- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
I inkpin canim kilon 74 civariymis baktim. Aslinda kilona gore aldigin kalori miktarinda cok guzel kilo vermen lazim. Ama galiba metabolizman yavas. Haftanin 3 veya 4 gunu en az 1 saat spor yapsan da metabolizman biraz hizlansa ne dersin? Mumkunse sabahlari spor yap. Super metabolizma hizlandiriyor.Kahvaltı yok. Öğle iyi.✔akşam pilav olmasa daha iyi olurmuş. Spor az. En az 6000e çıkaramaz mısın? Meyve saatini öne çekmen lazım.
Karbonhidrata da ihtiyacımız var.
Sabah✔
Akşam✔ pilav var yine. Ama karbonhidrat aldığın yiyecek nerede? Karbonhidrat yemezsen kasların erir.
Su az.
Spor çoğalmalı.
En çok bunu beğendim. Çünkü herşey var. Ve kalori alımın yeterli geldi gözüme. Çok az kalori alıp dengesiz beslenirsen hasta olursun.
Senin temel sorunun yetersiz beslenmek bence. Vücut buna alışmış.
Bomba gibi bir kahvaltı neden yapmıyorsun? Kaçta uyanıyorsan uyan kahvaltın olsun. Bol yeşillikli yumurtalı zeytinli peynirli. Bomba gibi kahvaltı olmazsa olmaz.Kahvaltıda az yediğimiz zaman vücudun insülin direnci düşer. Ayrıca sonraki saatlerde de az yiyeceğini zannederek yiyecekleri depolamaya başlar..
Sabahları metabolizma hızı daha yüksektir. Yaptığın bol kahvaltıyı öğütmen daha kolay olur. Zaten bahsettiğim bomba kahvaltıyı yapınca doyacaksın.Güne ılık su ile başlamanı öneririm. Metobalizma hızın arttırır.
Akşamları pilav dolma vb şeyler yeme. Günde 1 öğün ye en fazla. Ama onu da akşam yeme.Meyveyi erkene al. Gece yediğin meyveyi vücut şeker olarak fepolar.
Dengeli beslen. Herşeyden olsun menünde. Yağ karbonhidrat protein. Menünü oluştururken sor kendine hangisini nereden alıyorum diye.Senin temel sorunun dengesiz, yetersiz beslenmen ve öğün atlaman.
Diyetisyene gitmeni öneririm. Dengeli beslenmiş olursun hasta olmanı istemem.
@tuzsuz_ruh
Canım birde sen yorumlar mısın? Niye zayıflayamıyor sence?
Smile Forever yorum istiyorum senden de
Dahlia_ sen ne düşünüyorsun?
Benim 1 ay takılmıştı. Takılınca bir noktaya kadar takılıyor. Sonra kaldığı yerden kilo verme devam ediyor.Ya anlamiyorum kilo takilinca takiliyor mu ne. Bana ara ogunler ve kh kilo vermemi engelliyor diye dusundum biraktim ama yine sabit.
Tabiki bakayim canim da benimki biraz kelin ilaci olsa hesabi
Hepimizin yağ hücre sayısı aynıymış. Ve kilo alınca yağ hücresinin boyutu büyüyormuş. Biz onları küçültmeye çalışıyoruz şuanda. Bunlar bana çok ilginç geliyorYa anlamiyorum kilo takilinca takiliyor mu ne. Bana ara ogunler ve kh kilo vermemi engelliyor diye dusundum biraktim ama yine sabit.
Tabiki bakayim canim da benimki biraz kelin ilaci olsa hesabi
Arkadasin menulerini inceledim dediklerine katiliyorum ve bence menuler az bile geldi bana.Kahvaltı yok. Öğle iyi.✔akşam pilav olmasa daha iyi olurmuş. Spor az. En az 6000e çıkaramaz mısın? Meyve saatini öne çekmen lazım.
Sabah✔
Akşam✔ pilav var yine. Ama karbonhidrat aldığın yiyecek nerede? Karbonhidrat yemezsen kasların erir.
Su az.
Spor çoğalmalı.
En çok bunu beğendim. Çünkü herşey var. Ve kalori alımın yeterli geldi gözüme. Çok az kalori alıp dengesiz beslenirsen hasta olursun.
Bomba gibi bir kahvaltı neden yapmıyorsun? Kaçta uyanıyorsan uyan kahvaltın olsun. Bol yeşillikli yumurtalı zeytinli peynirli. Bomba gibi kahvaltı olmazsa olmaz.Kahvaltıda az yediğimiz zaman vücudun insülin direnci düşer. Ayrıca sonraki saatlerde de az yiyeceğini zannederek yiyecekleri depolamaya başlar..
Sabahları metabolizma hızı daha yüksektir. Yaptığın bol kahvaltıyı öğütmen daha kolay olur. Zaten bahsettiğim bomba kahvaltıyı yapınca doyacaksın.Güne ılık su ile başlamanı öneririm. Metobalizma hızın arttırır.
Akşamları pilav dolma vb şeyler yeme. Günde 1 öğün ye en fazla. Ama onu da akşam yeme.Meyveyi erkene al. Gece yediğin meyveyi vücut şeker olarak fepolar.
Dengeli beslen. Herşeyden olsun menünde. Yağ karbonhidrat protein. Menünü oluştururken sor kendine hangisini nereden alıyorum diye.Senin temel sorunun dengesiz, yetersiz beslenmen ve öğün atlaman.
@tuzsuz_ruh
Kaptanım değerlendirmelerin için çok teşekkür ederim vakit ayırıp incelemissinKahvaltı yok. Öğle iyi.✔akşam pilav olmasa daha iyi olurmuş. Spor az. En az 6000e çıkaramaz mısın? Meyve saatini öne çekmen lazım.
Sabah✔
Su az.
Spor çoğalmalı.
@tuzsuz_ruh
Çok teşekkür ederim.Arkadasin menulerini inceledim dediklerine katiliyorum ve bence menuler az bile geldi bana.
Ozellikle sabah kahvaltisiz gecilmemeli.
Karbonhidratada ihtiyacimiz var. Ayni sekilde saglikli yaglar ve proteinede.
Meyveler bana masumane geldi ama tabi daha erken saate cekebiliyorsan cekmelisin.
Ben diyetteyken kahvaltima eklerdim veya gun icinde tuketirdim
Su genel olarak iyi 2 nin altina dusmedigin surece.
Ama kahvaltiyi kesinlikle es gecme hatta karbonhidratida kahvaltiya eklersen daha saglikli olur.
Anladigim kadariyla sabahlari istahsiz gun icinde istahlisinbence tam tersini uygulamalisin.
Ve ogunlerini atlamayip dengeli sekilde beslenmelisin arkadasim.
I inkpin
Ayy inşallah canım.Selam kıslar her pazartesi olduğu gibi bu hafta da ptesi artı çıkmayı başardım
Canım menün iyi görünüyor bence.. biraz faydalı yağlardan ekleyebilirsen bence ayrıca yeşil çay da metabolizmayı hızlandırıyor.. bir de regli öncesi böyle oluyor bazen.. üzülme bence bu 3 günlük bir mevzu değil.. zamana bırak doğru şeyi yaptığın sürece o kilolar gidecek
Min 1000 kalori almak lazım..
Canım ınan bundan fazla yediğim için + cbu dünkü menünmüş bir aşağı yukarı aldığın kalori
yumurta = mantar 25 + h. yumurta80 + peynir 100 (tahmini) +marul 5 =210 kalori
Mandalina =60 kalori
çorba 90 + etli yahni(tahmini) 150 + pilav 40 (tahmini) + 100 salata + 120 yoğurt = 500 kalori
500+ 210 = 710 kalori almışsın toplam.Bencede az birde nette boya ve kiloya ve günlük aktivitene göre kalori önerisi veriyor bak ona göre değerlendirelim.Ama bence yine de az bu kalori
Teşekkür ederim canım kalori hesabı yapayım ben de en iyisibu dünkü menünmüş bir aşağı yukarı aldığın kalori
yumurta = mantar 25 + h. yumurta80 + peynir 100 (tahmini) +marul 5 =210 kalori
Mandalina =60 kalori
çorba 90 + etli yahni(tahmini) 150 + pilav 40 (tahmini) + 100 salata + 120 yoğurt = 500 kalori
500+ 210 = 710 kalori almışsın toplam.Bencede az birde nette boya ve kiloya ve günlük aktivitene göre kalori önerisi veriyor bak ona göre değerlendirelim.Ama bence yine de az bu kalori
I inkpin canim kilon 74 civariymis baktim. Aslinda kilona gore aldigin kalori miktarinda cok guzel kilo vermen lazim. Ama galiba metabolizman yavas. Haftanin 3 veya 4 gunu en az 1 saat spor yapsan da metabolizman biraz hizlansa ne dersin? Mumkunse sabahlari spor yap. Super metabolizma hizlandiriyor.
Ve meyveyi aksam yeme ben diyetisyene giderken meyveyi saat 14e kadar yemem gerekiyordu mesela. Sabah cok guzel kahvalti yap. Sadece yogurt yeyip cikma. Aksam yemegini kacta yiyorsun? Mesela ben 19dan sonra birsey yeyice adeta direk arti geliyorum. Ve aksam kh yeme.
Canmmmmm tesekkur ederimmSeni buyuk bir giptayla takip ediyorum canim, cok guzel kilo verdin masallah
Hafta içi telafi edersin canım.
Bu hafta spor puanlarını açıklıyoruz ve yarışıyoruz
Hareket etmeyi çok seviyorum
Ayy inşallah canım.
SOrma hemde nasıl zor bütün gece uyuyorum sabah kalkamıyorum kalkıyorum iki saat sonra tekrar yatıyorum çok kötü oldum göz altlarıma bakıp bakıp sen tükenmişsin diyor eşim ne bu halin bagımlılar gibi diyor mosmor şuan bile basıl olacak bilmiyorumözledik seni kaptanım,mücadele zorlu gidiyor galiba kolesterolle,nasıl gidiyor sende işler?
Bu mesajı kaydediyorum bakıcam en uygun zamanda yazarımKahvaltı yok. Öğle iyi.✔akşam pilav olmasa daha iyi olurmuş. Spor az. En az 6000e çıkaramaz mısın? Meyve saatini öne çekmen lazım.
Sabah✔
Su az.
Spor çoğalmalı.
@tuzsuz_ruh
O zaman sana evde yapılacak sporlardan bir kuple yapalım hergün yarım saatini ayır saat 9 buçuk gibi yapar 10 da bitirirsin olmaz mı kahvaltı için seçenekler gelecekKaptanım değerlendirmelerin için çok teşekkür ederim vakit ayırıp incelemissin
Dediğin şeylere daha önem vereyim. Hipotiroidim var sabah tiroid ilacı alıyorum eğer 7 den önce kalkmamissam ilaç ictigim için bir süre yemek yememem gerekiyor mecburen kahvaltı is yerine sarkıyor orada da mecbur yoğurt yiyebiliyorum.
Akşam eve bazen 5:30 bazen de 7:30 gibi geliyorum.mecburen akşam yemekleri saati çok gec oluyor.
Haftada 1 saat en fazla spor yapıyorum ama sporu sabah yapamıyorum , havalar yağışlı dışarıda pek yürüyüş de yapamıyorum ama kısmet yarın daha erken uyanıp daha güzel bir güne başlayalım bakalım
Teşekkür ediyorum arkadaşlarDeryaOnDiet
Cok gecmis olsun canim.
Dikkat et kendine. Umarim aksam guzel bir uyku cekersin ve yarina kendini daha iyi hissedersin.
Tebrik ederim kızlar çok güzel kilolar verilmişbeni tebrik edenlere de çok teşekkürler sayenizde diyete bu kadar sıkı tutunabiliyorum
Sabitler ve artılar da üzülmesin umarım haftaya buhaftanınkini de verip devam ederler..
kardeş takım olunca ne oluyordu kaptişim?
Dostuuuum idolümsün harika gidiyorsun hedef kilon kaçtı? Yakında mezun olup gidersin gibime geliyor
Olsun canım 200 gr nedir ki haftaya fazlasıyla verirsin
Geçmiş olsun canım. benim de tansiyonum çok düşüyor yaa
Çok geçmiş olsun canım senin tansiyonunla ilgili bi sorunun var heralde geçende böyle bişi olmuştun Dr göründü mü
İnşallah canım.sen bana bakma kaç hafta kıvrandıktan sonra gitti bu kadar bu hafta heleşükür
canım geçmiş olsun sorun yok bende evdeydim dün bütün gün kolesterol kafamı kaldırtmıyor hallettim listeyi sen kendine bak dikkat et iyi olmaya çalış moralini yüksek tut diyorum ya sende hep kendimi görüyorum ilk evlendiğim zamanlar senin gibiydim bende kendimden geçmiş tansiyonum düşmüş kendimi yiyip bitirmiş aklımı bıraZ başıma aldım da şükür iyiyim artık
Dengeli bir öğün olmuş afiyet olsun özellikle akşam azaltılması süper
Olursun hala geç kalmadın bence bıraz daha sık son bir gayret hedefe ulaş sonra herseyden yiyeceksin zaten kararında
Canım kardeş takım işte istediğinizde gidip ziyaret edebilirsiniz onlar gelebilir biz olmadığımızda onlara danışabilirsiniz liste için yardımcı olabilir öyle yani
Afiyet olsun sonradan gördüm makarna çok azmış yine de ucunu kaçırmayalım
Yaparsın yaparsın az kalmış canım
afiyet olsun süper bir menü örnek vallahi
Ama yapacak bişey var mı başka canım kullanmamak çok tehlikeli
hellim peyniri nasıl özledim ev yapımı olanını afiyet olsun süper
Afiyet olsun Cuma menüsü olmuş bu hafta sıkalım artık biraz dimi
Benim annem de aynı kilo aldım sen kilo aldın dikkat et dedi diyete başladım börek yapmış gelin dedi gittik salata yoğurt yedim ama nasıl laflar sen şimdi bu börekten yemeyecekmisin yok yok sen kafayı yemişsin diyet diyet diye tutturdun güçsüz kalırsan görürüm seni aaaaaa Hakkatten yemeyecek Çin işkencesi yaptı resmen bana ama yendim yemedim
Çok az sahurda olmalı akşam saldırmamak için yemeklere
O eşleri hiç sorma hiç benimki de bana kestane fındık fıstık tatlı dün de kadayıf istedi bugun yapacakmışım yalnız değilsin yani
E yuh artık insan mide fesadı geçirir ben akşamları bişey yiyemem yersem rahatsız eder çok kötü okurum
O poşetler çok zararlı içeriğini araştırın kullanmayın poşet çay dökün demleyin güzel bir çay için üşenmeyin hasta çok olur üşenen eller çalışsın
afiyet olsun süper menü
Kahvaltı yok. Öğle iyi.✔akşam pilav olmasa daha iyi olurmuş. Spor az. En az 6000e çıkaramaz mısın? Meyve saatini öne çekmen lazım.
Sabah✔
Su az.
Spor çoğalmalı.
@tuzsuz_ruh
SOrma hemde nasıl zor bütün gece uyuyorum sabah kalkamıyorum kalkıyorum iki saat sonra tekrar yatıyorum çok kötü oldum göz altlarıma bakıp bakıp sen tükenmişsin diyor eşim ne bu halin bagımlılar gibi diyor mosmor şuan bile basıl olacak bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?