Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

T
Tamam canm bende vereyim çocuklara araştıralım cok tesekkurederim

Benim

Benim küçük kiz da yaptirmiyo geliyo ustume çıkıyor sipa önceleri tabi şimdi yapamiyorum iyileselim yapacağım ins sıkılasmak icin ,kolay gelsin sana
Saol canım otursam yanıma ugramaz ayağa kalkinca pesimi bırakmıyor sipa

Kabak tatlisini şekersiz kuru üzüm tarçın karanfille yapiyolarmis onu deniycem yarın tatlı olarak
gecen sene ben de yapmistim sekersiz, ama ben kuru uzum eklememistim sadece tarcin ve karanfil koymustum ustune ve firina verdim. Bakalim seninki guzel olursa paylas lutfen nasil yaptigini

gecen sene ben de yapmistim sekersiz, ama ben kuru uzum eklememistim sadece tarcin ve karanfil koymustum ustune ve firina verdim. Bakalim seninki guzel olursa paylas lutfen nasil yaptigini
Tamm canım yazarım üzüm tat verir biraz diye umuyorum

E tamam da baban bilmiyor mu alerjin var ne diye kapıp getirmiş iki kediyi birden yani kusura bakmada anlayışsız ebeveynlerden gına geldi bana valla ben olsam almazdım eve hele küçük bebek ve alerjisi olan biri varken
öyle işte böyle değişik bir kişilik ha bide çocuğun odasına girmesin yatak odama girmesin deyince pis pis bakıyor sanki kendisi için girme diyorum.Bugün çıkarmamışlar hiç kullanmadığımız bir yer var,Allaha şükür rahat ettim gitseler hem bana hem onlar için hayırlı olacak.
olsun sonuç önemli şimdi büyük bir hızla vermeye başladın,devamı da gelir.Aslında belkide olman gereken kilo b değildir o yüzdende hızlı bir düşüş oluyordur.Regl şişirmiş işte.Gidecek gidecekler sinyalini verdi bile

Sagol canim benim, insallah

Kızlar dünkü menüm hazır olun geliyor ama eleştirmek için kendinizi yormayın çünkü menü bile denemez
7.45 : 4.y.k yoğurt , 1 t.k bal, 1 t.k keten t., yarım portakal
13.00 : yarım pizza , 1 köfte , 2 fırın patates
15.00 : 1 tane bebk kurabiyesi (ev yapımı,glutensiz)
16.00 : 2 çatal çikokrem , çeyrek poğaça
18.30 : 3 köfte , yarım t.t , 2 kepçe çorba(kıymalı şehriye) , 4 fırın patates
22.00 : 1 b rezene
Su 2.5 spor ne yaptıım bilmiyorm artık bir ara temizlik yapmıştım

Bugünkü berbat menüm
8.30 : yarım greyfurt
9.45 : 1 h. patates , 1 kalın dilim peynir ,
12.00 : 1 h. yumurta , 1 kase (minik) portakallı pudng
14.00 : 1 kare bitter
16.00 : 3 y.k yoğurt , 1 t.k bal , 1 t.k keten t. , yarım muz
18.30 : 4 s.k pırasa , 2 kepçe mercimek çorbası 1 tt , yarım kase yoğurt yerim diye planlıyorum
su 2 anca olur tahminimce spor yok

Kizlar dunku menum:
Kahvalti 08:00 yulaf lapasi (2yk yulaf, biraz sut, biraz yogurt, 1tk keten tohumu, 1tk fistik ezmesi tozu (yagi %70 azaltilmis), 1tk pekmez, 1ck chia tohumu), sekersiz sutlu kahve
Oglen 12:45 bir tabak yayla corbasi, sekersiz sutlu kahve
Ara 15:30 3 adet pirinc patlagi, bir parca kasar peyniri
Aksam 18:30 bir tabak mercimek corbasi, bir tabak taze fasulye ve bir tabak bol tavuk etli bulgur pilavi (aslinda bulgur pilavli tavuk denilebilir, 3yk bulgur vardir)
Ara meyve cayi, 2 adet sekeriz biskuvi
Yazinca farkettim aksam yemegi cok olmus iste buraya yazmadigim icin cok kacirip kilo veremiyorum sanirim
Suyu gunde min 2lt icmeye calisiyorum
Spor artik hic yapamiyorum, ise baslayinca yuruyusler de aksadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…