- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Cok begendim canim. Karnim ac zaten senin menuyu gorunce iyice aciktim. Bir papatya cayi iceyim bariMenüm
Sabah
2 tk tahin ğekmez
Peynir
1 beyaz 1 tam yumurta
1. Tam buğday
2 zeytin
Ara
Yarım rowsome şekersiz bar (110 kalori gibi bişey)
Öğlen
Parça yağsız dana rosto
Salata
1.5 dlm ekmek
Ara
1 bdk sütten kahve
2 bitter
7 badem
Akşam
5 yk etli nohut
Çorba
Yoğurt
Salata
Pancar turşusu
Ara
Portakal 2 dlm
Spor zumba
Bol su
1377 kalori..
@tuzsuz_ruh @klbk33
Canlarrrr ins sizde verirsiniz benm emzirmis olmam bir avantajdı. Ben oyuzden bu kadar hızlı kilo verdimevet yaaa, ben de oyleyim, biz basladigimizdaki takim arkadaslarinin cogu mezun oldu,tomrs de mezun olmak uzere... ben de bu listeyi hazirlayinca bugun hic kacamak yapmadim henuz
Canlarrrr ins sizde verirsiniz benm emzirmis olmam bir avantajdı. Ben oyuzden bu kadar hızlı kilo verdim
Geçmiş olsun canım bronşit olmuş belli yavrucak instagramda bir sayfada görmüştüm yerli sarımsak bir diş eziyorsun tahta havanda içine biraz çörekotu yağı evde varsa tabi birazda zeytinyağı katıp akşama kadar beklet gece yatarken ayaklarının altına sür pamuklu çorap giydir yatır hem balgam söktürüp hemde rahat uyku çekiyor valla deneyenler hep memnun tabi siz hepiniz hastaymışsınız miktarı çoğaltıp hepiniz deneyinÇok sağol canm. Antibiyotik ve buhar kullanıyoruz bakalım.rota virüsü denmedi ama ins degildir
yok güzel olmuş canım sağlıklı yediklerinBerhaba güzel kızlar gün boyunca dışardayım yeni geldim
menum 12.00 kahvaltı
Biraz peynir üç zeytin
Bir dilim tt Ekmek
Bol yeşillik
Akşam 14.30
Bir döner
İnce bir dilim Ekmek
1 bardak ayran
Meze ve salata bol
Ara
20 bir avuç uzum
5 fındık
Beş kupa limonlu açık çay
Su ikilitre
Spor gezdik çarşı pazar
Saat 20 de hasta ziyaretine gittik yoksa bişi yemiyecektim
süper sen olmuşsun haberin Yok canımSlm kızlar.. Bugün pazar olmasına rağmen sabah kahvaltımı gayet iyi bir şekilde (dün ve öncekilerden farklı olarak onlar dolu dolu oluyotdu) yaptımm.. Yavaş yavaş olacağım ben galiba inşallah..
Sabah (12:00)
50 gr yulaf ezmesi
10 gr chia tohumu
1 bardak süt
1 haşlama yumurta
Akşam (17:45)
Fırında yağ eklenmeden sadece baharatlanmış yerli somon
Havuç maydonoz ve roka salatası
2 sıkım çiğköfte
Ara (20:30)
Sıcak çikolata
Bir avuç kabak çekirdeği
Spor:
15 dk leslie : 22 p
10 dk hitcardio: 40 p
Su: 2lt
O spor yapılacak 15 dakika da olsa Leslie yapılacak en kolay ve zamanı az sporu katmamız lazım hayata yoksa olmaz hem petitoyu gördüm ama baklavayı görmedim bir zamanlar kajuyla da anlaşmıştık şimdi sıra sende hergün bir dilim tatlı serbest sana ama paketli gıdadan vazgeçmek şartıyla tatlıdan bin kat zararlı sanaMenum
Sabah
1 simit
Beyaz peynir
2 haşlanmış yumurta
3 yeşil zeytin
Ara
1 kase yoğurt
Türk Kahvesi orta
Petito ayicik 1 tane
Aksam
Mercimek çorbası
1 dilim baklava
Ara
Bir avuç kuruyemiş
Su 2 lt
Spor yok
Olsun normal artık sendeGünaydın kızlar
İyi haftalar herkese
Kilo bildirimi yapıp hemen işe kaçacağım
+200 gr var bende
Hafta sonunu biraz fazla kaçırdım
Bugün yarın regl de olacağım
Ben dahi değilim iyi bir araştırmacıyım canım sadece böyle şeylere ilgim var misal limon olmazsa portakal yada mandalina suyu ama içine mutlaka su girecek hatta Demir eksikliği olanlara bir çay bardağı pekmez bir litre su bir limon suyu karıştırıp gün boyu içilecek hergün taze yapılacak Kısa bir sürede yükselişe geçiyor DemirKaptişiiiiim sen bir dahisin
Neyse bugün spora gidiyorum yine beğenmezsiniz menümü
Bu hafta aldığım güzel haberlerin ikincisiGunaydin kizlar. Evden cikmadan tartildim ve tam 1kg eksideyim, 67.6.
Gekldigi gibi gidecek o kilolaar
aydında aynı yataktan çıkasım Yok vallahiGünaydın kızlar sabah tartılmayı unutup kahvaltı yaptım ben yaa Sonra aklıma geldi yarın sabah bakarım artık yeni diyet nasıl gidiyor :)
Kaç gündür izmir de gökyüzü delinmişti dün güzeldi ama bugün yine yağcak sanki bugün beni ütüler ve temizlik bekliyor belki araya camları da sıkıştırırım hava yağmazsa akşama görüşürüz artık :)
yavrum senin evde bebek Yok mu dışardan kedi mi gelir bebekli eve yahu dert etme moralini bozma sen kilo alma yeterKızlar giremiyorum nete babam bizde off daralar var üstümde reglde olamıyorum.Dün deryaya falan alıntı yapmıştım ama yazıpta atamadım şimdide geç oldu artık taa cuma günküne yorum yazacaktım kaldı kusuruma bakmayın ben cumaya kadar böle ağır aksak giderim.Menülerimide mi yazmasam acaba çok kötüler hiç müdahale edemiyorum annemlerden dolayı cuma gidecekler haftaya düzelirim ama bu hafta kilo veremeyeceğim öyle görünüyorum sabitim arkadaşlar 63.9
Ya menüleri yazmasammı bu hafta kaptişlerim çok kötü ya ne bulursam onu gömüyorum adeta,benim ailem çok dengesiz beslenir şimdi babamda eklendiBide üstüne kendimi çok mutsuz hissediyorum evin içinde darallar basıyor babam oturma odasını mesken tuttu ben yatak odasına kapandım ha bide 2 kedi getirmiş başıma o ayrı bir sıkıntı çok canım sıkkın,gitsinler halıları temizlemeye gönderecem.İş var onlar gittikten sonra
gayet güzelMeraba kizlar cuma gunku kilomla ayniyim sabit yani:)
gayet güzelllllGünaydın kızlar... 61.9 hafta başı kilom.. yani cuma ile sabit.. İnşallah cumaya eksileri görürüm
Sabit olmak güzel bişey aferinnnnAyy hiç geçmiş yapamadım çok birikmiş
Sabitim bugünhafta sonu biraz yedim ama dengelemeye çalıştım bi de cumartesi çok twmizlik yaptım dengelemiş bi şekilde buna da şükür an itibariyle aynen devam
kaju kız ferahlamış ne de kız aklıma takıldı
@tuzsuz_ruh @klbk33
wayyyyyyy aferin kız sana@tuzsuz_ruh kaptanim bilgisayar basindayim ve vaktim vardi, senin icin bu haftanin listesini hazirladim, hem de ilk sayfadaki tabloyu da guncelledim (bunu daha cok kendimi gaza getirmek icin yaptim )
*** 4. Takım 605. Etap ***
DeryaOnDiet (68.6///%)
tomrs (57.9///%)
stitch (66.4///%)
matilda34 (75.0///%)
inkpin (74.3///%) bildirimde bulunmadı 2. Defa
harpy (71.4///%)
selinbs (64.5///%)
kaju (63.9///%)
Aomine Daiki (61.9///%)
4. Takım ortalaması:
Canfeb (66.2///%)
glsmhmt (52.3///%)
Papillon_ (?///%)
isimsiz965 (?///%)
biricik1272 (85///%)
AKovser (61.9///%) 479. etapta izne ayrılan üye geri dönemedi hamile
İSİM YAŞ BOY BAŞLAMA TARİHİ BAŞLANGIÇ KG HEDEF KG GÜNCEL KG
[TR1][TD] @matilda34 [/TD][TD2]36[/TD2][TD2]160[/TD2][TD2]01/12/17[/TD2][TD2]74.5[/TD2][TD2]63.0[/TD2][TD2]75.0[/TD2][/TR1]
[TR2][TD] @Papillon_ [/TD][TD2]31[/TD2][TD2]165[/TD2][TD2]19/02/18[/TD2][TD2]86.7[/TD2][TD2]70.0[/TD2][TD2]?[/TD2][/TR2]
[TR1][TD]DeryaOnDiet [/TD][TD2]33[/TD2][TD2]160[/TD2][TD2]25/06/18[/TD2][TD2]68.7[/TD2][TD2]60.0[/TD2][TD2]68.6[/TD2][/TR1]
[TR2][TD]stitch [/TD][TD2]34[/TD2][TD2]168[/TD2][TD2]08/07/18[/TD2][TD2]70.0[/TD2][TD2]55.0[/TD2][TD2]66.4[/TD2][/TR2]
[TR1][TD]tomrs [/TD][TD2]34[/TD2][TD2]158[/TD2][TD2]13/07/18[/TD2][TD2]71.0[/TD2][TD2]55.0[/TD2][TD2]57.9[/TD2][/TR1]
[TR2][TD] @glsmhmt [/TD][TD2]25[/TD2][TD2]150[/TD2][TD2]24/09/18[/TD2][TD2]56.3[/TD2][TD2]52.0[/TD2][TD2]52.3[/TD2][/TR2]
[TR1][TD] @inkpin [/TD][TD2]30[/TD2][TD2]167[/TD2][TD2]23/10/18[/TD2][TD2]79.0[/TD2][TD2]59.0[/TD2][TD2]74.3[/TD2][/TR1]
[TR2][TD]Harpy [/TD][TD2]36[/TD2][TD2]164[/TD2][TD2]04/11/15[/TD2][TD2]78.0[/TD2][TD2]60.0[/TD2][TD2]71.4[/TD2][/TR2]
[TR1][TD] @selinbs [/TD][TD2]23[/TD2][TD2]178[/TD2][TD2]04/11/18[/TD2][TD2]72.0[/TD2][TD2]62.0[/TD2][TD2]64.5[/TD2][/TR1]
[TR2][TD]kaju [/TD][TD2]34[/TD2][TD2]176[/TD2][TD2]11/11/18[/TD2][TD2]72.0[/TD2][TD2]62.0[/TD2][TD2]63.9[/TD2][/TR2]
[TR1][TD]@Aomine Daiki[/TD][TD2]26[/TD2][TD2]155[/TD2][TD2]21/12/18[/TD2][TD2]64.0[/TD2][TD2]55.0[/TD2][TD2]61.9[/TD2][/TR1]
[TR2][TD]Canfeb [/TD][TD2]27[/TD2][TD2]165[/TD2][TD2]04/01/19[/TD2][TD2]68.0[/TD2][TD2]56.0[/TD2][TD2]66.2[/TD2][/TR2]
[TR1][TD] @isimsiz965 [/TD][TD2]23[/TD2][TD2]158[/TD2][TD2]04/01/19[/TD2][TD2]75.0[/TD2][TD2]55.0[/TD2][TD2]?[/TD2][/TR1]
[TR2][TD]biricik1272 [/TD][TD2]46[/TD2][TD2]157[/TD2][TD2]04/01/19[/TD2][TD2]86.2[/TD2][TD2]68.0[/TD2][TD2]85.0[/TD2][/TR2]
Hadi bu üstteki liste neyse de alttaki listeye o kadar çok sevindim ki anlatamam çok teşekkür ederim hakkını helal et canım o kadar uğraşmışsın@tuzsuz_ruh basardim
gerci cok zormus, neden bu tablonun surekli yapilmadigini anladim, ama bende simdi template olustu, isterseniz ara ara guncelleyebilirim
Aralara sana bir tavsiye bir kırmızı elma küp kes bir kabuk tarçın ve sekiz bardak su kaynatıp ılıyınca süzüp içmeye başlıyoruz ve gün boyu içiyoruz tabi şu şekilde o da bir bardak bu Sudan bir bardak içme suyu şeklinde hem tatlı isteğini bastırıyor hem tok kalmaya yardım ediyor haftada 4 gün yapıp 3 gün bırakman gerekli amaAy bugün hep aç hissettim
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
3 kaşık patates buğulama (1 kaşık yağ ile buharinda pisiyo)
3 yeşil zeytin biraz peynir
Şekersiz çay 2 kupa
Ara ara yediklerim (öğle yok )
Yarım elma
1 portakal
1kase yoğurt
2 cici Bebe
Yarım avuç kuruyemiş
Ağzım boş kalmadı
Aksam
Z.y pırasa
Mercimek çorbası
Ara
Nescafe
1 küçük kare çikolata
Su 2 lt yi geçti
Spor yarım saat yürüyüş evde
Zayıflama iksiri 1 bardak
İdeali 4ile 5 arası zaten doğruEki Görüntüle 2225250
Siteye göre şu ana kadar aylık ve günlük vermem gereken kilo
Afiyet olsunBugunku menum
09:00_ 1 kase sutle az irmik haslama ustune 2 findik, birkac cilek ve 2 kuru kayisi.
10:00_ 2 fincan sutlu kahve
11: 30 _ 1 kase sebzeli yogurtlu salata.
13: 30_ izgara tavuk, 1 kase kirmizi lahana salatasi, 3 yk kadar bugday haslama, biber, 1 avuc ceri domates.
16:00_ 1 kase sekersiz visneli jole.
17:00_ aksam yemegimiyemegimi yemek istemedim. Onun yerine 1 kucuk kup tahin helvasi yedim.
2fincan yesil cay
1 fincan bitki cayi
Bunu zaten cevaplamışım güzelBugunku menum @klbk33 @tuzsuz_ruh
09:00_ 1 kase sutle az irmik haslama ustune 2 findik, birkac cilek ve 2 kuru kayisi.
10:00_ 2 fincan sutlu kahve
11: 30 _ 1 kase sebzeli yogurtlu salata.
13: 30_ izgara tavuk, 1 kase kirmizi lahana salatasi, 3 yk kadar bugday haslama, biber, 1 avuc ceri domates.
16:00_ 1 kase sekersiz visneli jole.
17:00_ aksam yemegimiyemegimi yemek istemedim. Onun yerine 1 kucuk kup tahin helvasi yedim.
2fincan yesil cay
1 fincan bitki cayi
Afiyet olsunMenüm
Sabah
2 tk tahin ğekmez
Peynir
1 beyaz 1 tam yumurta
1. Tam buğday
2 zeytin
Ara
Yarım rowsome şekersiz bar (110 kalori gibi bişey)
Öğlen
Parça yağsız dana rosto
Salata
1.5 dlm ekmek
Ara
1 bdk sütten kahve
2 bitter
7 badem
Akşam
5 yk etli nohut
Çorba
Yoğurt
Salata
Pancar turşusu
Ara
Portakal 2 dlm
Spor zumba
Bol su
1377 kalori..
@tuzsuz_ruh @klbk33
güzelllllll bir menü afiyet olsunGünaydın arkadaşlar k. Bakmayın dün menü paylaşamadım.. Eşim geç geldi benimde internetim yok o yuzden öyle oldu hepinizden özür diliyorum
Ve pazartesi günü menüm
Sabah (08:45)
30 gr yulaf ezmesş
5 gr chşa tohumu
100 ml süt
1 dilim ananas
Öğlen (12:45)
1 kase mercimek çorb.
1 haşlama tavuk but
1 haşlama yarım küçük patates
1 dilim haşlama havuç
3 yk şehriye pilavı
Salata
Akşam (18:30)
3 yk sebze yemeği
1 avuç kabak çekirdeğş
1 dilim ananas
Su:2.5 lt üstü
Spor yapmadım dün..
Bu arada bu sabahta tartıldım. 61.6 geliyorum
hadi bakalım inşallah bekliyorum Cuma’yı aman haaaa lütfen bak gram gram veriyorsunuz emeklere yazık bir haftada alıp gelme iki haftada verdiğin kiloyuGünaydın kızlarbu sabah harika bi eksi gördüm sanırım eşimin memleketine gitmeden önce 69u görmeyi başarcam hatta fitnessdeki tartı 69.5 gösterdi dün hemde tok karnına
Tabi bunların yanı sıra oraya gidince kendimi tutmam lazım 69 gidip 70 dönmeyi hiç istemem doğrusu23-30 ocak arası orada olcaz elimden geldiği kadar menü paylaşmaya çalışcam oradaki tartıyı da kullanabilirim ama tabi az ya da fazla gösterebilir bilemiyorum dönüşte belli olur ak koyun kara koyun öncelikli hedefim kilo almamak
Gözün aydın canım yapmaya çalışıcam LeslieGeçmiş olsun canım bronşit olmuş belli yavrucak instagramda bir sayfada görmüştüm yerli sarımsak bir diş eziyorsun tahta havanda içine biraz çörekotu yağı evde varsa tabi birazda zeytinyağı katıp akşama kadar beklet gece yatarken ayaklarının altına sür pamuklu çorap giydir yatır hem balgam söktürüp hemde rahat uyku çekiyor valla deneyenler hep memnun tabi siz hepiniz hastaymışsınız miktarı çoğaltıp hepiniz deneyin
yok güzel olmuş canım sağlıklı yediklerin
süper sen olmuşsun haberin Yok canım
O spor yapılacak 15 dakika da olsa Leslie yapılacak en kolay ve zamanı az sporu katmamız lazım hayata yoksa olmaz hem petitoyu gördüm ama baklavayı görmedim bir zamanlar kajuyla da anlaşmıştık şimdi sıra sende hergün bir dilim tatlı serbest sana ama paketli gıdadan vazgeçmek şartıyla tatlıdan bin kat zararlı sana
Olsun normal artık sende
Ben dahi değilim iyi bir araştırmacıyım canım sadece böyle şeylere ilgim var misal limon olmazsa portakal yada mandalina suyu ama içine mutlaka su girecek hatta Demir eksikliği olanlara bir çay bardağı pekmez bir litre su bir limon suyu karıştırıp gün boyu içilecek hergün taze yapılacak Kısa bir sürede yükselişe geçiyor Demir
Bu hafta aldığım güzel haberlerin ikincisi
aydında aynı yataktan çıkasım Yok vallahi
yavrum senin evde bebek Yok mu dışardan kedi mi gelir bebekli eve yahu dert etme moralini bozma sen kilo alma yeter
gayet güzel
gayet güzelllll
Sabit olmak güzel bişey aferinnnn
wayyyyyyy aferin kız sana
Hadi bu üstteki liste neyse de alttaki listeye o kadar çok sevindim ki anlatamam çok teşekkür ederim hakkını helal et canım o kadar uğraşmışsın
Aralara sana bir tavsiye bir kırmızı elma küp kes bir kabuk tarçın ve sekiz bardak su kaynatıp ılıyınca süzüp içmeye başlıyoruz ve gün boyu içiyoruz tabi şu şekilde o da bir bardak bu Sudan bir bardak içme suyu şeklinde hem tatlı isteğini bastırıyor hem tok kalmaya yardım ediyor haftada 4 gün yapıp 3 gün bırakman gerekli ama
İdeali 4ile 5 arası zaten doğru
Afiyet olsun
Bunu zaten cevaplamışım güzel
Afiyet olsun
güzelllllll bir menü afiyet olsun
hadi bakalım inşallah bekliyorum Cuma’yı aman haaaa lütfen bak gram gram veriyorsunuz emeklere yazık bir haftada alıp gelme iki haftada verdiğin kiloyu
Cok guzel haberGünaydın kızlar gelemedim dün hastanedeydik yine malum çok şükür küçülmüş babamın nodülü doktor takılmayın artık küçülmüş dedi bugün temizlik günü ve yeni bir gün diyete geri dönme günü çok fenalardayım daraldım artık başlamam ve devam etmem gerek menü vermeye tekrar başlıyorum bugün
sağol canım bekliyorum yapıncaGözün aydın canım yapmaya çalışıcam Leslie
amin inşallah canım çok sağolCok guzel haber
Gecmis olsun, tamamen gitsin nodul, geri gelmesin insallah
Geçmiş olsun canım bronşit olmuş belli yavrucak instagramda bir sayfada görmüştüm yerli sarımsak bir diş eziyorsun tahta havanda içine biraz çörekotu yağı evde varsa tabi birazda zeytinyağı katıp akşama kadar beklet gece yatarken ayaklarının altına sür pamuklu çorap giydir yatır hem balgam söktürüp hemde rahat uyku çekiyor valla deneyenler hep memnun tabi siz hepiniz hastaymışsınız miktarı çoğaltıp hepiniz deneyin
yok güzel olmuş canım sağlıklı yediklerin
süper sen olmuşsun haberin Yok canım
O spor yapılacak 15 dakika da olsa Leslie yapılacak en kolay ve zamanı az sporu katmamız lazım hayata yoksa olmaz hem petitoyu gördüm ama baklavayı görmedim bir zamanlar kajuyla da anlaşmıştık şimdi sıra sende hergün bir dilim tatlı serbest sana ama paketli gıdadan vazgeçmek şartıyla tatlıdan bin kat zararlı sana
Olsun normal artık sende
Ben dahi değilim iyi bir araştırmacıyım canım sadece böyle şeylere ilgim var misal limon olmazsa portakal yada mandalina suyu ama içine mutlaka su girecek hatta Demir eksikliği olanlara bir çay bardağı pekmez bir litre su bir limon suyu karıştırıp gün boyu içilecek hergün taze yapılacak Kısa bir sürede yükselişe geçiyor Demir
Bu hafta aldığım güzel haberlerin ikincisi
aydında aynı yataktan çıkasım Yok vallahi
yavrum senin evde bebek Yok mu dışardan kedi mi gelir bebekli eve yahu dert etme moralini bozma sen kilo alma yeter
gayet güzel
gayet güzelllll
Sabit olmak güzel bişey aferinnnn
wayyyyyyy aferin kız sana
Hadi bu üstteki liste neyse de alttaki listeye o kadar çok sevindim ki anlatamam çok teşekkür ederim hakkını helal et canım o kadar uğraşmışsın
Aralara sana bir tavsiye bir kırmızı elma küp kes bir kabuk tarçın ve sekiz bardak su kaynatıp ılıyınca süzüp içmeye başlıyoruz ve gün boyu içiyoruz tabi şu şekilde o da bir bardak bu Sudan bir bardak içme suyu şeklinde hem tatlı isteğini bastırıyor hem tok kalmaya yardım ediyor haftada 4 gün yapıp 3 gün bırakman gerekli ama
İdeali 4ile 5 arası zaten doğru
Afiyet olsun
Bunu zaten cevaplamışım güzel
Afiyet olsun
güzelllllll bir menü afiyet olsun
hadi bakalım inşallah bekliyorum Cuma’yı aman haaaa lütfen bak gram gram veriyorsunuz emeklere yazık bir haftada alıp gelme iki haftada verdiğin kiloyu
Ha sarımsakları süz ama beklettiğin için deri kızarıklığı yapabiliyormuşCok sağol kaptan biraz daha iyiyiz çok şükür denerim ins
Corekotuyagim yok sade zeytinyagla olur muHa sarımsakları süz ama beklettiğin için deri kızarıklığı yapabiliyormuş
ay dostum ya ben bu alıntını anlayamadım ne yazdım acaba ben bu yarım aklımla da sen bana bu cevabı verdinAyy hiç geçmiş yapamadım çok birikmiş
Sabitim bugünhafta sonu biraz yedim ama dengelemeye çalıştım bi de cumartesi çok twmizlik yaptım dengelemiş bi şekilde buna da şükür an itibariyle aynen devam
kaju kız ferahlamış ne de kız aklıma takıldı
@tuzsuz_ruh @klbk33
oy maşşallah arkadaşımGünaydın kızlarbu sabah harika bi eksi gördüm sanırım eşimin memleketine gitmeden önce 69u görmeyi başarcam hatta fitnessdeki tartı 69.5 gösterdi dün hemde tok karnına
Tabi bunların yanı sıra oraya gidince kendimi tutmam lazım 69 gidip 70 dönmeyi hiç istemem doğrusu23-30 ocak arası orada olcaz elimden geldiği kadar menü paylaşmaya çalışcam oradaki tartıyı da kullanabilirim ama tabi az ya da fazla gösterebilir bilemiyorum dönüşte belli olur ak koyun kara koyun öncelikli hedefim kilo almamak
ay çok şükür ya çok sevindim kaptanımGünaydın kızlar gelemedim dün hastanedeydik yine malum çok şükür küçülmüş babamın nodülü doktor takılmayın artık küçülmüş dedi bugün temizlik günü ve yeni bir gün diyete geri dönme günü çok fenalardayım daraldım artık başlamam ve devam etmem gerek menü vermeye tekrar başlıyorum bugün
BEn eşime sade zeytinyağıyla yaptım ve memnun kaldık sadece sarımsak kokuyor o da hastalıktan iyidir normalde 3 gün yatardı kesin propolis kendi yaptığım elma sirkesi ve bu sarımsaklı zeytinyağı ile ilaç bile almadan iki günde halletti ve sadece birgün evde yattıCorekotuyagim yok sade zeytinyagla olur mu
E tamam da baban bilmiyor mu alerjin var ne diye kapıp getirmiş iki kediyi birden yani kusura bakmada anlayışsız ebeveynlerden gına geldi bana valla ben olsam almazdım eve hele küçük bebek ve alerjisi olan biri varkenay dostum ya ben bu alıntını anlayamadım ne yazdım acaba ben bu yarım aklımla da sen bana bu cevabı verdin
oy maşşallah arkadaşımDeryaOnDiet aynı şey senin içinde geçerli kız nasıl verdin bir kerede 1 kiloyu.senin formul = Dukan dan uzak durmak koptun gidiyorsun.ikinizede
ay çok şükür ya çok sevindim kaptanım
sorma ya Sibelcim dün gece üçte emzirmeye kalktım sonrada sinirden uyuyamadım panik atağım tuttu ağladım oturup.Bitaraftan alerjim de başladı(kedi tüyü dokunuyor bana) Sınanıyorum heralde ne diyeyim.
kızlar bende bugün tartıldım tekrar ve 63.3 çıktım nasıl olurki.dün 63.9 düm (sabittim)
çok kötü besleniyor öğün atlıyorum ondan heraldeanneme telif sunacam cuma yerine perşembe kardeşime gitsinler ben çocuğu okula götürürüm pusete koyup napim dayanamıyorum.size menüde yazamıyorum ne yediğiminde farkında değilimki zaten
Canim geldigimden beri ayni kilodaymisim baksana o tabloda gordumay dostum ya ben bu alıntını anlayamadım ne yazdım acaba ben bu yarım aklımla da sen bana bu cevabı verdin
oy maşşallah arkadaşımDeryaOnDiet aynı şey senin içinde geçerli kız nasıl verdin bir kerede 1 kiloyu.senin formul = Dukan dan uzak durmak koptun gidiyorsun.ikinizede
ay çok şükür ya çok sevindim kaptanım
sorma ya Sibelcim dün gece üçte emzirmeye kalktım sonrada sinirden uyuyamadım panik atağım tuttu ağladım oturup.Bitaraftan alerjim de başladı(kedi tüyü dokunuyor bana) Sınanıyorum heralde ne diyeyim.
kızlar bende bugün tartıldım tekrar ve 63.3 çıktım nasıl olurki.dün 63.9 düm (sabittim)
çok kötü besleniyor öğün atlıyorum ondan heraldeanneme telif sunacam cuma yerine perşembe kardeşime gitsinler ben çocuğu okula götürürüm pusete koyup napim dayanamıyorum.size menüde yazamıyorum ne yediğiminde farkında değilimki zaten
Canim benim cok gecmis olsun babana, kisa surede sagligina kavusur insallah.Günaydın kızlar gelemedim dün hastanedeydik yine malum çok şükür küçülmüş babamın nodülü doktor takılmayın artık küçülmüş dedi bugün temizlik günü ve yeni bir gün diyete geri dönme günü çok fenalardayım daraldım artık başlamam ve devam etmem gerek menü vermeye tekrar başlıyorum bugün
Ben yazıcam artık bugün itibariyle canım belim agrıyor artık kilo fazla geliyor spora da başlıcam tabiki söz yazmazsam dürtün beniCanim benim cok gecmis olsun babana, kisa surede sagligina kavusur insallah.
Erteleme hiic bak ben 6 aydir yerimde sayiyormusum tabloda gordm, ama egere dikkat etmeseydim bu hareketsizlikte eminim ki yerimde saymaz cok daha fazla kilo alirdim.
hadi bak ben sana soz veriyorum, cok kotu birsey bile yesem hergun yazacagim menumu. Lutfen sen de bana/bize soz ver. Bugun baslangicin olsun, ve hergun ama hergun menunu yaz olur mucanim? Soz mu??
Kız deryaaa sen azimlianneyi biliyorsun değil mi hatun 29 haftalık hamile bir bebemiz daha oluyorCanim benim cok gecmis olsun babana, kisa surede sagligina kavusur insallah.
Erteleme hiic bak ben 6 aydir yerimde sayiyormusum tabloda gordm, ama egere dikkat etmeseydim bu hareketsizlikte eminim ki yerimde saymaz cok daha fazla kilo alirdim.
hadi bak ben sana soz veriyorum, cok kotu birsey bile yesem hergun yazacagim menumu. Lutfen sen de bana/bize soz ver. Bugun baslangicin olsun, ve hergun ama hergun menunu yaz olur mucanim? Soz mu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?