- 20 Aralık 2018
- 610
- 1.698
- 33
Slm kızlar benim bey geldi menü paylaşma zamanı
Bugünkü menüm
Sabah (08:30)
30 Gr yulaf ezmesi
5 Gr chia tohumu
100 ml süt
Öğlen (12:15)
1 kase çorba( ama ne çorbasiydi cozemedimmercimekli ezogelinmi )
1 kase yumurtalı ıspanak
3 yk makarna
1/2 kase yogurt
Akşam (18:30)
2 kase bezelye yemeği
Su:2.5 lt
Spor : 15 dk Leslie: 22 p
Ödem olmasın canım aman dikkat yeşil çay iç tuzu azalt.. özellikle reglin yakınsa su tutuyor olabilirsin tartıda moral bozulmasın..Tebrikler canim
Aldım ondan canım kullanıyorum..senin varmı tanidigin kullanıp fayda gören.. ben 1 ay kullandım ama hormonlarimi duzeltmedi
Tebrikler
Olsun canım olur öyle bende 1-2 gündür zor çıkıyorum... Neden bilmiyorum... Çok su içme rağmen idrarda çok az cikiyorum
Wuuuuuu Tebrikler.. darısı başıma insallah
Sen bi de emziriyorsun canım verirsin sadece sağlıklı beslenmeye odaklan :)
Evet canım nasıl doyuyorum hem çok ilgili wasaptan istediğimi soruyorum iyi olur inşallahBayağı dolu bi liste canım bu diyetisyenlere bayılıyorum yaa ben de gitcem karar verdim tekrar :)
Valla kaptişim sırtımdan sopayı eksik etmedi bu hafta bir de hiç spora gidemedim. Spora gidemeyince kendimi işlere verdim öyle olunca da yemeye fırsat kalmıyor.. Sözün özü eski formuma dönerim yakında :) haftaya enazından 2 gün gidebilirim gibi görünüyor.
Bu arada kajucum tebrik ederim takımımızın gururu
Ayrıca buhafta sana meydan okumuştum ama %de yine sollamışsın benimezun olup bırakıp gideceksin bizi ona üzülüyorum
Haklisin ksptan bir haftadr iyuce kaybettim kendimi yuruyus de spor da yapmaz oldum, kizlar ve bende hasta olunca ipinucu kacti, in kissa zamnds kendimi topa4larimDERECELER
1. @kaju %1.54 son 1.9kg. Yakında mezunsun
2.selinbs %1.53 son 1.5 kg. Sanırım kajudan önce mezun olacaksın. Ben sizi tutuyorum. kaju
3.Harpy %1.52
4. @stitch %1.19
5.matilda34 %1.05
6. @Aomine Daiki %0.64 tebrikler. Listedesin. 6.9kg verince mezunsun.
7.DeryaOnDiet Sanırım haftaya kilon azalmaya başlayacak. Aynen devam et.
8.tomrs eksilerdesin. Son 2.9 kg. Biraz asılsan mezunsun.
9. @inkpin nerelerdesin.
*** 4. Takım 604. Etap *** YEDİNCİ
DeryaOnDiet(68.6///%)sabit
Tomrs(57.6/67.9/+0.3/%-0.52)
stitch(67.2/66.4/0.8/%1.19)
matilda34(75.8/75/0.8/%1.05)
inkpin(74.3///%))bildirimde bulunmadı 2. Defa
Harpy(72.5/71.4/1.1/%1.52)
selinbs(65.5/64.5/1/%1.53)
kaju(64.9/ 63.9 /1 /% 1.54)
Aomine Daiki(62.3/61.9/0.4/%0.64)yeni üye başlama tarihi 21.12.2018 başlama kilosu 64 hedef kilo 55
He he kayboldum dimidtcf yavrum neredesin sen yaaaa gelmedin ne zamandır
@Saksi_Degilim_Ben sana da çok kızıyorum hani gelecektin hep @Sibal57 canım sen bi iZin alıp gittin o gidiş nerdesin
Slm kızlar benim bey geldi menü paylaşma zamanı
Bugünkü menüm
30 Gr yulaf ezmesi
5 Gr chia tohumu
100 ml süt
1 kase yumurtalı ıspanak
3 yk makarna
1/2 kase yogurt
2 kase bezelye yemeği
Menum
Zy omlet
Sade poğaça
2 çatal peynir
Ara
300ml ayran
yarım muz
1 avuç beyaz leblebi
1 kaşık soslu fıstık
1 nar
Akşam
Taze fasulye
3 dilim ekmek
Kabak tatlısı
2 lt su
Rezene 1 kupa
Çay 3 kupa
Spor
30 mekik
10 squat
20 ser bacak makas hareketi
Relax fax diye bi alet var birazda onla çalıştım
Not bugün yediklerimden pişmanım beğenmedim menumu kendimi sis hissediyorum
He he kayboldum dimibiz kanamaydı, kese kasılmasıydı derken minnak bi düşük tehlikesi atlattık. Tabi bunda benim hamile olduğumu bilmediğim ve olmadığımdan, nedense, çok emin olduğum dönemde zıplaya zıplaya cam silmem de etkiliymiş Moral bozukluğu, mide bulantısı ve verilen ilacın sürekli uyku yapması neticesi yeme şeklim değişti. Yürüyüş ve egzersiz de yasaklandı. Forumda geziniyodum ama buraya gelip ne yazayım bilemedim. Bazen 2 paket çubuk kraker, 1 avuç leblebiyle günü bitiriyodum; bazen krallar layık kahvaltı tabağını silip süpüyodum. Sürekli görmemiş gibi "ay hamileyim ya ondan böyle" imajı çizmek de istemedim. Bekliyorum içimdeki salak zeytin midemi rahat bıraksın diye beslenme bozukluğuma rağmen çok şükür kilo almadım. Dediğim gibi beslenmem istikrar sağlasın, öğün paylaşmaya başlıcam o zamana kadar özleyin beni anacım Sizi seviyorum. Hadi bakalım gelecek cumaya kadar herkes benim için 400, kendi için 500 gram versin
Bu günkü menum
08 30
İki bardak su :))
12 00
Bir kaşık lor
1 kk keçi peyniri
Beş zeytin
1 köz biber
İki lokma tt Ekmek
1 tk tahinpekmez
16.00
1 incir
Bol limonlu açık çay
Akşam 18.00
Bir kase çorba
Bir kase yoğurt
17.30
İki ceviz
Uç çiğ fındık
Limonlu açık çay
Su iki tl
Spor yok
bugün bende yazıcam menümü :)
özledim
sabah yok çok geç kalktım
öğlen 1 yumurta 2 dilim tam buğday ekmeği peynir 1 bardak süt
akşam 1 kase mercimek çorbası
deniz börülcesi 2-3 çatal
yoğurtlu kırmızı köz biber bol miktarda
3 biber dolması
DERECELER
2.selinbs %1.53 son 1.5 kg. Sanırım kajudan önce mezun olacaksın. Ben sizi tutuyorum. kaju
3.Harpy %1.52
4. @stitch %1.19
5.matilda34 %1.05
9. @inkpin nerelerdesin.
Aomine Daiki(62.3/61.9/0.4/%0.64)yeni üye başlama tarihi 21.12.2018 başlama kilosu 64 hedef kilo 55
Öncelikle harika takımımı tebrik ediyorum çok güzel kilolar verilmiş yine, dereceyi zorlarız bu hafta
Menüm
Sabah
Aç karna 1 tk pekmezli su
2 saat sonra
65 gr süzme form
1 dlm tbe
1 h yumurta
5 zeytin
Öğlen
1 parça yağsız kırmızı et
Salata
1 dlm ekmek
Çeyrek avokado
4-5 parça pancar turşusu
Ara
Sütten kahve
Akşam
2 kpç yayla
2 sk kıymalı pırasa
Salata
Ara
Sütlü kahve
Meyve olabilir
Spor 30 dk yoga
Bol su
2 yeşil 1 form
Kız kör olma emi insan gelmez mi demez mi ben böyle oldum hamilelik bu söylememek mi olur böyle bir durumda merak ettik seni olur öyle şeyler sen ye ne istiyorsan ben seni özledim ondan nerdesin dedim yoksa hamile halinle gel bana menü ver mi dedim özledimmmm alışmışım yokluğunda boşluğa düştümHe he kayboldum dimibiz kanamaydı, kese kasılmasıydı derken minnak bi düşük tehlikesi atlattık. Tabi bunda benim hamile olduğumu bilmediğim ve olmadığımdan, nedense, çok emin olduğum dönemde zıplaya zıplaya cam silmem de etkiliymiş Moral bozukluğu, mide bulantısı ve verilen ilacın sürekli uyku yapması neticesi yeme şeklim değişti. Yürüyüş ve egzersiz de yasaklandı. Forumda geziniyodum ama buraya gelip ne yazayım bilemedim. Bazen 2 paket çubuk kraker, 1 avuç leblebiyle günü bitiriyodum; bazen krallar layık kahvaltı tabağını silip süpüyodum. Sürekli görmemiş gibi "ay hamileyim ya ondan böyle" imajı çizmek de istemedim. Bekliyorum içimdeki salak zeytin midemi rahat bıraksın diye beslenme bozukluğuma rağmen çok şükür kilo almadım. Dediğim gibi beslenmem istikrar sağlasın, öğün paylaşmaya başlıcam o zamana kadar özleyin beni anacım Sizi seviyorum. Hadi bakalım gelecek cumaya kadar herkes benim için 400, kendi için 500 gram versin
Kiloyu bir günde mi aldın ki bir kaç ayda vereceksin daha ne yapacaksın hasta halinle ayağın bu durumdayken yattığın yerden kilo vermek kolay mı yahu silkelen kendine gel pes etmek YokAynen canim. Benim de sadece ilk gebeligimde gecikme oldu hayatim boyunca. Kilo aldim ya cok uzuldum ona. Kendimi nasil motive etsem de adam gibi kilo vermeye baslasam canim var mi onerin? Motivasyonum gitti bir anda kilo alinca
Tamam Böyle yazalım75 idi canım
Afiyet olsun da ufak bir not sabahki pekmezli suya biraz limon sıkıyor öyle içiyorsun Demir emilimini c vitamini arttırıyorÖncelikle harika takımımı tebrik ediyorum çok güzel kilolar verilmiş yine, dereceyi zorlarız bu hafta
Menüm
Sabah
Aç karna 1 tk pekmezli su
2 saat sonra
65 gr süzme form
1 dlm tbe
1 h yumurta
5 zeytin
Öğlen
1 parça yağsız kırmızı et
Salata
1 dlm ekmek
Çeyrek avokado
4-5 parça pancar turşusu
Ara
Sütten kahve
Akşam
2 kpç yayla
2 sk kıymalı pırasa
Salata
Ara
Sütlü kahve
Meyve olabilir
Spor 30 dk yoga
Bol su
2 yeşil 1 form
İki yıldır nasıl yaptın başladın bıraktın mı sürekliAyyy Canım ya inşallah
Ne kadar mutlu oldum
Üç beş ay neki ben iki yıldır çabalıyorum
Keşke bir an evel buraya gelseydim
Birlikten kuvvet doğar :)))
gayet hoş bir menü olmuşBu günkü menum
08 30
İki bardak su :))
12 00
Bir kaşık lor
1 kk keçi peyniri
Beş zeytin
1 köz biber
İki lokma tt Ekmek
1 tk tahinpekmez
16.00
1 incir
Bol limonlu açık çay
Akşam 18.00
Bir kase çorba
Bir kase yoğurt
17.30
İki ceviz
Uç çiğ fındık
Limonlu açık çay
Su iki tl
Spor yok
Çok güzel olmuş menü Deniz börülcesi bizim pazarda Yok Pazar pazarından mı aldınbugün bende yazıcam menümü :)
özledim
sabah yok çok geç kalktım
öğlen 1 yumurta 2 dilim tam buğday ekmeği peynir 1 bardak süt
akşam 1 kase mercimek çorbası
deniz börülcesi 2-3 çatal
yoğurtlu kırmızı köz biber bol miktarda
3 biber dolması
canım ben instagramda gördüm polikistik overle yaşam sayfasında o kadında senin gibiymiş bir ayla olmuyor düzenli kullanmak şart o kadın 7 ay kullanıp hamile kalmışTebrikler canim
Aldım ondan canım kullanıyorum..senin varmı tanidigin kullanıp fayda gören.. ben 1 ay kullandım ama hormonlarimi duzeltmedi
Tebrikler
Olsun canım olur öyle bende 1-2 gündür zor çıkıyorum... Neden bilmiyorum... Çok su içme rağmen idrarda çok az cikiyorum
Senin başarın canım aynen devamını bekliyorumÇok teşekkür ederimşuan nasıl mutlu oldum bilemezsin
Dengeli menü olmuş afiyet olsunSlm kızlar benim bey geldi menü paylaşma zamanı
Bugünkü menüm
30 Gr yulaf ezmesi
5 Gr chia tohumu
100 ml süt
1 kase yumurtalı ıspanak
3 yk makarna
1/2 kase yogurt
2 kase bezelye yemeği
Vayyyyy selinle kajunun bu kadar az mı kalmış yahuuuuDERECELER
3.Harpy %1.52
4. @stitch %1.19
5.matilda34 %1.05
9. @inkpin nerelerdesin.
wuuuuuuuu poğaca muz leblebi fıstık ekmek kabak verdiğinin birazı geri gelecek hiç beğenmedim menüyü şiş olman normal bugun suyu bol iç ödem yapmasınMenum
Zy omlet
Sade poğaça
2 çatal peynir
Ara
300ml ayran
yarım muz
1 avuç beyaz leblebi
1 kaşık soslu fıstık
1 nar
Akşam
Taze fasulye
3 dilim ekmek
Kabak tatlısı
2 lt su
Rezene 1 kupa
Çay 3 kupa
Spor
30 mekik
10 squat
20 ser bacak makas hareketi
Relax fax diye bi alet var birazda onla çalıştım
Not bugün yediklerimden pişmanım beğenmedim menumu kendimi sis hissediyorum
Bu sefer birakmiycam canim kiyafetler dar gelmeye basladi. Su 65e inmem lazim artik.DERECELER
3.Harpy %1.52
4. @stitch %1.19
5.matilda34 %1.05
9. @inkpin nerelerdesin.
Tamam canim haklisinKiloyu bir günde mi aldın ki bir kaç ayda vereceksin daha ne yapacaksın hasta halinle ayağın bu durumdayken yattığın yerden kilo vermek kolay mı yahu silkelen kendine gel pes etmek Yok
Tamam Böyle yazalım
Afiyet olsun da ufak bir not sabahki pekmezli suya biraz limon sıkıyor öyle içiyorsun Demir emilimini c vitamini arttırıyor
İki yıldır nasıl yaptın başladın bıraktın mı sürekli
gayet hoş bir menü olmuş
Çok güzel olmuş menü Deniz börülcesi bizim pazarda Yok Pazar pazarından mı aldın
canım ben instagramda gördüm polikistik overle yaşam sayfasında o kadında senin gibiymiş bir ayla olmuyor düzenli kullanmak şart o kadın 7 ay kullanıp hamile kalmış
Senin başarın canım aynen devamını bekliyorum
Dengeli menü olmuş afiyet olsun
Vayyyyy selinle kajunun bu kadar az mı kalmış yahuuuuselinbs mezun olacakmısın o kiloya inince daha devam edecekmisin canım
wuuuuuuuu poğaca muz leblebi fıstık ekmek kabak verdiğinin birazı geri gelecek hiç beğenmedim menüyü şiş olman normal bugun suyu bol iç ödem yapmasın
Ayrı kalmamanız için burası var zaten canım biliyorsunTamam canim haklisin
Ve artik haftasonu yediklerimi de yazacagim. Burdan ne kadar ayri kalirsam o kadar motivem azaliyor.
Günaydınnnn :)
Herkese mutlu, huzurlu haftasonları
Afiyet olsun canım
gayet hoş bir menü olmuş
60’a kadar düşmek istiyorum aslında. Kendime 2 kiloluk kilo alıp verme avansı bırakmak gibi bir düşüncem varKiloyu bir günde mi aldın ki bir kaç ayda vereceksin daha ne yapacaksın hasta halinle ayağın bu durumdayken yattığın yerden kilo vermek kolay mı yahu silkelen kendine gel pes etmek Yok
Tamam Böyle yazalım
Afiyet olsun da ufak bir not sabahki pekmezli suya biraz limon sıkıyor öyle içiyorsun Demir emilimini c vitamini arttırıyor
gayet hoş bir menü olmuş
Çok güzel olmuş menü Deniz börülcesi bizim pazarda Yok Pazar pazarından mı aldın
canım ben instagramda gördüm polikistik overle yaşam sayfasında o kadında senin gibiymiş bir ayla olmuyor düzenli kullanmak şart o kadın 7 ay kullanıp hamile kalmış
Senin başarın canım aynen devamını bekliyorum
Dengeli menü olmuş afiyet olsun
Vayyyyy selinle kajunun bu kadar az mı kalmış yahuuuuselinbs mezun olacakmısın o kiloya inince daha devam edecekmisin canım
wuuuuuuuu poğaca muz leblebi fıstık ekmek kabak verdiğinin birazı geri gelecek hiç beğenmedim menüyü şiş olman normal bugun suyu bol iç ödem yapmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?