Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Çalışıyor musun?
Misafire rağmen menün kaçamaksız. Tebrik ederim
Afiyet olsun

Menüm
Sabah
Pekmezli ılık su
2 yumurta
2 dlm peynir
1 dlm denge
1/2 portakal

Öğlen
Fırın tavuk
Salata yağsız
1/4 avokado
Yarım kase yoğurt
(Ekmek yemeyi untmuşum )

Ara
Sütten kahve

Akşam
1tam 1 çeyrek lahmacun
Ayran
3-4 çatal ezme salata
Bol yeşillik çeyrek domates

Ara ceviz ya da badem ve süt olabilir

Spor
Zumba 45 dk
Su 1.5 lt daha içerim
2 yeşil çay

Bu gün tartı paylaşmayanlar ceza alacaklar zaten. Yani iyi ki paylaştın.

Panik yapma! Menülerini inceleyeceğim en kısa zamanda.
Ama kaptişim ben ptesi tartıkınca çok moralim bozuluyor hep + çıkıyorum wc de yok bu sabah tok karnına 74.3 mü ne öıkmıştım yani +600 gr

Merhaba kizlar
Evet bugun benim iciin hareketli.bi gundu
Kahvalti
Bir tutam ispakla yumurtayi pisirip ekmeksiz yedim ciktim
Ogleyin kizlara yaptigim poacadan bir tane yedim dunden kalma sarma dan 4 adet yedim
Arada bir muz goturdum:)

Aksam ise turp ve karalahana salatasi ile iki kasik pilav ve bir kepcede kurunfasulye yedim

2 litre su ictim
Gelelim spora
Spor salonunda 40 dk yuruyus ve yaklasik yarim saat egzersiz
Bunun haricinde disarda 5 km yuruyus .yediklerim belki birAz kalorili ama spor cok yapica bu sekil acikiyorum..sporu ogleyin yaptim .aksam yemegi de 6 gibi idi.

Selam canim. Hosgeldin. Pogaca haric menunu begendim.

Aksami guzel yeyip doymussun bence sonrasindaki kuruyemisi bugun yeme derim. Afiyet olsun canim.

Menun cok guzel ve besleyici olmus canim. Afiyet olsun.

Kahvaltı yok. Öğle iyi.✔akşam pilav olmasa daha iyi olurmuş. Spor az. En az 6000e çıkaramaz mısın? Meyve saatini öne çekmen lazım.
Karbonhidrata da ihtiyacımız var.

Sabah✔
Akşam✔ pilav var yine. Ama karbonhidrat aldığın yiyecek nerede? Karbonhidrat yemezsen kasların erir.
Su az.
Spor çoğalmalı.

En çok bunu beğendim. Çünkü herşey var. Ve kalori alımın yeterli geldi gözüme. Çok az kalori alıp dengesiz beslenirsen hasta olursun.

Senin temel sorunun yetersiz beslenmek bence. Vücut buna alışmış.

Bomba gibi bir kahvaltı neden yapmıyorsun? Kaçta uyanıyorsan uyan kahvaltın olsun. Bol yeşillikli yumurtalı zeytinli peynirli. Bomba gibi kahvaltı olmazsa olmaz.
Kahvaltıda az yediğimiz zaman vücudun insülin direnci düşer. Ayrıca sonraki saatlerde de az yiyeceğini zannederek yiyecekleri depolamaya başlar..
Sabahları metabolizma hızı daha yüksektir. Yaptığın bol kahvaltıyı öğütmen daha kolay olur. Zaten bahsettiğim bomba kahvaltıyı yapınca doyacaksın.
Güne ılık su ile başlamanı öneririm. Metobalizma hızın arttırır.
Akşamları pilav dolma vb şeyler yeme. Günde 1 öğün ye en fazla. Ama onu da akşam yeme.
Meyveyi erkene al. Gece yediğin meyveyi vücut şeker olarak fepolar.
Dengeli beslen. Herşeyden olsun menünde. Yağ karbonhidrat protein. Menünü oluştururken sor kendine hangisini nereden alıyorum diye.
Senin temel sorunun dengesiz, yetersiz beslenmen ve öğün atlaman.
Diyetisyene gitmeni öneririm. Dengeli beslenmiş olursun hasta olmanı istemem.

@tuzsuz_ruh
Canım birde sen yorumlar mısın? Niye zayıflayamıyor sence?
Smile Forever yorum istiyorum senden de
@AKovser sen ne düşünüyorsun?

Afiyet olsun canim. Misafire ragmen boyle dikkat etmissin masallah

Ama kaptişim ben ptesi tartıkınca çok moralim bozuluyor hep + çıkıyorum wc de yok bu sabah tok karnına 74.3 mü ne öıkmıştım yani +600 gr
Hafta içi telafi edersin canım.
Bu hafta spor puanlarını açıklıyoruz ve yarışıyoruz
Hareket etmeyi çok seviyorum

Gardolap temizligi de yapilmis super. Tebrikler canim cok guzel gidiyorsun

Geeelll bencede. Menülerin güzel. I inkpin in menülerini paylaştım genel bir yorum yapar mısın sende. Yorumlarına güveniyorum. Belkide kaaratay yapmalı. Ne dersin.
Ya anlamiyorum kilo takilinca takiliyor mu ne. Bana ara ogunler ve kh kilo vermemi engelliyor diye dusundum biraktim ama yine sabit.
Tabiki bakayim canim da benimki biraz kelin ilaci olsa hesabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…