- 20 Aralık 2018
- 610
- 1.698
- 33
yok güzel olmuş canım sağlıklı yediklerin
Oglen cok kh olmus canim. Ama geri kalani cok kotu degil.Kızlar dünkü menüm hazır olun geliyor ama eleştirmek için kendinizi yormayın çünkü menü bile denemez
7.45 : 4.y.k yoğurt , 1 t.k bal, 1 t.k keten t., yarım portakal
13.00 : yarım pizza , 1 köfte , 2 fırın patates
15.00 : 1 tane bebk kurabiyesi (ev yapımı,glutensiz)
16.00 : 2 çatal çikokrem , çeyrek poğaça
18.30 : 3 köfte , yarım t.t , 2 kepçe çorba(kıymalı şehriye) , 4 fırın patates
22.00 : 1 b rezene
Su 2.5 spor ne yaptıım bilmiyorm artık bir ara temizlik yapmıştım
Acikcasi pudinge ragmen kotu degil bence. Korumamenusu gibi olmus.Bugünkü berbat menüm
8.30 : yarım greyfurt
9.45 : 1 h. patates , 1 kalın dilim peynir ,
12.00 : 1 h. yumurta , 1 kase (minik) portakallı pudng
14.00 : 1 kare bitter
16.00 : 3 y.k yoğurt , 1 t.k bal , 1 t.k keten t. , yarım muz
18.30 : 4 s.k pırasa , 2 kepçe mercimek çorbası 1 tt , yarım kase yoğurt yerim diye planlıyorum
su 2 anca olur tahminimce spor yok
Senin de farkettigin gibi aksam birazcok olmus canim. Corba var nasilsa. Bulgurlu tavuk yerine tek tavuk olsadaha iyi olurdu. Afiyet olsun canim. Hergun gelmek lazim degilse yazmayinca anlamiyoruz ne yedik.Kizlar dunku menum:
Kahvalti 08:00 yulaf lapasi (2yk yulaf, biraz sut, biraz yogurt, 1tk keten tohumu, 1tk fistik ezmesi tozu (yagi %70 azaltilmis), 1tk pekmez, 1ck chia tohumu), sekersiz sutlu kahve
Oglen 12:45 bir tabak yayla corbasi, sekersiz sutlu kahve
Ara 15:30 3 adet pirinc patlagi, bir parca kasar peyniri
Aksam 18:30 bir tabak mercimek corbasi, bir tabak taze fasulye ve bir tabak bol tavuk etli bulgur pilavi (aslinda bulgur pilavli tavuk denilebilir, 3yk bulgur vardir)
Ara meyve cayi, 2 adet sekeriz biskuvi
Yazinca farkettim aksam yemegi cok olmusiste buraya yazmadigim icin cok kacirip kilo veremiyorum sanirim
Suyu gunde min 2lt icmeye calisiyorum
Spor artik hic yapamiyorum, ise baslayinca yuruyusler de aksadi
Bence cok degil canim. Sadece aksamki kabak cekirdeginden sonra acikmadiysan ne mutluSlm kızlar bugünkü menümü paylaşıyorum sabahki - 300 gr dan sonra bugün biraz sınırı aştım galiba ama çok değil valla
Sabah ( 08:45)
2 adet sucuklu yağda yumurta
1 kk koyun peyniri
1 tk bal
1 tk tahin pekmez
50 gr tam bugday ekmeği
Öğlen (13:50)
3 ykyk pirinç pilavı
1 yemek tabağı kurufasulye
1 kase cacık
100 gr var yok kabak tatlısı
Akşam ( 18:30)
1/2 avuç kabak çekirdeği
Su:2.5 lt üstü
Spor 15 dk leslie: 22 p
AçıkmadımBence cok degil canim. Sadece aksamki kabak cekirdeginden sonra acikmadiysan ne mutlu
Bugünkü berbat menüm
8.30 : yarım greyfurt
9.45 : 1 h. patates , 1 kalın dilim peynir ,
12.00 : 1 h. yumurta , 1 kase (minik) portakallı pudng
14.00 : 1 kare bitter
16.00 : 3 y.k yoğurt , 1 t.k bal , 1 t.k keten t. , yarım muz
18.30 : 4 s.k pırasa , 2 kepçe mercimek çorbası 1 tt , yarım kase yoğurt yerim diye planlıyorum
su 2 anca olur tahminimce spor yok
Geçmiş olsun canım bronşit olmuş belli yavrucak instagramda bir sayfada görmüştüm yerli sarımsak bir diş eziyorsun tahta havanda içine biraz çörekotu yağı evde varsa tabi birazda zeytinyağı katıp akşama kadar beklet gece yatarken ayaklarının altına sür pamuklu çorap giydir yatır hem balgam söktürüp hemde rahat uyku çekiyor valla deneyenler hep memnun tabi siz hepiniz hastaymışsınız miktarı çoğaltıp hepiniz deneyin
yok güzel olmuş canım sağlıklı yediklerin
süper sen olmuşsun haberin Yok canım
O spor yapılacak 15 dakika da olsa Leslie yapılacak en kolay ve zamanı az sporu katmamız lazım hayata yoksa olmaz hem petitoyu gördüm ama baklavayı görmedim bir zamanlar kajuyla da anlaşmıştık şimdi sıra sende hergün bir dilim tatlı serbest sana ama paketli gıdadan vazgeçmek şartıyla tatlıdan bin kat zararlı sana
Olsun normal artık sende
Ben dahi değilim iyi bir araştırmacıyım canım sadece böyle şeylere ilgim var misal limon olmazsa portakal yada mandalina suyu ama içine mutlaka su girecek hatta Demir eksikliği olanlara bir çay bardağı pekmez bir litre su bir limon suyu karıştırıp gün boyu içilecek hergün taze yapılacak Kısa bir sürede yükselişe geçiyor Demir
Bu hafta aldığım güzel haberlerin ikincisi
aydında aynı yataktan çıkasım Yok vallahi
yavrum senin evde bebek Yok mu dışardan kedi mi gelir bebekli eve yahu dert etme moralini bozma sen kilo alma yeter
gayet güzel
gayet güzelllll
Sabit olmak güzel bişey aferinnnn
wayyyyyyy aferin kız sana
Hadi bu üstteki liste neyse de alttaki listeye o kadar çok sevindim ki anlatamam çok teşekkür ederim hakkını helal et canım o kadar uğraşmışsın
Aralara sana bir tavsiye bir kırmızı elma küp kes bir kabuk tarçın ve sekiz bardak su kaynatıp ılıyınca süzüp içmeye başlıyoruz ve gün boyu içiyoruz tabi şu şekilde o da bir bardak bu Sudan bir bardak içme suyu şeklinde hem tatlı isteğini bastırıyor hem tok kalmaya yardım ediyor haftada 4 gün yapıp 3 gün bırakman gerekli ama
İdeali 4ile 5 arası zaten doğru
Afiyet olsun
Bunu zaten cevaplamışım güzel
Afiyet olsun
güzelllllll bir menü afiyet olsun
hadi bakalım inşallah bekliyorum Cuma’yı aman haaaa lütfen bak gram gram veriyorsunuz emeklere yazık bir haftada alıp gelme iki haftada verdiğin kiloyu
Bugunku menum @tuzsuz_ruh K klbk33
09:00_ 1 kase peynirli salata, 1 bardak kara lahana, muz ve portakaldan olusan icecek.
10:00 2 fincan sutlu kahve.
12:30 _ 1 kase peynirli kuru domatesli havuc salatasi, 4 yk kadar haslanmis sebze (brokoli , fasulye), bugulama balik.
14:00_ 1 adet kakaolu protein bar.
16:00- 1 kucuk lavas icinde bolca ispanakl ve domates.
17:00_ 1 bardak hindistan cevizi yagli kafeinsiz sutlu kahve.
su: simdilik 2lt
2 fincan yesil cay
1gfincan bitki cayi
Canım üzülme bu kadar internetten araştır annenin bebekle birlikte yapabileceği egzersizle var. Hem beraber eğlenirsiniz :)Ay Leslie yapiyim dedim oğlum yapisti paçama kucağıma aldım 10 dk dayanabildim
Günaydın kızlar gelemedim dün hastanedeydik yine malum çok şükür küçülmüş babamın nodülü doktor takılmayın artık küçülmüş dedi bugün temizlik günü ve yeni bir gün diyete geri dönme günü çok fenalardayım daraldım artık başlamam ve devam etmem gerek menü vermeye tekrar başlıyorum bugün
Selam kızlar benim yarin kızım geliyor tatile çok yoğundum kusura bakmayın
Menum
11 00
1 kk peynir 1 tk labne iki çatal suzme peynir
Domates havuç turp maydanoz
2 ince tt ekmek arası 3 ince dilim sucuk tost
Açık şekersiz çay
3 dilim mandalina
17.20
Bir kase kemik suyu
Bir köfte kadar et
Su 3 lt spor 46 dakika keslie
Dun menu yazacaktım çok rahatsızdım vc konusunda uyuya kalmışım kusura bakmayın
İyi akşamlar kızlar
Menü
Sabah 2 dilim ekmek lor domates 1 yumurta çay
Ara 1 dilim elma
Öğle tonbalıklı salata yp. diyet yulaf bisküvi
Ara 1 yk kuru üzüm leblebi çay
Akşam Kıymalı ıspanak 2 dilim ekmek 4 kaşık yoğurt
Gece 1 muz 1 fincan sütlü filtre kahve
Su 2 lt
Menüm
Sabah
2 yk yulaf
1 bdk süt
1 yumurta
3 kuru kayısı
2 ceviz
Ara
Sütlü neskafe
Öğlen
Tonbalıklı slata
Çorba
Ayran
Akşam
Çorba
5 yk etli nohut
Salata
Pancar turşusu
Spor 30 dk yoga
3300 adım
Su az oldu biraz 1.5 lt felan
1400 kalori @tuzsuz_ruh K klbk33
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?