- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Bengenmene sevindim cnaim, off bir eksi goreyim artik cumaya.canım geçmiş olsun sorun yok bende evdeydim dün bütün gün kolesterol kafamı kaldırtmıyor hallettim listeyi sen kendine bak dikkat et iyi olmaya çalış moralini yüksek tut diyorum ya sende hep kendimi görüyorum ilk evlendiğim zamanlar senin gibiydim bende kendimden geçmiş tansiyonum düşmüş kendimi yiyip bitirmiş aklımı bıraZ başıma aldım da şükür iyiyim artık
Dengeli bir öğün olmuş afiyet olsun özellikle akşam azaltılması süper
Olursun hala geç kalmadın bence bıraz daha sık son bir gayret hedefe ulaş sonra herseyden yiyeceksin zaten kararında
Canım kardeş takım işte istediğinizde gidip ziyaret edebilirsiniz onlar gelebilir biz olmadığımızda onlara danışabilirsiniz liste için yardımcı olabilir öyle yani
Afiyet olsun sonradan gördüm makarna çok azmış yine de ucunu kaçırmayalım
Yaparsın yaparsın az kalmış canım
afiyet olsun süper bir menü örnek vallahi
Ama yapacak bişey var mı başka canım kullanmamak çok tehlikeli
hellim peyniri nasıl özledim ev yapımı olanını afiyet olsun süper
Afiyet olsun Cuma menüsü olmuş bu hafta sıkalım artık biraz dimi
Benim annem de aynı kilo aldım sen kilo aldın dikkat et dedi diyete başladım börek yapmış gelin dedi gittik salata yoğurt yedim ama nasıl laflar sen şimdi bu börekten yemeyecekmisin yok yok sen kafayı yemişsin diyet diyet diye tutturdun güçsüz kalırsan görürüm seni aaaaaa Hakkatten yemeyecek Çin işkencesi yaptı resmen bana ama yendim yemedim
Çok az sahurda olmalı akşam saldırmamak için yemeklere
O eşleri hiç sorma hiç benimki de bana kestane fındık fıstık tatlı dün de kadayıf istedi bugun yapacakmışım yalnız değilsin yani
E yuh artık insan mide fesadı geçirir ben akşamları bişey yiyemem yersem rahatsız eder çok kötü okurum
O poşetler çok zararlı içeriğini araştırın kullanmayın poşet çay dökün demleyin güzel bir çay için üşenmeyin hasta çok olur üşenen eller çalışsın
afiyet olsun süper menü
Ay aman o ağlamalar yok mu... Gece eşimle; bu sabah kahvaltıda ne yesek, nasıl yesek, kaçta yesek diye konuşurken "ay ben çok mutluyum yeaa" diye aldı mı beni bi ağlama. Adam gülsün mü, beni mi teselli etsin şaştı kaldıKalp atışı için bi rulo tuvalet kağıdı götürücez yanımızda. Ben zaten iki göz iki çeşme, eşim benden de sulu göz. Vay halimize
Seni buyuk bir giptayla takip ediyorum canim, cok guzel kilo verdin masallahRakiplerimmmmm, dun yuruyis yapamadim ama bugun kesinlikle cik.ayi dus7nuyorum, hedef 58 buc7k
Kuzu geçmiş olsunHerkeseeew merhabaaaaa nerede bu millet bir hasta kaptan var diye herkes sermiş yatıyor mu kızlar canlanın hadi benim kolesterol hala yüksek kafa yerden kalkmıyor da size ne oluyor yahuuu
Anam ya valla öyle yazmışımBegin değilmiydi kız o kulağımda öyle kalmışben hayranıyım açlık oyunlarının kitaplarını elimden hiç bırakmadan okudum neredeyse.. Hatta bi daha mı okusam diyorum da vakit yok ben kitap okursam çocukalra kim bakacak ay neyse kapışalım kız.. Menülerde de zebellah gibi başındayım haberin olsun öyle börekçik falan hemen keserim cezanı
su az canım.Ama 4 sarmadan bişey olmaz heralde ama yufkayı bilemem acaba ne kadar yedin,miktarda vereydinki yorum yapabilirdik kuzum.Gerçi menüne bakınca pek bişey yemişsin gibi de durmuyor sanki az biraz (yinede sen başkasının yorumunu da al emin olamadım şindiMerhaba kizlar bugunku menum
Kahvalti
Ya ne yedigimi hesap etmedim ama zannetmeyin ki cok yedim hayir cok az yedim.:)
Ogleyin saat 3 gibi aslinda ikindi vakti 4 adet sarmayogurt ve yufkada vardi
Aksam sadece salata.
9 gibi meyve
1 bucuk lt su
1.5 km yürüyüş
Harika. Çok sevindim.Arkadaşlar bugün kilo bildirimimi sabah yapamadım şimdi yazayım 67.3 olmuşum -300gr çok mutluyum,tüm eski kıyafetlerimi tek tek denedim gardrobuma dizdim giyebildiğim bir çok şeyiMutluluktan yürüyormuyum uçuyor muyum bilmiyorum darısı herkesin başına,daha bir heveslendim inşallah devamıda gelir.
özledik seni kaptanımHerkeseeew merhabaaaaa nerede bu millet bir hasta kaptan var diye herkes sermiş yatıyor mu kızlar canlanın hadi benim kolesterol hala yüksek kafa yerden kalkmıyor da size ne oluyor yahuuu
canım benim ya,dur sakin ol birşeyler ters gidiyor olmalı.Aç kalarak kilo vermeye çalışınca diyet hiç çekilmiyor.Bak ben sabahları patates yemeye başladığımdan beri doyuyorum ve kilo vermemi de sağladı,ara öğünleride azaltmaya çalışıyorum şuanda.Yediğim şeylerin kalorilerinede bakıyorum benim tüketmem gereken kalorinin altında da tüketince kilo verdiğimi farkettim. Bir bakayım senin sayfandan bekle yediklerini inceleyecem menülerinden canım benim.Panik yok çözecezBu sabahki kilom
74,5o kadar da aç kalıyorum ya
Allah razı olsun. Allah hepimizi çaresiz dertlerden, sıkıntılardan korusun inşallahinsallah omur boyu gozyaslariniz hep mutluluktan aksin canim
bu dünkü menünmüş bir aşağı yukarı aldığın kaloriSabah 11:30 gibi 5-6 tane tavada az yağlı pişmiş mantar , 1 kaşık peynir 1 haşlanmış yumurta + 1 marul yaprağı + 2 bardak yeşil çay
Ara 1 mandalina
Akşam 19:00 1 kepçe mercimek çorbası + 3 kaşık etli patatesli soğan yahnisi + 1 kaşık pilav 5-6 kaşık salata +4-5 kaşık yoğurt
Sağol kaptanım. Kaptanım sen de sanki yoğunsun bu aralar senide pek göremiyoruz,herşey yolundadır umarım.Bizi burada yetim bıraktınız yahu,özlüyoruz arada sopaları olan haşin kaptanlarımızıHarika. Çok sevindim.
Bugünkü menüm
Saat 7.00 : 1 mandalina
Saat 8.45 : 1 h. yumurta , 2 küçük h.patates , 4-5 roka , 2 yk peynir
Saat 13.00: 200ml sütlü kahve
Saat 15.30 : 1 elma
Saat 18.00: 1 tabak ıspanak , 4 yk fellah köftesi (bulgur köftesi) , 4yk yoğurt
Saat 20.00: 1 bardak rezene içerim heralde
su 2.5 lt spor tempolu 30 dk yürüyüş 60p
Canım menün iyi görünüyor bence.. biraz faydalı yağlardan ekleyebilirsen bence ayrıca yeşil çay da metabolizmayı hızlandırıyor.. bir de regli öncesi böyle oluyor bazen.. üzülme bence bu 3 günlük bir mevzu değil.. zamana bırak doğru şeyi yaptığın sürece o kilolar gidecekBu günkü menü
Sabah 1 kavanoz chiali yoğurt hazırlamıştım ama yeme fırsatım olmadı
Öğlen 1 kepçe tarhana çorbası + 4 kaşık ıspanak kavurma + 4 kaşık yoğurt
Akşam
1 kase mercimek çorba + 2 kaşık pirinç pilavı +3 kaşık etli patatesli soğan yahnisi 2 kaşık yoğurt
Ara 1 mandalina yarım elma yarım portakal yerim
Su 2500 e tamamlarim 2000 tamam
Spor 3000 adım
K klbk33 @tuzsuz_ruh
Min 1000 kalori almak lazım..bu dünkü menünmüş bir aşağı yukarı aldığın kalori
yumurta = mantar 25 + h. yumurta80 + peynir 100 (tahmini) +marul 5 =210 kalori
Mandalina =60 kalori
çorba 90 + etli yahni(tahmini) 150 + pilav 40 (tahmini) + 100 salata + 120 yoğurt = 500 kalori
500+ 210 = 710 kalori almışsın toplam.Bencede az birde nette boya ve kiloya ve günlük aktivitene göre kalori önerisi veriyor bak ona göre değerlendirelim.Ama bence yine de az bu kalori
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?