Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canm ya bende cok seviyorym uykuyu biraya yakin gece gec uyumalar sabah ogoeye kadar uyumalar iki gundur direniyorum oglene kadr uyumamaya,g7numde yaklasiyir al8stirmalaiyim kendimi dedim, yoksa hic bir hazirlik t3mizlik yapamicam

Nasıl alıştırırsan öyle devam ediyor..
Normalde geç de yatsam sabah erken kalkardım, şimdi havalar soğudu ya hiç yerimden kalkasım gelmiyor.. 10da kalktım bu sabah, günün yarısı gitmiş gibi..

Günaydın canım..
Hoşgeldin diyememiştim, hoşgeldin bu arada :)
Nasıl gidiyor diyet?
Hoşbuldum canım.. gayet iyi gidiyor.. Şimdiyr kadar 1 lt su tükettim. Toplamda öğleye kadar 200 kalorilik gıda tükettim.. Çok umutluyum akşamada sporu yaparsam benden iyisi yok..

Bu arada çarşamba rahim filmi çekileceğim 1-2 gün spor yapamayabilirim filmden sonra

Çok iyisin :)
Dikkat et kendine, sporu da sağlığın el verdiği sürece yap..
Bebek düşünüyordun sen değil mi ?

Ben baharatlı hiç düşünmemiştim sadece yumurtada denemek aklıma geldi.Kız deneyeyim bari ben bu pudingi özendim valla ama bal az değilmi ya 1 yk yaparım ben onuNe güzel normal hayatta da görüşüyorsunuz demek.Yaptınız kaçamaklar desene.Nerede kız o yok gelmiyor burayada.Bizim takımda değilmiydi o.
Evet h. yumurta 80 kalori ama yağda 125 hele bide 2 tane olunca 250 oluveriyor

Yok bebeğim verebildiğimiz kadar vermeye çalışıyoruz(tabi sağlıklı şekilde).Önemli olan artı çıkmamak. Nasıl hissediyorsun bugün ilk günün sayılabilir diyetti Aomine Daiki-chan
Şuan gayet iyiyim öğle arasında iş yerinde 15 dk leslie ile 1 mil yaptım.. akşamda 1 mil yaparsam eve gidince benim için 10 numara.. öğle yemeğini bir tık fazla yapmış olabilirim ama akşamı çok hafif geçireceğim erkenden yerim.. kendimi hiç aç hissetmiyorum... inşallah akşamada böyle olurum.

Benim de neredeyse 2 saatim var, dışarı çıkıp yürüsem mi, yoksa evde mi birşeyler yapsam diye düşünüyorumm.. Aşırı tembelliğim var şu an spora karşı amma

Benim de neredeyse 2 saatim var, dışarı çıkıp yürüsem mi, yoksa evde mi birşeyler yapsam diye düşünüyorumm.. Aşırı tembelliğim var şu an spora karşı amma
hımm youtubede ' TK FİT 40 DK 500 KALORİ ' diye bir video var.. hızlandırılmış hareketler.. ben daha 40 dk sını tam yapamadım genelde 15. dk bırakıyordum. ama çok etkili acayip vucudu çalıştırıyor tavsiye ederim. her gün 15 dk kası bile yetiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…