- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Cok gecmis olsun canim. Umarim kisa surede dussun ve normale donsun kolestrolun.Yok kolesterol canım keşke d vitamını olsa benim herşeyim normal bir bu yüksek o da sağlam çarptı
Harika. menülerini görünce canım hep sütlü kahve çekiyorBugunlu menum
K klbk33 @tuzsuz_ruh
08:00_ 2 yumurta ve 2yk yulaftan 1 krep
09:30 _ 1 fincan az sutlu kahve
13:00_ 1 fincan az sutlu bol tarcinli kahve
14:00_ 200gr kadar firinda tavuk
18:00_ 1 dilim az yagli peynir, 1 bardak kefir, 2 kofte.
Su: 3 lt
1 fincan yesil cay
Bu ara kahvedeki sutleri de baya azalttimHarika. menülerini görünce canım hep sütlü kahve çekiyor
ben alıntılayıp cevap verdiğimi sandım ya kafam çok dağınık.Canım ilaçlardanmı oluyor,ilaç kullanıyordun dimi.Kıyamam ya demek yorgunluk halsizlik yapıyor.Bu bana kansızlığı hatırlattı ben de 5-6 sene önce ciddi kansızlık yaşadım oda bu dediğin gibi yapıyor insanı.Yardımda edemiyorum hiç bilgim yok bu konuda doktoruna falan danıştınmı peki nomalmiymiş bu durumSOrma hemde nasıl zor bütün gece uyuyorum sabah kalkamıyorum kalkıyorum iki saat sonra tekrar yatıyorum çok kötü oldum göz altlarıma bakıp bakıp sen tükenmişsin diyor eşim ne bu halin bagımlılar gibi diyor mosmor şuan bile basıl olacak bilmiyorum
şükür dönüyorlar desene,Kolay gelsin canım,dip köşe yapacaksın demek.Ama temizlik = eksiler gramlarSlm kızlar nabersiniz?Ben feci haldeyim kayınvaldemler bende yarın döncekler ay nası başım ağrıyor ben haftasonuna kadar temizlikle uğraşırım artık.dikkat ettim ama tartılmaya bile fırsat bulamadım inşallah kötü bi süpriz olmaz
Menun cok guzel canim. Afiyet olsun.İyi geceler kızlar ben hemen menü yazıp kaçmak zorundayım
Saat 9.30 : 1 yk peynir , 1 h yumurta , roka , 1 tane küçük patates
Saat 13.00: 1 kase çorba , 3 yk yoğurt
Saat 15.00 : 1 muz
Saat 18.00 : 1 tabak ıspanak , 3 yk fellah köftesi , 3 yk yoğurt
saat 20.00 : yarım yeşil elma , 1 mandalina
spor 30 dk tempolu yürüyüş su 3lt tatlı rüyalar kızlar
Ben de misafir gelince veya misafirlige gidince cok yiyorumşükür dönüyorlar desene,Kolay gelsin canım,dip köşe yapacaksın demek.Ama temizlik = eksiler gramlaralmamışsındır merak etme ben misafirim olunca resmen yemek yemeyi unutuyorum gittiklerinde aç olduğumu farkediyorum seninde öyle olmuştur kesin
İnşallahSelam kıslar
Oğlumun etüt gene çarşambaya alındao yüzden bugün zumbaya gidemedim umarım haftaya eski haline gelir..
Sibelim çoook geçmiş olsun.Kolesterol yüksek sağlam vurdu bu defa beni bir aydır böyleyim şu iki haftadır iyice tavan yaptı halsizliğim ayaklarımın bağı Yok sanki
Benimki pek öyle olmuyor canım ama bakalım inşallah dediğin gibi olur.bugün canım çıktı resmen yarın bi toparlayım artıkşükür dönüyorlar desene,Kolay gelsin canım,dip köşe yapacaksın demek.Ama temizlik = eksiler gramlaralmamışsındır merak etme ben misafirim olunca resmen yemek yemeyi unutuyorum gittiklerinde aç olduğumu farkediyorum seninde öyle olmuştur kesin
Kolay gelsin canim. Yarin dinlenirsin.Benimki pek öyle olmuyor canım ama bakalım inşallah dediğin gibi olur.bugün canım çıktı resmen yarın bi toparlayım artık
Afiyet olsun canim. Hersey guzel de suyunu en azindan 2 litre yap canim.Menüm
Sabah
3yk yulaf
Süt
1 yk dut kurusu
Öğlen
2 yumurtadan çılbır
Üstüne 1 çk çörek otu yağı
1 kase sarımsaklı yoğurt
Salata
Ara
1 sütten kahve
2 kare bitter
Akşam
3 kpç çorba
5 yk yeşil mercimek yemeği
Salata
Ara
1 dlm portakal
Yoğurt yerim galiba
Spor yok malesef
1.5 lt su daha içicem
3 yeşil 1 form..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?