Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ahh eskiden olsa ceza puanı almadan farkederdim ben onu 4. çocukla baya performanstan düştüm

Kolay gelsin canim. Benim de bugun sinavim vardi (yuksek linsans son sinifim). Sen de bir de acik ogretim var , umarim tum sinavlarin guzel gecer.
Aksam yedigin lavas sadece ince 1 taneyse menun guzel olmus. Afiyet olsun
İnce kısmı evet ve çok çok inceydi ama 1 kısmını arttırabilirsiniz.. ama şunu öğrendim ciğerde tavuk göğsü gibi tam bir protein deposu... Programa yediklerini kaydederken farkettim..

Açma olmasa gerisi iyi bence..

Aleykum selam .
Afiyet olsun canım..

Afiyet olsun, ekmek biraz fazla sanki..

Geçmiş olsun canım..
Menün de dediğin gibi pek iyi olmamış..

Onun kadar bizim de sorumluluğumuzda bu durum..
Şu sıralar hepimiz için günler yoğun geçince dikkat edemedik..
Bir daha olmazsa sorun yok zaten..

Ahh eskiden olsa ceza puanı almadan farkederdim ben onu 4. çocukla baya performanstan düştüm
yinede iyisin. Kendine haksızlık etme
Ben beğeni bildirimlerini kapattım. Beğeni olunca bildirim gelmiyor ki alıntı ve etiketleri daha kolay takip edeyim.. önceden beğeni bildirimleri arasında karışıyordu.
bende kapattım beğenileri.
Onun kadar bizim de sorumluluğumuzda bu durum..
Şu sıralar hepimiz için günler yoğun geçince dikkat edemedik..
Bir daha olmazsa sorun yok zaten..
Farkındayım canım. Yoğunluktan bakamadım yazıp yazmadığına.

Bundan sonra kimse sonuncu olmasın lütfen. Başımıza iş çıkarmayın

Bu yarışma aşırı kurallı. Kaybolduk kurallar arasında

Harikasin canim. Ayy ben senin ilk gununu ilk menulerini hatirliyorum. Masallah ne kadar guzel duzelttin menulerini. Ins hep boyle duzenli saglikli beslenirsin.
Teşekkür ederim canım ama bu denli sağlıklı beslenmem imkansız gibi ,zaten verince gebelik dışında alacağımı sanmıyorum sadece hamilelik olursa o da zor görünüyor,kısmet bakalım.
Gidecek misin az daha kilo verseydik
Kız öff çok zorluyor beni bu sağlıklı beslenme düzeni, ipimi salın benim gitçem ben,ama sizi çok özleyecem o kesin normalde, çok geçimli bir insan değilim ama sizi görmediğim halde çok seviyorum
Afiyet olsun canım benim sanki ekmek ve börekler bir arada biraz fazla olmuş.
Klomen ah ahh,bir zamanlar evin dolabında eksik olmayan ilaçlarımdan(hepsini geçen yaz toplayıp attım),inşallah en kısa zamanda sonuç alırsın.Bana ilaçlar hiç yan etki yapmıyordu herkesin bünyesi farklı demekki

Haklısın..
Ama böyle kurallı olmasa bu kadar iyi düzenlenemezdi yarışma..
Valla karar defterini anlayamıyorum hala bazen

Ohooo sen bavulunu toplamışsın bileee Gitmekte kararlısın yaniiiii

Dünkü menüm,hiç iyi beslenmedim kabul geçe yemek falan uğraştım babam annemi almaya gelecek diye güçten düştüm o yüzden gece de yemek zorunda kaldım
9.45 : 1 kalın dilim peynir, 1 h. yumurta, 1 h. patates
14.30 : 1 simit , 7 zeytin , 1 dilim peynir,
21.00: 1 tereyağında yumurta ,yarım açma ,3 çatal pasta
su 2.5 lt spor yok

Ohooo sen bavulunu toplamışsın bileee Gitmekte kararlısın yaniiiii
valla çok zorlanıyorum bu sıralar giriş yapamıyorum herzman buraya,menülerimi de aksatıyorum ondan kendimi kötü hissediyorum bu sefer.
Nasıl gidiyor bakim senin.Bak ben hiç uyumadım benimki şimdi kuduz gibi,hep uykulusun bakıyorum o mis rahat bir bebek olacak inşallah

Kız niye öyle diyorsun baya da olmuş bak sabah yumurta eklenmiş 1 dilim yenmiş,afiyet bal şeker olsun kuzum.Doydunmu peki nasıl hissettin gün sonu ( ben hep aç hissediyordum ama arada ben atıştırmalıklardan yiyordum sonra onlarda olmayacak ama yavaş yavaş moralini bozma-hatta ben daha fazla yiyordum senden,kıstıkça alışıyorsun)
oldukça güzel bir menü arkadaşım afiyet olsun sporda on numara olmuş
afiyet olsun canım yumurta tere yağında olunca tek kesmiyor dimi bende genelde 2 hatta 3 tane yerim ama dün saat geç olunca tek yedim bende
Dün menüme yazmayı unutmuşum yine oğlanın kurabiyelrinden götürdüm 1 tane saat 21den sonra

Sagol Anka canim yazmasan hic haberim olmayacakti. Bundan sonra her hafta girer sonuclara goz gezdiririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…