Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selamlar kızlar hayat koşarak akıp giderken ben hiçbirşeye yetişemiyorum.
Sabah kilo bildirimi maalesef ki 75
ama karnımın içi su dolu şiş sanırım ishal olacağım . Böyle düşünerek panik yapmamayı düşünüyorum. çünkü hafta sonu da öyle kaçamak yapmadım biraz düzensiz oldu iki öğün oldu ama yazayım listelerimi hemen
Cumartesi menü
Sabah 10:30 bir bardak yoğurtlu chia lı d vitaminli yoğurt
12:30 1 haşlanmış yumurta ( bol baharatlı 2 dilim çok tahıllı ekmek 2 kaşık lor peynir + yarım haşlanmış patates 4-5 zeytin bol yeşillik salatalık domates ve yarım portakal
1 bardak yeşil çay
Akşam 19 gibi (davetteydik ) 1 kase yoğurt çorbası + 4 kaşık taze fasülye etli + 5 tane hamur köftesi ( yarım mandalina büyüklüğünde mantı düşünün )
Su 1500 cc
Spor yapamadım K klbk33 @tuzsuz_ruh

Dünün menüsünü geceyim bir de
Sabah 11 gibi yoğurt yulaf 1 bardak 3 kaşık
14 gibi 1 haşlanmış yumurta karışık baharatlı zeytinyağlı + 5 zeytin 2 kaşık peynir 1 dilim ekmek salatalık domates marul maydonoz 3 tane yaş hurma
2 bardak yeşil çay
Akşam 1 kase makarna suyu içinde 3 kaşık makarna ve 3 kaşık yoğurt
2200 cc su
3600 adım
K klbk33 @tuzsuz_ruh

24 ARALİK SPOR LİSTESİ

@tuzsuz_ruh :

K klbk33 :
80dk yürüyüş = 80p
30dk ev işi = 10p
50 ipsiz ip atlama =5p
Toplam 95p

DeryaOnDiet :

@AKovser :

tomrs :

stitch :

matilda34 :

I inkpin :

glsmhmt :

selinbs :

Harpy :

kaju :

BamfirADB :

saribaykus :

K Konus dinliyorum :

evet kızlar spor listemiz hazırlandı hergün yapılan sporlar bu listeye yazılsın ve puanlama yapalım
haftalık 250 puan altında kalana ceza verelim
bu liste tamamen bizleri hırslandırmak üzere ve sporu alışkanlık haline getirmemiz için yapılmıştır

spor müsabalarına katılım mecburdur rahatsız olan özrünü belirtmeli veya bir spor çeşidinin yerine o puan kadar yapabildiği sporu yapmalı ve yanına şu sporun yerine diye belirtmelidir

spor listeleri ertesi gün öğlen 13 e kadar paylaşılmalı ve 13 den sonra paylaşılan sporlar puanlamaya dahil değildir

spor puanları alttaki ekte mevcuttur ordan bakabilirsiniz kolay gelsin diliyorum şimdiden

not: listede olmayan kendini aynı şekilde eklesin lütfen

listeyi paylaşmak ise şu şekilde spor türünü ve puanını yazıp en sonuna toplam puanı yazıyoruz alıntının başındaki ve sonundaki [OUETE] kısımlarını silip paylaşıyoruz

Yine çok yedim
Abur cubur yedim
Ne kadar yürüsem az gelecek kadar çok abur cubur yedim
kendimi durduramıyorum
Dün sabah börek öğlen kek akşam pilav turşu yedim. Bugünde börek baklava yedim
Şimdi nasıl günah çıkarsam bilemiyorum
Evde de bir sürü kek var daha
Kendimi durduramıyorum
Bana ceza verin.

yaaaa dimi çok kötü bir duygu cancazım.Bide biz senin üstüne gitmeyelim zaten sen bu duyguyla bir daha yapmaz dikkatli olursun.Belkide kaçamak yapma vaktinde gelmiş olabilir ama.Çünkü arada kaçamakta gerekiyor.Kilona da bakmak lazım ,bakalım bu kaçamak senin bünyen için masum bir kaçamakmıydı yoksa ağır bir kaçamakmıydı.
Ben genelde öyle kriz gelince "evet yiyecem gerekiyorsa kendimi durdurmadan yiyeceğm " diyerek yiyorum.Nasılsa ertesi gün yemeyeceğim (kendime söz veriyorum) bugün serbestsin kızım diyorum kendime o zaman o istek daha çabuk geçiyor.Yani üstündeki "yememeliyim" baskısını azalt nacizane fikrim patron

24 ARALİK SPOR LİSTESİ

@tuzsuz_ruh :

K klbk33 :
80dk yürüyüş = 80p
30dk ev işi = 10p
50 ipsiz ip atlama =5p
Toplam 95p

DeryaOnDiet :

@AKovser :

tomrs :

stitch :

matilda34 :

I inkpin :

glsmhmt :

selinbs :

Harpy :

kaju :
yavaş t. yürüyüş 30 dk : 30 p
leslie 30 dk : 45 p
pilates 20dk : 40 p
Toplam : 115 p

BamfirADB :

saribaykus :

K Konus dinliyorum :

evet kızlar spor listemiz hazırlandı hergün yapılan sporlar bu listeye yazılsın ve puanlama yapalım
bu liste tamamen bizleri hırslandırmak üzere ve sporu alışkanlık haline getirmemiz için yapılmıştır

spor müsabalarına katılım mecburdur rahatsız olan özrünü belirtmeli veya bir spor çeşidinin yerine o puan kadar yapabildiği sporu yapmalı ve yanına şu sporun yerine diye belirtmelidir

spor listeleri ertesi gün öğlen 13 e kadar paylaşılmalı ve 13 den sonra paylaşılan sporlar puanlamaya dahil değildir

spor puanları alttaki ekte mevcuttur ordan bakabilirsiniz kolay gelsin diliyorum şimdiden

Eki Görüntüle 2218519

listeyi paylaşmak ise şu şekilde spor türünü ve puanını yazıp en sonuna toplam puanı yazıyoruz alıntının başındaki ve sonundaki [OUETE] kısımlarını silip paylaşıyoruz

İyi akşamlar kızlar menüm.(bugün bende menüde saçmaladım)
Saat 8.45 : 1 h. yumurta , 1 h. patates , roka, 1 yk peynir , 1 yk.lor
Saat 12.00 : 1 bardak süt , 1 t.k bal+1 baklava +1 tane pişmaniye
Saat 16.00 : 1/2 kırpidesi
Saat 18.30 : 1 tabak makarna , 1 tabak yahni, 1 d. ekmek , 6 tane badem, 1/2 muska pestil
su 3 lt olur yatana kadar sporda yazdığım gibi

Selam kızlar baş ağrısı ve ben geldik bugün kilom 73.5 çıktı yani 500 gr artı ben bu ptesi tartılarından istifa etmek istiyorum.. Çok moralim bozuluyor..

Ayakta alkışlıyorum seni

Ay ben de kendimi ayaklarımla alkışlıyorum inanmazsın teşekkür ederim darısı başına

BamfirADB benim ilkokul arkadaşım canım ben zorla soktum onutakıma ama tabi 3 çocukla yetişememesi gayet normal.. Aslında kaçamak olarak bi tek pasta var ötekiler sağlıklı. Şeyler ama çeşit olunca hepsinden 1 er kaşık yersem çok oluyor tabii.
Tatlı olarakda pekmezli kurabiyeyle diyetisyeninverdiği tarifi yaptım.. Normal ben olsam bu yediğimin 3 katını uer bana mısın demezdim.. Tabi midem küçücük olmuş ondan

Benim de neredeyse 2 saatim var, dışarı çıkıp yürüsem mi, yoksa evde mi birşeyler yapsam diye düşünüyorumm.. Aşırı tembelliğim var şu an spora karşı amma

Spor yapınca geçer canım sakın bırakma..

Benden sana 150 jj

24 ARALİK SPOR LİSTESİ

@tuzsuz_ruh :

K klbk33 :
80dk yürüyüş = 80p
30dk ev işi = 10p
50 ipsiz ip atlama =5p
Toplam 95p

DeryaOnDiet :

@AKovser :

tomrs :

stitch :

matilda34 :

I inkpin :

glsmhmt :

selinbs :

Harpy :
20 dk yoga: 40 p
60 dk zumba: 90
Toplam: 130p
kaju :

BamfirADB :

saribaykus :

K Konus dinliyorum :

Eki Görüntüle 2218519

tamam. Hemen yapıyorum. Regl den hep bunlar. Duygusalım bu aralar zaten.

Menüm bugün biraz karışık
Umarım herşeyi hatırlayabilirim

Sabah
Peynirli omlet
Ispanak yaprakları
Sütten kahve
1 dilimden biraz fazla tb ekemk

Ara
Mini protein bar

Öğlen
3 mercimek köftesi
1 yk pancar salatası
1 yk maş fasülyesi ve avokadodan mayonezsiz amerikan salatasımsı bişey
Kıvırcık yaprakları
1 kase yoğurt
(Karnabahar da yicektim ama tadı garip geldi yiyemedim)

Akşam
2 yk pancar salatası
2 yk maş fasülyesi
3 yk zylı pırasa
Kıvırcık yaprakları
3 mercimek köftesi
2 lokma tavuk ızgara
Pilava da metihe düzdüm ama yemedim

Ara kahve ya da süt

Spor
20 dk aç krnına yoga
60 dk zumba

Su içmekte hala zorlanıyorum ama 1.5 ltyi geçmişimdir aklam on 2 yaparım ben
3 yeşil

yine gelmiş ıspanak yaprakları.Karışık ama fazla değilmiş hep faydalı.Afiyet olsun canım , zumbana hayran kaldım.8bu arada bende maş fasülyesi aldım ,bakalım yapabilecekmiyim.

Hiç tutmuş gibi değil zaten baksana sabaha börek öğlen kek akşam pilav hayallerimdeki beslenme düzeni.. Hem esas vicdan azabını karşılığını ödemiş hissettirecek bir aktivite giderir..

tamam. Hemen yapıyorum. Regl den hep bunlar. Duygusalım bu aralar zaten.

Kıyamam yaa hareket etmek sana iyi gelir kaptişim modunu da yükseltir hem.. 200 jj olsun

yine gelmiş ıspanak yaprakları.Karışık ama fazla değilmiş hep faydalı.Afiyet olsun canım , zumbana hayran kaldım.8bu arada bende maş fasülyesi aldım ,bakalım yapabilecekmiyim.
Ben en çok salatasını sevdim.. Kolay da pişiyor diğer fasülyegiller gibi akşamdan suya koymak istemiyor.. Bu avokadolu olan da çok güzel oldu avokado mayonez yerine içinde başka yağ yok.. Tamamamen benim sallamasyonum :)

canım benim avokadoyu hiç denemedim nedense elimde varmıyor,geçen pazarda elime aldım aldım yerine koydum,cesaret edemiyorum.Çok denemek istiyorum ama sonra tadı kesin kötütdür deyip bırakıyorum yerine.bide yumuşak olması gerekiyor sanırsam en iyi öyle yeniyormuş.Baktıklarım hep taş gibi.Alıp yumuşamasını mı bekleyecem,ben cennet hurmasını bile sert almıyorum çünkü evde bir türlü yumuşamıyorlar aksine bozuluyorlar sanki.

Adet döneminde mısin canım. bende geçen hafta bir kaç gün senin dediğin gibiydim.. regl zamaninsa normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…