Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Afiyet olsun canım bence çok güzel

Ödem olmasın canım aman dikkat yeşil çay iç tuzu azalt.. özellikle reglin yakınsa su tutuyor olabilirsin tartıda moral bozulmasın..

Evet canım nasıl doyuyorum hem çok ilgili wasaptan istediğimi soruyorum iyi olur inşallah

Haklisin ksptan bir haftadr iyuce kaybettim kendimi yuruyus de spor da yapmaz oldum, kizlar ve bende hasta olunca ipinucu kacti, in kissa zamnds kendimi topa4larim

dtcf yavrum neredesin sen yaaaa gelmedin ne zamandır
@Saksi_Degilim_Ben sana da çok kızıyorum hani gelecektin hep @Sibal57 canım sen bi iZin alıp gittin o gidiş nerdesin
He he kayboldum dimi biz kanamaydı, kese kasılmasıydı derken minnak bi düşük tehlikesi atlattık. Tabi bunda benim hamile olduğumu bilmediğim ve olmadığımdan, nedense, çok emin olduğum dönemde zıplaya zıplaya cam silmem de etkiliymiş Moral bozukluğu, mide bulantısı ve verilen ilacın sürekli uyku yapması neticesi yeme şeklim değişti. Yürüyüş ve egzersiz de yasaklandı. Forumda geziniyodum ama buraya gelip ne yazayım bilemedim. Bazen 2 paket çubuk kraker, 1 avuç leblebiyle günü bitiriyodum; bazen krallar layık kahvaltı tabağını silip süpüyodum. Sürekli görmemiş gibi "ay hamileyim ya ondan böyle" imajı çizmek de istemedim. Bekliyorum içimdeki salak zeytin midemi rahat bıraksın diye beslenme bozukluğuma rağmen çok şükür kilo almadım. Dediğim gibi beslenmem istikrar sağlasın, öğün paylaşmaya başlıcam o zamana kadar özleyin beni anacım Sizi seviyorum. Hadi bakalım gelecek cumaya kadar herkes benim için 400, kendi için 500 gram versin

Aleykum selam.
Afiyet olsun canım..

Şiş hissedersin tabi, akşam 3 dilim ekmek yemişsin.. Sabah da poğaca var.. Genel olarak ağır olmuş.

Çok geçmiş olsun canım, dikkat et kendine..

Afiyet olsun canım..

Gayet iyi bence :)

Emeğine sağlık canım..

Meyveyi geç saatte yemediysen gayet güzel bir menü..

Kız kör olma emi insan gelmez mi demez mi ben böyle oldum hamilelik bu söylememek mi olur böyle bir durumda merak ettik seni olur öyle şeyler sen ye ne istiyorsan ben seni özledim ondan nerdesin dedim yoksa hamile halinle gel bana menü ver mi dedim özledimmmm alışmışım yokluğunda boşluğa düştüm

Aynen canim. Benim de sadece ilk gebeligimde gecikme oldu hayatim boyunca. Kilo aldim ya cok uzuldum ona. Kendimi nasil motive etsem de adam gibi kilo vermeye baslasam canim var mi onerin? Motivasyonum gitti bir anda kilo alinca
Kiloyu bir günde mi aldın ki bir kaç ayda vereceksin daha ne yapacaksın hasta halinle ayağın bu durumdayken yattığın yerden kilo vermek kolay mı yahu silkelen kendine gel pes etmek Yok
Tamam Böyle yazalım
Afiyet olsun da ufak bir not sabahki pekmezli suya biraz limon sıkıyor öyle içiyorsun Demir emilimini c vitamini arttırıyor
Ayyy Canım ya inşallah
Ne kadar mutlu oldum
Üç beş ay neki ben iki yıldır çabalıyorum
Keşke bir an evel buraya gelseydim

Birlikten kuvvet doğar :)))
İki yıldır nasıl yaptın başladın bıraktın mı sürekli
gayet hoş bir menü olmuş

Çok güzel olmuş menü Deniz börülcesi bizim pazarda Yok Pazar pazarından mı aldın
canım ben instagramda gördüm polikistik overle yaşam sayfasında o kadında senin gibiymiş bir ayla olmuyor düzenli kullanmak şart o kadın 7 ay kullanıp hamile kalmış

Çok teşekkür ederim şuan nasıl mutlu oldum bilemezsin
Senin başarın canım aynen devamını bekliyorum
Dengeli menü olmuş afiyet olsun
Vayyyyy selinle kajunun bu kadar az mı kalmış yahuuuu selinbs mezun olacakmısın o kiloya inince daha devam edecekmisin canım
wuuuuuuuu poğaca muz leblebi fıstık ekmek kabak verdiğinin birazı geri gelecek hiç beğenmedim menüyü şiş olman normal bugun suyu bol iç ödem yapmasın

Bu sefer birakmiycam canim kiyafetler dar gelmeye basladi. Su 65e inmem lazim artik.

Tamam canim haklisin
Ve artik haftasonu yediklerimi de yazacagim. Burdan ne kadar ayri kalirsam o kadar motivem azaliyor.

Günaydınnnn :)
Herkese mutlu, huzurlu haftasonları

Günaydın canım sanada mutlu hafta sonu diliyorum canım
Afiyet olsun canım

Teşekkür ediyorum tatlım

İki yıldır nasıl yaptın başladın bıraktın mı sürekli

Evet başladim braktım hep Canım
94 kiloydum diyetisyene gittim 88 indim
Artik listelerime uymadiğim için diyetisyenide braktım ve bir yıldır ayni kiloyla bir kilo alip bir kilo veriyordum çok sıkıldım bu durumdam
Kesin diyordum ben bir daha diyet yapamam

gayet hoş bir menü olmuş

Teşekkür ederim kaptanim

60’a kadar düşmek istiyorum aslında. Kendime 2 kiloluk kilo alıp verme avansı bırakmak gibi bir düşüncem var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…