Canım bende evde yapıyorum sporumu önemli değil önemli olan hareket yapabilmek.Yaptığın sporu ertesi gün saat 13.00a kadar buraya eklemen lazım unutma.Tabi akşam menü paylaşımıyla birlikte yazarsan daha da güzel olurLeslie ile 3 fast 2mil 15 dk sabah yaptım.. Yalnız ben çalışıyorum haftaiçi ancak akşam spor yapabiliyorum ve ancak evde yapabiliyorum..
Evet. Birde stitch seni eşleştirmede yenmiş. YenilmişsinBunda sinif5a kaldim iste
O zaman ertesi gün saat 1 den önce hem menüyü hem sporu paylaşayım daha sağlıklı olur.. Teşekkür ederim canlarCanım bende evde yapıyorum sporumu önemli değil önemli olan hareket yapabilmek.Yaptığın sporu ertesi gün saat 13.00a kadar buraya eklemen lazım unutma.Tabi akşam menü paylaşımıyla birlikte yazarsan daha da güzel olur
Sadece canım sabahki mandalinalar bence fazla gibi onun dışında birde su az.Afiyet olsun kuzumSelamlar kIzlar dünkü menumu payladayim
Sabah 07:30 1 haşlanmış yumurta 2 dilim (ince) çok tahlili ekmek 1 kaşık kör peynir 3 domates 2 mandalina
10:30 1 küçük elma
Öğlen 12:00 1 kase tarhana çorbası
4 kaşık karnibahar yemeği +3 kaşık yoğurt
Akşam 18:30 120 gr döner porsiyon +1 bardak ayran 3 dilim patates kızartması 1 dilim kepekli ekmek
Ara 1 mandalina 1 portakal
Su biraz az olmuş 1500 cc
Spor 4300.adım
Herkese selam
Bugünkü menüm
Sabah
1 bdk süt
Yulaf
Tarçın
1 tk keten tohumu
1 yk dut kurusu
Ara
2 ince dlm ananas
2 ceviz
Öğlen
2 yumurta çılbır
1 kase çorba
1 kase yoğurt
1 tk çörekotu yağı
Salata
Ara
Elma
Akşam
Çorba
Slata
Karnabahar
Sütlü kahve içirim muhtemelen
Spor
50 dk yoga
Su yine az yaa içemiyorum1-1.5 anca vardır. Bu hafta kilo veremezsem sebebi su
3 yeşil 1 form (wcde de sorun varumarım yarın düzelir)
Kaptan fırçası oooooo bu süper oldu
Bomba gibiyim çok şükür temizlik yapıyorum evde haftaların temizliksizliği evi pislik götürüyor
Benim evimde aynı kaptan ama sanki topluyorum ama ertesi gün hopp yine aynı
HAFTANIN EŞLEŞTİRMELERİ (561.ETAP)
KİM DAHA ÇOK KİLO VERECEK?
DeryaOnDiet : MUAF
Stitch kazanıyor
Berabere kaldınız.
selinbs : İZİNLİ
Tebrikler
Kaju kazandı
Yeni eşleştirme yapmıyorum herkes tek_______________
Ama kaptişim benim 67 olmam imkansız
Hafif bir menü olmuş sanki canım.. Bu hafta biraz daha çok yemicekmiydin?Dünkü menümü yazayım
Saat 7.45 : 1 yeşil elma
Saat 11.30 : 1 h. yumurta ,1/3 simit ,5 tane zeytin
Saat 13.30 : 1 mandalina, 8 badem , 2 ceviz , 1 t.k tahin pekmez
Saat 15.00 : 1 bardak süt , 1 çk bal
Saat 18.30 : 1 tabak kaşrlı ıspanak , lahana salatası
Su :3.5 lt Spor yapmadım
Tesekkur ederim, yendigim için değil de eksi gordugum için çok mutlu oldum:)Evet. Birde stitch seni eşleştirmede yenmiş. Yenilmişsinstitch tebrik ederim.
Tuzsuzun paylaştığı listeye bakıyoruz. Listeye yazmanız lazımAma kaptişim benim 67 olmam imkansız
Ptesi 50 dk zumba
Salı 6000 adım
Perşembe 50 dk yoga
Cuma 50 dk zumba + 20 dk yoga
teşekkür ederim canım aslında emzirdiğim içinde benim fazla olabiliyor.Senide tebrik ederim sende güzel kilo vermişsin.Aslında ne kadar verdiğimiz değil kilo verebilmemiz ya da sabit kalabilmemiz takdire değer cancazım.Ya artık çok yiyemiyorum biliyormusun yerken birden midem bulanmaya başlıyor.Dün azıcık simit zeytin yedim diye akşam neredeyse hiç yemedim işte.Karnım gece 9 da 10 da acıkıyor o zamanda yemiyorum oda pek doğru olmuyor galiba.Gece yatarken muz yesem olumu sence.İyi akşamlar herkese
Ama kaptişim ben her gün menü yazıyorumperşembe de yazmjştım bak. K klbk33
Çok sevindim kaptişim sen iyi ol da sırtımızdan sopayı eksik etme
Aynen ben de onundüşündüm bugün bu kadar nankör bi iş daha yok.. Nefret ediyorum temizlik yapmaktan. Temizliğe verdiğim enerjiyi başka bir şeye versem ya zengin olurdum ya da ünlü
Tebrikler @kaju şekerim
Ama kaptişim benim 67 olmam imkansız
Ptesi 50 dk zumba
Salı 6000 adım
Perşembe 50 dk yoga
Cuma 50 dk zumba + 20 dk yoga
Hafif bir menü olmuş sanki canım.. Bu hafta biraz daha çok yemicekmiydin?
canım ya kurabiyelerin ,yeşil çayın ve chia pudingin beni benden aldıMenüm
Sabah
Sucuklu tost (kaşarlı)
Ispanak
Yarım portakal
Yarım kivi
1 tk pekmez
1 tk tahin
Öğlen 2 minik şekersiz tb unundan pekmezli kurabiye
Akşam
2 köfte
Salata
Çorba
1 sk zylı pırasa
1 sk pancar salatası
Ara
3 minik şekersiz kurabiye
1 kase chia pudingi (pekmez ve hindistan cevizli)
Azcık ananas
Bugün hamile bi arkidişim geldi çok hızlı kilo aldığı için böyle şekersiz bişeyler yaptım böylece ben de yiyebildimumarım artıya geçmemişimdir
Spor 2 saat temizlik tümgün yemek çamaşır bulaşık
Su yien çok dağil ama elimden geleni yapıyorum
3 yeşil 1 form
Güzelmiş tam 2 yağda yumurta çok değil mi diyecektim ki hiç ara öğün yapmadığını gördüm.Şayet yapsaydın fazla gelirdi çünkü 1 tane yağda yumurta 125 kalori x 2 250 kalori oluyor bir anda.Gerçi herkesin kalori ihtiyacı ve metabolizma hızı farklı,bunu en iyi sen bilirsin.Ben menünü çok beğendim sağlıklı kuzucuk,afiyet olsunBen bugün sabah geç kalktığım için sadece sabah ve akşam yemeğim var...
Sabah:
2 yağda yumurta
Salatalık domate
10 adet zeytin
1 k.k peynir
Biraz bal
2 dilim tam buğday ekmeği
Akşam:
Balık
Karışık salata
2 dilim pancar turşusu
Yatmadan 1 saat önce:
2 yk limonlu pulbiberli yoğurt
Spor:15 dk leslie walk 1 mil
Su: 2 lt
Teşekkür ederim canım..teşekkür ederim canım aslında emzirdiğim içinde benim fazla olabiliyor.Senide tebrik ederim sende güzel kilo vermişsin.Aslında ne kadar verdiğimiz değil kilo verebilmemiz ya da sabit kalabilmemiz takdire değer cancazım.Ya artık çok yiyemiyorum biliyormusun yerken birden midem bulanmaya başlıyor.Dün azıcık simit zeytin yedim diye akşam neredeyse hiç yemedim işte.Karnım gece 9 da 10 da acıkıyor o zamanda yemiyorum oda pek doğru olmuyor galiba.Gece yatarken muz yesem olumu sence.
canım ya kurabiyelerin ,yeşil çayın ve chia pudingin beni benden aldı.Bende chia aldım denemelik.Beğenirsem alıcam daha fazla.Sabah tostun üstüne ıspanakmı yedin kız .Tost yedimmi beni öğlene kadar idare ediyor artık,çok bile geliyor.Fıstık bize pudingin tarifini versen ya,hem denenmiş garantili olur.Afiyet olsun canımcım
Güzelmiş tam 2 yağda yumurta çok değil mi diyecektim ki hiç ara öğün yapmadığını gördüm.Şayet yapsaydın fazla gelirdi çünkü 1 tane yağda yumurta 125 kalori x 2 250 kalori oluyor bir anda.Gerçi herkesin kalori ihtiyacı ve metabolizma hızı farklı,bunu en iyi sen bilirsin.Ben menünü çok beğendim sağlıklı kuzucuk,afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?