Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

5ocakta yazılmış. Olan olmuş. @tuzsuz_ruh sana ne ceza verecek acaba
Ben butun 5 ocak bildirimlerime baktim ve etiketleme ile ilgili bir bilgi yok. Lutfen tarihi kontrol et 5 ocak mi evetse fotolarima bak. Etiket yok. Ben mi gormuyorum. Lutfen sen de bakar misin?

Eklentiler

• Screenshot_2019-01-12-19-10-50.webp
    58,6 KB · Görüntüleme: 33
  • Screenshot_2019-01-12-19-10-45.webp
    62,8 KB · Görüntüleme: 32
  • Screenshot_2019-01-12-19-10-38.webp
    62 KB · Görüntüleme: 34
  • Screenshot_2019-01-12-19-10-30.webp
    55,3 KB · Görüntüleme: 36
  • Screenshot_2019-01-12-19-10-18.webp
    47,7 KB · Görüntüleme: 32
  • Screenshot_2019-01-12-19-10-12.webp
    54,7 KB · Görüntüleme: 35
  • Screenshot_2019-01-12-19-10-03.webp
    53,3 KB · Görüntüleme: 36
Tamam canm yapayım teşekkür ederim
Kaç aylık oldu canım senin bebeğin

Ceza puanini kabul etmiyorum. 5ocakta bana seabahardan hicbir bildirim gelmedi.
Canım karar defterinde kurallar belli. Her yarışmacı karar defterini okumakla mükellef. Sonuncu olanın yükümlülükleri belli. Bahar etiket yapmak mecburiyetinde değil hatırlatma olsun diye yapıyor. Bundan sonra daha dikkatli olunur. Ben de takip etmeye çalışırım.
Şu an sadece ceza puanı alınmış. İkincisi olmazsa sorun yok. @tuzsuz_ruh un da takip etmesi gerekir.

Tamam canim anladim. Ben etiket yapmak mecburiyetinde diye dusunmustum. Tamam o zaman. Insallah bir dahaki sefere olmaz benim acimdan

İyi geceler kızlar... Nasılsınız.. Ben eh işte şu klomen bende biraz kabızlık yaptı ve galiba suda tutuyor vucudumda.. Yoksa 2 lt su içip nasıl sık sık tuvalete gitmem anlamış değilim. . Bugün bide açıköğretim sınavım vardı offf yarında var.. Hafta içi yüksek lisans sınavları... Doktora gidilip yumurtalarıma bakılacak dert bende derman Allahtan
Neysem bugünki menümde biraz kaçamak yaptım ama yarın toplayacağım..

Sabah (12:00)

Sucuklu 2 yumurta
1 kk beyaz peynşr
1 tk bal
2 yeşil zeytin
2 sigara böreği
3 dilim tam buğday ek.
Salatalık domates

Akşam (18:30)

Çiğer şiş(10 şiş)
Mezeler ve ince lavaş eşliğinde

Spor :10 dk hit cardio (40 p)
Su: 2 lt

Kolay gelsin canim. Benim de bugun sinavim vardi (yuksek linsans son sinifim). Sen de bir de acik ogretim var , umarim tum sinavlarin guzel gecer.
Aksam yedigin lavas sadece ince 1 taneyse menun guzel olmus. Afiyet olsun

DeryaOnDiet buraları birbirine katmışsın. Keşke yükümlülükleri yapsaydın ama olan oldu. Geri dönüşü yok. Bundan sonra daha dikkat ederiz. Herkes karar defterini okusun. Ben okuyorum. anlamadığım oluyor. Neyseki @tuzsuz_ruh var. O bana anlatıyor. Anka ilgine teşekkürler. İyiki uğramışsın. Koruyucu melek gibisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…