Yıl sonunda kendiliğinden siliniyor. İlk 3 lü bişey değil buCeza takim ilk uce girince siliniyordu degil mi?
Ben butun 5 ocak bildirimlerime baktim ve etiketleme ile ilgili bir bilgi yok. Lutfen tarihi kontrol et 5 ocak mi evetse fotolarima bak. Etiket yok. Ben mi gormuyorum. Lutfen sen de bakar misin?5ocakta yazılmış. Olan olmuş. @tuzsuz_ruh sana ne ceza verecek acaba
Saol canımAfiyet olsun canım
Ceza puanini kabul etmiyorum. 5ocakta bana seabahardan hicbir bildirim gelmedi.5ocakta yazılmış. Olan olmuş. @tuzsuz_ruh sana ne ceza verecek acaba
Kaç aylık oldu canım senin bebeğinTamam canm yapayım teşekkür ederim
Canım karar defterinde kurallar belli. Her yarışmacı karar defterini okumakla mükellef. Sonuncu olanın yükümlülükleri belli. Bahar etiket yapmak mecburiyetinde değil hatırlatma olsun diye yapıyor. Bundan sonra daha dikkatli olunur. Ben de takip etmeye çalışırım.Ceza puanini kabul etmiyorum. 5ocakta bana seabahardan hicbir bildirim gelmedi.
Tamam canim anladim. Ben etiket yapmak mecburiyetinde diye dusunmustum. Tamam o zaman. Insallah bir dahaki sefere olmaz benim acimdanKaç aylık oldu canım senin bebeğin
Canım karar defterinde kurallar belli. Her yarışmacı karar defterini okumakla mükellef. Sonuncu olanın yükümlülükleri belli. Bahar etiket yapmak mecburiyetinde değil hatırlatma olsun diye yapıyor. Bundan sonra daha dikkatli olunur. Ben de takip etmeye çalışırım.
Şu an sadece ceza puanı alınmış. İkincisi olmazsa sorun yok. @tuzsuz_ruh un da takip etmesi gerekir.
Peki senin bireysel listeden haberin var mı? Onu inceledin mi?Tamam canim anladim. Ben etiket yapmak mecburiyetinde diye dusunmustum. Tamam o zaman. Insallah bir dahaki sefere olmaz benim acimdan
Yok canim son zamanlarda cok kotu gidiyorum. Sondan 4. Desen belki ustume alinirdimOrda 4. Olmuşsun diyecektim ama tomrs muş o çok pardon
Bundan sonra sonuclari dikkatle inceleyecegim canim sagol.Peki senin bireysel listeden haberin var mı? Onu inceledin mi?
Aynen koskoca listede 2 kişi kilo almış biri sensinYok canim son zamanlarda cok kotu gidiyorum. Sondan 4. Desen belki ustume alinirdim. baksana daha iki hafta once sonuncuydum.
Sagol canim. Insallah.Aynen koskoca listede 2 kişi kilo almış biri sensinama toparlarsın sen daha önce mezun oldun yine yaparsın
Karar defterini nerden okuyoruz... Bende bileyim ne olır ne olmazTamam canim anladim. Ben etiket yapmak mecburiyetinde diye dusunmustum. Tamam o zaman. Insallah bir dahaki sefere olmaz benim acimdan
Karar defteri linki:Karar defterini nerden okuyoruz... Bende bileyim ne olır ne olmaz
Bu da sonuc listelerinin linki canimKarar defterini nerden okuyoruz... Bende bileyim ne olır ne olmaz
Kolay gelsin canim. Benim de bugun sinavim vardi (yuksek linsans son sinifim). Sen de bir de acik ogretim var , umarim tum sinavlarin guzel gecer.İyi geceler kızlar... Nasılsınız.. Ben eh işte şu klomen bende biraz kabızlık yaptı ve galiba suda tutuyor vucudumda.. Yoksa 2 lt su içip nasıl sık sık tuvalete gitmemanlamış değilim. . Bugün bide açıköğretim sınavım vardı offf yarında var.. Hafta içi yüksek lisans sınavları... Doktora gidilip yumurtalarıma bakılacak dert bende derman Allahtan
Neysem bugünki menümde biraz kaçamak yaptım ama yarın toplayacağım..
Sabah (12:00)
Sucuklu 2 yumurta
1 kk beyaz peynşr
1 tk bal
2 yeşil zeytin
2 sigara böreği
3 dilim tam buğday ek.
Salatalık domates
Akşam (18:30)
Çiğer şiş(10 şiş)
Mezeler ve ince lavaş eşliğinde
Spor :10 dk hit cardio (40 p)
Su: 2 lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?