Ay Leslie yapiyim dedim oğlum yapisti paçama kucağıma aldım 10 dk dayanabildimCok sağol kaptan biraz daha iyiyiz çok şükür denerim ins
Yok canim bilmiyordum. Insallah bebisini saglikla kucagina alsin.Kız deryaaa sen azimlianneyi biliyorsun değil mi hatun 29 haftalık hamile bir bebemiz daha oluyor@Azimlianne2
E daha güzel ağırlıklı Leslie işte hem 15 dakika yerine ilk gün için 10 dakika da yeterAy Leslie yapiyim dedim oğlum yapisti paçama kucağıma aldım 10 dk dayanabildim
Yaaa sen varken Yok muydu o var gibi hatırlıyorum sanki eski üyeliğiYok canim bilmiyordum. Insallah bebisini saglikla kucagina alsin.
Tamam canm bende vereyim çocuklara araştıralım cok tesekkurederimBEn eşime sade zeytinyağıyla yaptım ve memnun kaldık sadece sarımsak kokuyor o da hastalıktan iyidir normalde 3 gün yatardı kesin propolis kendi yaptığım elma sirkesi ve bu sarımsaklı zeytinyağı ile ilaç bile almadan iki günde halletti ve sadece birgün evde yattı
bir yaşından büyük her çocuğa propolis verebiliyorsun canım sadece polen alerjisi olanlar içemiyor bak bir araştır beo diye bir marka var onun propolisinden herkes memnun bağışıklığı yüksek tutman gerek çünkü iki çocuğun var seninde birbirine bulaştırır sizden onlara bulaşır
Hatirlayamadim canim, sanki benden once burdaymis gibi. Ya da belki benim ilk mezuniyetimde vardir ama ben o zaman baska takimdaydim.Yaaa sen varken Yok muydu o var gibi hatırlıyorum sanki eski üyeliğiazimlianne6 idi şimdi Azimlianne2 olmuş
Yaaa olabilir o kadar çok gelen giden oldu ki hatırlamıyorum kim kimde vardı artıkHatirlayamadim canim, sanki benden once burdaymis gibi. Ya da belki benim ilk mezuniyetimde vardir ama ben o zaman baska takimdaydim.
Elma tarçın hurma şekersiz komposto kuru kayısıKizlar ogle yemegimi yedim ama canim cok fena tatli gibi birsey istiyor.
Benim küçük kiz da yaptirmiyo geliyo ustume çıkıyor sipa önceleri tabi şimdi yapamiyorum iyileselim yapacağım ins sıkılasmak icin ,kolay gelsin sanaAy Leslie yapiyim dedim oğlum yapisti paçama kucağıma aldım 10 dk dayanabildim
Isyerindeyim canim. Tarcin var kahve, sut,, hindistan cevizi yagi. diyorum acaba hindistancevizi yagli ve tarcinli sut mu icsem? ya da kafeinsiz kahve.Elma tarçın hurma şekersiz komposto kuru kayısı
Saol canım otursam yanıma ugramaz ayağa kalkinca pesimi bırakmıyor sipaBenim
Benim küçük kiz da yaptirmiyo geliyo ustume çıkıyor sipa önceleri tabi şimdi yapamiyorum iyileselim yapacağım ins sıkılasmak icin ,kolay gelsin sana
gecen sene ben de yapmistim sekersiz, ama ben kuru uzum eklememistim sadece tarcin ve karanfil koymustum ustune ve firina verdim. Bakalim seninki guzel olursa paylas lutfen nasil yaptiginiKabak tatlisini şekersiz kuru üzüm tarçın karanfille yapiyolarmis onu deniycem yarın tatlı olarak
Tamm canım yazarım üzüm tat verir biraz diye umuyorumgecen sene ben de yapmistim sekersiz, ama ben kuru uzum eklememistim sadece tarcin ve karanfil koymustum ustune ve firina verdim. Bakalim seninki guzel olursa paylas lutfen nasil yaptigini
öyle işte böyle değişik bir kişilik ha bide çocuğun odasına girmesin yatak odama girmesin deyince pis pis bakıyor sanki kendisi için girme diyorum.Bugün çıkarmamışlar hiç kullanmadığımız bir yer var,Allaha şükür rahat ettim gitseler hem bana hem onlar için hayırlı olacak.E tamam da baban bilmiyor mu alerjin var ne diye kapıp getirmiş iki kediyi birden yani kusura bakmada anlayışsız ebeveynlerden gına geldi bana valla ben olsam almazdım eve hele küçük bebek ve alerjisi olan biri varken
olsun sonuç önemli şimdi büyük bir hızla vermeye başladın,devamı da gelir.Aslında belkide olman gereken kilo b değildir o yüzdende hızlı bir düşüş oluyordur.Regl şişirmiş işte.Gidecek gidecekler sinyalini verdi bileCanim geldigimden beri ayni kilodaymisim baksana o tabloda gordumartik su 65in altini bir goreyim yav.
Benim reglim hayatimda hamilelik disinda ilk defa gecikti, galiba o da bana cok kilo yapti. Regly olunca adeta bir anda hafifledim. Tabii dukana baslayip kisa surede birakmamin da cok etkisi oldu.
Sagol canim benim, insallahöyle işte böyle değişik bir kişilik ha bide çocuğun odasına girmesin yatak odama girmesin deyince pis pis bakıyor sanki kendisi için girme diyorum.Bugün çıkarmamışlar hiç kullanmadığımız bir yer var,Allaha şükür rahat ettim gitseler hem bana hem onlar için hayırlı olacak.
olsun sonuç önemli şimdi büyük bir hızla vermeye başladın,devamı da gelir.Aslında belkide olman gereken kilo b değildir o yüzdende hızlı bir düşüş oluyordur.Regl şişirmiş işte.Gidecek gidecekler sinyalini verdi bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?