Valla sorma adam gibi kahvaltıyı anca pazar günü yapabiliyoruz tatlım.Bak bugün bende 2 yedim yumurtayıTeşekkür ederim canım..haftasonu hep geç kalkıyorum kahvaltıyı 12 de yapınca biraz kuvvetli yapıyorum sadece 2 öğün yiyorum.. hafta içi 3 ana öğün tabiki.. bide yumurtayı hafta içi çalıştığım için sadece haftasonu yiyebiliyorum ondan dolayı haftasonu kahvaltıda yumurta bakımından kendimi sınırlanıyor un
Estağfurullah tatlımm tavsiyelerin benim için önemli ben gerçekten zayıflamak istiyorumValla sorma adam gibi kahvaltıyı anca pazar günü yapabiliyoruz tatlım.Bak bugün bende 2 yedim yumurtayı,bide sana tavsiyede bulunuyorum Eee tabi o zaman da dolu dolu hazırlamak şart oluyor kahvaltıyı.kız olsun o kadar da dimi
Suyu yazmayı unutmuşum..Sabah (12:00)
2 haşlanmış yumurta
2 dilim tam buğday ekmeği
4 zeytin
1 k. K beyaz peynir
1 er tk bal, fındık ezmezi, pekmez
Salatalık domates
Akşam (17:30)
250 gr çiğ köfteden köfte.. Tahminim pişince 150 gr düşer
Bir küçük kahvaltılık kasesi ezme
2 bardak ayran
Saat (19:00)
Yarım yeşil elma
Bir küçük muz
Yatmadan 1 saat öncede 2 yemek kaşığı limonlu pulbiberli yoğurt yiyeceğim..
Spor yok bugün ama avm de bol bol yürüdüm
teşekkür ederim canım aslında emzirdiğim içinde benim fazla olabiliyor.Senide tebrik ederim sende güzel kilo vermişsin.Aslında ne kadar verdiğimiz değil kilo verebilmemiz ya da sabit kalabilmemiz takdire değer cancazım.Ya artık çok yiyemiyorum biliyormusun yerken birden midem bulanmaya başlıyor.Dün azıcık simit zeytin yedim diye akşam neredeyse hiç yemedim işte.Karnım gece 9 da 10 da acıkıyor o zamanda yemiyorum oda pek doğru olmuyor galiba.Gece yatarken muz yesem olumu sence.
canım ya kurabiyelerin ,yeşil çayın ve chia pudingin beni benden aldı.Bende chia aldım denemelik.Beğenirsem alıcam daha fazla.Sabah tostun üstüne ıspanakmı yedin kız .Tost yedimmi beni öğlene kadar idare ediyor artık,çok bile geliyor.Fıstık bize pudingin tarifini versen ya,hem denenmiş garantili olur.Afiyet olsun canımcım
Güzelmiş tam 2 yağda yumurta çok değil mi diyecektim ki hiç ara öğün yapmadığını gördüm.Şayet yapsaydın fazla gelirdi çünkü 1 tane yağda yumurta 125 kalori x 2 250 kalori oluyor bir anda.Gerçi herkesin kalori ihtiyacı ve metabolizma hızı farklı,bunu en iyi sen bilirsin.Ben menünü çok beğendim sağlıklı kuzucuk,afiyet olsun
Valla sorma adam gibi kahvaltıyı anca pazar günü yapabiliyoruz tatlım.Bak bugün bende 2 yedim yumurtayı,bide sana tavsiyede bulunuyorum Eee tabi o zaman da dolu dolu hazırlamak şart oluyor kahvaltıyı.kız olsun o kadar da dimi
Günaydın canım aynen öyle hafta sonu hep boş oluyor.. Birazdan kilo bildirimleri başlarG7naydin kizlar, butala4 pek sessiz
Günydın arkadŞlr..
G7naydin kizlar, butala4 pek sessiz
Günaydın canım aynen öyle hafta sonu hep boş oluyor.. Birazdan kilo bildirimleri başlarben yine artıdayım kanımca
Sabah sabaha 20 dk yoga yaptımsırf tekrar uyumiyim diye ama şimdi yatsam gene uyurum
Gunaydin canm, bende de tam te4si olur uyurum r3gl zamaji,Günaydın kızlar bu sabah bi enerjik kalktım sanırım regl olcam.ilk günü nedense gereksiz enerjik oluyorum.tartıda 300 gr bi artı var ama regliye bağladım inşallah cumaya eksi :)
Canm ya bende cok seviyorym uykuyu biraya yakin gece gec uyumalar sabah ogoeye kadar uyumalar iki gundur direniyorum oglene kadr uyumamaya,g7numde yaklasiyir al8stirmalaiyim kendimi dedim, yoksa hic bir hazirlik t3mizlik yapamicamAynen valla..
Kalkıp biraz ortalığı topladım, masayı hazırladım, uykum kaçar dedim ama yok, masada uyuyacağım şu an
Günaydın kızlar bu sabah bi enerjik kalktım sanırım regl olcam.ilk günü nedense gereksiz enerjik oluyorum.tartıda 300 gr bi artı var ama regliye bağladım inşallah cumaya eksi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?