Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Harika. menülerini görünce canım hep sütlü kahve çekiyor

ben alıntılayıp cevap verdiğimi sandım ya kafam çok dağınık.Canım ilaçlardanmı oluyor,ilaç kullanıyordun dimi.Kıyamam ya demek yorgunluk halsizlik yapıyor.Bu bana kansızlığı hatırlattı ben de 5-6 sene önce ciddi kansızlık yaşadım oda bu dediğin gibi yapıyor insanı.Yardımda edemiyorum hiç bilgim yok bu konuda doktoruna falan danıştınmı peki nomalmiymiş bu durum

18 ARALİK SPOR LİSTESİ

@tuzsuz_ruh :

K klbk33 :
35dk yürüyüş=35p.
30dk ev işi=10p
Toplam=45p

DeryaOnDiet :

@AKovser :

tomrs :

stitch :

matilda34 :

I inkpin :

glsmhmt :

selinbs :

Harpy :

kaju :
30dk tempolu yürüyüş = 60p
BamfirADB :

saribaykus :

K Konus dinliyorum :

evet kızlar spor listemiz hazırlandı hergün yapılan sporlar bu listeye yazılsın ve puanlama yapalım
haftalık 250 puan altında kalana ceza verelim
bu liste tamamen bizleri hırslandırmak üzere ve sporu alışkanlık haline getirmemiz için yapılmıştır

spor müsabalarına katılım mecburdur rahatsız olan özrünü belirtmeli veya bir spor çeşidinin yerine o puan kadar yapabildiği sporu yapmalı ve yanına şu sporun yerine diye belirtmelidir

spor listeleri ertesi gün öğlen 13 e kadar paylaşılmalı ve 13 den sonra paylaşılan sporlar puanlamaya dahil değildir

spor puanları alttaki ekte mevcuttur ordan bakabilirsiniz kolay gelsin diliyorum şimdiden

Eki Görüntüle 2213882

not: listede olmayan kendini aynı şekilde eklesin lütfen

listeyi paylaşmak ise şu şekilde spor türünü ve puanını yazıp en sonuna toplam puanı yazıyoruz alıntının başındaki ve sonundaki [OUETE] kısımlarını silip paylaşıyoruz

İyi geceler kızlar ben hemen menü yazıp kaçmak zorundayım
Saat 9.30 : 1 yk peynir , 1 h yumurta , roka , 1 tane küçük patates
Saat 13.00: 1 kase çorba , 3 yk yoğurt
Saat 15.00 : 1 muz
Saat 18.00 : 1 tabak ıspanak , 3 yk fellah köftesi , 3 yk yoğurt
saat 20.00 : yarım yeşil elma , 1 mandalina
spor 30 dk tempolu yürüyüş su 3lt tatlı rüyalar kızlar

Slm kızlar nabersiniz?Ben feci haldeyim kayınvaldemler bende yarın döncekler ay nası başım ağrıyor ben haftasonuna kadar temizlikle uğraşırım artık.dikkat ettim ama tartılmaya bile fırsat bulamadım inşallah kötü bi süpriz olmaz

Selam kIzlar kaptisim @tuzsuz_ruh geçmiş olsun tez zamanda şifa bulursun umarım
Bu günkü menüyü sizin de önerileriniz doğrultusunda birazcık guncelledim en azından kahvaltıda
Sabah 07:30 yarım bardak haşlanmış buğday+ 4 kaşıkchiali yoğurt + 1 kupa yeşil çay
Öğlen 1 kepçe domates çorbası + 3 kaşık patates+ 3 küçük parça tavuk but + 3 kaşık yoğurt
Ara 15:00 1 mandalina 1 küçük amasya elma
Ara 17:00 1 mandalina
Akşam 19:30 1 kase mercimekcorba + 1 tane etli patlıcan dolması
1 mandalina yarım portakal + 2 kaşık lor peynir
Su 2000 cc
Adım 3500
K klbk33

18 ARALİK SPOR LİSTESİ

@tuzsuz_ruh :

K klbk33 :
35dk yürüyüş=35p.
30dk ev işi=10p
Toplam=45p

DeryaOnDiet :

@AKovser :

tomrs :
1 bucuk saat tempolu yuruyus,180p
50 mekik, 50p,
250 ipsiz ip atlsma,32p
Toplam,262 puan

stitch :

matilda34 :

I inkpin :

glsmhmt :

selinbs :

Harpy :

kaju :
30dk tempolu yürüyüş = 60p
BamfirADB :

saribaykus :

K Konus dinliyorum :

evet kızlar spor listemiz hazırlandı hergün yapılan sporlar bu listeye yazılsın ve puanlama yapalım
haftalık 250 puan altında kalana ceza verelim
bu liste tamamen bizleri hırslandırmak üzere ve sporu alışkanlık haline getirmemiz için yapılmıştır

spor müsabalarına katılım mecburdur rahatsız olan özrünü belirtmeli veya bir spor çeşidinin yerine o puan kadar yapabildiği sporu yapmalı ve yanına şu sporun yerine diye belirtmelidir

spor listeleri ertesi gün öğlen 13 e kadar paylaşılmalı ve 13 den sonra paylaşılan sporlar puanlamaya dahil değildir

spor puanları alttaki ekte mevcuttur ordan bakabilirsiniz kolay gelsin diliyorum şimdiden

Eki Görüntüle 2213882

not: listede olmayan kendini aynı şekilde eklesin lütfen

listeyi paylaşmak ise şu şekilde spor türünü ve puanını yazıp en sonuna toplam puanı yazıyoruz alıntının başındaki ve sonundaki [OUETE] kısımlarını silip paylaşıyoruz

şükür dönüyorlar desene,Kolay gelsin canım,dip köşe yapacaksın demek.Ama temizlik = eksiler gramlaralmamışsındır merak etme ben misafirim olunca resmen yemek yemeyi unutuyorum gittiklerinde aç olduğumu farkediyorum seninde öyle olmuştur kesin

Menun cok guzel canim. Afiyet olsun.

Ben de misafir gelince veya misafirlige gidince cok yiyorum

Menüm
Sabah
3yk yulaf
Süt
1 yk dut kurusu

Öğlen
2 yumurtadan çılbır
Üstüne 1 çk çörek otu yağı
1 kase sarımsaklı yoğurt
Salata

Ara
1 sütten kahve
2 kare bitter

Akşam
3 kpç çorba
5 yk yeşil mercimek yemeği
Salata

Ara
1 dlm portakal
Yoğurt yerim galiba

Spor yok malesef
1.5 lt su daha içicem
3 yeşil 1 form..

Benimki pek öyle olmuyor canım ama bakalım inşallah dediğin gibi olur.bugün canım çıktı resmen yarın bi toparlayım artık

Bugunku menum
K klbk33 @tuzsuz_ruh
08:30 __ 2yk yulaf ve 2 yumurtadan krep
10:00_ 1 fincan sutlu kahve
11:30 _ 1 fincan sutlu kahve
14:00_ 4 buyuk boy kofte, 10 tane cherry domates
19:30 _ 2 dilim peynir, 1 kofte, 2 avuc kadar maydanoz

Su: 2.5 lt
2 fincan yesil cay
1 fincan bitki cayi

Afiyet olsun canim. Hersey guzel de suyunu en azindan 2 litre yap canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…