Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Menüm (tabi tam bir pazar menüsü oldu çünkü tek birlikte ailecek kahvaltı ettiğimz gün) Aşağıdaki menü 1400 kalori civarı
Saat 10.00 : 1 mandalina 1 kare bitter çiko
Saat 11.30 : 2 kaşık kavrulmuş mantar , yarım dilim kaşar ,1 haşlanmış yumurta ,yarım tere yağlı pate ,1 hindi füme , 1 sucuk ,peynir
Saat 14.30 : 1 parça börek (100gr)
Saat 16.30 : yarım kivi , çeyrek nar, 1 mandalina
Saat 18.30 : 1 tabak kurufasülye 3 yk pilav 3 lahana turşusu
Saat 20.30: 1 bardak rezene içecem
su 2.5lt spor yok maalesef
K klbk33 @tuzsuz_ruh

Afiyet olsun canım.

Menüm
Sabah
Aç karnına 1 tk pekmezli su

1 dlm denge
Omlet
1 çk tereyağı
1 tk daha pekmez (bugünlük böyle hergün böyle olmas)

Öğlen
3 yk yulaf 1 bardak süt
1 yk dut kurusu
10 badem
1 elma

Akşam
Salata
Fırında Tavuk
2 yk p pilavı
1/2 avokado

2 yeşil
Ne kadar su içtim hiç bilmiyorum ama içtim bayağı
Spor 2 saat temizlik
K klbk33 @tuzsuz_ruh

HAFTANIN EŞLEŞTİRMELERİ (561.ETAP)
KİM DAHA ÇOK KİLO VERECEK?

@tuzsuz_ruh :
&
@AKovser :

&
K klbk33 :

DeryaOnDiet : MUAF

tomrs :
&
stitch :

selinbs : İZİNLİ

Harpy :
&
kaju :

*** 4. Takım 560. Etap ***

DeryaOnDiet(66.5/66.8/+0.3/-%0,45)
Tomrs (59.3 ///%) sabit
stitch(67.6/67.2/0.4/%0.59)
hega8286(63.2/63.8/+0.6/%-0.95)hastalık sebebiyle izne ayrıldı
matilda34(76.1/75.3/0.8/%1.05)
inkpin(74.2/74.4/+0.2/%-0.27)

Harpy(74/73.7/0.3/%0.41)
selinbs(68/66.5/1.5/%2.21)
kaju( 68.1 /67.6 /0.5/ %0.73)

4. Takım ortalaması:0.369

AKovser (61.9///%)479. etapta izne ayrılan üye geri döndü. Sabit
glsmhmt(52.3///%)
tuzsuz_ruh(?///%)
Papillon_ (?///%)

BamfirADB(88.4//%)yeni üye başlangıç tarihi başlangıç kilo hedef kilo
Saribaykuş(66.7///%)yeni üye başlangıç tarihi 16 kasım başlangıç kilo 66.7 hedef 60
Konus dinliyorum(65.7///%)yeni üye başlangıç tarihi 2 kasım başlangıç kilo 68 hedef kilo 53

Afiyet olsun canım

Harpy kuzu eşleşmişiz. "Let the game start" diyesim geldi Açlık Oyunlarındaki gibi.Hadi kilo vermede kapışalım kız
Begin değilmiydi kız o kulağımda öyle kalmış ben hayranıyım açlık oyunlarının kitaplarını elimden hiç bırakmadan okudum neredeyse.. Hatta bi daha mı okusam diyorum da vakit yok ben kitap okursam çocukalra kim bakacak ay neyse kapışalım kız.. Menülerde de zebellah gibi başındayım haberin olsun öyle börekçik falan hemen keserim cezanı

Merhaba kizlar bugunku menum
Kahvalti
Ya ne yedigimi hesap etmedim ama zannetmeyin ki cok yedim hayir cok az yedim.:)
Ogleyin saat 3 gibi aslinda ikindi vakti 4 adet sarma yogurt ve yufkada vardi
Aksam sadece salata.
9 gibi meyve
1 bucuk lt su
1.5 km yürüyüş

Allah korusun..
Maydonoz birde hurma biliyorum ben.
Hurma Rahmi açmaya yardımcı olduğu için,
Son haftalarda yeniyor.
Başlar da riskli diye biliyorum.
Ya ben bunların hiç birini bilmiyodum inanır mısınız en iyisi ben internete "gebelikte riskli yiyecekler" yazıp aratayım, zira sizler yazdıkça hem çok şaşırıyorum hem de tedirgin oluyorum...

Canim benim bebisin duygusallastirdi mi seni
herseyin yolunda gitmesine cok sevindim. sirada kalp atislari var , o iste cok duygudal bir an (ki ben pek duygusal biri degilimdir) aglamaya hazir ol kalp atisi dinlerken
Ay aman o ağlamalar yok mu... Gece eşimle; bu sabah kahvaltıda ne yesek, nasıl yesek, kaçta yesek diye konuşurken "ay ben çok mutluyum yeaa" diye aldı mı beni bi ağlama. Adam gülsün mü, beni mi teselli etsin şaştı kaldı Kalp atışı için bi rulo tuvalet kağıdı götürücez yanımızda. Ben zaten iki göz iki çeşme, eşim benden de sulu göz. Vay halimize

Çok şükür kaptanım... Ağlama konusuna girme cidden Ağlama sebeplerimin komikliğinden bahsedip kendimle dalga geçmeye başlayınca bile gözlerim doluyo Sanki tüm dünyanın efkarına ağlamam gerekiyomuş gibi hissediyorum

İnşallah kucağına almayı nasip etsin bütün ağrılar ve ağlamalar normal canım önümüzdeki ay eğer fazla bulantında olmazsa rahat bi hamilelik geçirirsin
İnşallah inşallah canım. Geceleri yatmadan acıkmış oluyorum ben. O yüzden o saatlerde midem bulanıyo ama iyiyim çok şükür şuan. Bi tek kokulara hassasiyet başladı, o hoş olmadı. Ayıptır söylemesi haftasonu balığın yarısını yedikten sonra "bu koyun gibi kokuyo" deyip bıraktım. Ama bu durumu mide bulantısına tercih ederim tabi

Herkeseeew merhabaaaaa nerede bu millet bir hasta kaptan var diye herkes sermiş yatıyor mu kızlar canlanın hadi benim kolesterol hala yüksek kafa yerden kalkmıyor da size ne oluyor yahuuu

Herkeseeew merhabaaaaa nerede bu millet bir hasta kaptan var diye herkes sermiş yatıyor mu kızlar canlanın hadi benim kolesterol hala yüksek kafa yerden kalkmıyor da size ne oluyor yahuuu
Merhaba kaptan dun annemler bardi yogundum,bugun buralarda pek s3siz,ben oglene kadar uyudum yatiyodum valla,uykus7z kalinca sabah uykusu cok tatli oluyo ama ya kontrol 5artisi bardi bugun sanirim, 300 gram fazla cikti. M malesef, yan8 59,6 dayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…