Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben yumurta yeyince beni haslamis da tek kesmiyor hic .Ama bir hafiflik var ustumde. Ayy yarina ve cumaya eksi geliyor gibi. Sonunda

Onun kadar bizim de sorumluluğumuzda bu durum..
Şu sıralar hepimiz için günler yoğun geçince dikkat edemedik..
Bir daha olmazsa sorun yok zaten..
Haklisin canim. Ben nasilsa bildirim geliyor diye dikkat etmedim. Bu sefer bildirim gelmedi ama bundan sonra cok dikkatli olacagim. Hep okuyacagim sonuc listesinj.

Ben sonunculuk limitimi doldurdum zaten canim

Canim cok kh olmus. Hem de aksam gec saatte yemissin. Olmamis.

Canim ben hamur işi tatlı falan çok severim ayıptır söylemesi çok zor tutuyorum kendimi oyüzden ee artık eskisi kadar sütüm yok emzirerek de veremiiyorumyediklerimi ilk aylar gibi bugün tartildim 500 gr geri gelmiş cumaya kadar biraz daha sıkmam lazım kendimi demekki

Açma olmasa gerisi iyi bence..

Aleykum selam .
Afiyet olsun canım..

Afiyet olsun, ekmek biraz fazla sanki..

Geçmiş olsun canım..
Menün de dediğin gibi pek iyi olmamış..
Ah o açmalar pogacalar gelip buluyorlar beni bugünkü sınavım da baklava :)

Bugunku menum
09:00_ 2 haslanmis yumurta, 2 dilim peynir, 2 zeytin, 1 dilim ekmek, 1tk pesto.
10:00_ 1 fincan sutlu kahve
12:30 _ 4 kucuk kuru biber dolmasi (kuru biberlerin icinde bolca kiyma vardi toplamda 1 tencereye 5yk pirinc koydum), 2yk yogurt, 1 kofte. 1 buyuk kase biberli domatesli soganli salata uzerine yarim yk kadar kenevir yagi.
14:00_ 1 fincan sutlu kahve
17:00_ 2 kofte, 2 yk yogurt, 5 yk kadar kuru biber ici (kiymali az pirincli ic) , yarim bardak taze sIkma sebze suyu icine 1ck kenevir yagi.

2lt su
2 bardak yesil cay
2 bardak siyah cay

Ca
Cann 1 yaş 3 aylik ama hiç bir şey yemiyor hastalıktan çok kötü salgın hastalık galiba, ne yese kusuyor oksurukten .iki gündür emmeyi de birakti

Ca

Cann 1 yaş 3 aylik ama hiç bir şey yemiyor hastalıktan çok kötü salgın hastalık galiba, ne yese kusuyor oksurukten .iki gündür emmeyi de birakti
Geçmiş olsun canım komsumunki de seninki kadar rota virüs dediler aynı şikayetler başladı önce kanda enfeksiyon demişlerdi sonra bağırsak enfeksiyonu dediler dikkat et ihmal etme

Son düzenleme:

Farkındasın zaten iyi olmamış..

İnşaAllah canım..
Sorma ya bütün günü uykum var.. Hele bugün bulantıdan yattım..

Selam canim. Nasilsin? Nasil gidiyor hamileligin? Kalp atisini duydunuz mu bebisin?

Aleykum selam..
Fena değil çok şükür, aşırı yorgunum sadece hiç birşey yapmadan..
Yok daha doktor izin vermiyor, yani uzak bizden hastane, düşük riski var diye doktor daha gelme diyor, merak ediyorum ama bekliyorum..

Ben yumurta yeyince beni haslamis da tek kesmiyor hic .Ama bir hafiflik var ustumde. Ayy yarina ve cumaya eksi geliyor gibi. Sonunda

Hadi İnşaAllah .

Ah o açmalar pogacalar gelip buluyorlar beni bugünkü sınavım da baklava :)

Afiyet olsun canım..

Geçmiş olsun canım komsumunki de seninki kadar rota virüs dediler aynı şikayetler başladı önce kanda enfeksiyon demişlerdi sonra bağırsak enfeksiyonu dediler dikkat et ihmal etme
Çok sağol canm. Antibiyotik ve buhar kullanıyoruz bakalım.rota virüsü denmedi ama ins degildir

Tek bebis de sen de saglikli ol da yorgunlugu asil dogunca goreceksin

Berhaba güzel kızlar gün boyunca dışardayım yeni geldim
menum 12.00 kahvaltı
Biraz peynir üç zeytin
Bir dilim tt Ekmek
Bol yeşillik

Akşam 14.30
Bir döner
İnce bir dilim Ekmek
1 bardak ayran
Meze ve salata bol

Ara
20 bir avuç uzum
5 fındık
Beş kupa limonlu açık çay

Su ikilitre
Spor gezdik çarşı pazar

Saat 20 de hasta ziyaretine gittik yoksa bişi yemiyecektim

Slm kızlar.. Bugün pazar olmasına rağmen sabah kahvaltımı gayet iyi bir şekilde (dün ve öncekilerden farklı olarak onlar dolu dolu oluyotdu ) yaptımm.. Yavaş yavaş olacağım ben galiba inşallah..

Sabah (12:00)

50 gr yulaf ezmesi
10 gr chia tohumu
1 bardak süt
1 haşlama yumurta

Akşam (17:45)

Fırında yağ eklenmeden sadece baharatlanmış yerli somon
Havuç maydonoz ve roka salatası
2 sıkım çiğköfte

Ara (20:30)

Sıcak çikolata
Bir avuç kabak çekirdeği

Spor:
15 dk leslie : 22 p
10 dk hitcardio: 40 p

Su: 2lt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…