Çalışıyor musun?Selam kIzlar iki gündür çok yogunum dün misafirim vardı bu gun is çok yoğundu
Dünün menüsünü vereyim
Sabah 11:30 gibi 5-6 tane tavada az yağlı pişmiş mantar , 1 kaşık peynir 1 haşlanmış yumurta + 1 marul yaprağı + 2 bardak yeşil çay
Ara 1 mandalina
Akşam 19:00 1 kepçe mercimek çorbası + 3 kaşık etli patatesli soğan yahnisi + 1 kaşık pilav 5-6 kaşık salata +4-5 kaşık yoğurt
Su 1500 cc
Spor adım sayar 4500 adım saymış
K klbk33 @tuzsuz_ruh
Bu gün tartı paylaşmayanlar ceza alacaklar zaten. Yani iyi ki paylaştın.Bu sabahki kilom
74,5o kadar da aç kalıyorum ya
İlk kaçamaksız menünü de paylaştın
Bomba gibi geleceğimSağol kaptanım. Kaptanım sen de sanki yoğunsun bu aralar senide pek göremiyoruz,herşey yolundadır umarım.Bizi burada yetim bıraktınız yahu,özlüyoruz arada sopaları olan haşin kaptanlarımızı
Aa ben bu menüyü okudum ama kajunun olduğunu anlamamıştım
Ama kaptişim ben ptesi tartıkınca çok moralim bozuluyorBu gün tartı paylaşmayanlar ceza alacaklar zaten. Yani iyi ki paylaştın.
Panik yapma! Menülerini inceleyeceğim en kısa zamanda.
Amin canim.Allah razı olsun. Allah hepimizi çaresiz dertlerden, sıkıntılardan korusun inşallah
Selam canim. Hosgeldin. Pogaca haric menunu begendim.Merhaba kizlar
Evet bugun benim iciin hareketli.bi gundu
Kahvalti
Bir tutam ispakla yumurtayi pisirip ekmeksiz yedim ciktim
Ogleyin kizlara yaptigim poacadan bir tane yedim dunden kalma sarma dan 4 adet yedim
Arada bir muz goturdum:)
Aksam ise turp ve karalahana salatasi ile iki kasik pilav ve bir kepcede kurunfasulye yedim
2 litre su ictim
Gelelim spora
Spor salonunda 40 dk yuruyus ve yaklasik yarim saat egzersiz
Bunun haricinde disarda 5 km yuruyus .yediklerim belki birAz kalorili ama spor cok yapica bu sekil acikiyorum..sporu ogleyin yaptim .aksam yemegi de 6 gibi idi.
Ben sabitim.. Off ya gel eksii geellBu gün tartı paylaşmayanlar ceza alacaklar zaten. Yani iyi ki paylaştın.
Panik yapma! Menülerini inceleyeceğim en kısa zamanda.
Aksami guzel yeyip doymussun bence sonrasindaki kuruyemisi bugun yeme derim. Afiyet olsun canim.Menüm
Sabah
Pekmezli ılık su
2 yumurta
2 dlm peynir
1 dlm denge
1/2 portakal
Öğlen
Fırın tavuk
Salata yağsız
1/4 avokado
Yarım kase yoğurt
(Ekmek yemeyi untmuşum)
Ara
Sütten kahve
Akşam
1tam 1 çeyrek lahmacun
Ayran
3-4 çatal ezme salata
Bol yeşillik çeyrek domates
Ara ceviz ya da badem ve süt olabilir
Spor
Zumba 45 dk
Su 1.5 lt daha içerim
2 yeşil çay
Menun cok guzel ve besleyici olmus canim. Afiyet olsun.Bugünkü menüm
Saat 7.00 : 1 mandalina
Saat 8.45 : 1 h. yumurta , 2 küçük h.patates , 4-5 roka , 2 yk peynir
Saat 13.00: 200ml sütlü kahve
Saat 15.30 : 1 elma
Saat 18.00: 1 tabak ıspanak , 4 yk fellah köftesi (bulgur köftesi) , 4yk yoğurt
Saat 20.00: 1 bardak rezene içerim heralde
su 2.5 lt spor tempolu 30 dk yürüyüş 60p
Kahvaltı yok. Öğle iyi.✔akşam pilav olmasa daha iyi olurmuş. Spor az. En az 6000e çıkaramaz mısın? Meyve saatini öne çekmen lazım.Bu günkü menü
Sabah 1 kavanoz chiali yoğurt hazırlamıştım ama yeme fırsatım olmadı
Öğlen 1 kepçe tarhana çorbası + 4 kaşık ıspanak kavurma + 4 kaşık yoğurt
Akşam
1 kase mercimek çorba + 2 kaşık pirinç pilavı +3 kaşık etli patatesli soğan yahnisi 2 kaşık yoğurt
Ara 1 mandalina yarım elma yarım portakal yerim
Su 2500 e tamamlarim 2000 tamam
Spor 3000 adım
K klbk33 @tuzsuz_ruh
Sabah✔Selam kIzlar iki gündür çok yogunum dün misafirim vardı bu gun is çok yoğundu
Dünün menüsünü vereyim
Sabah 11:30 gibi 5-6 tane tavada az yağlı pişmiş mantar , 1 kaşık peynir 1 haşlanmış yumurta + 1 marul yaprağı + 2 bardak yeşil çay
Ara 1 mandalina
Akşam 19:00 1 kepçe mercimek çorbası + 3 kaşık etli patatesli soğan yahnisi + 1 kaşık pilav 5-6 kaşık salata +4-5 kaşık yoğurt
Su 1500 cc
K klbk33 @tuzsuz_ruh
En çok bunu beğendim. Çünkü herşey var. Ve kalori alımın yeterli geldi gözüme. Çok az kalori alıp dengesiz beslenirsen hasta olursun.Bu günün menüsünü vereyim
Sabah 11:00 gibi yarım bardak haşlanmış buğday + 4 kaşık yoğurt
1 yufkanin 1/4 ünden yaptığım tavada yağsız peynirli maydonozlu gozleme + 4 kiraz domates + 1 yaprak marul içinde 1 kaşık lor peynir 2 zeytin +1 haşlanmış yumurta
Ara yarım elma yarım portakal
Akşam 19:00 yarım kabaktan ve 1/3 patlicandan etli bulgurlu dolma + 3 kaşık yoğurt + 1 yaprak marul
Ara 1 fincan sütlü kahve
3 bardak yeşil çay sevgiliHarpy cigimin izinden gideyim dedim umarım sabaha kadar wc ye çıkmam.
2500 cc su
150 mekik
200 jumping jack
30 dakika ev temizliği
50 squat
K klbk33 @tuzsuz_ruh
Senin temel sorunun yetersiz beslenmek bence. Vücut buna alışmış.Selamlar kızlar dünkü menüyü geceyim gece de bu günkü menüyü veririm.
Sabah geç uyanmışım kahvaltı yapmaya fırsatım olmadı 1 kase yoğurt yiyebildim
Öğlen 14:30 15 gibi 1 yumurtadan pastırmalı omlet+ 1 dilim dem az kepekli ekmek + 4 tane kiraz domates + 1 kaşık peynir marul maydonoz yarım elma 1 mandalina 5-6 çiğ badem + 7-8 fındık
Ara yarım muzlu süt+ 1 çk tarçın
Ara çay 1 avuç ayçekirdeği
Su 2500 cc
@tuzsuz_ruh K klbk33
Dünkü menümü de vereyim
Sabah 8:15 1 kase yoğurt
Öğlen 13:00 yarım kase balık çorbası + 1 kase salata 1 bardak ayran + 2 dilim kepekli ekmek + 1 küçük köfte 2 küçük ızgara biftek
Akşam 19:00 yumurtalı ıspanak + sarımsaklı yoğurt+ bol salata
Su 2000 cc
Az bi yürüyüş yaptım kilo yüksek çıkmasın diye spor yapmadım.
Afiyet olsun canim. Misafire ragmen boyle dikkat etmissin masallahSelam kIzlar iki gündür çok yogunum dün misafirim vardı bu gun is çok yoğundu
Dünün menüsünü vereyim
Ara 1 mandalina
Su 1500 cc
K klbk33 @tuzsuz_ruh
Hafta içi telafi edersin canım.Ama kaptişim ben ptesi tartıkınca çok moralim bozuluyorhep + çıkıyorum wc de yok bu sabah tok karnına 74.3 mü ne öıkmıştım yani +600 gr
Gardolap temizligi de yapilmis super. Tebrikler canim cok guzel gidiyorsunArkadaşlar bugün kilo bildirimimi sabah yapamadım şimdi yazayım 67.3 olmuşum -300gr çok mutluyum,tüm eski kıyafetlerimi tek tek denedim gardrobuma dizdim giyebildiğim bir çok şeyiMutluluktan yürüyormuyum uçuyor muyum bilmiyorum darısı herkesin başına,daha bir heveslendim inşallah devamıda gelir.
Ya anlamiyorum kilo takilinca takiliyor mu ne. Bana ara ogunler ve kh kilo vermemi engelliyor diye dusundum biraktim ama yine sabit.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?