli ekmek + 1 küçük köfte 2 küçük ızgara biftek
Akşam 19:00 yumurtalı ıspanak + sarımsaklı yoğurt+ bol salata
Su 2000 cc
Az bi yürüyüş yaptım kilo yüksek çıkmasın diye spor yapmadım.
Olursun hala geç kalmadın bence bıraz daha sık son bir gayret hedefe ulaş sonra herseyden yiyeceksin zaten kararındaSagol canm yinede artiydim canm hele dun oncekigun ,ikigundur yuruyuse ciktim, oructum bide sabahda artiydim aslinda emzirdim felan cok sukur ,birhaf5adar dikkat etmedim canm,ozellikle aksamlari tarhanayi cerezi cok yedim misafirdi tatliydi derken ikigunde kendime zorgeldim,yinede vermelidim canm benm 58 olmam gerekiyordu b7 ay ,saglik olsun ,sagol canm tesekkur ederim
Canım kardeş takım işte istediğinizde gidip ziyaret edebilirsiniz onlar gelebilir biz olmadığımızda onlara danışabilirsiniz liste için yardımcı olabilir öyle yaniTebrik ederim kızlar çok güzel kilolar verilmişbeni tebrik edenlere de çok teşekkürler sayenizde diyete bu kadar sıkı tutunabiliyorum
Sabitler ve artılar da üzülmesin umarım haftaya buhaftanınkini de verip devam ederler..
kardeş takım olunca ne oluyordu kaptişim?
Dostuuuum idolümsün harika gidiyorsun hedef kilon kaçtı? Yakında mezun olup gidersin gibime geliyor
Olsun canım 200 gr nedir ki haftaya fazlasıyla verirsin
Geçmiş olsun canım. benim de tansiyonum çok düşüyor yaa
Afiyet olsun sonradan gördüm makarna çok azmış yine de ucunu kaçırmayalımMenüm
Sabah: 1 dlm ekmek, 2 dlm peynir, 1 dlm denge, omlet
Öğlen 1 kase çorba
Ara: latte, 2 lokma kek, 1/3 chialı bar
Akşam: 1 tabak az yağlı brokoli, 1 sk kıymalı makarna, sarımsaklı yoğurt, salata
Ara azcık meyve süt olur muhtemelen..
3400 adım
Spora gidemedim bugün suyuda az içtim dışardaydım
3 yeşili tamamlarım gene
Yaparsın yaparsın az kalmış canımHedef kilom 62 canım. İnşallah yeni yıla kadar mümkün olduğunca hedefe yakınlaşmak istiyorum bakalım :)
afiyet olsun süper bir menü örnek vallahiMenü:
Sabah: 2 mandalina, 1 haşl yumurta, 2 dilim peynir, salatalık
Ara: 2 ceviz
Ara: sütlü kahve ve 1 mandalina
Akşam: 1 kase mercimek çorbası ve salata ( 1 dilim peynir ekledim içine)
Su: 3l
Spor: yok
Ama yapacak bişey var mı başka canım kullanmamak çok tehlikeliÇünkü bıktım artık.
Bacaklar göbek hep mosmor dayak yemiş gibi.
Çektiğim acıyı söylemiyorum bile..
hellim peyniri nasıl özledim ev yapımı olanını afiyet olsun süperMenü
Sabah 1 yumurta 3 zeytin maydanoz
Öğle hellimli salata
Ara 1 elma 2 ceviz
Akşam 1 kase çorba 1 kase brokoli
Az önce 1 tutam leblebi 1 çb ayran 1 hurma 2 badem
Su 3.5 lt
Afiyet olsun Cuma menüsü olmuş bu hafta sıkalım artık biraz dimiBu da benim menüm kızlar
Saat 7.45 : 2 dilim ekmek 1 dilim peynir 1 hindi füme
Saat 11.00 : 1 bardak yarım tk ballı süt
Saat 14.30 : yarım patates 1 haşlanmış yumrta 1 kaşık peynir 4-5 tane roka
Saat 17.00 : 1 bardak rezene
Saat 18.30 : 1 tabak şehriye çorbsı 1 kase salata 1 ısırık börekçik
su 3.5 lt olur sanırsam sporda 25 dk leslie
Benim annem de aynı kilo aldım sen kilo aldın dikkat et dedi diyete başladım börek yapmış gelin dedi gittik salata yoğurt yedim ama nasıl laflar sen şimdi bu börekten yemeyecekmisin yok yok sen kafayı yemişsin diyet diyet diye tutturdun güçsüz kalırsan görürüm seni aaaaaa Hakkatten yemeyecek Çin işkencesi yaptı resmen bana ama yendim yemedimÇok sevindim sana destek olur yemeğini falan yapar arkadaşım.İnsan arıyor birilerini destek olacak.Ama diyet konusuna gelecek olursa dostum o iş pek öyle olmuyor ya.Bak benimki akşama doğru açtı hamurları dolama börek yaptı bide diyor ki "ye verirsin sen o kiloları kendini çok sıkma".Bir güzel gömdüler gözümün önünde.Allahım ya kadın sınıyor beni.can evimden vurdu beni börek ya börek Onlar börek ayran ben salata çorba adaletmi bu.
Çok az sahurda olmalı akşam saldırmamak için yemeklereslm kizlar bugunku menum
Or7cluydum
Aksam
3 lokma hqslanmis tavuk,
Tonbalikli salata
1yk pirincpilav
1tane mandalin 2 dilim elma
O eşleri hiç sorma hiç benimki de bana kestane fındık fıstık tatlı dün de kadayıf istedi bugun yapacakmışım yalnız değilsin yaniAy ya of kine of esimin bu saatlerde tarhana cerez yemesi beni csok etkiliyor nasil yememezlik yapabilirim ,cok seviyorum, dayanamadim yedimb6 yedi tane cig fistik bir iki kulak tarhana
E yuh artık insan mide fesadı geçirir ben akşamları bişey yiyemem yersem rahatsız eder çok kötü okurumAa sen maraşlısın benim eşim de maraşlı. Akraba çıkmayalım kvyi falan çekiştirirsem yetiştirme heee ben bigün hastanelik oluyordum maraşta ben böyle yeme görmedim arkadaş... Akşam yemeği zaten hem yağlı hem karbonhidratlı, üstüne tatlı, üstüne meyve, üstüne tarhana, üstüne çerez, üstüne dondurma... o kadar kötü oldum ki resmen 3 öğün yemek yemedim hiç aç hissetmedim.. Yemek demeyin bana diyerek kaçıyordum şimdi daha temkinli yaklaşıyorum neyseki fıstıklı tatlı sevmiyorum da oradan yırtıyorum biraz bakalım sömestrda maraşa gitcez o zamana 69u görmek istiyorum
O poşetler çok zararlı içeriğini araştırın kullanmayın poşet çay dökün demleyin güzel bir çay için üşenmeyin hasta çok olur üşenen eller çalışsınÇok zararlıymış ama canım içtiğimiz toz olsa keşke.. Zehir içiriyorlar bize
afiyet olsun süper menüBugunku menum
Yaparsın tabi 4 kilo bir ayda ideal zatenGünaydın kıslar
Sömestr tatili 15 ocakmış o zamana kadar 69.9u görmeyi hedefliyorum.. 35 gün oluyor 73.7den neredeyse 4 kilo yapabilir miyim sizcevar mı hedefler?
Yaparsın tabi 4 kilo bir ayda ideal zaten
Wuhuu keton diyeti gibi de olmuş bu hafta böyle devam edersen kesin - göreceğiz canım.Bugunku menum
Yaparız yaparız ... yapalım . Yapcaz . Yapmak zorundayızGünaydın kıslar
Sömestr tatili 15 ocakmış o zamana kadar 69.9u görmeyi hedefliyorum.. 35 gün oluyor 73.7den neredeyse 4 kilo yapabilir miyim sizcevar mı hedefler?
Yaparız yaparız ... yapalım . Yapcaz . Yapmak zorundayız
emin adımlarla dukana devam hadi bakalım,çok güzel suda harikaBugunku menum
He işte zaten öyle oluyor adam onu yapalım bunu yapalım diyor zaten.Yaparsa sende dersin "bıngıl bıngıl et olsun inşallah hayatım"Heheh ben de ondan korkuyorum ama genelde o da saglikli beslenen birisidir, benim korkum esim isterse borek manti falan dayanamayip yapar :)
valla arada fire verebiliyorum ama zaten çok sıkı şekilde diyet yapmakta doğru değil ya.Ama tabi onlar götürüyor ben 100 grmı dır bu yediğim yada 1 ısırık mı alsam kaç kalori alırım sorularıyla boğuşuyorum.Dur sen bugün benim adam geldi şaka yapar gibi :"hayatım sanan K Maraştan tepsiyle baklava yaptırıyorum ,1 haftaya gelir" demezmi.Valla önce dalga geçiyor sandım annemde yanımda kıskıs gülüyorYaa bu kadar yemekle kendini tutabiliyorsun supersin, yakinda hedefe kesin ulasacaksin bu azimle
Olur niye olmasın Ocağa baya vakit var 4 hatadan fazla,her ay 400 gr kilo versen oldu bitti.Günaydın kıslar
bence menün güzel canım hem çok hoşuma bile gitti benim dışarısı için bile yanına sandiviç hazırlımışsın.Fırın sütlacın kalorisi orta porsiyon 220 civarında çok aşırı değil aslında en azından seni bir kaç gün tatlıdan uzak tutar,aslında ödülün olmuş sanırsam bu haftaMenüm
Sabah
1 dlm denge
Omlet
5-6 dlm sucuk
5 zeytin
Ekmeğin yarım dlmi üzerine ince bir kat tereyağı ve azcık ev yapımı vişne reçeli
Minik bir sandviç (dışardaydık)
Sütlü filtre kahve
Ara yarımın yarısı ayva tatlısı (inanılmaz şekersizdi) 1 tk kaymak
Yarım kase fırın sütlaç
Akşam
1 tbk brokoli
Sarımsaklı yoğurt
Maş fasülyeli salata
Adım sayım yok çünkü telin şarjı bitti
Bol su içmeye çalıştım
3 yeşil
Bugün keçi boynuzu pekmezi aldım her sabah içicem artık 1 kaşık bakalım midem kaldırırsabıktım şu kansızlıktan her reglim inanılmaz kanamalı geçiyor tam toparlanıyorum tekrar reglim başlıyor belki bu pekmez iyi gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?