Slm kızlar.. Bugün pazar olmasına rağmen sabah kahvaltımı gayet iyi bir şekilde (dün ve öncekilerden farklı olarak onlar dolu dolu oluyotdu) yaptımm.. Yavaş yavaş olacağım ben galiba inşallah..
Sabah (12:00)
50 gr yulaf ezmesi
10 gr chia tohumu
1 bardak süt
1 haşlama yumurta
Akşam (17:45)
Fırında yağ eklenmeden sadece baharatlanmış yerli somon
Havuç maydonoz ve roka salatası
2 sıkım çiğköfte
Ara (20:30)
Sıcak çikolata
Bir avuç kabak çekirdeği
Spor:
15 dk leslie : 22 p
10 dk hitcardio: 40 p
Su: 2lt
Menum
Sabah
1 simit
Beyaz peynir
2 haşlanmış yumurta
3 yeşil zeytin
Ara
1 kase yoğurt
Türk Kahvesi orta
Petito ayicik 1 tane
Aksam
Mercimek çorbası
1 dilim baklava
Ara
Bir avuç kuruyemiş
Su 2 lt
Spor yok
Teşekkür ederimAfiyet olsun canım ben ce güzel menu
Kiloyu bir günde mi aldın ki bir kaç ayda vereceksin daha ne yapacaksın hasta halinle ayağın bu durumdayken yattığın yerden kilo vermek kolay mı yahu silkelen kendine gel pes etmek Yok
Tamam Böyle yazalım
Afiyet olsun da ufak bir not sabahki pekmezli suya biraz limon sıkıyor öyle içiyorsun Demir emilimini c vitamini arttırıyor
İki yıldır nasıl yaptın başladın bıraktın mı sürekli
gayet hoş bir menü olmuş
Çok güzel olmuş menü Deniz börülcesi bizim pazarda Yok Pazar pazarından mı aldın
canım ben instagramda gördüm polikistik overle yaşam sayfasında o kadında senin gibiymiş bir ayla olmuyor düzenli kullanmak şart o kadın 7 ay kullanıp hamile kalmış
Senin başarın canım aynen devamını bekliyorum
Dengeli menü olmuş afiyet olsun
Vayyyyy selinle kajunun bu kadar az mı kalmış yahuuuuselinbs mezun olacakmısın o kiloya inince daha devam edecekmisin canım
wuuuuuuuu poğaca muz leblebi fıstık ekmek kabak verdiğinin birazı geri gelecek hiç beğenmedim menüyü şiş olman normal bugun suyu bol iç ödem yapmasın
evet sende var o potansiyel çok ne hissettim
Senin menünü seveyim kız ben valla çok ferahladı senin menüler(diyene bak)Kız sen haftaya yine en 1 veririsin böyle gidersen.Kızlar hepimiz eriyoruz ya fıstık gibi hatun olma yolundayız
demek öyle patron bakalım göreceğiz kim önce verecek o kiloyuBu arada ben cuma adet olacaktım ama hala olmadım ve şiş durumdayım eğer bir olursam var ya haftaya cuma beni mezun bil(şiş olduğum halde 1 kilo vermişim bilmiyorum artık)
yani özellikle 3 dilim ekmek ve soslu fıstık (benimde sık sık canım çekiyor sorma ama aklından çıkarma soslu fıstıkta çin tuzu oluyor sen yiyince sütten miniğine de geçiyor,ben yediğimde hemen bunu düşünüyorumki 3-4 ten fazla yemeyeyim diye) beni benden aldıBide 2 çatal peynir az poğaçayı yarıya indir onun yerine yumurta ekle(bak kes demiyorum insanın canı çok istiyor biliyorum,önce yarıya düşür sonra haftada 1-2 yersin)Afiyet olsun kzuzusuna bol bol süt olsun
Inşallah canım biran önce atlatirsiniz çok küçükler daha Allahım şifa versin
Derya sen biraktin mi yemek firmasini?Bugunku menum
09:00_ 2 haslanmis yumurta, 2 dilim peynir, 2 zeytin, 1 dilim ekmek, 1tk pesto.
10:00_ 1 fincan sutlu kahve
12:30 _ 4 kucuk kuru biber dolmasi (kuru biberlerin icinde bolca kiyma vardi toplamda 1 tencereye 5yk pirinc koydum), 2yk yogurt, 1 kofte. 1 buyuk kase biberli domatesli soganli salata uzerine yarim yk kadar kenevir yagi.
14:00_ 1 fincan sutlu kahve
17:00_ 2 kofte, 2 yk yogurt, 5 yk kadar kuru biber ici (kiymali az pirincli ic) , yarim bardak taze sIkma sebze suyu icine 1ck kenevir yagi.
2lt su
2 bardak yesil cay
2 bardak siyah cay
Cok gecmis olsun canimÇok sağol canm. Antibiyotik ve buhar kullanıyoruz bakalım.rota virüsü denmedi ama ins degildir
Tebrikler canımGunaydin kizlar. Evden cikmadan tartildim ve tam 1kg eksideyim, 67.6.
Gekldigi gibi gidecek o kilolaar
Çok sağol canmCok gecmis olsun canim
Yok canim ama haftanin 5 gunu geliyor yemegim oradan sadece hafta ici. Haftasonu kendim yiyorum , cunku biryere gidiyoruz veya birileri geliyor derken haftasonu ona devam etmem zor.Derya sen biraktin mi yemek firmasini?
Sagol cnaim :)Tebrikler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?