Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bengenmene sevindim cnaim, off bir eksi goreyim artik cumaya.

insallah omur boyu gozyaslariniz hep mutluluktan aksin canim

Herkeseeew merhabaaaaa nerede bu millet bir hasta kaptan var diye herkes sermiş yatıyor mu kızlar canlanın hadi benim kolesterol hala yüksek kafa yerden kalkmıyor da size ne oluyor yahuuu
Kuzu geçmiş olsun
Nazar değdi grubumuza
Herkese geçmiş olsun
Takipteyim yazamasam da hepinize bol eksiler sağlıklı kilo vermeler

Anam ya valla öyle yazmışım evet tabiki begin olacak,bende öyle daha filmi çıkmadan hatta türkçeye çevrilmeden önce alıp okumuştum.Bende hastasıyım ama filmlerini bir türlü izleyemedim.Ama o börekçik börek değilki .Vallaha hiseetim ensemde bir soğukluk yokladın beni galiba
su az canım.Ama 4 sarmadan bişey olmaz heralde ama yufkayı bilemem acaba ne kadar yedin,miktarda vereydinki yorum yapabilirdik kuzum.Gerçi menüne bakınca pek bişey yemişsin gibi de durmuyor sanki az biraz (yinede sen başkasının yorumunu da al emin olamadım şindi),ama spor çok iyi olmuş

Arkadaşlar bugün kilo bildirimimi sabah yapamadım şimdi yazayım 67.3 olmuşum -300gr çok mutluyum,tüm eski kıyafetlerimi tek tek denedim gardrobuma dizdim giyebildiğim bir çok şeyiMutluluktan yürüyormuyum uçuyor muyum bilmiyorum darısı herkesin başına,daha bir heveslendim inşallah devamıda gelir.

17 ARALİK SPOR LİSTESİ

@tuzsuz_ruh :

K klbk33 :
90dk yürüyüş=90p.
30dk ev işi=10p
Toplam=100p

DeryaOnDiet :

@AKovser :

tomrs :

stitch :

matilda34 :

I inkpin :

glsmhmt :

selinbs :

Harpy :

kaju :

BamfirADB :

saribaykus :

K Konus dinliyorum :

evet kızlar spor listemiz hazırlandı hergün yapılan sporlar bu listeye yazılsın ve puanlama yapalım
haftalık 250 puan altında kalana ceza verelim
bu liste tamamen bizleri hırslandırmak üzere ve sporu alışkanlık haline getirmemiz için yapılmıştır

spor müsabalarına katılım mecburdur rahatsız olan özrünü belirtmeli veya bir spor çeşidinin yerine o puan kadar yapabildiği sporu yapmalı ve yanına şu sporun yerine diye belirtmelidir

spor listeleri ertesi gün öğlen 13 e kadar paylaşılmalı ve 13 den sonra paylaşılan sporlar puanlamaya dahil değildir

spor puanları alttaki ekte mevcuttur ordan bakabilirsiniz kolay gelsin diliyorum şimdiden

Eki Görüntüle 2213882

not: listede olmayan kendini aynı şekilde eklesin lütfen

listeyi paylaşmak ise şu şekilde spor türünü ve puanını yazıp en sonuna toplam puanı yazıyoruz alıntının başındaki ve sonundaki [OUETE] kısımlarını silip paylaşıyoruz

Harika. Çok sevindim.

17 ARALİK SPOR LİSTESİ

@tuzsuz_ruh :

K klbk33 :
90dk yürüyüş=90p.
30dk ev işi=10p
Toplam=100p

DeryaOnDiet :

@AKovser :

tomrs :

stitch :

matilda34 :

I inkpin :

glsmhmt :

selinbs :

Harpy :

kaju :
30 dk tempolu yürüyüş = 60p
BamfirADB :

saribaykus :

K Konus dinliyorum :

evet kızlar spor listemiz hazırlandı hergün yapılan sporlar bu listeye yazılsın ve puanlama yapalım
haftalık 250 puan altında kalana ceza verelim
bu liste tamamen bizleri hırslandırmak üzere ve sporu alışkanlık haline getirmemiz için yapılmıştır

spor müsabalarına katılım mecburdur rahatsız olan özrünü belirtmeli veya bir spor çeşidinin yerine o puan kadar yapabildiği sporu yapmalı ve yanına şu sporun yerine diye belirtmelidir

spor listeleri ertesi gün öğlen 13 e kadar paylaşılmalı ve 13 den sonra paylaşılan sporlar puanlamaya dahil değildir

spor puanları alttaki ekte mevcuttur ordan bakabilirsiniz kolay gelsin diliyorum şimdiden

Eki Görüntüle 2213882

not: listede olmayan kendini aynı şekilde eklesin lütfen

listeyi paylaşmak ise şu şekilde spor türünü ve puanını yazıp en sonuna toplam puanı yazıyoruz alıntının başındaki ve sonundaki [OUETE] kısımlarını silip paylaşıyoruz

Bugünkü menüm
Saat 7.00 : 1 mandalina
Saat 8.45 : 1 h. yumurta , 2 küçük h.patates , 4-5 roka , 2 yk peynir
Saat 13.00: 200ml sütlü kahve
Saat 15.30 : 1 elma
Saat 18.00: 1 tabak ıspanak , 4 yk fellah köftesi (bulgur köftesi) , 4yk yoğurt
Saat 20.00: 1 bardak rezene içerim heralde
su 2.5 lt spor tempolu 30 dk yürüyüş 60p

Herkeseeew merhabaaaaa nerede bu millet bir hasta kaptan var diye herkes sermiş yatıyor mu kızlar canlanın hadi benim kolesterol hala yüksek kafa yerden kalkmıyor da size ne oluyor yahuuu
özledik seni kaptanım,mücadele zorlu gidiyor galiba kolesterolle,nasıl gidiyor sende işler?

Selam kIzlar iki gündür çok yogunum dün misafirim vardı bu gun is çok yoğundu
Dünün menüsünü vereyim
Sabah 11:30 gibi 5-6 tane tavada az yağlı pişmiş mantar , 1 kaşık peynir 1 haşlanmış yumurta + 1 marul yaprağı + 2 bardak yeşil çay
Ara 1 mandalina
Akşam 19:00 1 kepçe mercimek çorbası + 3 kaşık etli patatesli soğan yahnisi + 1 kaşık pilav 5-6 kaşık salata +4-5 kaşık yoğurt
Su 1500 cc
Spor adım sayar 4500 adım saymış
K klbk33 @tuzsuz_ruh

Bu sabahki kilom
74,5 o kadar da aç kalıyorum ya
canım benim ya,dur sakin ol birşeyler ters gidiyor olmalı.Aç kalarak kilo vermeye çalışınca diyet hiç çekilmiyor.Bak ben sabahları patates yemeye başladığımdan beri doyuyorum ve kilo vermemi de sağladı,ara öğünleride azaltmaya çalışıyorum şuanda.Yediğim şeylerin kalorilerinede bakıyorum benim tüketmem gereken kalorinin altında da tüketince kilo verdiğimi farkettim. Bir bakayım senin sayfandan bekle yediklerini inceleyecem menülerinden canım benim.Panik yok çözecez

Bu günkü menü
Sabah 1 kavanoz chiali yoğurt hazırlamıştım ama yeme fırsatım olmadı
Öğlen 1 kepçe tarhana çorbası + 4 kaşık ıspanak kavurma + 4 kaşık yoğurt
Akşam
1 kase mercimek çorba + 2 kaşık pirinç pilavı +3 kaşık etli patatesli soğan yahnisi 2 kaşık yoğurt
Ara 1 mandalina yarım elma yarım portakal yerim
Su 2500 e tamamlarim 2000 tamam
Spor 3000 adım
K klbk33 @tuzsuz_ruh

bu dünkü menünmüş bir aşağı yukarı aldığın kalori
yumurta = mantar 25 + h. yumurta80 + peynir 100 (tahmini) +marul 5 =210 kalori
Mandalina =60 kalori
çorba 90 + etli yahni(tahmini) 150 + pilav 40 (tahmini) + 100 salata + 120 yoğurt = 500 kalori
500+ 210 = 710 kalori almışsın toplam.Bencede az birde nette boya ve kiloya ve günlük aktivitene göre kalori önerisi veriyor bak ona göre değerlendirelim.Ama bence yine de az bu kalori

İlk kaçamaksız menünü de paylaştın

Selam kıslar her pazartesi olduğu gibi bu hafta da ptesi artı çıkmayı başardım

Canım menün iyi görünüyor bence.. biraz faydalı yağlardan ekleyebilirsen bence ayrıca yeşil çay da metabolizmayı hızlandırıyor.. bir de regli öncesi böyle oluyor bazen.. üzülme bence bu 3 günlük bir mevzu değil.. zamana bırak doğru şeyi yaptığın sürece o kilolar gidecek
Min 1000 kalori almak lazım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…