Ahh eskiden olsa ceza puanı almadan farkederdim ben onu 4. çocukla baya performanstan düştümDeryaOnDiet buraları birbirine katmışsın. Keşke yükümlülükleri yapsaydın ama olan oldu. Geri dönüşü yok. Bundan sonra daha dikkat ederiz. Herkes karar defterini okusun. Ben okuyorum. anlamadığım oluyor. Neyseki @tuzsuz_ruh var. O bana anlatıyor. Anka ilgine teşekkürler. İyiki uğramışsın. Koruyucu melek gibisin
Ben beğeni bildirimlerini kapattım. Beğeni olunca bildirim gelmiyor ki alıntı ve etiketleri daha kolay takip edeyim.. önceden beğeni bildirimleri arasında karışıyordu.K klbk33 ve @tuzsuz_ruh bu sekilde daha duzenli. Sirayla tum 5 ocak bildirimlerime baktim ve seabahar bir bildirim yok. Sonuncu olunca yapmam gerekenle ilgili. Lutfen siz de bakin. Eki Görüntüle 2224458 Eki Görüntüle 2224459 Eki Görüntüle 2224460 Eki Görüntüle 2224458 Eki Görüntüle 2224459 Eki Görüntüle 2224460 Eki Görüntüle 2224461 Eki Görüntüle 2224462 Eki Görüntüle 2224463 Eki Görüntüle 2224464 Eki Görüntüle 2224465 Eki Görüntüle 2224458 Eki Görüntüle 2224459 Eki Görüntüle 2224460 Eki Görüntüle 2224461 Eki Görüntüle 2224462 Eki Görüntüle 2224463 Eki Görüntüle 2224464 Eki Görüntüle 2224465 Eki Görüntüle 2224466 Eki Görüntüle 2224467
İnce kısmı evet ve çok çok inceydi ama 1 kısmını arttırabilirsiniz..Kolay gelsin canim. Benim de bugun sinavim vardi (yuksek linsans son sinifim). Sen de bir de acik ogretim var , umarim tum sinavlarin guzel gecer.
Aksam yedigin lavas sadece ince 1 taneyse menun guzel olmus. Afiyet olsun
Teşekkürler canimKolay gelsin canim. Benim de bugun sinavim vardi (yuksek linsans son sinifim). Sen de bir de acik ogretim var , umarim tum sinavlarin guzel gecer.
Aksam yedigin lavas sadece ince 1 taneyse menun guzel olmus. Afiyet olsun
Menumm
Düne göre daha iyi olduğunu düşünüyorum
1 yumurta
Beyaz peynir
1 dilim ekmek
Ara
Nescafe
Öğle
1 açma sekersiz cay
ara
Yarım muz
Aksam
Mantar sote
fırında patates
Yoğurtlu havuç salatası
Ara
Çiğ kabak çekirdeği 1 avuç
2 lt su
Relax Flex spor hareketleri
20 mekik
Selam kızlar menum
10.00 1 bardak süt
12.0o kahvaltı
Peynir zeytin 5 tane
2 dilim tt Ekmek
Bir yk bal
1 fincan çay
17.oo Akşam
Uç tane bulgurlu kabak dolması bol sarmısaklı yoğurtlu bulbiberli yağlı
Yarim havuç çeyrek salatalik turşu
Ara 19.00 bir incir yedi tane fındık bir yk uzum
Açik çay beş altı bardak
Su iki ltreyi geçti
Spor 45 dakika yürüyüş
Bugunku menum
08:00_ tereyaginda 2 yumurta, 1dilim tt ekmek.
09:30_ 1 fincan az sutlu kahve.
12:00_ elmali tavuk cigeri, yaninda 2 dilim ekmek.
13:00_ yarim avuc kadar fistik, 1 fincan sutlu kahve.
17:00_ 200 gr kadar yagsiz balik, 1 kase rokali salata, 1 elma. Yarim dilim ekmek.
Su: 2l
1 fincan aclik otu
2 fincan bitki cayi
1 fincan siyah cay
İyi geceler kızlar... Nasılsınız.. Ben eh işte şu klomen bende biraz kabızlık yaptı ve galiba suda tutuyor vucudumda.. Yoksa 2 lt su içip nasıl sık sık tuvalete gitmemanlamış değilim. . Bugün bide açıköğretim sınavım vardı offf yarında var.. Hafta içi yüksek lisans sınavları... Doktora gidilip yumurtalarıma bakılacak dert bende derman Allahtan
Neysem bugünki menümde biraz kaçamak yaptım ama yarın toplayacağım..
Sabah (12:00)
Sucuklu 2 yumurta
1 kk beyaz peynşr
1 tk bal
2 yeşil zeytin
2 sigara böreği
3 dilim tam buğday ek.
Salatalık domates
Akşam (18:30)
Çiğer şiş(10 şiş)
Mezeler ve ince lavaş eşliğinde
Spor :10 dk hit cardio (40 p)
Su: 2 lt
DeryaOnDiet buraları birbirine katmışsın. Keşke yükümlülükleri yapsaydın ama olan oldu. Geri dönüşü yok. Bundan sonra daha dikkat ederiz. Herkes karar defterini okusun. Ben okuyorum. anlamadığım oluyor. Neyseki @tuzsuz_ruh var. O bana anlatıyor. Anka ilgine teşekkürler. İyiki uğramışsın. Koruyucu melek gibisin
yinede iyisin. Kendine haksızlık etmeAhh eskiden olsa ceza puanı almadan farkederdim ben onu 4. çocukla baya performanstan düştüm
bende kapattım beğenileri.Ben beğeni bildirimlerini kapattım. Beğeni olunca bildirim gelmiyor ki alıntı ve etiketleri daha kolay takip edeyim.. önceden beğeni bildirimleri arasında karışıyordu.
Farkındayım canım. Yoğunluktan bakamadım yazıp yazmadığına.Onun kadar bizim de sorumluluğumuzda bu durum..
Şu sıralar hepimiz için günler yoğun geçince dikkat edemedik..
Bir daha olmazsa sorun yok zaten..
Yaaaa gerçekten mi görmedim@tuzsuz_ruh kaptanım 603. etaptaDeryaOnDiet sonunculuk yükümlülüklerini yerine getirmediğiniz için ceza puanı almışsınız.
Teşekkür ederim canım ama bu denli sağlıklı beslenmem imkansız gibi ,zaten verince gebelik dışında alacağımı sanmıyorum sadece hamilelik olursa o da zor görünüyor,kısmet bakalım.Harikasin canim. Ayy ben senin ilk gununu ilk menulerini hatirliyorum. Masallah ne kadar guzel duzelttin menulerini. Ins hep boyle duzenli saglikli beslenirsin.
Kız öff çok zorluyor beni bu sağlıklı beslenme düzeni, ipimi salın benim gitçem benGidecek misin az daha kilo verseydik
Afiyet olsun canım benim sanki ekmek ve börekler bir arada biraz fazla olmuş.İyi geceler kızlar... Nasılsınız.. Ben eh işte şu klomen bende biraz kabızlık yaptı ve galiba suda tutuyor vucudumda.. Yoksa 2 lt su içip nasıl sık sık tuvalete gitmemanlamış değilim. . Bugün bide açıköğretim sınavım vardı offf yarında var.. Hafta içi yüksek lisans sınavları... Doktora gidilip yumurtalarıma bakılacak dert bende derman Allahtan
Neysem bugünki menümde biraz kaçamak yaptım ama yarın toplayacağım..
Sabah (12:00)
Sucuklu 2 yumurta
1 kk beyaz peynşr
1 tk bal
2 yeşil zeytin
2 sigara böreği
3 dilim tam buğday ek.
Salatalık domates
Akşam (18:30)
Çiğer şiş(10 şiş)
Mezeler ve ince lavaş eşliğinde
Spor :10 dk hit cardio (40 p)
Su: 2 lt
yinede iyisin. Kendine haksızlık etme
bende kapattım beğenileri.
Farkındayım canım. Yoğunluktan bakamadım yazıp yazmadığına.
Bundan sonra kimse sonuncu olmasın lütfen. Başımıza iş çıkarmayın
Bu yarışma aşırı kurallı. Kaybolduk kurallar arasında
Teşekkür ederim canım ama bu denli sağlıklı beslenmem imkansız gibi ,zaten verince gebelik dışında alacağımı sanmıyorum sadece hamilelik olursa o da zor görünüyor,kısmet bakalım.
Kız öff çok zorluyor beni bu sağlıklı beslenme düzeni, ipimi salın benim gitçem ben,ama sizi çok özleyecem o kesin normalde, çok geçimli bir insan değilim ama sizi görmediğim halde çok seviyorum
Afiyet olsun canım benim sanki ekmek ve börekler bir arada biraz fazla olmuş.
Klomen ah ahh,bir zamanlar evin dolabında eksik olmayan ilaçlarımdan(hepsini geçen yaz toplayıp attım),inşallah en kısa zamanda sonuç alırsın.Bana ilaçlar hiç yan etki yapmıyordu herkesin bünyesi farklı demekki
valla çok zorlanıyorum bu sıralar giriş yapamıyorum herzman buraya,menülerimi de aksatıyorum ondan kendimi kötü hissediyorum bu sefer.Ohooo sen bavulunu toplamışsın bileeeGitmekte kararlısın yaniiiii
Kız niye öyle diyorsun baya da olmuş bak sabah yumurta eklenmiş 1 dilim yenmiş,afiyet bal şeker olsun kuzum.Doydunmu peki nasıl hissettin gün sonu ( ben hep aç hissediyordum ama arada ben atıştırmalıklardan yiyordum sonra onlarda olmayacak ama yavaş yavaş moralini bozma-hatta ben daha fazla yiyordum sendenMenumm
Düne göre daha iyi olduğunu düşünüyorum
1 yumurta
Beyaz peynir
1 dilim ekmek
Ara
Nescafe
Öğle
1 açma sekersiz cay
ara
Yarım muz
Aksam
Mantar sote
fırında patates
Yoğurtlu havuç salatası
Ara
Çiğ kabak çekirdeği 1 avuç
2 lt su
Relax Flex spor hareketleri
20 mekik
oldukça güzel bir menü arkadaşım afiyet olsun sporda on numara olmuşSelam kızlar menum
10.00 1 bardak süt
12.0o kahvaltı
Peynir zeytin 5 tane
2 dilim tt Ekmek
Bir yk bal
1 fincan çay
17.oo Akşam
Uç tane bulgurlu kabak dolması bol sarmısaklı yoğurtlu bulbiberli yağlı
Yarim havuç çeyrek salatalik turşu
Ara 19.00 bir incir yedi tane fındık bir yk uzum
Açik çay beş altı bardak
Su iki ltreyi geçti
Spor 45 dakika yürüyüş
afiyet olsun canım yumurta tere yağında olunca tek kesmiyor dimi bende genelde 2 hatta 3 tane yerim ama dün saat geç olunca tek yedim bendeBugunku menum
08:00_ tereyaginda 2 yumurta, 1dilim tt ekmek.
09:30_ 1 fincan az sutlu kahve.
12:00_ elmali tavuk cigeri, yaninda 2 dilim ekmek.
13:00_ yarim avuc kadar fistik, 1 fincan sutlu kahve.
17:00_ 200 gr kadar yagsiz balik, 1 kase rokali salata, 1 elma. Yarim dilim ekmek.
Su: 2l
1 fincan aclik otu
2 fincan bitki cayi
1 fincan siyah cay
SagolDeryaOnDiet buraları birbirine katmışsın. Keşke yükümlülükleri yapsaydın ama olan oldu. Geri dönüşü yok. Bundan sonra daha dikkat ederiz. Herkes karar defterini okusun. Ben okuyorum. anlamadığım oluyor. Neyseki @tuzsuz_ruh var. O bana anlatıyor. Anka ilgine teşekkürler. İyiki uğramışsın. Koruyucu melek gibisin
Sagol canim. Masallah Allah uzun saglikli omurler versin yavrularina.Ahh eskiden olsa ceza puanı almadan farkederdim ben onu 4. çocukla baya performanstan düştüm
Sagol canim bunu bilmiyordum. Haklisin ben de kapatayim o zaman.Ben beğeni bildirimlerini kapattım. Beğeni olunca bildirim gelmiyor ki alıntı ve etiketleri daha kolay takip edeyim.. önceden beğeni bildirimleri arasında karışıyordu.
Selam canim. Nasilsin? Nasil gidiyor hamileligin? Kalp atisini duydunuz mu bebisin?Günaydınnn...
Tmm canim dikkat ederim ekmegeAçma olmasa gerisi iyi bence..
Aleykum selam .
Afiyet olsun canım..
Afiyet olsun, ekmek biraz fazla sanki..
Geçmiş olsun canım..
Menün de dediğin gibi pek iyi olmamış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?