Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Menum
Sabah
1 simit
Beyaz peynir
2 haşlanmış yumurta
3 yeşil zeytin
Ara
1 kase yoğurt
Türk Kahvesi orta
Petito ayicik 1 tane
Aksam
Mercimek çorbası
1 dilim baklava
Ara
Bir avuç kuruyemiş
Su 2 lt
Spor yok

Afiyet olsun canım gerçekten hafta sonu için super olmuş menun

Kaptişiiiiim sen bir dahisin

Neyse bugün spora gidiyorum yine beğenmezsiniz menümü

Derya sen biraktin mi yemek firmasini?

Günaydın kızlar sabah tartılmayı unutup kahvaltı yaptım ben yaa Sonra aklıma geldi yarın sabah bakarım artık yeni diyet nasıl gidiyor :)
Kaç gündür izmir de gökyüzü delinmişti dün güzeldi ama bugün yine yağcak sanki bugün beni ütüler ve temizlik bekliyor belki araya camları da sıkıştırırım hava yağmazsa akşama görüşürüz artık :)

Kızlar giremiyorum nete babam bizde off daralar var üstümde reglde olamıyorum.Dün deryaya falan alıntı yapmıştım ama yazıpta atamadım şimdide geç oldu artık taa cuma günküne yorum yazacaktım kaldı kusuruma bakmayın ben cumaya kadar böle ağır aksak giderim.Menülerimide mi yazmasam acaba çok kötüler hiç müdahale edemiyorum annemlerden dolayı cuma gidecekler haftaya düzelirim ama bu hafta kilo veremeyeceğim öyle görünüyorum sabitim arkadaşlar 63.9
Ya menüleri yazmasammı bu hafta kaptişlerim çok kötü ya ne bulursam onu gömüyorum adeta,benim ailem çok dengesiz beslenir şimdi babamda eklendiBide üstüne kendimi çok mutsuz hissediyorum evin içinde darallar basıyor babam oturma odasını mesken tuttu ben yatak odasına kapandım ha bide 2 kedi getirmiş başıma o ayrı bir sıkıntı çok canım sıkkın,gitsinler halıları temizlemeye gönderecem.İş var onlar gittikten sonra

Ayy hiç geçmiş yapamadım çok birikmiş
Sabitim bugün hafta sonu biraz yedim ama dengelemeye çalıştım bi de cumartesi çok twmizlik yaptım dengelemiş bi şekilde buna da şükür an itibariyle aynen devam

kaju kız ferahlamış ne de kız aklıma takıldı
@tuzsuz_ruh K klbk33

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…