hadi ya emzirme bitince de mi gidiyor kilo ay ne güzel şeyler söylüyorsun.Ben 1 kiloya razıyım sen 2 diyorsunAynen canım lousalık şişliğini atarsın 2 kilo öyle gider 2 kilo da emzirme bitince.
Afiyet olsun canım.Menüm (tabi tam bir pazar menüsü oldu çünkü tek birlikte ailecek kahvaltı ettiğimz gün) Aşağıdaki menü 1400 kalori civarı
Saat 10.00 : 1 mandalina 1 kare bitter çiko
Saat 11.30 : 2 kaşık kavrulmuş mantar , yarım dilim kaşar ,1 haşlanmış yumurta ,yarım tere yağlı pate ,1 hindi füme , 1 sucuk ,peynir
Saat 14.30 : 1 parça börek (100gr)
Saat 16.30 : yarım kivi , çeyrek nar, 1 mandalina
Saat 18.30 : 1 tabak kurufasülye 3 yk pilav 3 lahana turşusu
Saat 20.30: 1 bardak rezene içecem
su 2.5lt spor yok maalesef
K klbk33 @tuzsuz_ruh
Afiyet olsun canımMenüm
Sabah
Aç karnına 1 tk pekmezli su
1 dlm denge
Omlet
1 çk tereyağı
1 tk daha pekmez(bugünlük böyle hergün böyle olmas)
Öğlen
3 yk yulaf 1 bardak süt
1 yk dut kurusu
10 badem
1 elma
Akşam
Salata
Fırında Tavuk
2 yk p pilavı
1/2 avokado
2 yeşil
Ne kadar su içtim hiç bilmiyorum ama içtim bayağı
Spor 2 saat temizlik
K klbk33 @tuzsuz_ruh
çok teşekkür ederim kaptanımAfiyet olsun canım.
Begin değilmiydi kız o kulağımda öyle kalmışHarpy kuzu eşleşmişiz. "Let the game start" diyesim geldi Açlık Oyunlarındaki gibi. Hadi kilo vermede kapışalım kız
Ya ben bunların hiç birini bilmiyodum inanır mısınızAllah korusun..
Maydonoz birde hurma biliyorum ben.
Hurma Rahmi açmaya yardımcı olduğu için,
Son haftalarda yeniyor.
Başlar da riskli diye biliyorum.
Ay aman o ağlamalar yok mu... Gece eşimle; bu sabah kahvaltıda ne yesek, nasıl yesek, kaçta yesek diye konuşurken "ay ben çok mutluyum yeaa" diye aldı mı beni bi ağlama. Adam gülsün mü, beni mi teselli etsin şaştı kaldıCanim benim bebisin duygusallastirdi mi seni
herseyin yolunda gitmesine cok sevindim. sirada kalp atislari var , o iste cok duygudal bir an (ki ben pek duygusal biri degilimdir)aglamaya hazir ol kalp atisi dinlerken
Offff menüye gelll süperrrr
maş fasulyesini bende yedim dün bayıldım çok güzel haşlama mı yedin sen ben salatasını yapacaktım çok haşlanmış
Wc problemi varsa posalı şeyler yenecek karbon grubu neredeyse sıfıra inecek ve bol su içilecek turşu su tutar ödem yapar özellikle Perşembe yenmese iyi olur çok fazla
Suyu çok içmen güzel hem yaranı da iyileştirecek inşallah menüyü de begendim
pilav varsa yufka ekmek olmamalı bir menüde öğlen Zaten karbon olmuş belli diğer öğün düzeltilmeli diye düşünüyorum
Niye moralini bozuyorsun ki üstünde kıyafet ayakkabı normal o kadar çıkman morali yüksek tut lütfen ağlama konusuna giremeyeceğim gülme geliyor o zaman herşeye ağlama hali umarım yakında hafifler sağlıklı olmanıza çok sevindim e takımımızın bebeği tabiki biz bir aileyiz burada
Ya sağlığından ne önemli de o iğneyi kullanmıyorsun acaba kızıyorum böyle olunca mecbursan sağlığın tehlikeye giriyorsa neden kullanmıyorsun
Gayet güzel
Rekordasın vallahi Selin bu hafta çok süper oldu tebrik ederim
eeee artık bu lazımdı dimi istediğinde yapabildiğini gör artık bırakma lütfen tebrikler
İnşallah inşallah canım. Geceleri yatmadan acıkmış oluyorum ben. O yüzden o saatlerde midem bulanıyo ama iyiyim çok şükür şuan. Bi tek kokulara hassasiyet başladı, o hoş olmadı. Ayıptır söylemesi haftasonu balığın yarısını yedikten sonra "bu koyun gibi kokuyo" deyip bıraktım. Ama bu durumu mide bulantısına tercih ederim tabiİnşallah kucağına almayı nasip etsin bütün ağrılar ve ağlamalar normal canım önümüzdeki ay eğer fazla bulantında olmazsa rahat bi hamilelik geçirirsin
Allah razı olsun canım benim. Eğer dediğin gibi olursa bizimkini doyurmak için bile bizim uyandırmamız gerekicekdtcf uy uyu şimdiden depola canım.hem bebeğide etkiler miş.Uyuyan annenin uyuyan bebeği olurmuş
Allah kucağına aldığın günüde göstersin sağ sağlim kuzucuk.
Merhaba kaptan dun annemler bardi yogundum,bugun buralarda pek s3siz,ben oglene kadar uyudum yatiyodum valla,uykus7z kalinca sabah uykusu cok tatli oluyo ama ya kontrol 5artisi bardi bugun sanirim, 300 gram fazla cikti. M malesef, yan8 59,6 dayimHerkeseeew merhabaaaaa nerede bu millet bir hasta kaptan var diye herkes sermiş yatıyor mu kızlar canlanın hadi benim kolesterol hala yüksek kafa yerden kalkmıyor da size ne oluyor yahuuu
hala guzel bir eksi goremedim canim, devam ediyorum. Dedigin gibi ketona benzer birsey oldu.Wuhuu keton diyeti gibi de olmuş bu hafta böyle devam edersen kesin - göreceğiz canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?