- 1 Kasım 2018
- 3.329
- 12.342
- 208
Yaptım 150 jj tamamdırSelam kızlar baş ağrısı ve ben geldikbugün kilom 73.5 çıktı yani 500 gr artı ben bu ptesi tartılarından istifa etmek istiyorum.. Çok moralim bozuluyor..
Ay ben de kendimi ayaklarımla alkışlıyorum inanmazsınteşekkür ederim darısı başına
BamfirADB benim ilkokul arkadaşım canım ben zorla soktum onutakıma ama tabi 3 çocukla yetişememesi gayet normal.. Aslında kaçamak olarak bi tek pasta var ötekiler sağlıklı. Şeyler ama çeşit olunca hepsinden 1 er kaşık yersem çok oluyor tabii.
Tatlı olarakda pekmezli kurabiyeyle diyetisyeninverdiği tarifi yaptım.. Normal ben olsam bu yediğimin 3 katını uer bana mısın demezdim.. Tabi midem küçücük olmuş ondan
Spor yapınca geçer canım sakın bırakma..
Benden sana 150 jj
Onu da yaparım. Kim korkar jj den. Jj ilk başladığımda 50y50ye zor geliyordum. Şimdi hemen geliyorum zaten. Eski performansımı kayybeymediğime sevindim.Hiç tutmuş gibi değil zaten baksana sabaha börek öğlen kek akşam pilavhayallerimdeki beslenme düzeni.. Hem esas vicdan azabını karşılığını ödemiş hissettirecek bir aktivite giderir..
Kıyamam yaahareket etmek sana iyi gelir kaptişim modunu da yükseltir hem.. 200 jj olsun
canım benim avokadoyu hiç denemedim nedense elimde varmıyor,geçen pazarda elime aldım aldım yerine koydum,cesaret edemiyorum.Çok denemek istiyorum ama sonra tadı kesin kötütdür deyip bırakıyorum yerine.bide yumuşak olması gerekiyor sanırsam en iyi öyle yeniyormuş.Baktıklarım hep taş gibi.Alıp yumuşamasını mı bekleyecem,ben cennet hurmasını bile sert almıyorum çünkü evde bir türlü yumuşamıyorlar aksine bozuluyorlar sanki.
Benim bugünkü menüm
Sabah:
1/2 porsiyon su ile karistirilmis shake
1 küçük ceviz
Ara öğün:
2 çeri domates
Öğle:
1 kase mercimek çorbasi
130 Gr dana kavurma
150 Gr iç pilav
100 Gr kereviz salatası
Ara öğün:
1 adet yeşil elma
Akşam:
250 Gr hamsi buğulama
1 sıkım çiğ köfte
Az salata
2,5 lt su
15 dk Leslie spor olarak..
Regl olmadım henüz. Ama az kaldıAdet döneminde mısin canım. bende geçen hafta bir kaç gün senin dediğin gibiydim.. regl zamaninsa normal
Harpy canım çok güzel bir duygu dimi hemen doyduğunu hissetmek.Banada son 10 gündür oluyor,büyük mutluluk Kız meğersem biz doyabiliyormuşuz 3 çocuk ha hakkat zor o zaman ,ben tekiyle zorlanıyorum
Onu da yaparım. Kim korkar jj den. Jj ilk başladığımda 50y50ye zor geliyordum. Şimdi hemen geliyorum zaten. Eski performansımı kayybeymediğime sevindim.
Tarçınlı çay iç , bitter çikolata ye ve tok tut kendini kaptişim hiç şeker krizi kalmazRegl olmadım henüz. Ama az kaldı
Haklısın canım.. unutmuşum yazmayı yatmadan 1 saat önce 3 yemek kaşığı yoğurt yiyorum... Shake protein tozu diyebiliriz.. suyla karıştırıyorsun öğün yerine geçiyor... Onubyemekbyasaksa daha yemeyin.Evet yumuşaması gerekiyor canım.. Ben eve alıyorum dışarda 2-3 gün bekleyince yumuşuyor. Tadı da çok baskın değil.. Tabi zeytin yağı da bardağa konup içilecek bişey değil bu da tek başına çok lezzetli sayılmaz ama limon tuz ekleyince bence güzel oluyor.. Onun dışında sevdiğin şeylerle karıştırabilirsin mesela ton balığı ya da bakliyat salatanın üzerine küp küp doğurayabilirsin.. Özellikle yumurtayla çok faydalı oluyormuş.. Bir dene derim..
Porsiyon değerini tam bilmiyorum internette bir tanesi 1/6 demiş bence çok azben yedimmi en az çeyrek yiyorum.. Belki kaptişlerimin bu konuda bilgisi vardır. @tuzsuz_ruh K klbk33
Shake ne oluyor acaba? Menüne süt ürünü ve bol yeşillik eklemeni tavsiye ederim.
Haklısın canım.. unutmuşum yazmayı yatmadan 1 saat önce 3 yemek kaşığı yoğurt yiyorum... Shake protein tozu diyebiliriz.. suyla karıştırıyorsun öğün yerine geçiyor... Onubyemekbyasaksa daha yemeyin.
Çok az miktar oda sabahları kahvaltı yapmadan evden çıktığımda sırf öğün olsun diye ama daha dikkatli olacağımAslında yasak değildir ama o tarz şeyleri genelde yoğun spor öncesi içiyorlar diy biliyorum kas oluşumunu tetiklemek için.. Ama yarım porsiyon sıkıntı olmaz diye düşünüyorum yine de kaptişlerim daha iyi bilir,.
Tebrik ederim.
Wow dostum harikasın
3 kg fazlam olduğu için panik yaptımdedim. Neyse ki iki kez wc çıktım. Akşam kaçamak yapmadım. Sabah normal yeşillikli yumurtalı çavdar ekmekli zeytin peynirli kahvaltımı yaptım.
Öğle yemeğinde patlıcan musakkanın ucundan yedim. Yarım kase cacık yedim. Arada 2 dilim baklava 1 dilim börek yedim.
Akşam köfte salata yedim. Başka da bişey vallaha yemedim.. Burası günah çıkarma yeri gibi oldu sanki benim içinyarın tartıda kaç çıkacağım acaba. Yok yok en iyisi ben 45 kg falan olayım. Bu kadar paniklemem kilo alınca hiç değilse.
Yine çok yedim
Abur cubur yedim
Ne kadar yürüsem az gelecek kadar çok abur cubur yedim
kendimi durduramıyorum
Dün sabah börek öğlen kek akşam pilav turşu yedim. Bugünde börek baklava yedim
Şimdi nasıl günah çıkarsam bilemiyorum
Evde de bir sürü kek var daha
Kendimi durduramıyorum
Bana ceza verin.
İyi akşamlar kızlar menüm.(bugün bende menüde saçmaladım)
Saat 8.45 : 1 h. yumurta , 1 h. patates , roka, 1 yk peynir , 1 yk.lor
Saat 12.00 : 1 bardak süt , 1 t.k bal+1 baklava +1 tane pişmaniye
Saat 16.00 : 1/2 kırpidesi
Saat 18.30 : 1 tabak makarna , 1 tabak yahni, 1 d. ekmek , 6 tane badem, 1/2 muska pestil
su 3 lt olur yatana kadar sporda yazdığım gibi
yavaş t. yürüyüş 30 dk : 30 p
leslie 30 dk : 45 p
pilates 20dk : 40 p
Toplam : 115 p
Selam kızlar baş ağrısı ve ben geldikbugün kilom 73.5 çıktı yani 500 gr artı ben bu ptesi tartılarından istifa etmek istiyorum.. Çok moralim bozuluyor..
Ay ben de kendimi ayaklarımla alkışlıyorum inanmazsınteşekkür ederim darısı başına
BamfirADB benim ilkokul arkadaşım canım ben zorla soktum onutakıma ama tabi 3 çocukla yetişememesi gayet normal.. Aslında kaçamak olarak bi tek pasta var ötekiler sağlıklı. Şeyler ama çeşit olunca hepsinden 1 er kaşık yersem çok oluyor tabii.
Tatlı olarakda pekmezli kurabiyeyle diyetisyeninverdiği tarifi yaptım.. Normal ben olsam bu yediğimin 3 katını uer bana mısın demezdim.. Tabi midem küçücük olmuş ondan
Spor yapınca geçer canım sakın bırakma..
Benden sana 150 jj
Menüm bugün biraz karışık
Umarım herşeyi hatırlayabilirim
Sabah
Peynirli omlet
Ispanak yaprakları
Sütten kahve
1 dilimden biraz fazla tb ekemk
Ara
Mini protein bar
Öğlen
3 mercimek köftesi
1 yk pancar salatası
1 yk maş fasülyesi ve avokadodan mayonezsiz amerikan salatasımsı bişey
Kıvırcık yaprakları
1 kase yoğurt
(Karnabahar da yicektim ama tadı garip geldi yiyemedim)
Akşam
2 yk pancar salatası
2 yk maş fasülyesi
3 yk zylı pırasa
Kıvırcık yaprakları
3 mercimek köftesi
2 lokma tavuk ızgara
Pilava da metihe düzdüm ama yemedim
Ara kahve ya da süt
Spor
20 dk aç krnına yoga
60 dk zumba
Su içmekte hala zorlanıyorum ama 1.5 ltyi geçmişimdir aklam on 2 yaparım ben
3 yeşil
Benim bugünkü menüm
Sabah:
1/2 porsiyon su ile karistirilmis shake
1 küçük ceviz
Ara öğün:
2 çeri domates
Öğle:
1 kase mercimek çorbasi
130 Gr dana kavurma
150 Gr iç pilav
100 Gr kereviz salatası
Ara öğün:
1 adet yeşil elma
Akşam:
250 Gr hamsi buğulama
1 sıkım çiğ köfte
Az salata
2,5 lt su
15 dk Leslie spor olarak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?