O zaman bu şarkı sana geldin kaptişim
Amma çok bence yazmışım yaaeşim trafikte çıldırdı eve geldik gala dırdır ediyordu o söylenirken yazınca böyle saçma bişi olmuş
İlk kaçamaksız menünü de paylaştın
bak yaAa ben bu menüyü okudum ama kajunun olduğunu anlamamıştım
ben beğendim kuzu menünü.Karatay bile lahmacuna bile izin veriyor.Zaten ekmeğide unutmuşsun onun yerine lahmacun yemişsin,afiyetler olsun.Menüm
Sabah
Pekmezli ılık su
2 yumurta
2 dlm peynir
1 dlm denge
1/2 portakal
Öğlen
Fırın tavuk
Salata yağsız
1/4 avokado
Yarım kase yoğurt
(Ekmek yemeyi untmuşum)
Ara
Sütten kahve
Akşam
1tam 1 çeyrek lahmacun
Ayran
3-4 çatal ezme salata
Bol yeşillik çeyrek domates
Ara ceviz ya da badem ve süt olabilir
Spor
Zumba 45 dk
Su 1.5 lt daha içerim
2 yeşil çay
DeryaOnDiet canım senden güzlel menüler gelmeye devam ediyor,afiyet olsun(bu arada bende yulafı yemeye denedimpek bana göre değilmiş zor bitirdim sen maşallah sık sık tüketiyorsun)Bugunku menum
08:00_ 2 yk yulaf ve 2 yumurtadan krep.
09:00_ 1 fincan az sutlu kahve
11:00_ 1 fincan az sutlu kahve
14:00_ 200 gr firinda tavuk.
18:00_ 2 kase yogurt, 2 dilim beyaz peynir.
Su: 3 lt
2 fincan yesil cay
Sorma canım, canım çıktı yorgunluktan ama değdi şimdi mis gibiGardolap temizligi de yapilmis super. Tebrikler canim cok guzel gidiyorsun
Rd
Canim protein diyeti yapiyorum ya o yuzden hergun 2yk yulaf yiyorum. Cumaya kadar tartiya cikmiycam off yaa gel eksii geeel., aa hep kaçamak oluyor muydu ya benim menüde.Demekki ben her kaçamağı kaçamaktan saymıyormuşm .
bak yagömdün kız beni iyice,üstüme toprak atmak isteyen varmı
ben beğendim kuzu menünü.Karatay bile lahmacuna bile izin veriyor.Zaten ekmeğide unutmuşsun onun yerine lahmacun yemişsin,afiyetler olsun.
DeryaOnDiet canım senden güzlel menüler gelmeye devam ediyor,afiyet olsun(bu arada bende yulafı yemeye denedimpek bana göre değilmiş zor bitirdim sen maşallah sık sık tüketiyorsun)
Sorma canım, canım çıktı yorgunluktan ama değdi şimdi mis gibi
yok şuan dukan diyeti yaptığın da aklımada sanki önceden de yulaf yiyordun benmi yanlış hatırlıyorum.Bende deneyim dedim hatta biri banada önerdi ama kimdi şuan çıkaramıyorum ama dedğim gibi zorladı beni tadı.Ben şuan hep 1200-1300 kalori civarında tüketmeye çalışıyorum.Peki daha az zorlamıyormu seni.Evet bir dene bakalım tartıya çıkıp çıkıpta kilo takibide yapma dediğin gibi.Evrene msj da gönderiyorsun tıpış tıpış gelecek inşallah arkadaşım.Seni merakla takip ediyorum bebekCanim protein diyeti yapiyorum ya o yuzden hergun 2yk yulaf yiyorum. Cumaya kadar tartiya cikmiycam off yaa gel eksii geeel.
Hic bu kadar az yememistim daha once kalorui olarak 1200-1300 civari yiyorum ama protein yogunluklu oldugundan iyi kilo verecegimi umuyorum. Ve cumaya kadar devam diyorum
SOrma hemde nasıl zor bütün gece uyuyorum sabah kalkamıyorum kalkıyorum iki saat sonra tekrar yatıyorum çok kötü oldum göz altlarıma bakıp bakıp sen tükenmişsin diyor eşim ne bu halin bagımlılar gibi diyor mosmor şuan bile basıl olacak bilmiyorum
Canim protein diyeti yapiyorum ya o yuzden hergun 2yk yulaf yiyorum. Cumaya kadar tartiya cikmiycam off yaa gel eksii geeel.
Hic bu kadar az yememistim daha once kalorui olarak 1200-1300 civari yiyorum ama protein yogunluklu oldugundan iyi kilo verecegimi umuyorum. Ve cumaya kadar devam diyorum
Evet canim haklisin normalde de tuketiyotum yulafi. Aslinda protein diyetinde cok az aclik hissediyorum.yok şuan dukan diyeti yaptığın da aklımada sanki önceden de yulaf yiyordun benmi yanlış hatırlıyorum.Bende deneyim dedim hatta biri banada önerdi ama kimdi şuan çıkaramıyorum ama dedğim gibi zorladı beni tadı.Ben şuan hep 1200-1300 kalori civarında tüketmeye çalışıyorum.Peki daha az zorlamıyormu seni.Evet bir dene bakalım tartıya çıkıp çıkıpta kilo takibide yapma dediğin gibi.Evrene msj da gönderiyorsun tıpış tıpış gelecek inşallah arkadaşım.Seni merakla takip ediyorum bebekİlk başlarda belki vücudun alışmaya çalıştı önümüzdeki günlerde karşılık gelecektir eksilerle
Normal yulaf kullandim canim un degil. Tane tane olandan.Kaptişim neyin var kolesterol mü seni bu hale getirdi? Yoksa başka bi hastalığın mı varçok geçmiş olsun.. Her neyse gitsin bidaha gelmesin
Canım krebi yulaf unuyla mı yaptın yulaf ezmesiyle mi? Bende deneyeyim eğer yulaf ezmesiyse
Bir de kahvaltıda yulafı sütte pişirsem yanında yumurta yesem çok mu olur? Peynir yerine süt gibi yani..
Menun guzel ama du az olmus canim.Menüm
Sabah
1 tk pekmezli ılık su
Omlet
1 kivi
1 dlm ekmek
(Hatırlamıyorum bu kadardı galiba)
Öğlen
Tavuk slaata
(Canım ekemk istemedi)
Ara
2 ceviz
Ananas 2 ince dilim
Sütten kahve
2 kare bitter
Akşam
Yarım tabak gibi zy pırasa
3 yk kıymalı yeşil mercimek (namı değer kara şimşek)
2 yk p pilavı
Salata
Ara süt
Spor 6000 adım
Su 1.5 lt nedense içemiyorum bugün ama akşam arttırırım
2 yeşil 1 form
Kolesterol yüksek sağlam vurdu bu defa beni bir aydır böyleyim şu iki haftadır iyice tavan yaptı halsizliğim ayaklarımın bağı Yok sankiNeden böyle oldun ki canım ?
Yok kolesterol canım keşke d vitamını olsa benim herşeyim normal bir bu yüksek o da sağlam çarptı@tuzsuz_ruh. Nasilsin canim? Havalardan dolayi mi kotu hissediyorsun acaba. Vitamin d takviyesi aliyor musun?
Amin gülüm amin evet genç olunca ilaç da vermiyor doktor diyet yürüyüş üç ayda anca kendine gelirsin diyorKaptişim neyin var kolesterol mü seni bu hale getirdi? Yoksa başka bi hastalığın mı varçok geçmiş olsun.. Her neyse gitsin bidaha gelmesin
Canım krebi yulaf unuyla mı yaptın yulaf ezmesiyle mi? Bende deneyeyim eğer yulaf ezmesiyse
Bir de kahvaltıda yulafı sütte pişirsem yanında yumurta yesem çok mu olur? Peynir yerine süt gibi yani..
Kuzum cok gecmis olsunSOrma hemde nasıl zor bütün gece uyuyorum sabah kalkamıyorum kalkıyorum iki saat sonra tekrar yatıyorum çok kötü oldum göz altlarıma bakıp bakıp sen tükenmişsin diyor eşim ne bu halin bagımlılar gibi diyor mosmor şuan bile basıl olacak bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?