Acik kilo verdim simardim hemen kaptanımKiloyu bir günde mi aldın ki bir kaç ayda vereceksin daha ne yapacaksın hasta halinle ayağın bu durumdayken yattığın yerden kilo vermek kolay mı yahu silkelen kendine gel pes etmek Yok
Tamam Böyle yazalım
Afiyet olsun da ufak bir not sabahki pekmezli suya biraz limon sıkıyor öyle içiyorsun Demir emilimini c vitamini arttırıyor
İki yıldır nasıl yaptın başladın bıraktın mı sürekli
gayet hoş bir menü olmuş
Çok güzel olmuş menü Deniz börülcesi bizim pazarda Yok Pazar pazarından mı aldın
canım ben instagramda gördüm polikistik overle yaşam sayfasında o kadında senin gibiymiş bir ayla olmuyor düzenli kullanmak şart o kadın 7 ay kullanıp hamile kalmış
Senin başarın canım aynen devamını bekliyorum
Dengeli menü olmuş afiyet olsun
Vayyyyy selinle kajunun bu kadar az mı kalmış yahuuuu @selinbs mezun olacakmısın o kiloya inince daha devam edecekmisin canım
wuuuuuuuu poğaca muz leblebi fıstık ekmek kabak verdiğinin birazı geri gelecek hiç beğenmedim menüyü şiş olman normal bugun suyu bol iç ödem yapmasın
Emeğine sağlık canım..
Olur o da elbet. Sabret biraz. Azmin var. Pes etmeyen birisinBu sefer birakmiycam canim kiyafetler dar gelmeye basladi. Su 65e inmem lazim artik.
Demekki yapılabiliyor birde tek başına yapınca sıkılıyor insan burda verilen kiloyu yapılan sporu gördükçe heves geliyorGünaydın canım sanada mutlu hafta sonu diliyorum canım
Teşekkür ediyorum tatlım
Evet başladim braktım hep Canım
94 kiloydum diyetisyene gittim 88 indim
Artik listelerime uymadiğim için diyetisyenide braktım ve bir yıldır ayni kiloyla bir kilo alip bir kilo veriyordum çok sıkıldım bu durumdam
Kesin diyordum ben bir daha diyet yapamam
Teşekkür ederim kaptanim
Valla senin gibi kilo vermeye hevesli istikrarlı biri bıraksın hiç istemem en azından dediğin gibi 60 a çekelim biz o hedefini süper olur60’a kadar düşmek istiyorum aslında. Kendime 2 kiloluk kilo alıp verme avansı bırakmak gibi bir düşüncem var
yaaaa şımarmak Yok sonra ağlarsın geri aldım diye haaaaa fırsat varken emziriyorken verebiliyorsun verAcik kilo verdim simardim hemen kaptanım
evet sende var o potansiyel çok ne hissettimAhahahahaharada gülmek de lazım ağlamayalım gülelim kız bana bakma sen hep hastalıktan kafamı kaldıramadım ben yoksa ne muhabbetler ederdik eskiden
Senin menünü seveyim kız ben valla çok ferahladı senin menüler(diyene bakÖncelikle harika takımımı tebrik ediyorum çok güzel kilolar verilmiş yine, dereceyi zorlarız bu hafta
Menüm
Sabah
Aç karna 1 tk pekmezli su
2 saat sonra
65 gr süzme form
1 dlm tbe
1 h yumurta
5 zeytin
Öğlen
1 parça yağsız kırmızı et
Salata
1 dlm ekmek
Çeyrek avokado
4-5 parça pancar turşusu
Ara
Sütten kahve
Akşam
2 kpç yayla
2 sk kıymalı pırasa
Salata
Ara
Sütlü kahve
Meyve olabilir
Spor 30 dk yoga
Bol su
2 yeşil 1 form
demek öyle patron bakalım göreceğiz kim önce verecek o kiloyuDERECELER
1.kaju %1.54 son 1.9kg. Yakında mezunsun
2. @selinbs %1.53 son 1.5 kg. Sanırım kajudan önce mezun olacaksın. Ben sizi tutuyorum.kaju
3. @Harpy %1.52
4. @stitch %1.19
5. @matilda34 %1.05
6. @Aomine Daiki %0.64 tebrikler. Listedesin. 6.9kg verince mezunsun.
7.DeryaOnDiet Sanırım haftaya kilon azalmaya başlayacak. Aynen devam et.
8.tomrs eksilerdesin. Son 2.9 kg. Biraz asılsan mezunsun.
9. @inkpin nerelerdesin.
*** 4. Takım 604. Etap *** YEDİNCİ
DeryaOnDiet(68.6///%)sabit
Tomrs(57.6/67.9/+0.3/%-0.52)
stitch(67.2/66.4/0.8/%1.19)
matilda34(75.8/75/0.8/%1.05)
inkpin(74.3///%))bildirimde bulunmadı 2. Defa
Harpy(72.5/71.4/1.1/%1.52)
selinbs(65.5/64.5/1/%1.53)
kaju(64.9/ 63.9 /1 /% 1.54)
Aomine Daiki(62.3/61.9/0.4/%0.64)yeni üye başlama tarihi 21.12.2018 başlama kilosu 64 hedef kilo 55
yani özellikle 3 dilim ekmek ve soslu fıstık (benimde sık sık canım çekiyor sorma ama aklından çıkarma soslu fıstıkta çin tuzu oluyor sen yiyince sütten miniğine de geçiyor,ben yediğimde hemen bunu düşünüyorumki 3-4 ten fazla yemeyeyim diye) beni benden aldıMenum
Zy omlet
Sade poğaça
2 çatal peynir
Ara
300ml ayran
yarım muz
1 avuç beyaz leblebi
1 kaşık soslu fıstık
1 nar
Akşam
Taze fasulye
3 dilim ekmek
Kabak tatlısı
2 lt su
Rezene 1 kupa
Çay 3 kupa
Spor
30 mekik
10 squat
20 ser bacak makas hareketi
Relax fax diye bi alet var birazda onla çalıştım
Not bugün yediklerimden pişmanım beğenmedim menumu kendimi sis hissediyorum
Demek diğer mcuma mezunsunevet sende var o potansiyel çok ne hissettim
Senin menünü seveyim kız ben valla çok ferahladı senin menüler(diyene bak)Kız sen haftaya yine en 1 veririsin böyle gidersen.Kızlar hepimiz eriyoruz ya fıstık gibi hatun olma yolundayız
demek öyle patron bakalım göreceğiz kim önce verecek o kiloyuBu arada ben cuma adet olacaktım ama hala olmadım ve şiş durumdayım eğer bir olursam var ya haftaya cuma beni mezun bil(şiş olduğum halde 1 kilo vermişim bilmiyorum artık)
yani özellikle 3 dilim ekmek ve soslu fıstık (benimde sık sık canım çekiyor sorma ama aklından çıkarma soslu fıstıkta çin tuzu oluyor sen yiyince sütten miniğine de geçiyor,ben yediğimde hemen bunu düşünüyorumki 3-4 ten fazla yemeyeyim diye) beni benden aldıBide 2 çatal peynir az poğaçayı yarıya indir onun yerine yumurta ekle(bak kes demiyorum insanın canı çok istiyor biliyorum,önce yarıya düşür sonra haftada 1-2 yersin)Afiyet olsun kzuzusuna bol bol süt olsun
giremedim birkaç gündür. Daha geçmişi okuyacağımDemekki yapılabiliyor birde tek başına yapınca sıkılıyor insan burda verilen kiloyu yapılan sporu gördükçe heves geliyor
Valla senin gibi kilo vermeye hevesli istikrarlı biri bıraksın hiç istemem en azından dediğin gibi 60 a çekelim biz o hedefini süper olur
yaaaa şımarmak Yok sonra ağlarsın geri aldım diye haaaaa fırsat varken emziriyorken verebiliyorsun ver
Yapma kaptiş benide ağlatacaksınDemek diğer mcuma mezunsun
Haklisin canim.Ayrı kalmamanız için burası var zaten canım biliyorsun
Sagol canim. Bugunden itibaren hafta sonu da yazacagim menumu.Olur o da elbet. Sabret biraz. Azmin var. Pes etmeyen birisin
Harikasin canim. Ayy ben senin ilk gununu ilk menulerini hatirliyorum. Masallah ne kadar guzel duzelttin menulerini. Ins hep boyle duzenli saglikli beslenirsin.Yapma kaptiş benide ağlatacaksınama yine de inşallah cuma olsa süper olacak bakalım.Benim dönüp dolaşıp geleceğim yer yine burası kaptanım 1.5 -2 yıl falan sonra dönerim buralara Allah nasip ederse
Bende selinb gibi 60 yada 61e kadar inmeyi planlıyorum alıp verme payı olsun diye,hele bir mezun olabileyim.
Teşekkür ederim canım gözüm üstünüzdeÇok sağol canım benim..
Seni gördüğüme çok sevindim ayrıca :
Evet kuşumÇok güzel olmuş menü Deniz börülcesi bizim pazarda Yok Pazar pazarından mı aldın
Demekki yapılabiliyor birde tek başına yapınca sıkılıyor insan burda verilen kiloyu yapılan sporu gördükçe heves geliyor
Canim suyun icine meyve atip ic. Yeegi az yesen bile suyu bol icersen hemen sut olur.Kizlar slm acl hiç sutum yok hastalık tan hiç birşey yiyemiyorum suyunda tadı yok
Sadece meyve yiyebiliyorum
Bu hangi etap? Eger bu yilbasindan sonraki etapsa kimse beni etiketlemedi ama@tuzsuz_ruh kaptanım 603. etaptaDeryaOnDiet sonunculuk yükümlülüklerini yerine getirmediğiniz için ceza puanı almışsınız.
Tamam canm yapayım teşekkür ederimCanim suyun icine meyve atip ic. Yeegi az yesen bile suyu bol icersen hemen sut olur.
Sonuc listesine bakinca gordum simdi 603. Etapta sonuncu oldugumu. Daha onceden sonuncu oluncu Seabahar etiketleyip yapilmasi gerekenleri yaziyordu. @tuzsuz_ruh . bu sefer oyle bir bilgi almadim. Ben her hafta gidip sonuclari kontrol etmiyorum.@tuzsuz_ruh kaptanım 603. etaptaDeryaOnDiet sonunculuk yükümlülüklerini yerine getirmediğiniz için ceza puanı almışsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?