603. etap raporunda etiketlemiş ama bilmiyorum gözden kaçmış galiba.sağlık olsun 1 ceza puanı oldu şimdi. 2 olursa ceza alınıyor. Ben takip ediyordum aslında da çocuklardan benim de gözümden kaçmış.Sonuc listesine bakinca gordum simdi 603. Etapta sonuncu oldugumu. Daha onceden sonuncu oluncu Seabahar etiketleyip yapilmasi gerekenleri yaziyordu. @tuzsuz_ruh . bu sefer oyle bir bilgi almadim. Ben her hafta gidip sonuclari kontrol etmiyorum.
Gidecek misin az daha kilo verseydikYapma kaptiş benide ağlatacaksınama yine de inşallah cuma olsa süper olacak bakalım.Benim dönüp dolaşıp geleceğim yer yine burası kaptanım 1.5 -2 yıl falan sonra dönerim buralara Allah nasip ederse
Bende selinb gibi 60 yada 61e kadar inmeyi planlıyorum alıp verme payı olsun diye,hele bir mezun olabileyim.
Ceza puanı ne oluyor. Ceza alındığını biliyordum da. Puanı bilmiyordum. Bu ceza puanı nasıl sıfırlanıyor603. etap raporunda etiketlemiş ama bilmiyorum gözden kaçmış galiba.sağlık olsun 1 ceza puanı oldu şimdi. 2 olursa ceza alınıyor. Ben takip ediyordum aslında da çocuklardan benim de gözümden kaçmış.
Nerde yazıyor@tuzsuz_ruh kaptanım 603. etaptaDeryaOnDiet sonunculuk yükümlülüklerini yerine getirmediğiniz için ceza puanı almışsınız.
Menumm
Düne göre daha iyi olduğunu düşünüyorum
1 yumurta
Beyaz peynir
1 dilim ekmek
Ara
Nescafe
Öğle
1 açma sekersiz cay
ara
Yarım muz
Aksam
Mantar sote
fırında patates
Yoğurtlu havuç salatası
Ara
Çiğ kabak çekirdeği 1 avuç
2 lt su
Relax Flex spor hareketleri
20 mekik
Menumm
1 yumurta
Beyaz peynir
1 dilim ekmek
Ara
Nescafe
Öğle
1 açma sekersiz cay
ara
Yarım muz
Aksam
Mantar sote
fırında patates
Yoğurtlu havuç salatası
Ara
2 lt su
20 mekik
Genel olarak gayet guzel canim. Sadece acaba acma yerine 1 sandvic veya baska bir yemek yeseydin daha mi tok tutardi diye dusundum. Ama acikmadiysan sorun yok. Afiyet olsn.Menumm
1 yumurta
Beyaz peynir
1 dilim ekmek
Ara
Nescafe
Öğle
1 açma sekersiz cay
ara
Yarım muz
Aksam
Mantar sote
fırında patates
Yoğurtlu havuç salatası
Ara
2 lt su
20 mekik
Miktarlarin bol ama 2 ogun yedigin icin olmus. Yoksa bu miktarlarda bir ogun daha eklesen kilo alirdin. Cok denedim 2 ogun beslenmeyi ben basaramiyorum.Selam kızlar menum
10.00 1 bardak süt
12.0o kahvaltı
Peynir zeytin 5 tane
2 dilim tt Ekmek
Bir yk bal
1 fincan çay
17.oo Akşam
Uç tane bulgurlu kabak dolması bol sarmısaklı yoğurtlu bulbiberli yağlı
Yarim havuç çeyrek salatalik turşu
Ara 19.00 bir incir yedi tane fındık bir yk uzum
Açik çay beş altı bardak
Su iki ltreyi geçti
Spor 45 dakika yürüyüş
Yarışmamız 603. Etap sonuncusu 4. TakımdanDeryaOnDiet
Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve aşağıdaki başlıklarda paylaşım yapmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Hayir canim. Yeni goruyorum. Daha once etiketleyip yazdiginda yapmistim yazanlariDeryaOnDiet bu mesajı okumamış mıydın? Etiketlisin burada
Saskinlik icindeyim nasil gormem. Hangi gun yazilmis.DeryaOnDiet bu mesajı okumamış mıydın? Etiketlisin burada
Miktarlarin bol ama 2 ogun yedigin icin olmus. Yoksa bu miktarlarda bir ogun daha eklesen kilo alirdin. Cok denedim 2 ogun beslenmeyi ben basaramiyorum.
Afiyet olsn canim
Canim bu mesaj hangi gun yazilmis? Bildirimlerime bakacagim da hala cok saskinim nasil gormedim bunu.DeryaOnDiet bu mesajı okumamış mıydın? Etiketlisin burada
Hayir canim. Yeni goruyorum. Daha once etiketleyip yazdiginda yapmistim yazanlari
5ocakta yazılmış. Olan olmuş. @tuzsuz_ruh sana ne ceza verecek acabaSaskinlik icindeyim nasil gormem. Hangi gun yazilmis.
Ceza takim ilk uce girince siliniyordu degil mi?5ocakta yazılmış. Olan olmuş. @tuzsuz_ruh sana ne ceza verecek acaba
Saol canım dayanamadım açma yedim başka bişey yemek istemedim onu yiyincede tuttu beniGenel olarak gayet guzel canim. Sadece acaba acma yerine 1 sandvic veya baska bir yemek yeseydin daha mi tok tutardi diye dusundum. Ama acikmadiysan sorun yok. Afiyet olsn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?