Ben eksideyim cok sukur kizlar 58 i gordum sonundaaaaa
Canm ya bende cok seviyorym uykuyu biraya yakin gece gec uyumalar sabah ogoeye kadar uyumalar iki gundur direniyorum oglene kadr uyumamaya,g7numde yaklasiyir al8stirmalaiyim kendimi dedim, yoksa hic bir hazirlik t3mizlik yapamicam
Hoşbuldum canım..Günaydın canım..
Hoşgeldin diyememiştim, hoşgeldin bu arada :)
Nasıl gidiyor diyet?
Ayakta alkışlıyorum seniSabah sabaha 20 dk yoga yaptımsırf tekrar uyumiyim diye ama şimdi yatsam gene uyurum
Hoşbuldum canım..gayet iyi gidiyor.. Şimdiyr kadar 1 lt su tükettim. Toplamda öğleye kadar 200 kalorilik gıda tükettim.. Çok umutluyum akşamada sporu yaparsam benden iyisi yok..
Bu arada çarşamba rahim filmi çekileceğim 1-2 gün spor yapamayabilirim filmden sonra
Evet inşallah Allah nasip ederseÇok iyisin :)
Dikkat et kendine, sporu da sağlığın el verdiği sürece yap..
Bebek düşünüyordun sen değil mi ?
iyidr iyidir öyle kafaları acıklı acık sallamak yok yenecez o kiloları,geldikleri gibi gidecekler.Evet inşallah Allah nasip edersebu arada tartım geldi bakalım yarın sabah güncel kilom kaç
Ben baharatlı hiç düşünmemiştim sadece yumurtada denemek aklıma geldi.Kız deneyeyim bari ben bu pudingi özendim valla ama bal az değilmi ya 1 yk yaparım ben onuİyi akşamlar kızlar" bugün menü paylaşmasam daha iyiaslında hep sağlıklı şeyler yedim ama biraz çok yedim galiba şuan patlıyorum resmen.. Bir dilim de pasta yedim @BamfirADB bize geldi de oğlunun doğum gününü kutladık
Teşekkür ederim canım..
Gece yatarken tüketilecek en iyi şey süt ya da yoğurt muzun glisemik indeksi birazyüksek olduğu için yatmadan önce yemek çok tavsiye edilmiyor.
Chiayı ben her gün öğleden sonra arasında baharatlı yoğurtlu tüketiyordum en güzel öyle oluyor.. bi gün yapıyorum ertesi gün yiyorum iyice şişip tombik oluyorlar daha güzel oluyor..
Tostun yanında ıspanakyaprağu yedim kız yemek değil o çiğ ıspanak
Chia pudingi tarifi
(2 porsiyon)
1 bdk süt, 3 yk chia, 1 tk bal, 1 tk hindistan cevizi
Karıştırıp dolapta 5 saat bekletiyoruz, yarım saatte bir çıkartıp karıştırıyoruz (chialar yapışmasın diye)
5 saatin sonunda istediğiniz bir meyveyle kuplara servis yapıyoruz, çok inanılmaz tatlı olmuyor ama güzeldi bence..
Yapğda yumurtayı bilmem ama 1 yumurta 80 kalori ve kendisi yağ yakan yiyeceklerdendir.. 2 yumurta yiyebiliyorsanız yiyin kahvaltıda. Tabiki haşlanmış tercihimiz..
İnşallahiyidr iyidir öyle kafaları acıklı acık sallamak yok yenecez o kiloları,geldikleri gibi gidecekler.
Yok bebeğim verebildiğimiz kadar vermeye çalışıyoruz(tabi sağlıklı şekilde).Önemli olan artı çıkmamak. Nasıl hissediyorsun bugün ilk günün sayılabilir diyetti Aomine Daiki-chanİnşallahhepbirlikte... Haftalık kilo verme sınırınız varmı kaju-chan
Şuan gayet iyiyim öğle arasında iş yerinde 15 dk leslie ile 1 mil yaptım.. akşamda 1 mil yaparsam eve gidince benim için 10 numara.. öğle yemeğini bir tık fazla yapmış olabilirimYok bebeğim verebildiğimiz kadar vermeye çalışıyoruz(tabi sağlıklı şekilde).Önemli olan artı çıkmamak. Nasıl hissediyorsun bugün ilk günün sayılabilir diyetti Aomine Daiki-chan
Evet inşallah Allah nasip edersebu arada tartım geldi bakalım yarın sabah güncel kilom kaç
Şuan gayet iyiyim öğle arasında iş yerinde 15 dk leslie ile 1 mil yaptım.. akşamda 1 mil yaparsam eve gidince benim için 10 numara.. öğle yemeğini bir tık fazla yapmış olabilirimama akşamı çok hafif geçireceğim erkenden yerim.. kendimi hiç aç hissetmiyorum... inşallah akşamada böyle olurum.
amin inşllah.. haftada en az-1 kilo görürümGüle güle eksilerek kullan :)
hımm youtubede ' TK FİT 40 DK 500 KALORİ ' diye bir video var.. hızlandırılmış hareketler.. ben daha 40 dk sını tam yapamadım genelde 15. dk bırakıyordum. ama çok etkili acayip vucudu çalıştırıyor tavsiye ederim. her gün 15 dk kası bile yetiyorBenim de neredeyse 2 saatim var, dışarı çıkıp yürüsem mi, yoksa evde mi birşeyler yapsam diye düşünüyorumm.. Aşırı tembelliğim var şu an spora karşı amma
Akşam dussuz ders çalışıyordu
Wuuuuuuuuuuu süperevet an itibariyle 2 lt suyu devirmiş bulunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?