Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

I inkpin canim kilon 74 civariymis baktim. Aslinda kilona gore aldigin kalori miktarinda cok guzel kilo vermen lazim. Ama galiba metabolizman yavas. Haftanin 3 veya 4 gunu en az 1 saat spor yapsan da metabolizman biraz hizlansa ne dersin? Mumkunse sabahlari spor yap. Super metabolizma hizlandiriyor.
Ve meyveyi aksam yeme ben diyetisyene giderken meyveyi saat 14e kadar yemem gerekiyordu mesela. Sabah cok guzel kahvalti yap. Sadece yogurt yeyip cikma. Aksam yemegini kacta yiyorsun? Mesela ben 19dan sonra birsey yeyice adeta direk arti geliyorum. Ve aksam kh yeme.

Ya anlamiyorum kilo takilinca takiliyor mu ne. Bana ara ogunler ve kh kilo vermemi engelliyor diye dusundum biraktim ama yine sabit.
Tabiki bakayim canim da benimki biraz kelin ilaci olsa hesabi
Benim 1 ay takılmıştı. Takılınca bir noktaya kadar takılıyor. Sonra kaldığı yerden kilo verme devam ediyor.
Senin sorunum hareketsizlik ve kilo almaman başarı

Ya anlamiyorum kilo takilinca takiliyor mu ne. Bana ara ogunler ve kh kilo vermemi engelliyor diye dusundum biraktim ama yine sabit.
Tabiki bakayim canim da benimki biraz kelin ilaci olsa hesabi
Hepimizin yağ hücre sayısı aynıymış. Ve kilo alınca yağ hücresinin boyutu büyüyormuş. Biz onları küçültmeye çalışıyoruz şuanda. Bunlar bana çok ilginç geliyor

Arkadasin menulerini inceledim dediklerine katiliyorum ve bence menuler az bile geldi bana.
Ozellikle sabah kahvaltisiz gecilmemeli.
Karbonhidratada ihtiyacimiz var. Ayni sekilde saglikli yaglar ve proteinede.
Meyveler bana masumane geldi ama tabi daha erken saate cekebiliyorsan cekmelisin.
Ben diyetteyken kahvaltima eklerdim veya gun icinde tuketirdim
Su genel olarak iyi 2 nin altina dusmedigin surece.
Ama kahvaltiyi kesinlikle es gecme hatta karbonhidratida kahvaltiya eklersen daha saglikli olur.
Anladigim kadariyla sabahlari istahsiz gun icinde istahlisin bence tam tersini uygulamalisin.
Ve ogunlerini atlamayip dengeli sekilde beslenmelisin arkadasim.
I inkpin

Kaptanım değerlendirmelerin için çok teşekkür ederim vakit ayırıp incelemissin
Dediğin şeylere daha önem vereyim. Hipotiroidim var sabah tiroid ilacı alıyorum eğer 7 den önce kalkmamissam ilaç ictigim için bir süre yemek yememem gerekiyor mecburen kahvaltı is yerine sarkıyor orada da mecbur yoğurt yiyebiliyorum.
Akşam eve bazen 5:30 bazen de 7:30 gibi geliyorum.mecburen akşam yemekleri saati çok gec oluyor.
Haftada 1 saat en fazla spor yapıyorum ama sporu sabah yapamıyorum , havalar yağışlı dışarıda pek yürüyüş de yapamıyorum ama kısmet yarın daha erken uyanıp daha güzel bir güne başlayalım bakalım
Teşekkür ediyorum arkadaşlar DeryaOnDiet

Çok teşekkür ederim.

Ayy inşallah canım.

Canım ınan bundan fazla yediğim için + c
Teşekkür ederim canım kalori hesabı yapayım ben de en iyisi

17 ARALİK SPOR LİSTESİ

@tuzsuz_ruh :

K klbk33 :
90dk yürüyüş=90p.
30dk ev işi=10p
Toplam=100p

DeryaOnDiet :

Dahlia_ :

tomrs :
1 bucuk saat 5empolu yuruyus,180p
50 suguat, 50p
İosiz ip atlama,250, 32 p
Duvar sinavi,50, 10p
Duva4 suguat, 50,10p
Mekik 50, 50p
Toplam, 332p
stitch :

matilda34 :

I inkpin :

glsmhmt :

selinbs :

Harpy :

kaju :
30 dk tempolu yuruyus, 60p

BamfirADB :

saribaykus :

K Konus dinliyorum :

evet kızlar spor listemiz hazırlandı hergün yapılan sporlar bu listeye yazılsın ve puanlama yapalım
haftalık 250 puan altında kalana ceza verelim
bu liste tamamen bizleri hırslandırmak üzere ve sporu alışkanlık haline getirmemiz için yapılmıştır

spor müsabalarına katılım mecburdur rahatsız olan özrünü belirtmeli veya bir spor çeşidinin yerine o puan kadar yapabildiği sporu yapmalı ve yanına şu sporun yerine diye belirtmelidir

spor listeleri ertesi gün öğlen 13 e kadar paylaşılmalı ve 13 den sonra paylaşılan sporlar puanlamaya dahil değildir

spor puanları alttaki ekte mevcuttur ordan bakabilirsiniz kolay gelsin diliyorum şimdiden

Eki Görüntüle 2213882

not: listede olmayan kendini aynı şekilde eklesin lütfen

listeyi paylaşmak ise şu şekilde spor türünü ve puanını yazıp en sonuna toplam puanı yazıyoruz alıntının başındaki ve sonundaki [OUETE] kısımlarını silip paylaşıyoruz

Son düzenleme:
17 ARALİK SPOR LİSTESİ

@tuzsuz_ruh :

K klbk33 :
90dk yürüyüş=90p.
30dk ev işi=10p
Toplam=100p

DeryaOnDiet :

Dahlia_ :

tomrs :
1 bucuk saat 5empolu yuruyus,180p
50 suguat, 50p
İosiz ip atlama,250, 32 p
Duvar sinavi,50, 10p
Duva4 suguat, 50,10p
Mekik 50, 50p
Toplam, 332p
stitch :

matilda34 :

I inkpin :

glsmhmt :

selinbs :

Harpy :
Zumba 45 dk = 67.5 p
kaju :
30 dk tempolu yuruyus, 60p

BamfirADB :

saribaykus :

K Konus dinliyorum :

evet kızlar spor listemiz hazırlandı hergün yapılan sporlar bu listeye yazılsın ve puanlama yapalım
haftalık 250 puan altında kalana ceza verelim
bu liste tamamen bizleri hırslandırmak üzere ve sporu alışkanlık haline getirmemiz için yapılmıştır

spor müsabalarına katılım mecburdur rahatsız olan özrünü belirtmeli veya bir spor çeşidinin yerine o puan kadar yapabildiği sporu yapmalı ve yanına şu sporun yerine diye belirtmelidir

spor listeleri ertesi gün öğlen 13 e kadar paylaşılmalı ve 13 den sonra paylaşılan sporlar puanlamaya dahil değildir

spor puanları alttaki ekte mevcuttur ordan bakabilirsiniz kolay gelsin diliyorum şimdiden

Eki Görüntüle 2213882

not: listede olmayan kendini aynı şekilde eklesin lütfen

listeyi paylaşmak ise şu şekilde spor türünü ve puanını yazıp en sonuna toplam puanı yazıyoruz alıntının başındaki ve sonundaki [OUETE] kısımlarını silip paylaşıyoruz[/QUOTE]

Hafta içi telafi edersin canım.
Bu hafta spor puanlarını açıklıyoruz ve yarışıyoruz
Hareket etmeyi çok seviyorum

O zaman bu şarkı sana geldin kaptişim

Ayy inşallah canım.

Amma çok bence yazmışım yaa eşim trafikte çıldırdı eve geldik gala dırdır ediyordu o söylenirken yazınca böyle saçma bişi olmuş

Günaydın kızlar..
Çok şükür dinlenip toparlandım..
Bir kaç gün baş ağrısıyla uğraştım, o yüzden gelemedim, telefona falan bakacak halim yoktu..

Siz nasılsınız ? Ne yapıyorsunuzz??

özledik seni kaptanım,mücadele zorlu gidiyor galiba kolesterolle,nasıl gidiyor sende işler?
SOrma hemde nasıl zor bütün gece uyuyorum sabah kalkamıyorum kalkıyorum iki saat sonra tekrar yatıyorum çok kötü oldum göz altlarıma bakıp bakıp sen tükenmişsin diyor eşim ne bu halin bagımlılar gibi diyor mosmor şuan bile basıl olacak bilmiyorum

Bu mesajı kaydediyorum bakıcam en uygun zamanda yazarım

O zaman sana evde yapılacak sporlardan bir kuple yapalım hergün yarım saatini ayır saat 9 buçuk gibi yapar 10 da bitirirsin olmaz mı kahvaltı için seçenekler gelecek

Cok gecmis olsun canim.
Dikkat et kendine. Umarim aksam guzel bir uyku cekersin ve yarina kendini daha iyi hissedersin.

Çok sağolun kızlar..
Daha iyiyim Allaha şükür..

Valla canım artık eskisi gibi değilim..
Çok takmıyorum her şeyi..
Hatta gayet iyiyim diyebilirim..
Benimki korkudan olmuştu bu sefer..
Çocukluğumdan beri böyleyim, çok korktuğum, ya da bir kaç kere hafif korkacak birşey oldu mu bir süre sonra hasta eder beni.. Bu sefer de annem hatırlattı korkmuşsun kesin sen dedi.. Bizim burda birşey yapıyorlar korku çıksın diye, kumaşı sigara gibi ince sarıp ucunu yakıp söndürüyorlar, onun ateşini vücudun belli yerlerine bir kaç kez dokunduruyorlar.. Bunu da yapan yerler var.. Gittim 2 kez geçip gitti çok şükür.. Böyle aslı olmayan şeylerin hiç birine inanmam da işte bundan başka.. Bunun da kendi üzerimde etkisini gördüm o yüzden.

Yazdıklarına harfiyen katılıyorum.
Bir kaç kez benim de dikkatimi çekmişti az yemesi..
Genel olarak kilo vermeyi az yemek olarak anlarız zaten.. Amma önemli olan az yemek değil doğru zamanda doğru şeyleri yemek.. Vücudu az yemeye alışmış, artık yediklerini depoluyor bence.. O yüzden kilo veremiyor..

Neden böyle oldun ki canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…