Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Afiyet olsun canım, güzel olmuş.

Yani fena olmamış..
Kahvaltı biraz olmamış, yani yumurta, domates, salatalık gibi yiyecekler olsa daha güzel olurdu.. Sabah sabah buğday ağır olmuyor mu?

Afiyet olsun canım..

Kızlar selammmm geldim gelmedim gibi bişey iyi değilim hiç yine yarında çok önemli bir yere gitmem gerekli K klbk33 Dahlia_ canlarım vallahi bu hafta herşey size kaldı kusura bakmayın listeyi halledermisiniz size zahmet gelemeyelirim yarın ama erken gelirsem eve girerim mutlaka LAydLiNe canım sende göz kulak olur musun listeyle ilgili rica etsem

Tamam canım. İşlerim çok yoğun ama buraya bakmaya da çalışırım.

Herkese selam
Bugünkü menüm
Sabah
1 bdk süt
Yulaf
Tarçın
1 tk keten tohumu
1 yk dut kurusu

Ara
2 ince dlm ananas
2 ceviz

Öğlen
2 yumurta çılbır
1 kase çorba
1 kase yoğurt
1 tk çörekotu yağı
Salata

Ara
Elma

Akşam
Çorba
Slata
Karnabahar

Sütlü kahve içirim muhtemelen

Spor
50 dk yoga
Su yine az yaa içemiyorum 1-1.5 anca vardır. Bu hafta kilo veremezsem sebebi su
3 yeşil 1 form (wcde de sorun var umarım yarın düzelir)

afiyet olsun canım bende yakında chiaya başlayacam burda sizlerde göre göre artık bende alayım şunu dedim ama nette tadını pek hoş değil diye tarif etmişler.Sütün ve yğurt gibi şeylerin içinde içinde mayalanıyormuş şöle gibi oluyormuş ama yine de alacam çok faydalı bir besinmiş.Sabahla öyle arası tahminimce 4-5 saat aç kaldın açlık hissettmedinmi.Mandalinalar o arayada konabilirmi acaba,nacizane fikrim.Bende arada aynı şeyi yapıyorumda farketmiyorum hatta açıktığımı ağzıma birşeyler atınca anlıyorum açıktığımı
Menun cok guzel canim. Afiyet olsun.
ay teşekkür ederim canım arada yapıyorum öyle şeyler
Ben de misafir gelince veya misafirlige gidince cok yiyorum
hadi ya o zaman çok misafir bol kilo demek sizin için.Misafir güzel şey ama işte bu yanı zor
Selam kıslar
Oğlumun etüt gene çarşambaya alında o yüzden bugün zumbaya gidemedim umarım haftaya eski haline gelir..
evde yapsan olmazmı zumbayı ben herşeyi evde yapıyorum 2 yıldır.En azından eski haline dönene kadar
afiyet olsun canımcım, dediğin gibi su az ama içmişsindir herhalde yatana kadar
10 çeri domatesi görünce şaşırdım,kız nasıl yedin okadar maydanozlara bayıldım
İyi geceler herkese.
Kolum kaç gündür alçıda.
Giripte bişey yazamadım.
Yarın da sınavım var.
Herşey üst üste..
Haber vereyim dedim.
canım benim ya geçmiş olsun,çok üzüldüe inşallah hemen düzelirsin alçın çıkar çabucak
sagol canim :) geeel eksi yarina geel. Artik yarina da eksi gelmezse kusecegim diyete
Gelecek o eksiler sana gelecek ben inanıyorum tatlım,büyük takipçinin

evet hakkat su az içiyorsun canım.Ben suyu pek sevmem ama emzirdiğim için içebiliyorum.Biliyorum istemeyincede zor oluyor içmek ama işte içmek lazım.İçine taze nane koy az limon sık daha rahat içmeni sağlar canım.Sen kahvede tüketiyorsun,kahve çay içen kişilerin daha fazla su tüketmeleri gerektiğini duymuştum.

Ben dün menümü yazamadım özür kızlar(dün baş ağrısı ve baş dönmesinden giremedim uyudum hep)
Dünkü menü
Saat 7.45 : 2 dilimden karışık tost
Saat 11.00 : mandalina
Saat 13.00 : 1 tabak makarna
Saat 18.00 : 4 y.k pilav , 5 y.k nohut
Saat 20.00 : yarım kivi , 1 mandalina, yarım yeşil elma
su 3 lt spor yok

Bugünkü menüm
Saat 7.45 : 1.5 dilim, 2 kaşık peynir , 1 domates
Saat 10.30 : 1 mandalina
Saat 12.00: yarım çikolatalı kek , 3 tk tahin pekmez,yarım simit , 4 zeytin
Saat 14.00 : 1 bardak tuzlu ayran
Saat 18.30 : 3 yk pilav , 1 tabak nohut , 1 küçük kase turşu,yarım baklava
Saat 20.30 gibi rezene içerim
Su 3.5 lt olur şuan 3 bitti.
spor : 120 dk ev işi = 40 p
20 dk leslie = 40p
20 dk pilates = 40p Toplam = 120p

18 ARALİK SPOR LİSTESİ

@tuzsuz_ruh :

K klbk33 :

DeryaOnDiet :

Dahlia_ :

tomrs :

stitch :

matilda34 :

I inkpin :

glsmhmt :

selinbs :

Harpy :

kaju :
120 dk temizlik : 40p
20 dk pilates : 30p
20 dk leslie : 40p
Toplam = 110 p
BamfirADB :

saribaykus :

K Konus dinliyorum :

evet kızlar spor listemiz hazırlandı hergün yapılan sporlar bu listeye yazılsın ve puanlama yapalım
haftalık 250 puan altında kalana ceza verelim
bu liste tamamen bizleri hırslandırmak üzere ve sporu alışkanlık haline getirmemiz için yapılmıştır

spor müsabalarına katılım mecburdur rahatsız olan özrünü belirtmeli veya bir spor çeşidinin yerine o puan kadar yapabildiği sporu yapmalı ve yanına şu sporun yerine diye belirtmelidir

spor listeleri ertesi gün öğlen 13 e kadar paylaşılmalı ve 13 den sonra paylaşılan sporlar puanlamaya dahil değildir

spor puanları alttaki ekte mevcuttur ordan bakabilirsiniz kolay gelsin diliyorum şimdiden

Eki Görüntüle 2213882

not: listede olmayan kendini aynı şekilde eklesin lütfen

listeyi paylaşmak ise şu şekilde spor türünü ve puanını yazıp en sonuna toplam puanı yazıyoruz alıntının başındaki ve sonundaki [OUETE] kısımlarını silip paylaşıyoruz

Olurum tabii ki canım ne demek gözün arkada kalmasın

Bu menü için 3 saat daha ev işi yap bakayım. Sana ceza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…