Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sonuc listesine bakinca gordum simdi 603. Etapta sonuncu oldugumu. Daha onceden sonuncu oluncu Seabahar etiketleyip yapilmasi gerekenleri yaziyordu. @tuzsuz_ruh . bu sefer oyle bir bilgi almadim. Ben her hafta gidip sonuclari kontrol etmiyorum.
603. etap raporunda etiketlemiş ama bilmiyorum gözden kaçmış galiba.sağlık olsun 1 ceza puanı oldu şimdi. 2 olursa ceza alınıyor. Ben takip ediyordum aslında da çocuklardan benim de gözümden kaçmış.

Menumm
Düne göre daha iyi olduğunu düşünüyorum
1 yumurta
Beyaz peynir
1 dilim ekmek
Ara
Nescafe
Öğle
1 açma sekersiz cay
ara
Yarım muz
Aksam
Mantar sote
fırında patates
Yoğurtlu havuç salatası
Ara
Çiğ kabak çekirdeği 1 avuç
2 lt su
Relax Flex spor hareketleri
20 mekik

Selam kızlar menum
10.00 1 bardak süt
12.0o kahvaltı
Peynir zeytin 5 tane
2 dilim tt Ekmek
Bir yk bal
1 fincan çay

17.oo Akşam
Uç tane bulgurlu kabak dolması bol sarmısaklı yoğurtlu bulbiberli yağlı
Yarim havuç çeyrek salatalik turşu

Ara 19.00 bir incir yedi tane fındık bir yk uzum
Açik çay beş altı bardak

Su iki ltreyi geçti
Spor 45 dakika yürüyüş

Gidecek misin az daha kilo verseydik

Ceza puanı ne oluyor. Ceza alındığını biliyordum da. Puanı bilmiyordum. Bu ceza puanı nasıl sıfırlanıyor

Afiyet olsun canım

Genel olarak gayet guzel canim. Sadece acaba acma yerine 1 sandvic veya baska bir yemek yeseydin daha mi tok tutardi diye dusundum. Ama acikmadiysan sorun yok. Afiyet olsn.

Miktarlarin bol ama 2 ogun yedigin icin olmus. Yoksa bu miktarlarda bir ogun daha eklesen kilo alirdin. Cok denedim 2 ogun beslenmeyi ben basaramiyorum.
Afiyet olsn canim

DeryaOnDiet bu mesajı okumamış mıydın? Etiketlisin burada

Bugunku menum
08:00_ tereyaginda 2 yumurta, 1dilim tt ekmek.
09:30_ 1 fincan az sutlu kahve.
12:00_ elmali tavuk cigeri, yaninda 2 dilim ekmek.
13:00_ yarim avuc kadar fistik, 1 fincan sutlu kahve.
17:00_ 200 gr kadar yagsiz balik, 1 kase rokali salata, 1 elma. Yarim dilim ekmek.

Su: 2l
1 fincan aclik otu
2 fincan bitki cayi
1 fincan siyah cay

Miktarlarin bol ama 2 ogun yedigin icin olmus. Yoksa bu miktarlarda bir ogun daha eklesen kilo alirdin. Cok denedim 2 ogun beslenmeyi ben basaramiyorum.
Afiyet olsn canim

Teşekkür ediyorum canım
Ben hep iki öğun beslenmeği seviyorum
Diyetisyenim bana üç ana üç ara yemek tuketmem gerektiğini dediği için uygulayamadım
Ve gitmedim artık
Ama öğunlerimi yari yarıya indirdim birde pr beslenmeğe özen gösteriyorum şu an çok açım

ETAP RAPORU ve CEZA PUANI

Her etap bitimini takiben, en geç Pazartesi günü olmak kaydı ile yayımladığım, ilgili etap bildirimlerinin yarışma kurallarına uyumlarının denetlendiği rapordur. Etap mezunlarının karneleri de yine tarafımdan en geç Perşembe günü hazırlanmış olacaktır.

Etap raporuna ilişkin 528. etap itibari ile ceza sistemi başlatılmıştır.
Ceza sistemi iki ayrı başlıktan oluşur ve birbirinden bağımsız işler.

1- Görünmezlik Ceza Puanı:
Raporda açıklama istenmiş takımların, cevaplarını en geç Perşembe gününe kadar paylaşım alanmızda yayımlamaları şarttır.
Etap birincisinin ve etap sonuncusunun yükümlülüklerini yerine getirmesi için de son gün Perşembe günüdür.

İlgili süre içinde cevap verilmemesi ve yükümlülüklerin yerine getirilmemesi durumunda, takım 1 ceza puanı alır. Toplam 3 ceza puanı alan takımın güncel üyeleri mezun olduklarında karne alamayacak ve aylık olarak hazırladığım bireysel sıralama listesinde hiçbir zaman yer alamayacaklardır.

2- Analiz Ceza Puanı:
Takım yönetimleri, yeni üyeleri için geçmiş bilgisini mutlaka kontrol etmelidir. Bu kontrol öncelikle diskalifiye listesi, sonrasında da sonuç listeleri üzerinden yapılarak; yarışmacının daha önce yarışıp yarışmadığı mutlaka araştırılmalıdır. Eğer yarıştı ise ve bilgileri dağınıksa (örneğin; yarışmaya birkaç kez giriş çıkış yapmış olabilir veya nick değiştirmiş olabilir vs) emin olmak ve güncel bilgiyi benden istemek üzere paylaşım alanında sorabilirler. Bu işlemler, üyenin deneme süresinde mutlaka yapılmalı ve son ana yani etap listesine girdiği güne bırakılmamalıdır. "Üye yeni söyledi" mazareti kabul edilemez, siz yönetim kadrosu olarak üyeyi davet ettiğinizde bu bilgileri mutlaka sormalı ve mutlaka kendi kontrolünüzü yapmalısınız.

Bu işlemlerin yapılmamış olduğu tespitinde takım 1 ceza puanı alır. Toplam 2 ceza puanı alan takım sıradaki analiz raporundan muaf tutulacaktır.

Ceza Puanı AlanTakımlar (2019):

• 4. Takım (Görünmezlik Ceza Puanı 1 - 603. Etap)

Not: Her yıl sonunda cezalar sıfırlanacaktır.

Genel olarak gayet guzel canim. Sadece acaba acma yerine 1 sandvic veya baska bir yemek yeseydin daha mi tok tutardi diye dusundum. Ama acikmadiysan sorun yok. Afiyet olsn.
Saol canım dayanamadım açma yedim başka bişey yemek istemedim onu yiyincede tuttu beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…