Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Acik kilo verdim simardim hemen kaptanım

Demekki yapılabiliyor birde tek başına yapınca sıkılıyor insan burda verilen kiloyu yapılan sporu gördükçe heves geliyor
60’a kadar düşmek istiyorum aslında. Kendime 2 kiloluk kilo alıp verme avansı bırakmak gibi bir düşüncem var
Valla senin gibi kilo vermeye hevesli istikrarlı biri bıraksın hiç istemem en azından dediğin gibi 60 a çekelim biz o hedefini süper olur
Acik kilo verdim simardim hemen kaptanım
yaaaa şımarmak Yok sonra ağlarsın geri aldım diye haaaaa fırsat varken emziriyorken verebiliyorsun ver

Ahahahahah arada gülmek de lazım ağlamayalım gülelim kız bana bakma sen hep hastalıktan kafamı kaldıramadım ben yoksa ne muhabbetler ederdik eskiden
evet sende var o potansiyel çok ne hissettim
Senin menünü seveyim kız ben valla çok ferahladı senin menüler(diyene bak )Kız sen haftaya yine en 1 veririsin böyle gidersen.Kızlar hepimiz eriyoruz ya fıstık gibi hatun olma yolundayız
demek öyle patron bakalım göreceğiz kim önce verecek o kiloyuBu arada ben cuma adet olacaktım ama hala olmadım ve şiş durumdayım eğer bir olursam var ya haftaya cuma beni mezun bil(şiş olduğum halde 1 kilo vermişim bilmiyorum artık)
yani özellikle 3 dilim ekmek ve soslu fıstık (benimde sık sık canım çekiyor sorma ama aklından çıkarma soslu fıstıkta çin tuzu oluyor sen yiyince sütten miniğine de geçiyor,ben yediğimde hemen bunu düşünüyorumki 3-4 ten fazla yemeyeyim diye) beni benden aldıBide 2 çatal peynir az poğaçayı yarıya indir onun yerine yumurta ekle(bak kes demiyorum insanın canı çok istiyor biliyorum,önce yarıya düşür sonra haftada 1-2 yersin)Afiyet olsun kzuzusuna bol bol süt olsun

Demek diğer mcuma mezunsun

giremedim birkaç gündür. Daha geçmişi okuyacağım

Demek diğer mcuma mezunsun
Yapma kaptiş benide ağlatacaksınama yine de inşallah cuma olsa süper olacak bakalım.Benim dönüp dolaşıp geleceğim yer yine burası kaptanım 1.5 -2 yıl falan sonra dönerim buralara Allah nasip ederse
Bende selinb gibi 60 yada 61e kadar inmeyi planlıyorum alıp verme payı olsun diye,hele bir mezun olabileyim.

Harikasin canim. Ayy ben senin ilk gununu ilk menulerini hatirliyorum. Masallah ne kadar guzel duzelttin menulerini. Ins hep boyle duzenli saglikli beslenirsin.

@tuzsuz_ruh kaptanım 603. etapta DeryaOnDiet sonunculuk yükümlülüklerini yerine getirmediğiniz için ceza puanı almışsınız.
Sonuc listesine bakinca gordum simdi 603. Etapta sonuncu oldugumu. Daha onceden sonuncu oluncu Seabahar etiketleyip yapilmasi gerekenleri yaziyordu. @tuzsuz_ruh . bu sefer oyle bir bilgi almadim. Ben her hafta gidip sonuclari kontrol etmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…