Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

17 ARALİK SPOR LİSTESİ

@tuzsuz_ruh :

K klbk33 :
90dk yürüyüş=90p.
30dk ev işi=10p
Toplam=100p

DeryaOnDiet :

Dahlia_ :
50 dk yürüyüş - 50 puan
30 dk ev işi - 10 puan
Toplam - 60 puan

tomrs :
1 bucuk saat 5empolu yuruyus,180p
50 suguat, 50p
İosiz ip atlama,250, 32 p
Duvar sinavi,50, 10p
Duva4 suguat, 50,10p
Mekik 50, 50p
Toplam, 332p
stitch :

matilda34 :

I inkpin :

glsmhmt :

selinbs :

Harpy :
Zumba 45 dk = 67.5 p
kaju :
30 dk tempolu yuruyus, 60p

BamfirADB :

saribaykus :

K Konus dinliyorum :

evet kızlar spor listemiz hazırlandı hergün yapılan sporlar bu listeye yazılsın ve puanlama yapalım
haftalık 250 puan altında kalana ceza verelim
bu liste tamamen bizleri hırslandırmak üzere ve sporu alışkanlık haline getirmemiz için yapılmıştır

spor müsabalarına katılım mecburdur rahatsız olan özrünü belirtmeli veya bir spor çeşidinin yerine o puan kadar yapabildiği sporu yapmalı ve yanına şu sporun yerine diye belirtmelidir

spor listeleri ertesi gün öğlen 13 e kadar paylaşılmalı ve 13 den sonra paylaşılan sporlar puanlamaya dahil değildir

spor puanları alttaki ekte mevcuttur ordan bakabilirsiniz kolay gelsin diliyorum şimdiden

Eki Görüntüle 2213882

not: listede olmayan kendini aynı şekilde eklesin lütfen

listeyi paylaşmak ise şu şekilde spor türünü ve puanını yazıp en sonuna toplam puanı yazıyoruz alıntının başındaki ve sonundaki [OUETE] kısımlarını silip paylaşıyoruz

İlk kaçamaksız menünü de paylaştın
, aa hep kaçamak oluyor muydu ya benim menüde.Demekki ben her kaçamağı kaçamaktan saymıyormuşm.
Aa ben bu menüyü okudum ama kajunun olduğunu anlamamıştım
bak ya gömdün kız beni iyice,üstüme toprak atmak isteyen varmı
ben beğendim kuzu menünü.Karatay bile lahmacuna bile izin veriyor.Zaten ekmeğide unutmuşsun onun yerine lahmacun yemişsin,afiyetler olsun.
Bugunku menum
08:00_ 2 yk yulaf ve 2 yumurtadan krep.
09:00_ 1 fincan az sutlu kahve
11:00_ 1 fincan az sutlu kahve
14:00_ 200 gr firinda tavuk.
18:00_ 2 kase yogurt, 2 dilim beyaz peynir.

Su: 3 lt
2 fincan yesil cay
DeryaOnDiet canım senden güzlel menüler gelmeye devam ediyor,afiyet olsun(bu arada bende yulafı yemeye denedimpek bana göre değilmiş zor bitirdim sen maşallah sık sık tüketiyorsun)
Gardolap temizligi de yapilmis super. Tebrikler canim cok guzel gidiyorsun
Sorma canım, canım çıktı yorgunluktan ama değdi şimdi mis gibi

Canim protein diyeti yapiyorum ya o yuzden hergun 2yk yulaf yiyorum. Cumaya kadar tartiya cikmiycam off yaa gel eksii geeel.
Hic bu kadar az yememistim daha once kalorui olarak 1200-1300 civari yiyorum ama protein yogunluklu oldugundan iyi kilo verecegimi umuyorum. Ve cumaya kadar devam diyorum

yok şuan dukan diyeti yaptığın da aklımada sanki önceden de yulaf yiyordun benmi yanlış hatırlıyorum.Bende deneyim dedim hatta biri banada önerdi ama kimdi şuan çıkaramıyorum ama dedğim gibi zorladı beni tadı.Ben şuan hep 1200-1300 kalori civarında tüketmeye çalışıyorum.Peki daha az zorlamıyormu seni.Evet bir dene bakalım tartıya çıkıp çıkıpta kilo takibide yapma dediğin gibi.Evrene msj da gönderiyorsun tıpış tıpış gelecek inşallah arkadaşım.Seni merakla takip ediyorum bebekİlk başlarda belki vücudun alışmaya çalıştı önümüzdeki günlerde karşılık gelecektir eksilerle

Kaptişim neyin var kolesterol mü seni bu hale getirdi? Yoksa başka bi hastalığın mı var çok geçmiş olsun.. Her neyse gitsin bidaha gelmesin

Canım krebi yulaf unuyla mı yaptın yulaf ezmesiyle mi? Bende deneyeyim eğer yulaf ezmesiyse
Bir de kahvaltıda yulafı sütte pişirsem yanında yumurta yesem çok mu olur? Peynir yerine süt gibi yani..

Menüm
Sabah
1 tk pekmezli ılık su

Omlet
1 kivi
1 dlm ekmek
(Hatırlamıyorum bu kadardı galiba )

Öğlen
Tavuk slaata
(Canım ekemk istemedi )

Ara
2 ceviz
Ananas 2 ince dilim
Sütten kahve
2 kare bitter

Akşam
Yarım tabak gibi zy pırasa
3 yk kıymalı yeşil mercimek (namı değer kara şimşek )
2 yk p pilavı
Salata

Ara süt

Spor 6000 adım
Su 1.5 lt nedense içemiyorum bugün ama akşam arttırırım
2 yeşil 1 form

Evet canim haklisin normalde de tuketiyotum yulafi. Aslinda protein diyetinde cok az aclik hissediyorum.
Sagol canim. Umarim gelsin su eksi.
Ben emzirirken yulafin ustune yogurt ve kuru meyve ve findik ceviz yiyordum. Cok lezzetli oluyor oyle.

Normal yulaf kullandim canim un degil. Tane tane olandan.
Yoo yulafi 2yk mesela sutle islat. Yaninda da yumurta guzel olur. Ayni krep gibi sadece ayri ayri

Menun guzel ama du az olmus canim.
Afiyet olsun.

Amin gülüm amin evet genç olunca ilaç da vermiyor doktor diyet yürüyüş üç ayda anca kendine gelirsin diyor

Kuzum cok gecmis olsun

18 ARALİK SPOR LİSTESİ

@tuzsuz_ruh :

K klbk33 :
35dk yürüyüş=35p.
30dk ev işi=10p
Toplam=45p

DeryaOnDiet :

Dahlia_ :

tomrs :

stitch :

matilda34 :

I inkpin :

glsmhmt :

selinbs :

Harpy :

kaju :

BamfirADB :

saribaykus :

K Konus dinliyorum :

evet kızlar spor listemiz hazırlandı hergün yapılan sporlar bu listeye yazılsın ve puanlama yapalım
haftalık 250 puan altında kalana ceza verelim
bu liste tamamen bizleri hırslandırmak üzere ve sporu alışkanlık haline getirmemiz için yapılmıştır

spor müsabalarına katılım mecburdur rahatsız olan özrünü belirtmeli veya bir spor çeşidinin yerine o puan kadar yapabildiği sporu yapmalı ve yanına şu sporun yerine diye belirtmelidir

spor listeleri ertesi gün öğlen 13 e kadar paylaşılmalı ve 13 den sonra paylaşılan sporlar puanlamaya dahil değildir

spor puanları alttaki ekte mevcuttur ordan bakabilirsiniz kolay gelsin diliyorum şimdiden

Eki Görüntüle 2213882

not: listede olmayan kendini aynı şekilde eklesin lütfen

listeyi paylaşmak ise şu şekilde spor türünü ve puanını yazıp en sonuna toplam puanı yazıyoruz alıntının başındaki ve sonundaki [OUETE] kısımlarını silip paylaşıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…