- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Ben yumurta yeyince beni haslamis da tek kesmiyor hicKız niye öyle diyorsun baya da olmuş bak sabah yumurta eklenmiş 1 dilim yenmiş,afiyet bal şeker olsun kuzum.Doydunmu peki nasıl hissettin gün sonu ( ben hep aç hissediyordum ama arada ben atıştırmalıklardan yiyordum sonra onlarda olmayacak ama yavaş yavaş moralini bozma-hatta ben daha fazla yiyordum senden,kıstıkça alışıyorsun)
oldukça güzel bir menü arkadaşım afiyet olsun sporda on numara olmuş
afiyet olsun canım yumurta tere yağında olunca tek kesmiyor dimi bende genelde 2 hatta 3 tane yerim ama dün saat geç olunca tek yedim bende
Dün menüme yazmayı unutmuşum yine oğlanın kurabiyelrinden götürdüm 1 tane saat 21den sonra
Haklisin canim. Ben nasilsa bildirim geliyor diye dikkat etmedim. Bu sefer bildirim gelmediOnun kadar bizim de sorumluluğumuzda bu durum..
Şu sıralar hepimiz için günler yoğun geçince dikkat edemedik..
Bir daha olmazsa sorun yok zaten..
Ben sonunculuk limitimi doldurdum zaten canimyinede iyisin. Kendine haksızlık etme
bende kapattım beğenileri.
Farkındayım canım. Yoğunluktan bakamadım yazıp yazmadığına.
Bundan sonra kimse sonuncu olmasın lütfen. Başımıza iş çıkarmayın
Bu yarışma aşırı kurallı. Kaybolduk kurallar arasında
Canim cok kh olmus. Hem de aksam gec saatte yemissin. Olmamis.Dünkü menüm,hiç iyi beslenmedim kabul geçe yemek falan uğraştım babam annemi almaya gelecek diye güçten düştüm o yüzden gece de yemek zorunda kaldım
9.45 : 1 kalın dilim peynir, 1 h. yumurta, 1 h. patates
14.30 : 1 simit , 7 zeytin , 1 dilim peynir,
21.00: 1 tereyağında yumurta ,yarım açma ,3 çatal pasta
su 2.5 lt spor yok
Canim ben hamur işi tatlı falan çok severim ayıptır söylemesi çok zor tutuyorum kendimi oyüzden ee artık eskisi kadar sütüm yok emzirerek de veremiiyorumKız niye öyle diyorsun baya da olmuş bak sabah yumurta eklenmiş 1 dilim yenmiş,afiyet bal şeker olsun kuzum.Doydunmu peki nasıl hissettin gün sonu ( ben hep aç hissediyordum ama arada ben atıştırmalıklardan yiyordum sonra onlarda olmayacak ama yavaş yavaş moralini bozma-hatta ben daha fazla yiyordum senden,kıstıkça alışıyorsun)
oldukça güzel bir menü arkadaşım afiyet olsun sporda on numara olmuş
afiyet olsun canım yumurta tere yağında olunca tek kesmiyor dimi bende genelde 2 hatta 3 tane yerim ama dün saat geç olunca tek yedim bende
Dün menüme yazmayı unutmuşum yine oğlanın kurabiyelrinden götürdüm 1 tane saat 21den sonra
Ah o açmalar pogacalar gelip buluyorlar beni bugünkü sınavım da baklava :)Açma olmasa gerisi iyi bence..
Aleykum selam .
Afiyet olsun canım..
Afiyet olsun, ekmek biraz fazla sanki..
Geçmiş olsun canım..
Menün de dediğin gibi pek iyi olmamış..
oldukça güzel bir menü arkadaşım afiyet olsun sporda on numara
Cann 1 yaş 3 aylik ama hiç bir şey yemiyor hastalıktan çok kötü salgın hastalık galiba, ne yese kusuyor oksurukten .iki gündür emmeyi de biraktiKaç aylık oldu canım senin bebeğin
Canım karar defterinde kurallar belli. Her yarışmacı karar defterini okumakla mükellef. Sonuncu olanın yükümlülükleri belli. Bahar etiket yapmak mecburiyetinde değil hatırlatma olsun diye yapıyor. Bundan sonra daha dikkatli olunur. Ben de takip etmeye çalışırım.
Şu an sadece ceza puanı alınmış. İkincisi olmazsa sorun yok. @tuzsuz_ruh un da takip etmesi gerekir.
Geçmiş olsun canım komsumunki de seninki kadar rota virüs dediler aynı şikayetler başladı önce kanda enfeksiyon demişlerdi sonra bağırsak enfeksiyonu dediler dikkat et ihmal etmeCa
Cann 1 yaş 3 aylik ama hiç bir şey yemiyor hastalıktan çok kötü salgın hastalık galiba, ne yese kusuyor oksurukten .iki gündür emmeyi de birakti
Dünkü menüm,hiç iyi beslenmedim kabul geçe yemek falan uğraştım babam annemi almaya gelecek diye güçten düştüm o yüzden gece de yemek zorunda kaldım
9.45 : 1 kalın dilim peynir, 1 h. yumurta, 1 h. patates
14.30 : 1 simit , 7 zeytin , 1 dilim peynir,
21.00: 1 tereyağında yumurta ,yarım açma ,3 çatal pasta
su 2.5 lt spor yok
valla çok zorlanıyorum bu sıralar giriş yapamıyorum herzman buraya,menülerimi de aksatıyorum ondan kendimi kötü hissediyorum bu sefer.
Nasıl gidiyor bakim senin.Bak ben hiç uyumadım benimki şimdi kuduz gibi,hep uykulusun bakıyorum o mis rahat bir bebek olacak inşallah
Selam canim. Nasilsin? Nasil gidiyor hamileligin? Kalp atisini duydunuz mu bebisin?
Ben yumurta yeyince beni haslamis da tek kesmiyor hic.Ama bir hafiflik var ustumde. Ayy yarina ve cumaya eksi geliyor gibi. Sonunda
Ah o açmalar pogacalar gelip buluyorlar beni bugünkü sınavım da baklava :)
Bugunku menum
09:00_ 2 haslanmis yumurta, 2 dilim peynir, 2 zeytin, 1 dilim ekmek, 1tk pesto.
10:00_ 1 fincan sutlu kahve
12:30 _ 4 kucuk kuru biber dolmasi (kuru biberlerin icinde bolca kiyma vardi toplamda 1 tencereye 5yk pirinc koydum), 2yk yogurt, 1 kofte. 1 buyuk kase biberli domatesli soganli salata uzerine yarim yk kadar kenevir yagi.
14:00_ 1 fincan sutlu kahve
17:00_ 2 kofte, 2 yk yogurt, 5 yk kadar kuru biber ici (kiymali az pirincli ic) , yarim bardak taze sIkma sebze suyu icine 1ck kenevir yagi.
2lt su
2 bardak yesil cay
2 bardak siyah cay
Çok sağol canm. Antibiyotik ve buhar kullanıyoruz bakalım.rota virüsü denmedi ama ins degildirGeçmiş olsun canım komsumunki de seninki kadar rota virüs dediler aynı şikayetler başladı önce kanda enfeksiyon demişlerdi sonra bağırsak enfeksiyonu dediler dikkat et ihmal etme
Gecmis olsun canim. Acil sifalar.Ca
Cann 1 yaş 3 aylik ama hiç bir şey yemiyor hastalıktan çok kötü salgın hastalık galiba, ne yese kusuyor oksurukten .iki gündür emmeyi de birakti
Iyi aksamlar canimİyi akşamlar kızlar...
Tek bebis de sen de saglikli ol da yorgunlugu asil dogunca goreceksinFarkındasın zaten iyi olmamış..
İnşaAllah canım..
Sorma ya bütün günü uykum var.. Hele bugün bulantıdan yattım..
Aleykum selam..
Fena değil çok şükür, aşırı yorgunum sadece hiç birşey yapmadan..
Yok daha doktor izin vermiyor, yani uzak bizden hastane, düşük riski var diye doktor daha gelme diyor, merak ediyorum ama bekliyorum..
Hadi İnşaAllah .
Afiyet olsun canım..
Teşekkür ederim canmGecmis olsun canim. Acil sifalar.
Inşallah canım biran önce atlatirsiniz çok küçükler daha Allahım şifa versinÇok sağol canm. Antibiyotik ve buhar kullanıyoruz bakalım.rota virüsü denmedi ama ins degildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?