Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Cok begendim canim. Karnim ac zaten senin menuyu gorunce iyice aciktim. Bir papatya cayi iceyim bari

evet yaaa, ben de oyleyim, biz basladigimizdaki takim arkadaslarinin cogu mezun oldu, tomrs de mezun olmak uzere... ben de bu listeyi hazirlayinca bugun hic kacamak yapmadim henuz
Canlarrrr ins sizde verirsiniz benm emzirmis olmam bir avantajdı. Ben oyuzden bu kadar hızlı kilo verdim

Günaydın arkadaşlar k. Bakmayın dün menü paylaşamadım.. Eşim geç geldi benimde internetim yok o yuzden öyle oldu hepinizden özür diliyorum
Ve pazartesi günü menüm

Sabah (08:45)
30 gr yulaf ezmesş
5 gr chşa tohumu
100 ml süt
1 dilim ananas

Öğlen (12:45)

1 kase mercimek çorb.
1 haşlama tavuk but
1 haşlama yarım küçük patates
1 dilim haşlama havuç
3 yk şehriye pilavı
Salata

Akşam (18:30)
3 yk sebze yemeği
1 avuç kabak çekirdeğş
1 dilim ananas

Su:2.5 lt üstü
Spor yapmadım dün..

Bu arada bu sabahta tartıldım. 61.6 geliyorum

Günaydın kızlar bu sabah harika bi eksi gördüm sanırım eşimin memleketine gitmeden önce 69u görmeyi başarcam hatta fitnessdeki tartı 69.5 gösterdi dün hemde tok karnına

Tabi bunların yanı sıra oraya gidince kendimi tutmam lazım 69 gidip 70 dönmeyi hiç istemem doğrusu 23-30 ocak arası orada olcaz elimden geldiği kadar menü paylaşmaya çalışcam oradaki tartıyı da kullanabilirim ama tabi az ya da fazla gösterebilir bilemiyorum dönüşte belli olur ak koyun kara koyun öncelikli hedefim kilo almamak

Günaydın kızlar gelemedim dün hastanedeydik yine malum çok şükür küçülmüş babamın nodülü doktor takılmayın artık küçülmüş dedi bugün temizlik günü ve yeni bir gün diyete geri dönme günü çok fenalardayım daraldım artık başlamam ve devam etmem gerek menü vermeye tekrar başlıyorum bugün

Çok sağol canm. Antibiyotik ve buhar kullanıyoruz bakalım.rota virüsü denmedi ama ins degildir
Geçmiş olsun canım bronşit olmuş belli yavrucak instagramda bir sayfada görmüştüm yerli sarımsak bir diş eziyorsun tahta havanda içine biraz çörekotu yağı evde varsa tabi birazda zeytinyağı katıp akşama kadar beklet gece yatarken ayaklarının altına sür pamuklu çorap giydir yatır hem balgam söktürüp hemde rahat uyku çekiyor valla deneyenler hep memnun tabi siz hepiniz hastaymışsınız miktarı çoğaltıp hepiniz deneyin
yok güzel olmuş canım sağlıklı yediklerin

süper sen olmuşsun haberin Yok canım

Menum
Sabah
1 simit
Beyaz peynir
2 haşlanmış yumurta
3 yeşil zeytin
Ara
1 kase yoğurt
Türk Kahvesi orta
Petito ayicik 1 tane
Aksam
Mercimek çorbası
1 dilim baklava
Ara
Bir avuç kuruyemiş
Su 2 lt
Spor yok
O spor yapılacak 15 dakika da olsa Leslie yapılacak en kolay ve zamanı az sporu katmamız lazım hayata yoksa olmaz hem petitoyu gördüm ama baklavayı görmedim bir zamanlar kajuyla da anlaşmıştık şimdi sıra sende hergün bir dilim tatlı serbest sana ama paketli gıdadan vazgeçmek şartıyla tatlıdan bin kat zararlı sana
Günaydın kızlar
İyi haftalar herkese
Kilo bildirimi yapıp hemen işe kaçacağım
+200 gr var bende
Hafta sonunu biraz fazla kaçırdım
Bugün yarın regl de olacağım
Olsun normal artık sende
Kaptişiiiiim sen bir dahisin

Neyse bugün spora gidiyorum yine beğenmezsiniz menümü
Ben dahi değilim iyi bir araştırmacıyım canım sadece böyle şeylere ilgim var misal limon olmazsa portakal yada mandalina suyu ama içine mutlaka su girecek hatta Demir eksikliği olanlara bir çay bardağı pekmez bir litre su bir limon suyu karıştırıp gün boyu içilecek hergün taze yapılacak Kısa bir sürede yükselişe geçiyor Demir
Gunaydin kizlar. Evden cikmadan tartildim ve tam 1kg eksideyim, 67.6.
Gekldigi gibi gidecek o kilolaar
Bu hafta aldığım güzel haberlerin ikincisi
aydında aynı yataktan çıkasım Yok vallahi

yavrum senin evde bebek Yok mu dışardan kedi mi gelir bebekli eve yahu dert etme moralini bozma sen kilo alma yeter

Meraba kizlar cuma gunku kilomla ayniyim sabit yani:)
gayet güzel

Günaydın kızlar... 61.9 hafta başı kilom.. yani cuma ile sabit.. İnşallah cumaya eksileri görürüm
gayet güzelllll

Sabit olmak güzel bişey aferinnnn
@tuzsuz_ruh kaptanim bilgisayar basindayim ve vaktim vardi, senin icin bu haftanin listesini hazirladim , hem de ilk sayfadaki tabloyu da guncelledim (bunu daha cok kendimi gaza getirmek icin yaptim )
wayyyyyyy aferin kız sana

@tuzsuz_ruh basardim
gerci cok zormus, neden bu tablonun surekli yapilmadigini anladim, ama bende simdi template olustu, isterseniz ara ara guncelleyebilirim
Hadi bu üstteki liste neyse de alttaki listeye o kadar çok sevindim ki anlatamam çok teşekkür ederim hakkını helal et canım o kadar uğraşmışsın
Aralara sana bir tavsiye bir kırmızı elma küp kes bir kabuk tarçın ve sekiz bardak su kaynatıp ılıyınca süzüp içmeye başlıyoruz ve gün boyu içiyoruz tabi şu şekilde o da bir bardak bu Sudan bir bardak içme suyu şeklinde hem tatlı isteğini bastırıyor hem tok kalmaya yardım ediyor haftada 4 gün yapıp 3 gün bırakman gerekli ama
Eki Görüntüle 2225250
Siteye göre şu ana kadar aylık ve günlük vermem gereken kilo
İdeali 4ile 5 arası zaten doğru
Afiyet olsun
Bunu zaten cevaplamışım güzel
Afiyet olsun
güzelllllll bir menü afiyet olsun

hadi bakalım inşallah bekliyorum Cuma’yı aman haaaa lütfen bak gram gram veriyorsunuz emeklere yazık bir haftada alıp gelme iki haftada verdiğin kiloyu

Gözün aydın canım yapmaya çalışıcam Leslie

Cok guzel haber
Gecmis olsun, tamamen gitsin nodul, geri gelmesin insallah

Cok sağol kaptan biraz daha iyiyiz çok şükür denerim ins

ay dostum ya ben bu alıntını anlayamadım ne yazdım acaba ben bu yarım aklımla da sen bana bu cevabı verdin
oy maşşallah arkadaşım DeryaOnDiet aynı şey senin içinde geçerli kız nasıl verdin bir kerede 1 kiloyu.senin formul = Dukan dan uzak durmak koptun gidiyorsun.ikinizede
ay çok şükür ya çok sevindim kaptanım
sorma ya Sibelcim dün gece üçte emzirmeye kalktım sonrada sinirden uyuyamadım panik atağım tuttu ağladım oturup.Bitaraftan alerjim de başladı(kedi tüyü dokunuyor bana) Sınanıyorum heralde ne diyeyim.
kızlar bende bugün tartıldım tekrar ve 63.3 çıktım nasıl olurki.dün 63.9 düm (sabittim)
çok kötü besleniyor öğün atlıyorum ondan heralde anneme telif sunacam cuma yerine perşembe kardeşime gitsinler ben çocuğu okula götürürüm pusete koyup napim dayanamıyorum.size menüde yazamıyorum ne yediğiminde farkında değilimki zaten

Corekotuyagim yok sade zeytinyagla olur mu
BEn eşime sade zeytinyağıyla yaptım ve memnun kaldık sadece sarımsak kokuyor o da hastalıktan iyidir normalde 3 gün yatardı kesin propolis kendi yaptığım elma sirkesi ve bu sarımsaklı zeytinyağı ile ilaç bile almadan iki günde halletti ve sadece birgün evde yattı
bir yaşından büyük her çocuğa propolis verebiliyorsun canım sadece polen alerjisi olanlar içemiyor bak bir araştır beo diye bir marka var onun propolisinden herkes memnun bağışıklığı yüksek tutman gerek çünkü iki çocuğun var seninde birbirine bulaştırır sizden onlara bulaşır

E tamam da baban bilmiyor mu alerjin var ne diye kapıp getirmiş iki kediyi birden yani kusura bakmada anlayışsız ebeveynlerden gına geldi bana valla ben olsam almazdım eve hele küçük bebek ve alerjisi olan biri varken

Canim geldigimden beri ayni kilodaymisim baksana o tabloda gordum artik su 65in altini bir goreyim yav.
Benim reglim hayatimda hamilelik disinda ilk defa gecikti, galiba o da bana cok kilo yapti. Regly olunca adeta bir anda hafifledim. Tabii dukana baslayip kisa surede birakmamin da cok etkisi oldu.

Canim benim cok gecmis olsun babana, kisa surede sagligina kavusur insallah.
Erteleme hiic bak ben 6 aydir yerimde sayiyormusum tabloda gordm, ama egere dikkat etmeseydim bu hareketsizlikte eminim ki yerimde saymaz cok daha fazla kilo alirdim.
hadi bak ben sana soz veriyorum, cok kotu birsey bile yesem hergun yazacagim menumu. Lutfen sen de bana/bize soz ver. Bugun baslangicin olsun, ve hergun ama hergun menunu yaz olur mucanim? Soz mu??

Ben yazıcam artık bugün itibariyle canım belim agrıyor artık kilo fazla geliyor spora da başlıcam tabiki söz yazmazsam dürtün beni

Kız deryaaa sen azimlianneyi biliyorsun değil mi hatun 29 haftalık hamile bir bebemiz daha oluyor@Azimlianne2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…