- 27 Mayıs 2016
- 6.615
- 19.687
- 198
Kolay gelsin ne dersi canimAkşam dussuz ders çalışıyorduezber yapmaya uğraşırken girmeyi unutmuşum buraya vallahi
Kuran kursuna gidiyorum tefsir ezber kuran okuma offfffgKolay gelsin ne dersi canim
Kolay gelsin kuzumKuran kursuna gidiyorum tefsir ezber kuran okuma offfffg
yaaaa dimi çok kötü bir duygu cancazımYine çok yedim
Abur cubur yedim
Ne kadar yürüsem az gelecek kadar çok abur cubur yedim
kendimi durduramıyorum
Dün sabah börek öğlen kek akşam pilav turşu yedim. Bugünde börek baklava yedim
Şimdi nasıl günah çıkarsam bilemiyorum
Evde de bir sürü kek var daha
Kendimi durduramıyorum
Bana ceza verin.
Ayakta alkışlıyorum seni
Ben baharatlı hiç düşünmemiştim sadece yumurtada denemek aklıma geldi.Kız deneyeyim bari ben bu pudingi özendim valla ama bal az değilmi ya 1 yk yaparım ben onuNe güzel normal hayatta da görüşüyorsunuz demek.Yaptınız kaçamaklar desene .Nerede kız o yok gelmiyor burayada.Bizim takımda değilmiydi o.
Evet h. yumurta 80 kalori ama yağda 125 hele bide 2 tane olunca 250 oluveriyor
Benim de neredeyse 2 saatim var, dışarı çıkıp yürüsem mi, yoksa evde mi birşeyler yapsam diye düşünüyorumm.. Aşırı tembelliğim var şu an spora karşı amma
Benden sana 150 jjYine çok yedim
Abur cubur yedim
kendimi durduramıyorum
Kendimi durduramıyorum
Bana ceza verin.
Selam kızlar baş ağrısı ve ben geldikbugün kilom 73.5 çıktı yani 500 gr artı ben bu ptesi tartılarından istifa etmek istiyorum.. Çok moralim bozuluyor..
Ay ben de kendimi ayaklarımla alkışlıyorum inanmazsınteşekkür ederim darısı başına
BamfirADB benim ilkokul arkadaşım canım ben zorla soktum onutakıma ama tabi 3 çocukla yetişememesi gayet normal.. Aslında kaçamak olarak bi tek pasta var ötekiler sağlıklı. Şeyler ama çeşit olunca hepsinden 1 er kaşık yersem çok oluyor tabii.
Tatlı olarakda pekmezli kurabiyeyle diyetisyeninverdiği tarifi yaptım.. Normal ben olsam bu yediğimin 3 katını uer bana mısın demezdim.. Tabi midem küçücük olmuş ondan
Spor yapınca geçer canım sakın bırakma..
Benden sana 150 jj
yine gelmiş ıspanak yapraklarıMenüm bugün biraz karışık
Umarım herşeyi hatırlayabilirim
Sabah
Peynirli omlet
Ispanak yaprakları
Sütten kahve
1 dilimden biraz fazla tb ekemk
Ara
Mini protein bar
Öğlen
3 mercimek köftesi
1 yk pancar salatası
1 yk maş fasülyesi ve avokadodan mayonezsiz amerikan salatasımsı bişey
Kıvırcık yaprakları
1 kase yoğurt
(Karnabahar da yicektim ama tadı garip geldi yiyemedim)
Akşam
2 yk pancar salatası
2 yk maş fasülyesi
3 yk zylı pırasa
Kıvırcık yaprakları
3 mercimek köftesi
2 lokma tavuk ızgara
Pilava da metihe düzdüm ama yemedim
Ara kahve ya da süt
Spor
20 dk aç krnına yoga
60 dk zumba
Su içmekte hala zorlanıyorum ama 1.5 ltyi geçmişimdir aklam on 2 yaparım ben
3 yeşil
yaaaa dimi çok kötü bir duygu cancazım.Bide biz senin üstüne gitmeyelim zaten sen bu duyguyla bir daha yapmaz dikkatli olursun.Belkide kaçamak yapma vaktinde gelmiş olabilir ama.Çünkü arada kaçamakta gerekiyor.Kilona da bakmak lazım ,bakalım bu kaçamak senin bünyen için masum bir kaçamakmıydı yoksa ağır bir kaçamakmıydı.
Ben genelde öyle kriz gelince "evet yiyecem gerekiyorsa kendimi durdurmadan yiyeceğm " diyerek yiyorum.Nasılsa ertesi gün yemeyeceğim (kendime söz veriyorum) bugün serbestsin kızım diyorum kendime o zaman o istek daha çabuk geçiyor.Yani üstündeki "yememeliyim" baskısını azalt nacizane fikrim patron
tamam. Hemen yapıyorum. Regl den hep bunlar. Duygusalım bu aralar zaten.
Ben en çok salatasını sevdim.. Kolay da pişiyor diğer fasülyegiller gibi akşamdan suya koymak istemiyor.. Bu avokadolu olan da çok güzel oldu avokado mayonez yerine içinde başka yağ yok.. Tamamamen benim sallamasyonum :)yine gelmiş ıspanak yaprakları.Karışık ama fazla değilmiş hep faydalı.Afiyet olsun canım , zumbana hayran kaldım.8bu arada bende maş fasülyesi aldım ,bakalım yapabilecekmiyim.
canım benim avokadoyu hiç denemedim nedense elimde varmıyor,geçen pazarda elime aldım aldım yerine koydum,cesaret edemiyorum.Çok denemek istiyorum ama sonra tadı kesin kötütdür deyip bırakıyorum yerine.bide yumuşak olması gerekiyor sanırsam en iyi öyle yeniyormuş.Baktıklarım hep taş gibi.Alıp yumuşamasını mı bekleyecem,ben cennet hurmasını bile sert almıyorum çünkü evde bir türlü yumuşamıyorlar aksine bozuluyorlar sanki.Ben en çok salatasını sevdim.. Kolay da pişiyor diğer fasülyegiller gibi akşamdan suya koymak istemiyor.. Bu avokadolu olan da çok güzel oldu avokado mayonez yerine içinde başka yağ yok.. Tamamamen benim sallamasyonum :)
Adet döneminde mısin canım. bende geçen hafta bir kaç gün senin dediğin gibiydim.. regl zamaninsa normalYine çok yedim
Abur cubur yedim
kendimi durduramıyorum
Kendimi durduramıyorum
Bana ceza verin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?